Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
Το ένα φόρουμ έχει έναν επαγγελματία ιδιοκτήτη και διορισμένη απ' αυτόν ΔΟ και τ' αλλο διοικείται απο σωματείο.Είναι το ίδιο κι είναι τελικά υπόθεση ενός ή κάποιων λίγων προσώπων;Στην 1η περίπτωση ναί.Στην 2η όχι,γιατί οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά και με νομότυπες διαδικασίες.

Στο ένα φόρουμ,ή ύπαρξή του κι οι όποιες επιτεύξεις του αντανακλούν στον ένα κι μοναδικό επαγγελματία ιδιοκτήτη του και στο άλλο στα μέλη τού σωματείου που ανήκει.Είναι το ίδιο;Οχι γιατί κανένα εμπορικό συμφέρον δεν έχουν τα δεύτερα.Γι' αυτό και δεν μας απασχολεί ο αποκλεισμός κανενός απο τον χώρο.Απασχολεί όμως σαφώς ο δικός μας αποκλεισμός κι όχι για προσωπικούς λόγους...

το οτι εχει επαγγελματια ιδιοκτητη καποιο φορουμ δεν ειναι κακο.
καθολου κακο μαλιστα , οταν ωφελουνται τα μελη του εκαστοτε φορουμ απο τις ειδικες τιμες που τους παρεχει ο ιδιοκτητης.
δεν εχω δει να χρησιμοποιει το φορουμ προς οφελος τους

και μια διευκρινιση
μεχρι τωρα την Δ.Ο. του avclub δεν την εχει ορισει κανενα σωματειο

Last edited by a moderator:
Το ένα φόρουμ έχει έναν επαγγελματία ιδιοκτήτη και διορισμένη απ' αυτόν ΔΟ και τ' αλλο διοικείται απο σωματείο.Είναι το ίδιο κι είναι τελικά υπόθεση ενός ή κάποιων λίγων προσώπων;Στην 1η περίπτωση ναί.Στην 2η όχι,γιατί οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά και με νομότυπες διαδικασίες.

Στο ένα φόρουμ,ή ύπαρξή του κι οι όποιες επιτεύξεις του αντανακλούν στον ένα κι μοναδικό επαγγελματία ιδιοκτήτη του και στο άλλο στα μέλη τού σωματείου που ανήκει.Είναι το ίδιο;Οχι γιατί κανένα εμπορικό συμφέρον δεν έχουν τα δεύτερα.Γι' αυτό και δεν μας απασχολεί ο αποκλεισμός κανενός απο τον χώρο.Απασχολεί όμως σαφώς ο δικός μας αποκλεισμός κι όχι για προσωπικούς λόγους...

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα γιατι το πας εκει.

Εν μερη εχει δικιο , αλλα οχι παντου.

Οσον αφορα τις αποφασεις πλεον , ναι ετσι ειναι , το σωματειο τις λαμβανει. Ας θυμηθεις ομως οτι τα ιδρυτικα μελη του ηταν τα διορισμενα απο τον πρωην ιδιοκτητη του αλλου φορουμ. Οποτε οπως σου αναφερει κι ο φιλος ακομα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να το επικαλεισαι. Αργοτερα ισως.....

Επισης οταν αναφερεσαι στα οικονομικα και το σωματειο σε συγκριση με τα αντιστοιχα που αναφερεις, θα μπορουσε κανεις να σου πει οτι δεν εχεις κανενα στοιχειο και για τα δυο που λες, οποτε καλυτερα αστο. Ειτε θα πρεπει να αποδειξεις την αμεση οφελεια του συγκεκριμενου κυριου απο αυτα που αναφερονται, ειτε να περιμενεις να κλεισει ο ισολογισμος του σωματειου.

Με λιγα λογια καλο ειναι να προσεχουμε τι γραφουμε γιατι μου φαινεται οτι θα παμε για μαλι και θα βγουμε κουρεμενοι......

