Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.

Κώστας Παπαγεωργίου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,014
ΑΘΗΝΑ
Μετά την ανακοίνωση της παρουσίασης στον χώρο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ 4 προβολέων Full HD που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος των μελών μας ανοίχθηκε το εξής θέμα στο AVSITE:

‛Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...’

Δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσω την εξέλιξη του θέματος και να ακολουθήσω.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν απάντησα άμεσα σε αυτή την ‛επίθεση’ που δέχθηκα-με.

Επειδή δεν έχω καμία σχέση, και ούτε επιθυμώ, με εκείνον τον χώρο άνοιξα αυτό το θέμα εδώ, ώστε όποιο από τα μέλη μας επιθυμεί να μάθει την αλήθεια να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Λαμβάνω προσωπικά αυτή την επίθεση γιατί αναφέρεται σε ένα συγκριτικό για το οποίο όλες τις ενέργειες ανέλαβα εγώ και οργανώθηκε από δική μου πρωτοβουλία, και με μικρή πίεση μπορώ να πω, γιατί υπήρχαν αρκετοί διαχειριστές που διαφωνούσαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης στον χώρο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ.

Άρα αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες και οποιαδήποτε μομφή αφορά προσωπικά εμένα.

Η επιτυχημένη πορεία του δικτυακού μας τόπου φαίνεται πως δεν σταμάτησε να ενοχλεί κάποιους «συνάδελφους» «χομπίστες» που νομίζουν ότι η χρήση του Internet για συζητήσεις σε επίπεδο Φόρουμ γύρω από τον αγαπημένο μας ‛Hχο και Eικόνα αποτελούν κάποιο είδος πατέντας που κατοχυρώνεται και μετά δεν έχει κανείς άλλος το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει.

Το AVCLUB αποτελεί το Νο1 διαδικτυακό χώρο τέτοιων συζητήσεων για την Ελλάδα, και είναι από τα λίγα Φόρουμ που η ιδιοκτησία του είναι στημένη σε μη κερδοσκοπική βάση. Οι δυνατότητες και η δυναμική που έχει αναπτύξει ο παραπάνω συνδυασμός προκαλούν ένα σωρό συναισθήματα στους ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο. Δική μας ελπίδα και επιδίωξη είναι οι θετικές τους εντυπώσεις. Παρόλα αυτά αν κάποιος νιώθει ανασφάλεια για τη δική μας επιτυχία πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος καθώς δεν διεκδικούμε τη ‛Βασιλεία’ στην αγορά…

Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες του AVCLUB είναι οι παρουσιάσεις και επιθυμία μας είναι να γίνονται σε κάθε δυνατό χώρο και όχι σε ένα και μόνο κατάστημα. Έτσι πριν από πολύ καιρό πλησίασα διάφορα καταστήματα, για την ενδεχόμενη χρήση κάποιου χώρου για παρουσίαση. Μεταξύ άλλων μια από τις επισκέψεις μου αφορούσε τον κύριο Τσουρεκά και το κατάστημα του.

Οφείλω λοιπόν να σας πω ότι γνωρίζω τον κύριο Τσουρεκά πολύ πριν από τον Αντρέα Κ. και μάλιστα πριν ακόμη δημιουργήσει την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.

Ανέκαθεν υπήρχε μια φιλική σχέση, όπως άλλωστε διατηρώ και με όλους τους υπόλοιπους αντιπροσώπους και καταστηματάρχες.

Ένα γεγονός που σίγουρα δεν γνωρίζετε και αξίζει να αναφέρω είναι η επίσκεψή μου στον χώρο του TV CENTER αμέσως μετά τη δημιουργία του AVCLUB, όπου μαζί με τον κύριο Τσουρεκά και τον υπεύθυνο του καταστήματος συζητήσαμε ενδεχόμενη παρουσίαση σε εκείνον τον χώρο. Αμφότεροι συμφώνησαν ότι ήταν μια καλή ιδέα και ο κύριος Τσουρεκάς δεν είχε κανένα πρόβλημα με το γεγονός ότι το AVSITE χρησιμοποιούσε την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, που είναι δικό του κατάστημα επίσης, σαν έδρα του για τις παρουσιάσεις που οργάνωνε.

