Για πες Αποστόλη πως είναι δύο χρόνια μετά????Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι.
Οι λόγοι που δεν έπιασε η κόκκινη-μπλε βαφή είναι μερικοί.
Κυρίως ευθύνεται το εργοστασιακό βερνίκι, το οποίο δεν αφαιρέθηκε ούτε στο ελάχιστο και είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Τα ποδήλατα είναι αρκετά ανθεκτικά σε γρατζουνιές, πεσίματα, συγκρούσεις.
.
Θα μου πεις, με αυτό που έβαλα δεν θα έχω τέτοια προβλήματα; Θα σου απαντήσω σε τρία χρονάκια![]()
Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά την αλυσίδα βγάλτην (αν έχεις εργαλείο)Μπα θέλει βαψιματακι να ανανεωθεί που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες...
Με την βοήθεια της Orient θα βρεθούν τα αυτοκόλλητα του και γι'αυτό ήθελα την εξυπηρέτηση του Νικήτα από την Λάρισα τον οποίο και ευχαριστώ προκαταβολικά!
Θέλει νέα τακάκια και νέα συρματόσχοινα στα φρένα, καθάρισμα και ξεσκουριασμα σε κάποιες βίδες και φυσικά νέα βαφή ίσως και με άλλο paint scheme που λένε στο χωριό μου.
Βέβαια σκέφτομαι να χρησιμοποιησω χρώματα αυτοκινήτου διπλής και τελικό με διπλά βερνίκια.
Για να δούμε.
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και ξεκίνησα την αφαίρεση των εξαρτημάτων.
View attachment 215311
Δεν εχεις δει την αλλη πλευρα του εργαστηριου....Βλέπω όμως οτι λείπει το βασικότερο στοιχείο ενός καλού συνεργείου, πρώτα θα πάρεις αυτό:
Wurth Calendar | eBay
Find great deals on eBay for Wurth Calendar. Shop with confidence.www.ebay.ie
και μετά ξεκινάς τις εργασίες.
Ίσως να είναι καλύτερα με τα αυτοκινήτου, τι να σου πω.
Βγάλε εντελώς και το τιμόνι και τη σέλα. Το τιμόνι είναι ίδιο με του γιού μου απ' ότι βλέπω. Θέλει ένα «κόλπο» για να το βγάλεις. Αν δεν το γνωρίζεις μιλάς.
Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά την αλυσίδα βγάλτην (αν έχεις εργαλείο)
Αν πάρεις καινούρια, κόφτην και πέτα την!!!
Η εμπειρία μου μεχρι τωρα λέει πως το τρίψημο μεχρι μεταλλο στα σημεία που δεν ειναι απαραίτητο να γινει δεν χρειάζεται.Ο μήνας των ανακατασκευών παιδικών ποδηλάτων.....
Δευτερη φορά ανακατασκευή του δικού μου παλιού bmx αυτή τη φορά για το μικρό μου γιό.
Ο μεγάλος είχε επιλέξει τρίψιμο μέχρο το μέταλλο και βερνίκωμα με σατινέ spray, rat φάση....
Ο μικρός θέλει χρώμα οπότε είμαστε στην πρώτη φάση του ασταρώματος αφού πρώτα ξαναέτριψα μέχρι μέταλλο
Η εμπειρία μου ως γονέας είναι πως δεν μπορείς να τα βάλεις με τη θέληση του παιδιού!Η εμπειρία μου μεχρι τωρα λέει πως το τρίψημο μεχρι μεταλλο στα σημεία που δεν ειναι απαραίτητο να γινει δεν χρειάζεται.
Τα εργοστασιακά αστάρια ειναι και τα καλύτερα και εγγυωνται την καλυτερη δυνατη προσφυση του νέου χρώματος.
Καλα αυτο δε το συζηταμε.Η εμπειρία μου ως γονέας είναι πως δεν μπορείς να τα βάλεις με τη θέληση του παιδιού!
Rat ήθελε ο νέος, Rat έγινε....
Χρώμα θέλει ο πιο νέος, χρώμα θα γίνει...
Όχι, δεν είναι γκρί ματ...Καλα αυτο δε το συζηταμε.
Αν και πρεπει να ψαξω τι ειναι το RAT.
(Τωρα ειδα πως ειναι το ολοκληρωτικο γκρι ματ.)
Απλα λεω αν θεέις να του αλλαξει χρωμα, μην το πας μεταλλο αν δεν χρειαζεται λογω φθορας, λακουβας κλπ κλπ.
Αντε μάστορα τελειώνουν τα σχολεία.... Θέλει να κάνει ποδήλατο ή νεολαία!Εγώ είμαι σε καλό δρόμο....
Λύθηκε εξ ολοκλήρου και τώρα έχουμε τριψημο και ψεκασμο.
Με τα μαμά αυτοκόλλητα και προστατευτικά θεωρώ θα γίνει σπέσιαλ!
Παραγγειλα και χρώμα τριπλής με πέρλα!
View attachment 216016