ANAKOINΩΣH ΠPOΣ κ. Διαχειριστές (αλλά ίσως και κάποια μέλη)

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Kύριοι,
Mε μεγάλη μου ευχαρίστηση σας ανακοινώνω ότι εντός 6μήνου θα επιλεχτούν κάποιοι από εσάς από διάφορους τομείς όπου και θα μαζευτούμε στο μελλοντικό σπίτι μου για να κάνουμε μια αξιολόγηση ως προς το τί χρειάζεται αλλά και την διάταξη αυτών στο θέμα HC. H επιλογή θα γίνει σύμφωνα με τις γνώσεις αλλά και συμπεριφορά. (χεχεχε)

Παρακαλώ όπως δηλώσετε συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεταιότητας...:grinning-smiley-043 :flipout:

για Δορυφορικα εκλεισες,θα χαρω ιδιαιτερα να σε βοηθησω

Με άγχωσες τώρα ρε ΜΗΤΣ.... Θα χρειαστεί να στείλουμε CV;
icon10.gif

Θα μου εξηγησει καποιος πως γινεται μια "μαζωξη" σε μελλοντικο σπιτι ?????

Παρακαλειται ο διαχειρηστης της κατηγοριας χοροχρονος να τοποθετηθει αμεσα !

με πηρε και ο Μανωλακος για να ριξει τα μπετα αν θες ...ή το εχεις κανονισει αυτο......

Αν θες βοήθεια μου λες.
Μπορώ κ να βοηθήσω στην μετακόμιση !

Μιχάλη, έχω κάτι μερεμέτια να τελειώσω στην δουλειά... μιας και σε βλέπω πρόθυμο, δεν κάνεις ένα ταξιδάκι προς τα δώ;;:flipout:

αν περιμενετε κανα χρονο .....ε .. τοτε θα χει γινει και το Σπιτι του ΜΗΤΣ ( και το δικο μου ....ασχετο..) θα γινει και η συνεδριαση ....

Βρε , μεχρι τοτε θα εχει γινει και το σωματειο. Που ξερετε, μπορει να ειναι και ο ΜΗΤΣ προεδρος !!!! -bye-:flipout:

Μιχάλη, έχω κάτι μερεμέτια να τελειώσω στην δουλειά... μιας και σε βλέπω πρόθυμο, δεν κάνεις ένα ταξιδάκι προς τα δώ;;:flipout:
Μιχάλη αν σου πω ότι δεν έχω έρθει ποτέ Πάτρα ???? :slapface:
Πιάνουν τα χέρια μου, σίγουρα θα σε βοηθήσω πάντως. Τι θα φτιάξουμε ???

Μιχάλη αν σου πω ότι δεν έχω έρθει ποτέ Πάτρα ???? :slapface:
Πιάνουν τα χέρια μου, σίγουρα θα σε βοηθήσω πάντως. Τι θα φτιάξουμε ???

Ωρε αποφάσισέ το εσύ κι έχουμε πράγματα να φτιάξουμε! Γερά :BDGBDGB53: θέλω!

Αλλά πάλι το σκέφτομαι να μην σε κουράσω γιατί σε θέλω ξεκούραστο για το Mac event που θα οργανώσουμε το Μάρτιο... ασε να το σκεφθώ καλύτερα... :flipout:

Ωρε αποφάσισέ το εσύ κι έχουμε πράγματα να φτιάξουμε! Γερά :BDGBDGB53: θέλω!

Αλλά πάλι το σκέφτομαι να μην σε κουράσω γιατί σε θέλω ξεκούραστο για το Mac event που θα οργανώσουμε το Μάρτιο... ασε να το σκεφθώ καλύτερα... :flipout:
Γερά χέρια έχω φίλε μου.
Στο σπίτι μου έχω κάνει.....

Αυτό το Mac event που αναφέρεις τι εστί ??? Αλλά μην μου απαντάς εδώ μέσα γιατί το κάναμε το θέμα του ΜΗΤΣ σαλάτα.

Γερά χέρια έχω φίλε μου.
Στο σπίτι μου έχω κάνει.....

Αυτό το Mac event που αναφέρεις τι εστί ??? Αλλά μην μου απαντάς εδώ μέσα γιατί το κάναμε το θέμα του ΜΗΤΣ σαλάτα.

Θα τα πούμε. Μην ανησυχείς για τον ΜΗΤΣ, ίσα ίσα που βλέπει ποιοι διαθέτουςν γερά :BDGBDGB53: !!

MHTΣ λόγω προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας ότι χρειαστείς από συστήματα ασφαλείας εδώ είμαι...:rifle: :rifle:

Κοίταξε, για να αράζω και να δίνω συμβουλές προσφέρομαι.
Οπότε, βρήκες έναν πρώτης τάξης συντονιστή!

Φτάνει να δούμε ποιος θα φάει στο τέλος το ξύλο...