Ανακαλωδίωση ηχείων

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,357
Είμαι παντού
Αξίζει τον κοπο και τα χρηματα καποιος να ανακαλωδιωσει ηχεια 800Ε?(monitor audio RS-6) και αν ναι,σε τι ποσο μπορει να κυμανθει κατι τετοιο?

Αξίζει τον κοπο και τα χρηματα καποιος να ανακαλωδιωσει ηχεια 800Ε?(monitor audio RS-6) και αν ναι,σε τι ποσο μπορει να κυμανθει κατι τετοιο?
Εαν βάλεις τα ίδια καλώδια που εχεις απο τελικό-ηχεία, μέσα ισως αξίζει τον κόπο.:ernaehrung004:

Ειχα φτιαξει σε καταστημα, Tannoy S8 στην ιδια κατηγοριας τιμης δηλαδη,ανακαλωδιωση Cardas αλλα και νεο κροσοβερ hard wire με βαση το παλιο βεβαια....Τα αποτελεσματα ηταν φανταστηκα...Αλλα και μονο καλωδια να αλλαξεις θα εχει διαφορα,το Tannoy μεσα ειχε καλωδια ''πορτατιφ''....

Απάντηση: Re: Ανακαλωδίωση ηχείων

Ειχα φτιαξει σε καταστημα, Tannoy S8 στην ιδια κατηγοριας τιμης δηλαδη,ανακαλωδιωση Cardas αλλα και νεο κροσοβερ hard wire με βαση το παλιο βεβαια....Τα αποτελεσματα ηταν φανταστηκα...Αλλα και μονο καλωδια να αλλαξεις θα εχει διαφορα,το Tannoy μεσα ειχε καλωδια ''πορτατιφ''....

γραψε και καμια τιμουλα! -bye-

300ευρω για ολα μαζι...Νομιζω συνολικα μου εχει παει max 450 αλλα ειχα φτιαξει και το κεντρικο...Αν γινει σωστη δουλεια αξιζει τον κοπο.Τουλαχιστον στα Tannoy μου το αποτελεσμα ηταν τοσο καλο που πλεον δεν τα αποχοριζομαι και ας εχω παραγγηλει αλλα ηχεια...Βεβαια δεν καθονται γιατι τα εχω βαλει για πισω στο home cinema.Πιστευω ομως οτι αν ειναι να τα ανηξεις για ανακαλωδιωση μονο,οχι οτι δεν θα εχεις αποτελεσμα,αλλα τη διαφορα θα την παρεις με καλητερο κροσοβερ...