Όμως επειδή δεν ήθελε να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στα εσωτερικά θέματα της επιχείρησής του, μου απάντησε ότι θα ρωτούσε τον κύριο Καφάτο και θα μου απαντούσε.

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε ο κύριος Καφάτος άσκησε βέτο για το συγκεκριμένο συμβάν και δεν το συζητούσε καν. Οπότε και ο Θοδωρής Τ. μου απάντησε ότι δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε μια τέτοια συγκέντρωση γιατί δεν θα ήθελε να ανοίξει ‛πόλεμο’ εις βάρος της επιχείρησής του.

Από εκεί και πέρα δεν έγινε ξανά καμία ενόχληση από μέρους μου και τα πράγματα ακολούθησαν τη συνήθη ροή τους.

Μέχρι βέβαια την αποχώρηση του κύριου Καφάτου από την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ όπου το μοναδικό εμπόδιο που υπήρχε, απλά εξαφανίστηκε…

Το κατάστημα ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ όπως όλοι γνωρίζετε είναι από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό, που έχει σε διαρκή επίδειξη σχεδόν όλα τα τελευταία μοντέλα προβολέων που αφορούν και το μεγαλύτερο μέρος των μελών μας. Επίσης διαθέτει και τον κατάλληλο χώρο για να γίνει οποιαδήποτε παρουσίαση ή συγκριτικό.

Δεν θα ήταν λοιπόν ιδεατό για οποιοδήποτε μέλος να είχε τη δυνατότητα να παραστεί σε ένα τέτοιο event?

Το συγκριτικό αυτό οργανώθηκε αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη μας στα οποία το οφείλουμε και εξαιτίας πολλών και διαφορετικών καταστάσεων αργήσαμε να το φέρουμε εις πέρας.

Δεν νομίζω μετά την αποχώρηση του κύριου Καφάτου από την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, να έχει το παραμικρό δικαίωμα να ζητήσει τον λόγο από τον κύριο Τσουρεκά, γιατί αποφάσισε να διαθέσει τον χώρο του σε εμάς… Εκτός και αν διατηρεί την επικαρπία και δεν το γνωρίζω.

Αυτό κύριοι λέγεται ΘΡΑΣΟΣ.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κουτσομπολιά και κατινιές.

Όμως ερωτώ:

Πως θα μπορούσε να απαντήσει ένας άνθρωπος σε κάποιον που τον έχει παρατήσει, όταν από το πουθενά και χωρίς κανένα δικαίωμα έρχεται να ζητήσει τον λόγο και να του επιβάλει τον τρόπο που θα διαχειριστεί το κατάστημά του, και μάλιστα προσφέροντάς του δωρεάν banner επ’ αόριστον???

Μόνο κάνοντάς του πλάκα…

Και για όσους δεν γνωρίζουν τα δρώμενα σας αναφέρω ότι στο θέμα που ανοίχθηκε ο κύριος Καφάτος μεταφέρει συνομιλία του με τον κύριο Τσουρεκά, όπου εμφανίζεται ο 2ος να έχει παραχωρήσει τον χώρο του στο AVCLUB επειδή του υποσχεθήκαμε πωλήσεις και επειδή από την στιγμή που ‛έχασε’ τον Αντρέα οι πωλήσεις του πάνε κατά διαόλου!!!
Αυτές, υποστηρίζει ο κύριος Καφάτος ότι ήταν κουβέντες που απέσπασε από τον κύριο Τσουρεκά και δηλώνει μάλιστα ότι έχει 2 μάρτυρες οι οποίοι άκουσαν τη συνομιλία σε ανοιχτή ακρόαση…

Αφού λοιπόν η χρήση του χώρου της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ είναι πλέον δεδομένη και δεν μπορεί να θίξει με άλλο τρόπο τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, άρχισε η προσωπική πλέον επίθεση προς το άτομο μου, ότι δήθεν δηλαδή η οργάνωση ενός συγκριτικού κρύβει συμφέροντα ?

