Ανάγκη για αιμοπετάλια

Παίδες...

Ο πατέρας μου θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε μεταμόσχευση μυελού των οστών...

Χρειαζόμαστε κυρίως αιμοπετάλια, και αίμα.

Όποιος έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στον Αγ. Σάββα, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσε να αφιερώσει λίγο χρόνο σ'αυτό. Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα μέσω πμ. για όποιον τα ζητήσει..

Ευχαριστώ προκαταβολικά, αντιλαμβάνεστε πόσο χρήσιμη θα είναι η όποια βοήθεια.

Στειλε πμ. με το ονομα. Θα δωσω το πρωι.
Δεν μπορω να ερθω Α.Σαββα αλλα θα σταλει εκει.
Γερος και δυνατος Μαεστρο. Εχει ο Θεος φιλε.

Στείλε και σε μένα πμ.Μένω χανιά.Δεν νομίζω οτί κάποιος πρέπει να έρθει εκει.Γίνεται συνεννόηση μεταξύ των νοσοκομείων.

Στείλε σε παρακαλώ και σε εμένα έχω κάποια άτομα στον νου μου.Πρέπει απλώς να ξέρουμε την ομάδα αίματος του.Μακάρι να πάει καλά.

Δεν χρειαζεται να ξερετε καμια ομαδα αιματος για να δωσετε αιμοπεταλια ή αιμα.

Απλα πατε δινετε υπερ του ταδε ασθενη και ετσι κι αλλιως του δινουν τα συμβατα με το αιμα του παραγωγα ή αιμα.

Maestro στειλε μου πμ μπορω να κατεβω αυριο πρωι να δωσω αν εχετε ακομα αναγκη.

Ευχαριστώ πραγματικά όλα τα παιδιά που είτε έδωσαν, είτε προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν για οποιοδήποτε λόγο. Είναι υπέροχο να βλέπεις ότι ακόμη και πίσω απ'την ανωνυμία ενός πληκτρολογίου ο απέναντι σου σε αντιμετωπίζει ως συνάνθρωπο, και σπεύδει να βοηθήσει, ακόμη και έναν άγνωστο.

Επειδή η διαδικασία της μεταμόσχευσης είναι πολυήμερη, και οι ανάγκες δεν είναι απολύτως καθορισμένες, δε μπορώ να ξέρω ακόμη αν καλυφθήκαμε ή όχι. Εξάλλου, ακόμη κι αν δε χρειαστεί, κάποιος άλλος μπορεί να σωθεί, δεν πάει χαμένη η κίνηση.

Ευχαριστώ και πάλι ειλικρινά