Ανάγκη για ψήφο!!!....Σπεύσατε

Ποιό είναι καλύτερο

• Total voters
    0
14 December 2006
4,265
Λοιπόν επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και για να ξεχαστούμε θα πρέπει να το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα (αν και το θέμα είναι σοβαρό!), εδώ σήμερα ψηφίζουμε πιο hold on είναι καλύτερο! Δεν θέλω να σας επηρεάσω, αλλά πρέπει να σας πω ότι η πραγματική επιτυχία ήταν αυτή των En Vogue, γιατί το άλλο ήταν μούφα μιας και οι ασπρουλιάρηδες το έκαναν κλύσμα στο κοινό και το πήγαν με το ζόρι Νο 1
Τα κορίτσια έχουν γονίδιο mama_papa και Brian Wilson.

http://www.youtube.com/watch?v=liT8cILFAV4

http://www.youtube.com/watch?v=uIbXvaE39wM

Ερώτηση
Ποιο είναι καλύτερο?

Απαντήσεις
1.Το Hold on των En Vogue
2.To Hold on των “Brian_MamaPapa”
3.Κανένα
4.Ασε μας ρε Μπάιρα καρεκλούδι
5.Ασε μας ρε Μπαίρα εδώ το 2012 έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον 5 φοβεροί δίσκοι φολκούδων! Με τα hit του 89 θα ασχολούμαστε?

Σημείωση
Η απάντηση νούμερο 5 δύναται να επιλεχθεί μόνο από τον Λύμπε….οποιοσδήποτε άλλος επιλέξει 5 απορρίπτεται…:flipout:

ψηφίστε και κράψτε ανελέητα τα πάντα...
δέχομαι και κατινιές......

Έχουν όλοι δικαίωμα ψήφου ή μόνο όσοι έχουν εντρυφήσει σε ανάλογα μουσικά είδη;

En vogue ρε.....:love::love::worshippy:

Ποιες αγαμητες Γουιλσον σιστερς τωρα...Και τοτε μονο αγαμητες τις ακουγαν..

Last edited:
Re: Απάντηση: Ανάγκη για ψήφο!!!....Σπεύσατε

En vogue.....:love::love::worshippy:

Είσαι Θεός ...(θύμισε μου να σου δώσω ένα απο τα τρία Maxi που έχω.....ναι το έχω 3 φορές....για ασφάλεια)
Συσπειρωθείτε!!!
Γιατί ετοιμάζεται ο chief να μπει με πέντε λογαριασμούς να ψηφίσει τις κόρες Wilson!

1.A priori καλύτερη είναι η βερσιον των Εn Vogue. Και όταν λέμε a priori εννοούμε πριν τα ακούσουμε και τα δυο.
2.Αφου τα ακούσουμε παρατηρούμε ότι η βερσιόν των "ακατανομαστων" βρωμάει eightιλα από χίλια μίλια μακριά, άρα απορρίπτεται. Η βερσιόν των En Vogue είναι διαχρονική.
3.Για την ενός ολόκληρου ατέλειωτου λεπτού γκοσπελική εισαγωγή της πρώτης βερσιόν, δεν μας αποζημίωσε ούτε καν η θέα των ωραιότατων μηρών των ευειδέστατων κοριτσιών.

Συμπέρασμα : 3 λεπτά , επαναλαμβάνω 3 λεπτά, απόλαυσης ενάντια σε 3.41 λεπτά παρωχημένης μπονυταϊλερικής αισθητικής. And the winner is: En Vogue

YΓ. Ευτυχώς φολκ δεν ακούγαμε ποτέ. Μας φτάνουν και μας περισσεύουν τα τσάμικα.

En vogue ρε.....:love::love::worshippy:

Ποιες αγαμητες Γουιλσον σιστερς τωρα...Και τοτε μονο αγαμητες τις ακουγαν..

δεν πρόλαβα όλο το quote.........ήταν και μία χαμηλοβλεπούσα mamapapa στην παρέα! μην ξεχνιόμαστε

το πολλ είναι έτοιμο.
Επιστρέψτε και καταγράψτε απαντήσεις.

δεν κλέβουμε: (στο 5 απαντάει μόνο ο Λύμπε).
δεν κλέβουμε: (δεν υπάρχουν ματσακονιές τύπου by proxy με apriori κλπ.)
τα options έχουν καθοριστεί.
Επιτρέπονται πολλαπλές απαντήσεις.

Άκουσα και τα δύο πονήματα από τρεις φορές έκαστο (εναλλάξ) χωρίς να βλέπω το clip για λόγους αντικειμενικότητας.

En Vogue : περιέχει πολλή μαύρη (γκοσπελική όπως εύστοχα είπε ο bp) σοροπίλα στα φωνητικά η οποία μου είναι ανυπόφορη. Μουσικά - ενορχηστρωτικά όμως θα το έβαζα τουλάχιστον ένα σκαλί παραπάνω από τις κλώνους. Έχει ψυχή μέσα του.

Wilson Philips : Αδιάφορη, άνευρη, ξενέρωτη, διεκπεραιωτική eight-ίλα.

Η ψήφος μου είναι ξεκάθαρα στις En Vogue.

Με πρόλαβε ο Μήτσος για το Poll :2thumb22sup:

Είσαι Θεός ...(θύμισε μου να σου δώσω ένα απο τα τρία Maxi που έχω.....ναι το έχω 3 φορές....για ασφάλεια)
Συσπειρωθείτε!!!
Γιατί ετοιμάζεται ο chief να μπει με πέντε λογαριασμούς να ψηφίσει τις κόρες Wilson!

που τόξερες ρε άτιμε; Διπλοψήφισε ήδη, απλώς τόκανε με ένα νικνειμ!!!!

Η ψήφος μου είναι ξεκάθαρα στις En Vogue.

Με πρόλαβε ο Μήτσος για το Poll :2thumb22sup:

σου απαγορεύω "repeat" απαγορεύω να ψηφίσεις τις μαυρούκες... ξεφωνίστρες:Banane0::twoguns:

1.A priori καλύτερη είναι η βερσιον των Εn Vogue. Και όταν λέμε a priori εννοούμε πριν τα ακούσουμε και τα δυο.
2.Αφου τα ακούσουμε παρατηρούμε ότι η βερσιόν των "ακατανομαστων" βρωμάει eightιλα από χίλια μίλια μακριά, άρα απορρίπτεται. Η βερσιόν των En Vogue είναι διαχρονική.
3.Για την ενός ολόκληρου ατέλειωτου λεπτού γκοσπελική εισαγωγή της πρώτης βερσιόν, δεν μας αποζημίωσε ούτε καν η θέα των ωραιότατων μηρών των ευειδέστατων κοριτσιών.

Συμπέρασμα : 3 λεπτά , επαναλαμβάνω 3 λεπτά, απόλαυσης ενάντια σε 3.41 λεπτά παρωχημένης μπονυταϊλερικής αισθητικής. And the winner is: En Vogue

YΓ. Ευτυχώς φολκ δεν ακούγαμε ποτέ. Μας φτάνουν και μας περισσεύουν τα τσάμικα.

Ειλικρινά συγκινούμαι!!!!:ernaehrung004:
you are my hero!!!!
H "μπονυταϊλερική αισθητική" σκότωσε......

Re: Απάντηση: Re: Ανάγκη για ψήφο!!!....Σπεύσατε

Αυτό θέλει τεκμηρίωση..Εννοείς πώς ακούς τσάμικα??:ADFADF1::ADFADF1:

εννοείται. Και συγκινιόμουν όταν έσερνε τον χορό ο συγχωρεμένος ο παππούς μου