Δεν γνωρίζω τι είπε ο κύριος Τσουρεκάς για να αποφύγει την πίεση του κύριου Καφάτου ή για να κάνει πλάκα, αλλά θεωρώ γελοία την υπόσταση αυτής της συνομιλίας. Όπως θεωρώ ανήθικη την ενέργεια του κύριου Καφάτου, εάν όντως έγινε, να χρησιμοποιήσει τέτοια μέσα για να έχει τεκμηριωμένη την απάντηση του κύριου Τσουρεκά που θεωρούσε δεδομένη…? Γιατί πως αλλιώς θα είχε στηθεί αυτό το σκηνικό? Τυχαία?

Έχω μάθει στη ζωή μου να βαδίζω και να πατώ σε stereo έδαφος. Γνωρίζω πολύ καλά ότι οποιοσδήποτε καταστηματάρχης ή αντιπρόσωπος διαθέτει τον χώρο του για τέτοιες εκδηλώσεις ευελπιστεί μέσα από ένα σύνολο 30 – 40 ατόμων ακόμη και μελλοντικά να δημιουργήσει μια πελατειακή σχέση και ίσως να έχει κάποιες απολαβές.

Αυτό είναι το κέρδος και ως εκεί. Τα μέλη δεν είναι ‛μωρά’. Υπάρχει κανένας σήμερα που θα προβεί σε αγορά με κλειστά μάτια? Δόξα το Θεό υπάρχει άφθονη ενημέρωση και για να πιαστεί κάποιος κορόιδο πρέπει να είναι γεννημένος έτσι.

Αν τώρα ο οιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να κάνει μια μοναδική προσφορά και αποκλειστικά για ένα γκρουπ, καλώς να ορίσει.

Επειδή θίγομαι προσωπικά και για τον λόγο ότι σαν διαχειριστής στην κατηγορία των προβολέων επί AVFORUM & τώρα επί AVCLUB, καθώς και σαν συντάκτης στο περιοδικό ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ η μόνη μου κληρονομιά είναι η υπόληψη και το όνομα που έχω διατηρήσει τόσα χρόνια, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να υπονοεί, να γελοιοποιεί και να ρίχνει ‛λάσπες’ αμαυρώνοντας οποιαδήποτε θετική προσπάθεια.

να πω την αληθεια δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα απ'οσα γραφει το επιμαχο ποστ στο avsite,εχει αρχισει καπου δυο μηνες πριν με καποιο θεμα που κατηγορουν το avclub κλπ.τα προσπερασα...επι του προκειμενου διαβασα και το επιμαχο ποστ του Αντρεα Κ.
Καπου λεει οτι του ειχε πει ο κ.Τσουρεκας οτι "δεν θελει ποτε να βαλει μεσα στο μαγαζι του παιδια απο το Avclub".Αν ο Τσουρεκας ειπε κατι τετοιο θα ηταν μονο οταν ειχαν εξαιρετικες σχεσεις με τον Αντρεα και ηθελε να τον καλοπιασει που ως γνωστον υπηρχε πικρα με το χωρο αυτο.Ποτε ενας επιχειρηματιας για κανενα λογο δεν θα αρνιοταν πιθανη πελατεια για αλλο λογο.
Αν ο Ανδρεας Κ λεει αληθεια και δεν ψευδεται,κατι που δεν μπορω να ξερω,ειναι πιθανο τωρα που πηρε τον Τσουρεκα να του ζητησει εξηγησεις(κακως)ειναι φυσικο ο αλλος να εψαξε μια προχειρη δικαιιολογια για να δικαιολογηθει στον πρωην συνεργατη του,οποτε ξεφουρνισε τα περι "μα,μουπαν οτι θαχω πωλησεις" κλπ.εμενα καπως ετσι μου φαινεται το θεμα και καταλαβαινω την αντιδραση του κ.Παπαγεωργιου σε ολα αυτα αλλα κατα τη γνωμη μου οσον αφορα τα μελη πολλη φασαρια για το τιποτα.

