Αναφορά στο Avclub από το Hitech

Καλησπέρα σε όλους...

παιδιά τα πράγματα έγιναν απλά...

Προσκάλεσα το Hitech-όπως και τα άλλα περιοδικά του χώρου-στα γενέθλια μας...

Η ανταπόκριση από όλους ήταν θετικότατη....μας ευχόντουσαν τα καλύτερα και όλοι μου έλεγαν συγχαρητήρια για την καταπληκτική μας προσπάθεια και το υψηλό μας επίπεδο!!!

Το Hitech μας τίμησε και στο πάρτυ...

Μετά από λίγες μέρες επικοινώνησα με τον Κο Κακλειδάκη-Διευθυντή Σύνταξης-του περιοδικού (τον οποίο δεν γνωρίζω ...) και του πρότεινα να του δώσω ένα κείμενο και φωτογραφίες από το πάρτυ για να γίνει μια παρουσίαση.

Αμέσως συμφώνησε με μεγάλη χαρά!!!

Το φωτογραφικό υλικό μου το προμήθευσαν ο Κώστας ο Πατακίδης, ο mouse και ο Kokar...

Ομολογώ ότι η προβολή που μας έκανε το Hitech είναι εξαιρετική!!!

Παιδιά δεν είναι λίγο πράγμα!!!

Έχουμε αποκτήσει οντότητα σαν avclub και μας εκτιμούν!!!

Εκτιμούν την καταπληκτική παρέα που έχουμε, το ήθος και το ύφος μας!!

Συγχαρητήρια σε όλους μας!!!...και-φυσικά-δεν θα σταματήσουμε εδώ..τα καλύτερα έρχονται!!!

ΥΓ: ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Ποτακίδη, τον mouse και τον Kokar για τις φωτογραφίες που μου έδωσαν!!!:grinning-smiley-043

Ελπίζω να έδωσες τίς κανονικές φωτογραφίες τού Kokar και όχι τα φωτομοντάζ του γιατί αλλοίμονό μας.:eek: :flipout: :flipout:
Συγχαρητήρια Νάσο.:ernaehrung004:

Last edited:
Νάσο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι απο εμένα.
Παρά τα όσα έχουν γραφτεί και γράφονται εδώ μέσα αλλά και σε αντίστοιχα fora για το Hitech,δεν παύει να είναι το περιοδικό που μύησε πάρα πολλούς από εμάς στο χώρο του HT.

Νάσο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι απο εμένα.
Παρά τα όσα έχουν γραφτεί και γράφονται εδώ μέσα αλλά και σε αντίστοιχα fora για το Hitech,δεν παύει να είναι το περιοδικό που μύησε πάρα πολλούς από εμάς στο χώρο του HT.

thanks Σωκράτη....

έτσι είναι....

Νάσο, συγχαρητήρια και πάλι γνωρίζω ότι αφιερώνεις πάρα πολύ μεγάλο χρόνο από την προσωπική σου ζωή κάτι που μας κάνει όλους περήφανους.

Απάντηση: Re: Αναφορά στο Avclub από το Hitech

Νάσο, συγχαρητήρια και πάλι γνωρίζω ότι αφιερώνεις πάρα πολύ μεγάλο χρόνο από την προσωπική σου ζωή κάτι που μας κάνει όλους περήφανους.

Ευχαριστώ Σίμο!!!:ernaehrung004:

παιδιά όσο διαβάζω τα fora τόσο εντυπωσιάζομαι από το πόσο ωραία δουλειά και πληρότητα υπάρχει εδώ. Θησαυρός πληροφορίας... τύφλα να έχουν τα καλύτερα ανάλογα του είδους από εξωτερικό. Μπράβο σε όλους που συμβάλλουν