Το κάθε forum έχει τα μέλη που του αξίζουν.
Ίσως όχι αρχικά – αλλά σε βάθος χρόνου τα αποκτά στα σίγουρα.

Οι όποιες επιτυχίες / αποτυχίες, έχουν αντίκτυπο για το ίδιο το forum και κατά συνέπεια για το «είδος» & την «ποιότητα» του κοινού που θα παραμείνει .

Με αλλά λόγια, IMHO πάντα, ένα απλό μέλος - σαν την αφεντιά μου – σπανίως θα ασχοληθεί με προβληματισμούς για το ιδιοκτησιακό καθεστώς καθεαυτό, αλλά ίσως ασχοληθεί με τον αντίκτυπο που έχει αυτό (αν έχει) στο ίδιο το forum, στο ύφος του και την στρατηγική του.
Υπό αυτό το πρίσμα, ούτε το σωματείο αποτελεί σωτήρια λύση, ούτε βέβαια ο επαγγελματίας ιδιοκτήτης πηγή δεινών, γιατί όση σημασία θα δώσω στην κρίση «αυτό είναι καλό γιατί το αντιπροσωπεύω», άλλη τόση θα δώσω και στην κρίση « αυτό είναι καλό γιατί έτσι άκουσα / μου το είπανε / κάπου το διάβασα κ.λ.π.».

PS
(Τα παραπάνω τα αναφέρω γιατί μιλάμε σε ένα forum για forum)
(Τα περί «τρικλοποδιών» είναι μια άλλη ιστορία, που στην συγκεκριμένη στιγμή δείχνει να πονά περισσότερο)

το οτι εχει επαγγελματια ιδιοκτητη καποιο φορουμ δεν ειναι κακο.
καθολου κακο μαλιστα , οταν ωφελουνται τα μελη του εκαστοτε φορουμ απο τις ειδικες τιμες που τους παρεχει ο ιδιοκτητης.
δεν εχω δει να χρησιμοποιει το φορουμ προς οφελος του ( μονον) ουτε ο καφατος αλλα ουτε ο σιδερακης πιο παλια.

και μια διευκρινιση
μεχρι τωρα την Δ.Ο. του avclub δεν την εχει ορισει κανενα σωματειο

Οκ.Αλλά εγώ δεν αναφέρθηκα σ' αυτά που απαντάς.Απαντάω στο κατά πόσο είναι θέμα προσώπων η ύπαρξη αυτού του προβλήματος.

Σχετικά με την "διευκρίνηση",επέτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα.
Οσο καιρό εγώ είμαι στο φόρουμ,η εκλογή μελών της ΔΟ συζητιέται στο σωματείο και μετά έρχεται και στην υπάρχουσα ΔΟ για συζήτηση-έγκριση.

Last edited:
μα αναφερεσαι στην ιδιοτητα του επαγγελματια και ιδρυτη φορουμ λες και ειναι κατηγορια
οι συγκεκριμενοι δυο ιδιοκτητες δεν ειχαν κ δεν εχουν δειξει δειγματα "λαμογιας"
την Δ.Ο TOY avclub καποιος την εχει διορισει δεν εχει βγει απο το σωματειο
οι πιο πολλοι διαχειριστες εχουν "διοριστει" απο τον σιδερακη( αν κ μερικοι αποχωρησαν τελευταια)
εαν στα μελη δεν αρεσει η Δ.Ο καθε φορουμ `η θα πουν στον ιδρυτη-σωματειο να την αλλαξει `η θα φυγουν απο το φορουμ.
και ο καφατος δεν νομιζω να ειναι αφελης ωστε να αφησει τα μελη να φυγουν
και καποιες φορες ισως ειναι καλυτερα τις αποφασεις να τις παιρνει και οχι πολλοι

Last edited by a moderator:
Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα γιατι το πας εκει.

Εν μερη εχει δικιο , αλλα οχι παντου.

Οσον αφορα τις αποφασεις πλεον , ναι ετσι ειναι , το σωματειο τις λαμβανει. Ας θυμηθεις ομως οτι τα ιδρυτικα μελη του ηταν τα διορισμενα απο τον πρωην ιδιοκτητη του αλλου φορουμ. Οποτε οπως σου αναφερει κι ο φιλος ακομα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να το επικαλεισαι. Αργοτερα ισως.....

Επισης οταν αναφερεσαι στα οικονομικα και το σωματειο σε συγκριση με τα αντιστοιχα που αναφερεις, θα μπορουσε κανεις να σου πει οτι δεν εχεις κανενα στοιχειο και για τα δυο που λες, οποτε καλυτερα αστο. Ειτε θα πρεπει να αποδειξεις την αμεση οφελεια του συγκεκριμενου κυριου απο αυτα που αναφερονται, ειτε να περιμενεις να κλεισει ο ισολογισμος του σωματειου.

Με λιγα λογια καλο ειναι να προσεχουμε τι γραφουμε γιατι μου φαινεται οτι θα παμε για μαλι και θα βγουμε κουρεμενοι......

Εγώ μίλησα για αντανάκλαση της ύπαρξης-επιτεύξεων των φόρουμ.Η στενά οικονομική ερμηνεία που δίνεις είναι δική σου.

Αλλά πρόσεχε γιατί κάπου έγραψες,ότι τον επέλεξε σαν υπάλληλο επειδή ήταν ιδιοκτήτης του avsite, και καταλόγισες αφέλεια για όποιον δεν το αντιλαμβάνεται.-bye-

Εγώ μίλησα για αντανάκλαση της ύπαρξης-επιτεύξεων των φόρουμ.Η στενά οικονομική ερμηνεία που δίνεις είναι δική σου.

Αλλά πρόσεχε γιατί κάπου έγραψες,ότι τον επέλεξε σαν υπάλληλο επειδή ήταν ιδιοκτήτης του avsite, και καταλόγισες αφέλεια για όποιον δεν το αντιλαμβάνεται.-bye-

Καπου το'χασες μαλλον.
Ξαναδιαβαστο.
Ο Δημητρης στο συγκεκριμενο εβαλε 2 - 3 ερωτηματα κι εγω προσθεσα αλλο ενα.Προσεχε, ερωτημα. Νομιζω ειμαι αρκετα προσεκτικος .

Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

τρεις ... εδώ και μήνες ...

ωραιος εισαι εσυ ρε !!:flipout: Ακου εδω και μηνες...:flipout:

Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

ωραιος εισαι εσυ ρε !!:flipout: Ακου εδω και μηνες...:flipout:

2 τουλάχιστον ... το έχω ψιλοαναφέρει καλυμμένα ... σε thread για πωλήσεις και τέτοια ...
icon6.gif

και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; ε ναι, είμαι ωραίος ...
icon10.gif

σβηστηκε και θα σβηστουν κι αλλα μηνυματα που προσβαλλουν τον Κο καφατο και της επαγγελματικες ασχολιες του

επισης θα σβηστουν και μηνυματα που αναφερουν προσωπα που δεν μπορουν ή δεν θελουν να συμμετασχουν εδω

το θεμα κλειδωνει σε αναμονη της απαντησεως του Κου Τσουρεκα η οποια θα μας δοθει σημερα το βραδυ

ελαβα ενα email απο την Hχοεκφραση με συννημενη μια επιστολη του Κου Τσουρεκα ,την οποια και σας μεταφέρω

Γεια σας

Ονομάζομαι Θοδωρής Τσουρεκάς και είναι η πρώτη φορά που γράφω κάποιο post σε Forum.
Ειλικρινά λυπάμαι που σε αυτό το post καλούμαι να απολογηθώ επειδή κάποιος είχε το θράσος να μεταφέρει δημόσια μια προσωπική συνομιλίας μας.και να τη μεταφράσει όπως ακριβώς τον βόλευε.

