Αναδιάρθρωση κατηγορίας Δορυφορικών

Φίλιππος Φ.

Supreme Member
12 February 2007
3,910
Αθήνα
Καλησπέρα σας,

είχε τεθεί και στο παρελθόν, και μάλλον ήρθε ή ώρα να γινει πραγματικότητα.
Κατόπιν παράκλησης πολλών μελών, θα ανοίξει μια υπο-κατηγορία για την Nova αποκλειστικά με σκεπτικό οτι αν η Nova αποφασίσει να παρέχει και High Definition υπηρεσίες (μάλλον είναι ήδη ειλημμένη αυτή η απόφαση) θα είναι ωφέλιμο να μπορούν να βρεθούν οι σχετικές ειδήσεις άμεσα.

Επίσης, στα πρότυπα και των υπολοίπων ενοτήτων του forum μας, τα Δορυφορικά θα αποκτήσουν μια υποκατηγορία που να άπτεται των εγκαταστάσεων και όλων των παρελκομένων της.

Οσο για την μεταφορά των αντίστοιχων νημάτων, ξέρω οτι θα πάρει αρκετό καιρό αλλά απο κάπου πρεπει να ξεκινήσουμε. Προς το παρόν, είναι χρήσιμο τα καινούρια νήματα να ανοίγονται στην σωστή υποκατηγορία. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν (που θα πάνε !), πολύ σύντομα θα είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη, υπομονή και ανοχή σας μέχρι να γίνουν οι δύο νέες υποκατηγορίες πλήρως ενεργές.

Φιλικά,

Φίλιππος

Re: Απάντηση: Αναδιάρθρωση κατηγορίας Δορυφορικών

Μπράβο νέος είσαι άπαιχτος, μαζί σου και ας πάμε στον γκρεμό.Το κακό εινα οτι εισαι μόνος σε αυτήν την κατηγορία και για να δω ποσο θα αντέξεις.

Πολύ .. Μα πάρα πολύ όμως !!

Τι διάολο έκανα 21 μήνες ΕΔ στα αλεξίπτωτα ! Πρώτα θα σας φάω όλους και μετά θα πέσω :flipout::flipout::flipout:

Ε όχι και μόνος, τόσοι νοματαίοι είμαστε εδώ μέσα !!! :D

Πολυ καλη κινηση αυτη,να κανουμε εναν οδηγο,που θα ειναι sticky,να λεει για τους αποκοδηκοποιητες,για να μην υπαρχουν νηματα του τυπου,(panasat 1110,ειναι καλος;)Αλλα και για τα καναλια-τιμες-τι αξιζει,ανυπαρκτες Interactive υπηρεσιες,ή καλητερα οχι ανυπαρκες,καλυτερα ταιριαζει η λεξη χαλια εδω.Αυτο θα βοηθισει και τα νεα μελη που θελουν να μαθουν για την Nova.

Μπράβο κι από εμενα που ενα αιτημα μου να συγκεντρωνονται ολα οσα αφορουν την Νοβα σε δικό της νημα :SFGSFGSF:

Θα βοηθησει ολους και σιγα σιγα με το καλό να τα μεταφερεται όλα τα σχετικά :award:στο νημα της Νοβα

Κατά τη γνώμη η κατηγορία για τη nova δε χρειαζόταν αλλά όλα θα τα δούμε στην πράξη.:ernaehrung004:
Πιστεύω πως καλώς έγινε. Εμένα για παράδειγμα που δεν με απασχολεί η ΝΟΝΑ, προσπερνάω όλα τα μηνύματα μαζί, παρά να πρέπει να μετακινούμαι στην ίδια κατηγορία πάνω ή κάτω για να τα προσπεράσω.

μιας και σκεφτόμαστε σοβαρά την κατηγορία της NOVA, καλό θα ήταν να είμαστε έτοιμοι και για την κατηγορία του Connx μιας και απο ότι είδα στον Hellas sat (king sat) είδη έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν κανάλια της συνδρομητικής του ΟΤΕ.

Γνωμη μου ειναι οτι πλεον οι κατηγοριες ειναι παρα πολλες και το αποτελεσμα τουλαχιστον για εμενα οχι πρακτικο.Θα επρεπε να υπαρχουν λινκ για ολα τα sub-forums απο την κεντρικη σελιδα.
Φιλικα.

Εγώ πάλι λέω πως έτσι καλύτερα (ξέρεις την κατηγορία και ποστάρεις/ψάχνεις εκεί)
Μόνο με τις ημερομηνίες/ώρες κάποιων ποστ έχει γίνει ψιλο-μπάχαλο

.

Μόνο με τις ημερομηνίες/ώρες κάποιων ποστ έχει γίνει ψιλο-μπάχαλο

.

Αυτό είναι γιατί ΔΕΝ έχει τελειώσει ακόμα η μεταφορά όλων των νημάτων !
Η μεταφορά γίνεται απο τα παλαιότερα προς τα πιο πρόσφατα... Είμαι στο μισό του 2008 ήδη και σας έρχομαι !!

Υπολογίζω οτι το τέλος του ΣΚ θα μας βρεί εντελώς έτοιμους !

Αντε και να μπει η κατηγορία για την Connx γιατί ειναι πλατφορμα αλλά για παραπανω δεν ειναι να απλωσει η 1 σελίδα όπως σε κατι δορυφορικά που για να παμε πχ στον Azbox πρεπει να κατεβει η σελίδα σχεδόν στο πάτο.