Αναφορά - διαφήμηση καταστημάτων

Ισως γιατί βολεύουν τα on-line links για να δείξεις το προϊόν.

Τώρα για το Play.com το eshop το πλαισιο και το amazon τι διαφήμιση να κάνεις... και το σκύλο μου να ρωτήσω τα ξέρει!

Σύμφωνοι, το λινκ είναι πολύ εύχρηστη λύση. Δε μπορώ όμως να καταλάβω γιατι σβήνονται τα link από άλλα καταστήματα και όχι από αυτά.
Ουσιαστικά προβάλοντάς τα ιδια συνέχεια ωθούμε τον κόσμο μόνο εκεί, οπότε κάνουμε ουσιαστικά διαφήμιση και απομακρύνουμε τον κόσμο από ολα τα υπόλοιπα.
Αν δεν είχε αναγκη το πλαισιο δε θα το βλεπαμε να διαφημιζεται πουθενα..

Last edited:
Εγώ αν και έδωσα απάντηση νομίζω πως δεν την κατανοήσατε φίλοι μου. Έχω στείλει πολλές φορές PM σε μέλη που δίνουν links ζητώντας πάντα ευγενικά να μην το πράττουν όταν το link προωθεί εμπορικά κάποιο κατάστημα και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση . ας εξαιρεθεί το play – Amazon που ουσιαστικά δεν Το συγκεκριμένο κατάστημα στο οποίο οδηγούσε το link προσφέρει ακριβός ότι και η υπόλοιπη αγορά δηλαδή dvd & BR. Δεν ξέρω τι ανοχές έχουν άλλοι διαχειριστές σε άλλες κατηγορίες αλλά εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι θέλω και πιστεύω ότι μέχρι σήμέρα κάνω σωστά τη δουλειά μου επιδιώκοντας να είμαι δίκαιος με όλους.. Στο ότι παραποίησα το Link του φίλου μας συνετέλεσε και το ότι πριν από μερικά post παρακάλεσα να μην αναφέρονται καταστήματα και παρ όλα αυτά αυτός προτίμησε να αγνοήσει την παράκληση μου και να ποστάρει κανονικά Link σε εμπορικό κατάστημα . Ο λόγος που δεν θέλω να γίνονται κατ εξακολούθηση αναφορές σε καταστήματα τα οποία μάλιστα μπορεί κάποτε να πρωτοπορούσαν αλλά πλέον είναι ισάξια με την υπόλοιπη αγορά είναι ότι δεν θέλω να δώσω το στίγμα ότι κάποιοι ευνοούνται από εδώ μέσα . Και στο κάτω κάτω βρε παιδία το πλαίσιο [που τόσος ντόρος γίνεται για τις αναφορές σε αυτό πρόσφερε στον χώρο αυτό ( avclub) τόσο με τις διαφημιστικές του καταχωρίσεις του όσο και με την προσφορά του HTPC για τις δοκιμές μας . Επειδή και εγώ δεν είμαι καθόλου της αντιπαράθεσης και μάλιστα έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω όλους σας και να βοηθηθώ παράλληλα από όλους σας παραθέτω το τηλέφωνο μου για να προσπαθήσω να λύσω την οποιαδήποτε δικαιολογημένη απορία σας .
2310 332417

Last edited:
Re: Απάντηση: Αναφορά - διαφήμηση καταστημάτων

Και στο κάτω κάτω βρε παιδία το πλαίσιο [που τόσος ντόρος γίνεται για τις αναφορές σε αυτό πρόσφερε στον χώρο αυτό ( avclub) τόσο με τις διαφημιστικές του καταχωρίσεις του όσο και με την προσφορά του HTPC για τις δοκιμές μας .

OK. Aυτό είναι κάτι που αγνοούσα, και λύνει πολλές από τις απορίες μου... Τα υπόλοιπα επίσης κατανοητά. Ευχαριστώ, τέλος από μενα:2thumb22sup: