Kαλό πράμα η επαγγελματική ρύθμιση (από επαγγελματία βέβαια, για το Πλαίσιο κράτα μικρό καλάθι), αλλά πολύ ακριβό για τα δεδομένα του μηχανήματός σου....(διότι αν δεν κάνω λάθος, δεν αξίζει 80 ευρώ αλλά αρκετά παραπάνω). Θεωρώ ότι μια προσκεκτική ρύθμιση έστω και με τα ρυθμιστικά THX που υπάρχουν σε πολλά DVD, ή κάτι ακόμη πιο λεπτομερές όπως το DVΕ που κυκλοφορεί στα Online μαγαζιά, θα σε ικανοποιούσε... εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι η εικόνα που απολαμβάνω μετά από δικές μου ρυθμίσεις σε ανάλογης κλάσης μηχάνημα (Panasonic AX100) είναι αξιοπρεπέστατη, και προτιμώ τα χρήματα μου να τα αφήνω να αυγατίσουν για κάτι καλύτερο όταν έρθει η ώρα!!
Αυτό βέβαια εξαρτάται από το πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις για το χόμπυ σου, άρα τελείως υποκειμενικό. Μπορεί πχ τώρα να απολαμβάνεις το 90% του μηχανήματος σου.... με δικές σου ρυθμίσεις να φτάσεις στο 94% και με επαγγελματικές στο 100... Αν λάβεις όμως υπόψιν ότι η φωτεινότητα της λάμπας πέφτει, σε λίγο καιρό θα γυρίσεις πάλι στο 95% γιατί οι ρυθμίσεις δε θα είναι τέλεια συμβατές με την παρούσα φωτεινότητα, κλπ κλπ κλπ...