Ανάγκη για ψήφο!!!....Σπεύσατε

Ποιό είναι καλύτερο

• Total voters
    0
Έργο Supersonic no doubt......:guitarist:
Είδε όνομα Wilson και είπε να το υποστηρίξει.

φυσικά. Αυτός είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ,
και ο Γιώργος Κουνελάκης,
και ο Gojakla,
και Panoramious
Το νικ supersonic δεν ξέρω σε ποιόν ανήκει :Banane0:

Tο ότι ψήφισες τις Wilson Phillips να το αποδώσω σε λάθος ή μας δουλεύεις κανονικά??????????????? :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Έριξα και μία ψήφο στις Wilson,

Ti φταίνε και αυτές,
Δεν φταίνε τα παιδιά για τους γονείς τους.....:BDGBGDB55:

........

Με έπιασε μία συμπόνια.....

Last edited:
Re: Απάντηση: Ανάγκη για ψήφο!!!....Σπεύσατε

Προτίμησα τις μελαμψές κυρίες από τις white girls singing(?) αν και η τραγουδίστρια το παίζει Whitney Houston wanabe,υπερβολικά μάλιστα.

Ναι αλλά αυτές ζουν ακόμα ...(κρύο αστείο!:mad:)
..............................................................................................
Αμ οι άλλες? και αυτές wanabe
και καλά πες, η κοκκινομάλλα ότι θα μπορούσε με πολύ δουλειά να μοιάσει λίγο,
το υστερικό με το κοντό κούρεμα,
και το τρίτο που έχει και άνεση στο περπάτημα(την είδατε στο τέλος πως καμαρώνει περπατώντας, για το εκτόπισμα της?)
ήταν δυνατόν να γίνουν ποτέ Belinda?
Belinda-Carlisle.jpg

Λοιπόν αυτόν τον Κnaan τον άκουσα προχθές στο γυμναστήριο,
το παρατήρησα δηλαδή, γιατί εκείνη την ώρα ένας σφιγμένος(.....με "χαυγίτη" έμοιαζε) πωρώθηκε με το κομμάτι,
και χτυπιόταν στον διάδρομο,
ταραχτήκαμε λίγο.....

Α ρε λύμπε!Τι κατάρα είναι αυτή ρε παιδί μου...Μια ζωή από αλλού να το ξεκινάς και αλλού να σου καταλήγει,το άτιμο?:bigcry:

το παρατήρησα δηλαδή, γιατί εκείνη την ώρα ένας σφιγμένος(.....με "χαυγίτη" έμοιαζε) πωρώθηκε με το κομμάτι,
ταραχτήκαμε λίγο.....

Κακώς ταραχτήκατε: σε γυμναστήρια πηγαίνετε, τι ακριβώς περιμένατε να βρείτε εκεί; -bye-

ταραχτήκαμε λίγο.....

Α ρε λύμπε!Τι κατάρα είναι αυτή ρε παιδί μου...Μια ζωή από αλλού να το ξεκινάς και αλλού να σου καταλήγει,το άτιμο?::bigcry:

εννοείς το γυμνστήριο ή το μουσικό είδος ;. Αν είναι το δεύτερο δεν ξεκίνησε και δεν πήγαινε πουθενά αλλού. Στοιχειώδες ID αποκαλύπτει τον προορισμό της : μπον πουρ λε μαϊμού :BDGBGDB55:

......
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για αυτό!
μπορεί να τροποποιηθεί......
Εξ άλλου υπάρχει και η Κάλλη που μπορεί να βρει 8 μέ δέκα "φολκούδες" !!!!:flipout::ernaehrung004:

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, σε Ηold on μια "φολκού" θα έβαζα ψηλά, την Julia (Stone), αλλά δεν θα το κάνω, προτιμώ να ακολουθήσω τους δικούς μου αισθητικούς και μουσικούς κανόνες.
Στο δικό μου ιδανικό video clip λοιπόν, η κοπέλα φοράει στενό μακρύ φόρεμα από εκρού δαντέλα, έχει smoky eyes, μαλλιά πιασμένα σε σινιόν χαμηλά στον αυχένα, χλωμό πρόσωπο και μάγουλα αναψοκοκκινισμένα από τον πυρετό που προκαλεί μια μικρή 'υγρή εστία' στην δεξιά πλευρά και είναι ένα βήμα πριν αφεθεί να πιεί μέχρι τελικής πτώσεως διότι η τελική πτώσις δεν ταιριάζει σε ένα κορίτσι με φόρεμα από εκρού δαντέλλα, και το αγόρι είναι σίγουρα, εντελώς, και μόνο ο Eugene Edwards, ο οποίος πάντα βρίσκεται σε στάδιο τελικής μαυρίλας (ιδανικό), η μουσική θυμίζει Nik the Mik και τίποτα φωτεινότερο, η φωτογραφία είναι αποκλειστικά ασπρόμαυρη, και δεν έχει σημασία ποιός λέει το hold on, εξάλλου o Ευγένιος δεν έχει πει τέτοιο τραγούδι, οπότε το Hold on που θα ψήφιζα θα ήταν αυτό: (αλλά σε δική μου σκηνοθεσία)

http://www.youtube.com/watch?v=DkpaKx1UUUw

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, σε Ηold on μια "φολκού" θα έβαζα ψηλά, την Julia (Stone), αλλά δεν θα το κάνω, προτιμώ να ακολουθήσω τους δικούς μου αισθητικούς και μουσικούς κανόνες.
Στο δικό μου ιδανικό video clip λοιπόν, η κοπέλα φοράει στενό μακρύ φόρεμα από εκρού δαντέλα, έχει smoky eyes, μαλλιά πιασμένα σε σινιόν χαμηλά στον αυχένα, χλωμό πρόσωπο και μάγουλα αναψοκοκκινισμένα από τον πυρετό που προκαλεί μια μικρή 'υγρή εστία' στην δεξιά πλευρά και είναι ένα βήμα πριν αφεθεί να πιεί μέχρι τελικής πτώσεως διότι η τελική πτώσις δεν ταιριάζει σε ένα κορίτσι με φόρεμα από εκρού δαντέλλα, και το αγόρι είναι σίγουρα, εντελώς, και μόνο ο Eugene Edwards, ο οποίος πάντα βρίσκεται σε στάδιο τελικής μαυρίλας (ιδανικό), η μουσική θυμίζει Nik the Mik και τίποτα φωτεινότερο, η φωτογραφία είναι αποκλειστικά ασπρόμαυρη, και δεν έχει σημασία ποιός λέει το hold on, εξάλλου o Ευγένιος δεν έχει πει τέτοιο τραγούδι, οπότε το Hold on που θα ψήφιζα θα ήταν αυτό: (αλλά σε δική μου σκηνοθεσία)

αστα αυτά και πες τι ψήφισες....

εννοείς το γυμνστήριο ή το μουσικό είδος ;. Αν είναι το δεύτερο δεν ξεκίνησε και δεν πήγαινε πουθενά αλλού. Στοιχειώδες ID αποκαλύπτει τον προορισμό της : μπον πουρ λε μαϊμού :BDGBGDB55:

Ο Knann έχει πέντε πράγματα συνηθισμένα και πέντε ασυνήθιστα (για το είδος του πάντα). Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά που κάτι βγαίνει από το καβούκι του στηρίζεται στην ασφάλεια των συνηθισμένων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το κοινό που το επιλέγει τελικά προς κατανάλωση.Η πως γίνεται τελικά, και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του να έχουν αξαφανισθεί τα ιδιαίτερα σημεία και να έχουν μείνει τα πιο εμπορεύσιμα(?)......η μουσική βιομηχανία είναι τελικά μεγάλη επιστήμη....

Η ικανότητα της μουσικής βιομηχανίας να μετακινεί το ενδιαφέρον των ακροατών από το ενδιαφέρον στο αδιάφορο(ακόμα και για το ίδιο καλλιτέχνη) είναι εκπληκτική.

όπου ID = ΙQ. 7.10 το πρωί δύσκολα τα πράγματα

Ωραίο!!!!! αλλά σε "ποιότικό" στο νήμα, έχει ήδη νικήσει ο "Μάρκος" της Λένας.......
Η σκηνοθεσία απερίγραπτη!Εύγε!!!!

Κανενα απο τα δυο.
Ειναι απελπιστικα αδιαφορα-μετρια-ανοστα και τα δυο!

Ψηφιζω En Vogue - My Lovin':Banane0::ADFADF1:

θα ματαιώσω το πολλ.

Κάποιος ψήφισε το 5 δυό φορές.

Κάνω reset τα πεδία και ξαναρχίζουμε !:Banane0: