Ελπίζω να μη ψαρώσατε;;; Ο τιτλος ειναι κατα το ημισυ παραπλανιτικός!
Ας ξεκινήσουμε απο την ανάγκη... Μου δόθηκαν απο συγγενικό πρόσωπο καμια 200αριά δισκάκια τα οποία ήταν ναι μεν καλά
αλλά απο τον καιρό το χράτσ πήγαινε σύννεφο! Οπότε ξεκίνησα να τα καθαρίζω.. μέχρι που κουράστηκα και αποτέλεσμα μέτριο...
Μπάινω λοιπόν και αρχίζω να ψάχνω για diy πλυντήριο... γιατι για καλό εταιρικό είναι λίγο δυσκολο απο οικονομικής άποψης!
Τό αποτέλεσμα θα το δείτε παρακάτω...
Συνολικό κόστος ούτε 40 ευρώ και το αποτέλεσμα πάααρα πολυ καλό σε σημείο που δεν το περίμενα!
Χωρίς πλάκα! Οταν είδα το μάυρο υγρο απο διαφανες και τους μικρούς κόκκους βρώμας στο γυάλινο βαζάκι δεν το πίστευα..
και βέβαια οταν ο δίσκος εγινε ακρόαση πριν και μετα.. έβαλα τα γέλια...
Γέλαστε μαζί μου λοιπόν...
Καταρχήν τα υλικά: πικαπ (μοναστηρακι μεριά... και micro seiki λεμε... ) 30 ευρώ!!!
σωληνάκια (απο το φαρμακειο... απο ουροσυλλέκτες) 5 ευρώ
νέος ιμάντας για το πικαπ 4 ευρώ
γύαλινο δοχείο απο μαρμελαδα... τζαμπα απο τη γυναικα μου...
δεματικά καλωδίων
σωλήνας "αντάπτορας" απο σωληνακι ουροσυλλέκτη σε σκούπα!!!!!
θερμόκολλα..
και βέβαια η σκούπα...
Δείτε φωτό... και κράξτε ελεύθερα!! Αντε καλά να περάσουμε!!!
Ας ξεκινήσουμε απο την ανάγκη... Μου δόθηκαν απο συγγενικό πρόσωπο καμια 200αριά δισκάκια τα οποία ήταν ναι μεν καλά
αλλά απο τον καιρό το χράτσ πήγαινε σύννεφο! Οπότε ξεκίνησα να τα καθαρίζω.. μέχρι που κουράστηκα και αποτέλεσμα μέτριο...
Μπάινω λοιπόν και αρχίζω να ψάχνω για diy πλυντήριο... γιατι για καλό εταιρικό είναι λίγο δυσκολο απο οικονομικής άποψης!
Τό αποτέλεσμα θα το δείτε παρακάτω...
Συνολικό κόστος ούτε 40 ευρώ και το αποτέλεσμα πάααρα πολυ καλό σε σημείο που δεν το περίμενα!
Χωρίς πλάκα! Οταν είδα το μάυρο υγρο απο διαφανες και τους μικρούς κόκκους βρώμας στο γυάλινο βαζάκι δεν το πίστευα..
και βέβαια οταν ο δίσκος εγινε ακρόαση πριν και μετα.. έβαλα τα γέλια...
Γέλαστε μαζί μου λοιπόν...
Καταρχήν τα υλικά: πικαπ (μοναστηρακι μεριά... και micro seiki λεμε... ) 30 ευρώ!!!
σωληνάκια (απο το φαρμακειο... απο ουροσυλλέκτες) 5 ευρώ
νέος ιμάντας για το πικαπ 4 ευρώ
γύαλινο δοχείο απο μαρμελαδα... τζαμπα απο τη γυναικα μου...
δεματικά καλωδίων
σωλήνας "αντάπτορας" απο σωληνακι ουροσυλλέκτη σε σκούπα!!!!!
θερμόκολλα..
και βέβαια η σκούπα...
Δείτε φωτό... και κράξτε ελεύθερα!! Αντε καλά να περάσουμε!!!