Αναφορά στο Avclub από το Hitech

17 June 2006
25,427
Αθήνα
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το περιοδικό Hitech για την αναφορά του στα πρώτα γενέθλια του Avclub στο τελευταίο τεύχος του:Banane0:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του HItech που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο party γενεθλίων αλλά και για την τόσο σπουδαία αναφορά τους στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού. Απ ότι βλέπω πρώτη μούρη ο Ιωάννου και η Νικόλ κα η Αννούλα . Κάπου διακρίνω και Κρυωνά ( και που να κρυφτεί άλλωστε)

Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει κυκλοφορήσει στα περίπτερα ακόμα.

ή μήπως βγήκε και δεν το πήρα χαμπάρι?

Και φυσικά να μην ξεχάσουμε να δώσουμε και τα εύσημα στον αεικίνητο Νάσο Μανιάτη - υπεύθυνο διαφήμισης και marketing του Avclub - ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί προβάλλει την προσπάθειά μας με μεγάλη επιτυχία.
Απλά :worshippy: :worshippy:

Και φυσικά να μην ξεχάσουμε να δώσουμε και τα εύσημα στον αεικίνητο Νάσο Μανιάτη - υπεύθυνο διαφήμισης και marketing του Avclub - ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί προβάλλει την προσπάθειά μας με μεγάλη επιτυχία.

+1000

H κασετινα Κωστα περιεχει και τα 7 DVD ή μονο το πρωτο?

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο περιοδικό που μας τιμά κ φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νάσο για την συνεχή προσπάθεια που κάνει. :grinning-smiley-043

υγ: εκτός του Νάσου τα εύσημα πάνε κ σε όλους τους παράγοντες που κάνουν μεγάλη προσπάθεια, όπως στον Τάσο, τον Νίκο κ.α. πάρα πολλούς ανθρώπους. :firstprize:

BTW το ίδιο άρθρο έχει και το High Fidelity αυτού του μήνα μόνο που δεν ξέρω αν έχει την ίδια φωτογραφία γιατί δεν αγοράζω πλέον το Hi Tech (δεν θέλω άλλο home cinema καρδιά μου). :)

Re: Απάντηση: Αναφορά στο Avclub από το Hitech

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Μπράβο Νάσο

Τώρα βέβαια που το ξαναβλέπω, ΔΕΝ έχει την ίδια φωτογραφία εκτός και αν η Νικόλ και η Αννούλα είναι μέσα στην τούρτα ή έχουν πάει αξύριστες στα γενέθλια... :flipout:

Θερμά ευχαριστώ και απο εμένα γιά την ενημερωτική αυτή κίνηση του περιοδικού προς τους αναγνώστες του σχετικά με τα πρώτα γενέθλια του Club.
Εύχομαι στο Hitech καλή συνέχεια....
Σημ....Οσο γιά την foto της Αννας, μην πιάνεστε κορόιδα...εγω ξέρω πόσα έσκασα στο HITECH γιά να κάνει η μικρή τίς πόζες της επισήμως!!!

Είναι, πράγματι, ωραίο να βλέπεις το χώρο που έχεις αγαπήσει, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκες σε αυτόν, να προβάλλεται στις σελίδες ενός μεγάλου περιοδικού του χώρου. Στα μάτια τα δικά μου, η συνάντηση αυτή, είναι μια μεγάλη στιγμή του avclub.gr. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που πετύχανε με τον κόπο τους αυτή τη δημοσίευση. Ένα μπράβο στους διαχειριστές και στους υπευθύνους διαφήμισης για το βήμα αυτό.
Εύχομαι όσα σύννεφα και να δημιουργούνται πάνω από αυτό το φόρουμ να διαλύονται σιγά-σιγά με "τέτοια" δροσερά "αεράκια"...

Και πάλι, ΜΠΡΑΒΟ!

Επιτέλους, πήρα στα χέρια μου το περιοδικό.
Το κειμενάκι, άκρως κολακευτικό και διαφημιστικό για το Club.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνετέλεσαν για την προβολή αυτή!
:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Αναφορά στο Avclub από το Hitech

Ακριβώς έτσι Τάσο, να λέμε ότι υπάρχουν και εσωτερικές κινήσεις για την προβολή μας προς τα έξω.
Ο Νάσος δουλεύει, στο κομμάτι αυτό αθόρυβα, του αξίζουν πολλά μπράβο:music-smiley-005:

Μπράβο σε όλους αλλά κυρίως στο Νάσο που τρέχει πολλές πολλές ώρες.
Το γεγονός ότι είμαστε απλοί χομπίστες χωρίς επαγγελματικές εξαρτήσεις, κάνει τέτοιες δημοσιεύσεις πιο σημαντικές.

Βέβαια το μεγάλο μπράβο πάει στα μέλη του club.