Kωστα και πολυ ασχολεισαι με το τι λενε....

Λογικο ειναι τωρα που το φορουμ μπαινει σε πιο διαφανεις διαδικασιες να αρχιζει να "ποναει" η παρουσια του.
Ειδικα οταν η συγκριση σε μετρησιμα μεγεθη αρχιζει και γινεται εμφανης πια......
Δεν θα σχολιασω καθολου τις τελευταιες μικροτητες που μονο ντροπη φερουν στους εμπνευστες τους.
Αλλα δεν μπορω παρα να θυμηθω λιγο καιρο πριν τον ΚΚ σε ενα νημα να φανερωνει σαν νεος Μακης το σκοτεινο ιδιοκτησιακο καθεστως του AVCLUB και να απαιτει να μαθει ποιος ειναι απο πισω κατονομαζοντας μαλιστα τον Τακη και τον Τασο.........

Φυσικα μετα απο τοσο καιρο εχουν γινει πραγματα, τα 2 παιδια εχουν αποχωρησει απο την διαχειρηση και μετεχουν μονο στο σωματειο ,στο οποιο πια γραφεται οποιος το επιθυμει -ακομα κι εκεινος θα μπορουσε- .
Αλλωστε αυτη ηταν και η αρχικη διακυρηξη ,της πληρους απορροφησης του φορουμ απο το σωματειο και τα μελη του ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ κατι που για αλλα μαγαζακια ειναι ονειρο θερινης νυκτος ......για να μην πω ανεπιθυμητη διαδικασια μιας και τα μαγαζια τα τρεχει ενας.....
Φυσικα ποτε δεν ανακαλεσε τις συκοφαντιες του απλα το βουλωσε για το θεμα εκεινο και εκανε τη παπια εκτοτε, οπως συνηθως κανει οταν δεχεται απαντησεις απο τα γεγονοτα.

Ουτε διαβασα ,ουτε προκειται να ασχοληθω με το το γραφεται σε αλλο δικτυακο χωρο για το φορουμ μας.
Αλλωστε εδω ειμαστε αρκετα "γεματοι" ειτε με τα δικα μας προβληματα που τα δημοσιοποιουμε χωρις ενδοιασμους ειτε με οτι θετικο αναβλυζει αυτος ο χωρος που φαινεται οτι ενοχλει αρκετα πια.....

Αφηστε λοιπον τα παπαγαλακια και ας κοιταξουμε τους εαυτους μας και δεν τρεχει καστανο.
Αλλωστε ενας μεσος αναγνωστης -που θα επισκεφθει και τους 2 χωρους διαβαζοντας ειτε τις δικες μας αποψεις ειτε "αλλων"- δεν θα χρειαστει πολυ για να καταλαβει τι τρεχει.

Στα δικα μας λοιπον.

καλά δεν κάνω εγώ που δεν διαβάζω καθόλου - ούτε καν έχω γραφτεί μέλος - στο avsite;

πάντως, Κώστα, δικαιολογώ απόλυτα την αντίδρασή σου, καθώς θίγεται η προσωπικότητά σου αλλά και η επαγγελματική σου υπόσταση με τέτοιου είδους δημοσιεύματα. αν και, όσοι ασχολούνται με το χώρο, ξέρουν ποιος είσαι και δεν περιμένουν από τέτοιες μικρότητες να σε χαρακτηρίσουν. εννοείται πως όλο το avclub στέκεται δίπλα σου. ίσως μια ανακοίνωση του σωματείου - δημόσια - έβαζε τα πράγματα στη θέση τους ...

