Ψάχνωντας αυτές τις μέρες για τηλεόραση και σχεδόν σίγουρος πως θα πάρω LG, προσπάθησα μέσω του Ελληνικού site της να βρω κάποια άκρη για τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά τους και να δω τέλως πάντων ποιο μου ταιριάζει καλύτερα. Το αποτέλεσμα... τι καλά που έχουμε το ΑVClub.gr και γενικά τα φόρουμ! Γιατί αν προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη από το site της LG... Καλά Χριστούγεννα!!! Αυτό δεν το άντεξα και επειδή κάλεσα την LG για να ρωτήσω κάτι για ένα μοντέλο τηλεόρασης που με ενδιαφέρει, τους ανέφερα το πρόβλημά μου (το πρόβλημα που έχουμε πολλοί απ' ότι είδα) και τους ανέφερα χαρακτηριστικά πως "δεν θέλω να το χαρακτηρίσω αλλά πραγματικά είναι ένα μπάχαλο το site".
Μα παιδιά, όποιος έχει μπει δεν μπορεί να βγάλει άκρη για την χ-ψ τηλεόραση και τα χαρακτηριστικά της. Προσπαθείς πχ να δεις ποια τηλεόραση είναι Borderless. Αλλού γράφουν ΝΑΙ, αλλού ΟΧΙ, αλλού δεν γράφουν τίποτα. Τι σημαίνει δηλαδή το τίποτα? Αυτό και άλλα δύο παραδείγματα ανέφερα στον υπάλληλο και αφού στην αρχή προσπαθούσε να με πείσει πως όταν δεν γράφουν τίποτα εννοούν ΟΧΙ, μετά από το δεύτερο και τρίτο ερώτημά μου με έβαλε σε αναμονή για να "ρωτήσει" και μόλις "έμαθε" μου είπε πως έχω δίκιο, με ευχαρίστησε και είπε πως θα ενημερώσει για το πρόβλημα.
Αυτά από εμένα, για να δούμε αν θα κάνουν κάτι!
Φιλικά...Σάκης!
Μα παιδιά, όποιος έχει μπει δεν μπορεί να βγάλει άκρη για την χ-ψ τηλεόραση και τα χαρακτηριστικά της. Προσπαθείς πχ να δεις ποια τηλεόραση είναι Borderless. Αλλού γράφουν ΝΑΙ, αλλού ΟΧΙ, αλλού δεν γράφουν τίποτα. Τι σημαίνει δηλαδή το τίποτα? Αυτό και άλλα δύο παραδείγματα ανέφερα στον υπάλληλο και αφού στην αρχή προσπαθούσε να με πείσει πως όταν δεν γράφουν τίποτα εννοούν ΟΧΙ, μετά από το δεύτερο και τρίτο ερώτημά μου με έβαλε σε αναμονή για να "ρωτήσει" και μόλις "έμαθε" μου είπε πως έχω δίκιο, με ευχαρίστησε και είπε πως θα ενημερώσει για το πρόβλημα.
Αυτά από εμένα, για να δούμε αν θα κάνουν κάτι!
Φιλικά...Σάκης!