Επειδή σε αυτή την αντιδικεία, εκτός από το δικό μου όνομα εμπλέχθηκε και η συμμετοχή του κύριου Παπαγεωργίου θα ήθελα να πω τα εξής:

Όσα αναφέρει ο κύριος Παπαγεωργίου στο πρώτο του post και αφορούν εμένα προσωπικά και την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ είναι πέρα ως πέρα αληθινά.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

ο κύριος Παπαγεωργίου είχε περάσει από το κατάστημα της Ηλιούπολης και ενώ ο Α. Καφάτος ήταν υπάλληλος μου και είχε γίνει η συζήτηση όπως ακριβώς την περιγράφει.
Αναγκάστηκα δε τότε, μετά το βέτο που άσκησε ο Α. Καφάτος να υποσχεθώ ότι δεν θα παραχωρήσω τον χώρο μου στο AVCLUB και φυσικά δεν ανέφερα ποτέ ότι δεν θα βάλω ποτέ ή ότι δεν ‛γουστάρω’ το AVCLUB στα καταστήματα μου.

Έλεος. Σιγά μην έκανα και συμβόλαιο.

Απλά προτίμησα να κρατήσω τις ισορροπίες και να μην δημιουργήσω πρόβλημα στα εσωτερικά της επιχείρησής μου.

Κατόπιν αυτού και για όσο χρονικό διάστημα ο Α. Καφάτος εργαζόταν για εμένα, δεν έγινε ξανά καμία σχετική κουβέντα.

Στις 7-12-2007 λοιπόν ο Α. Καφάτος με άφησε ‛στα κρύα του λουτρού’ χωρίς καμία παράταση και συνεργάστηκε με ανταγωνιστή του χώρου.

Από εκεί και πέρα συνέχισα μόνος μου και ουσιαστικά ‛αποδεσμεύτηκα’ από τον στενό κλοιό. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι η άρνηση να κάνουμε μαζί, με το AVCLUB, κάποιο συγκριτικό ήταν αναγκαστική και όχι ηθελημένη.

Προς τα τέλη Γενάρη μίλησα κάποια στιγμή με τον κύριο Παπαγεωργίου και του είπα ότι πλέον όποτε θελήσει να διοργανώσει κάποιο συγκριτικό ή παρουσίαση για το AVCLUB οι χώροι μου είναι διαθέσιμοι μαζί με τους προβολείς που έχω διαρκώς σε demo. Αφού λοιπόν θα είχε και την ανάλογη υποστήριξη των υπόλοιπων διαχειριστών θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε.

Τέλη Μαρτίου έλαβα μια τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον ίδιο για τη διοργάνωση ενός συγκριτικού και στις 29-3-08 ημέρα Σάββατο μας επισκέφθηκε στο κατάστημα της Ηλιούπολης για να συζητήσουμε τα διαδικαστικά.
Δηλώνω λοιπόν υπεύθυνα ότι ουδέποτε ο κύριος Παπαγεωργίου ή οποιοσδήποτε άλλος μας υποσχέθηκε κάτι. Ουδέποτε δεν έγινε συζήτηση για πωλήσεις και υποσχετικές!!!

Εννοείται ότι εγώ σαν επιχειρηματίας, όπως και κάθε άλλος στη θέση μου, παραχωρώ τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου στο AVCLUB και ευελπιστώ μέσα από αυτή τη συγκέντρωση να ακουστεί το όνομα της εταιρείας μου περισσότερο, και γιατί όχι, ανακοινώνοντας κάποιες καλές προσφορές να κερδίσω κάποια πώληση.

Έτσι και τα μέλη θα μείνουν ευχαριστημένα, και εγώ θα έχω κάποιο όφελος. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανήθικο σε αυτό.

Όσον αφορά τώρα το πολυπόθητο τηλεφώνημα έχω να πω τα εξής:

ΝΤΡΟΠΗ!!!

με εκτίμηση

Θεόδωρος Τσουρεκας

Last edited:
μετά την τοποθέτηση του Κου Θεόδωρου Τσουρεκα ,το θέμα θεωρείται λήξαν

Status
Not open for further replies.