τι να λενε( αυτοι)
γελαμε μια φορα(εμεις)
και δυο κλαινε (παλι αυτοι)
καποιος πεταξε την στερνη του ζαρια
αμα χασει χανεται
η λυκοφιλια ειναι για λιγο
η αλλιως
ολοι κατω απο τον ουρανο
hero

κι όσο θυμάμαι ότι στις δυο τελευταίες εκθέσεις που το avclub είχε δικά του περίπτερα, δεχτήκαμε επίθεση "φιλίας" από τον ιδιοκτήτη, διαχειριστές και μέλη του avsite, που καλοδεχτήκαμε στο χώρο μας ...

αλλά τι να το κάνεις, ο (γκρίζος) λύκος κι αν εγέρασε ...

Τι κάθεσαι και ασχολείσαι βρέ Κώστα; Αστους να λένε ότι θέλουν. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Σιγά μην αρχίσουμε να δίνουμε λογαριασμό από δώ κι από κεί και να απολογούμεθα τι κάνουμε και τι ράνουμε. Ας κοιτάξουν τα του οίκου τους... Προφανώς κάποια πράγματα τσούζουν λίγο περισσότερο.

Χαλαρά και μην τσιμπάς.

Εγώ πάντως λέω αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με τον Τζίγγερ, να κάψουμε ζωντανό τον Κώστα που τόλμησε να κανονήσει τέτοιο συγκρητικό. Ντροπή σου Κώστα, ντροπή σου.
Αγόρι μου κοίτα μπροστά και άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουνε. Την αλήθεια δεν χρειάζεται να την κοιτάξεις κατάματα.

Πρωτη φορα ειναι ρε Κωστα?
Παντως κατεμε καλα εκανες και απαντησες/ενημερωσες και εμας που δεν μπαινουμε στο avsite το τι λεγεται...

Για να φτάσει ο Κώστας να γράψει τέτοιο κείμενο, τον καταλαβαίνω απόλυτα την πίεση που δέχτηκε.
Κώστα δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να απολογείσαι ούτε να χολοσκας.... τα κολπάκια του καφά ειναι γνωστά στην πιάτσα και δεν θα έπρεπε να τα παίρνεις τόσο στα σοβαρά....
Και στην τελική να ξέρεις ότι οι απαντήσεις στις λάσπες δίνονται και μέσα από νομικές διαδικασίες για συκοφαντική δυσφήμιση εάν "πάει τόσο μακριά η βαλίτσα". Η στήριξη στο άτομό σου τουλάχιστον από μένα είναι δεδομένη. Οπως σου είπαν και τα παιδιά "μην μασάς". ;)

Εγω εχω να πω οτι αποδεικνύεται για ακομη μια φορα, πως η τεχνιτη αντιπαραθεση μεταξυ των δυο φορουμ δυστυχώς αναδαυλίζεται απο τους ιθυνοντες (ιδιοκτήτη, AΓΔ ) του απο κει χωριού... Μονο που δεν περιμενα να πεσουν τοσο χαμηλά και να συκοφαντουν ανθρώπους με ιστορία στον χώρο οπως ο Κωστας...
Προσοχή ομως: Υπαρχει πάντα ο κίνδυνος να πνιγούν στην λάσπη τον οχετό που κολυμπούν!
Κωστα, μην ασχολείσαι: Οτι δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...

Κωστη. Ευχαριστω που ξεκαθαρισες την κατασταση.

Δεν ειναι καθολου ωραια πραγματα αυτα. Ειδικα οταν μιλαμε για μελη φορουμ που ουδεμια σχεση εχουν με οποιες αντιπαλοτητες. Εκτος αν καποιοι τους θελουν να εχουν.
Παντως κι απο εκει που ρωτησα, γιατι δεν σου κρυβω οτι πειραχτηκα μιας και ειναι ουκ ολιγες οι φορες που εχω "ανακατευτει/βοηθησει" σε αντιστοιχα συγκριτικα και η κατηγορια ηταν στον πληθυντικο, η απαντηση που πηρα μεσα ηταν "κακως ασχοληθηκα", και τηλεφωνικα μετα απο πολλα ηταν το "mea culpa".
Τωρα οι "κατηγοριες" ειναι αλλο πραγμα πλεον εφοσον πηγαν σε προσωπικο επιπεδο.
Παντως αν θελετε και την προσωπικη μου αποψη απο τα οσο χρονια γνωριζομαστε αρκετα καλα σε τετοια θεματα με τον Κωστα, δεν τον εχω για ανθρωπο που να "ταζει" αλλα ανθρωπο που του "ταζουν"......

Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη την λέξη ΛΑΜΟΓΙΟ δεν την χρησιμοποιούμε και δεν κατανοούμε πλήρως την ένια της . Μέχρι σήμερα όμως . Όλα τα παραπάνω που αναφέρει ο Κώστας περιγράφουν ακριβός την ένια της λέξης .
Λυπάμαι μόνο που κάποιοι από αυτούς που τοποθετούνται στο επίμαχο θέμα ( ανάθεμα) απέναντι τους θεωρούσα φίλους. .
ΞΕΦΤΙΛΑ
Κωστή αγόρι μου μη μασάς τίποτα , αστούς να λένε ότι θέλουν . Να είσαι σίγουρος ότι κανείς πλέων δεν τους πιστεύει

Φιλε Ανδρεα (cinemusic), μιας και βλεπεις το θεμα, πες μας αν θες κι εδω, ποιος σε κατηγορησε κι εσενα και σε συκοφαντησε μαζι με αλλους οπως απο εκει λες ειρωνευομενος ολους μας ?

Λυπάμαι μόνο που κάποιοι από αυτούς που τοποθετούνται στο επίμαχο θέμα ( ανάθεμα) απέναντι τους θεωρούσα φίλους. .
ΞΕΦΤΙΛΑ

Ά γειά σου..... Πέστα επιτέλους... :SFGSFGSF:

Κώστα τώρα τι να σου πώ; Οτι δεν σου τάλεγα; Χθεσινός είσαι; Γιατί σου κάνει εντύπωση;
Οι άλλοι μπορεί να εντυπωσιάζονται από του "άντρες που φοράνε παντελόνια" αλλά εσύ γιατί πέφτεις από τα σύνεφα;
Πρώτη φορά είναι ή μήπως θα είναι η τελευταία;

Κώστα, εξαιρετικό κείμενο.

Στην "αντιπέρα όχθη" όλα γράφονται για τις εντυπώσεις. Όταν αρχίσουν να γίνονται κάποιες ερωτήσεις επί της ουσίας από τα μέλη, αρχίζει η γαργάρα.

Η διαφορά στην ποιότητα των ανθρώπων και κατ' επέκταση των fora είναι πλέον προφανής σε όλους. Και αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να πανικοβάλλονται οι αρχηγοί των "από εκεί".

Μετά την ανακοίνωση της παρουσίασης στον χώρο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ 4 προβολέων Full HD που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος των μελών μας ανοίχθηκε το εξής θέμα στο AVSITE:

‛Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...’

.....
Εγώ είμαι από αυτούς που διαβάζουν και τα δύο fora χωρίς να ξέρω κανέναν (προσωπικά) από αυτά.

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι το εξής:
Πως είναι δυνατόν να ανοίχθηκε ένα θέμα 'απέναντι' στις 01.02.2008 και να είναι μετά την ανακοίνωση της παρουσίασης των Full HD ?

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Εγώ είμαι από αυτούς που διαβάζουν και τα δύο fora χωρίς να ξέρω κανέναν (προσωπικά) από αυτά.

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι το εξής:
Πως είναι δυνατόν να ανοίχθηκε ένα θέμα 'απέναντι' στις 01.02.2008 και να είναι μετά την ανακοίνωση της παρουσίασης των Full HD ?

Το θεμα ανοιχτηκε ως απαντηση στο θεμα dippie /κατηγοριων

Last edited:
Status
Not open for further replies.