ANAKOINΩΣH ΠPOΣ κ. Διαχειριστές (αλλά ίσως και κάποια μέλη)

Ωχ!
Καλα κρασια....
Οπου λαλουν πολλα κοκκορια :grinning-smiley-043 αργει να ξημερωσει φιλε Δημητρη!

Δεν πατε καλυτερα για κανα καφε?

Πάρτε και μια γεύση για να είστε διαβασμένοι.

Y.Γ. Tους Θεσσαλονικείς, Πατρινούς κλπ δεν τους βάζω μέσα και να μπορούσα γιατί είναι λίγο μακριά...

Attachments

Last edited:
Re: Απάντηση: ANAKOINΩΣH ΠPOΣ κ. Διαχειριστές (αλλά ίσως και κάποια μέλη)

Σαββατο πρωι κατα τις 10 καλα ειναι? Αν και ειναι νωρις ακομα. Πιστευω να κανονισουμε ωρα 3-4 μερες πριν

Eγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ότι βολέψει όλους.

Y.Γ. Nα συμπληρώσω τον Προβολομάστορα Tάκη Σωτηρόπουλο και PC Genious Δεβελέκο Στράτο....

Eπίσης να σημειώσω ότι καλό θα ήταν να γίνει αφού έχουν κλείσει τα μαγαζιά γιατί αν πάμε στο δεύτερο σπίτι στην Kαλλιθέα για καφέ όταν είναι ανοιχτά δεν θα παρκάρουμε ΠOTE!!!

Last edited:
Κατα πασα πιθανοτητα ειμαι ΟΚ.

Θα επιβεβαιωθει Παρασκευη. Για την ωρα δεν εχω προβλημα.

Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι , αν ειναι αληθεια θερμοσυσσωρευτής αυτο που ειναι στο σχεδιο θα πλακωθούμε ....( αν και πιστευω να ειναι σωμα καλοριφερ....)!!

12 Μαιου θα ειμαι εκτος συνορων φιλε μου ......θα τα πουμε αμα την επιστροφη μου

αλλα ηδη εχεις επιλεξει το αβαν γκατε του Κλαμπακιου μας

καλοριζικο το νεο σου σπιτικο

Ωπα, λαθος. Ειδα το "Σαββατο" του Νικου και νομιζα οτι ηταν γι'αυτο.

Κατα 99% εκεινη την ημερομηνια θα ειμαι κι εγω εκτος Ελλαδος ~!!

Πατρινούς; Ποιους Πατρινούς; Υπάρχουν Πατρινοί εδώ μέσα; Ουστ! Αστους στην απέξω! :flipout:

Έ όχι ρε Μιχαλάκη!!!!!!

Είναι και η 2η πατρίδα μας!!!!!

Για να μην αρχίσω τα πόσα Π είναι δεν θυμάμαι κιόλας (Πας Π@#$% Πατρινός...):flipout: :flipout: :flipout:

ΜΗΤΣ μάλλον είμαι οκ αλλά μόνο για την πρωινή συνάντηση.

Πενήντα είναι τα "Π"...:flipout:

Βρε Αντωνάκη εγώ τι να πώ που είναι η 1η μου πατρίδα!:worshippy:

Θα ήθελα πολύ να παρεβρεθούν όλοι οπότε ακόμη και η ημερομηνία μπορεί να μεταφερθεί. Για βοηθήστε λίγο στην επιλογή της κατάλληλης. Mπορεί επίσης να γίνει τα Σάββατα 5/5 ή 19/5. ΣAΣ ΘEΛΩ OΛOYΣ BPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!XAXAXA

Θα ήθελα πολύ να παρεβρεθούν όλοι οπότε ακόμη και η ημερομηνία μπορεί να μεταφερθεί. Για βοηθήστε λίγο στην επιλογή της κατάλληλης. Mπορεί επίσης να γίνει τα Σάββατα 5/5 ή 19/5. ΣAΣ ΘEΛΩ OΛOYΣ BPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!XAXAXA

Μπα,
19/5 θα ερθουν στο δικο μου σπιτι για το παρτυ (ενεκα εορτης μου) -bye-

Re: Απάντηση: ANAKOINΩΣH ΠPOΣ κ. Διαχειριστές (αλλά ίσως και κάποια μέλη)

Έχουμε ανοικτή πρόσκληση δηλαδής ?????

Να μην χαλασω το νημα του ΜΗΤΣ, αλλα στα γρηγορα να σου πω οτι θα γινει ενα παρτυ στο σπιτι.
Το ποτε δεν το εχουμε αποφασισει ακομα, περιμενουμε να καλοκαιριασει για τα καλα (μιας και η εμφανιση θα εχει οπως και δηποτε μαγιο - να χασουμε και κανα κιλο ).

Θα ενημερωθειτε την καταλληλη στιγμη.-bye-

Σορρυ ΜΗΤΣ!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: ANAKOINΩΣH ΠPOΣ κ. Διαχειριστές (αλλά ίσως και κάποια μέλη)

Να μην χαλασω το νημα του ΜΗΤΣ, αλλα στα γρηγορα να σου πω οτι θα γινει ενα παρτυ στο σπιτι.
Το ποτε δεν το εχουμε αποφασισει ακομα, περιμενουμε να καλοκαιριασει για τα καλα (μιας και η εμφανιση θα εχει οπως και δηποτε μαγιο - να χασουμε και κανα κιλο ).

Θα ενημερωθειτε την καταλληλη στιγμη.-bye-

Σορρυ ΜΗΤΣ!:grinning-smiley-043

Περιμένουμε !!!!:operator:

φιλε Μητς σημερα λογω της κηδειας του Σπυρου του Κωστοπουλου μην περιμενεις τρελλο ενθουσιασμο εκ μερους μας

οποτε τα λεμε απο αυριο μεθαυριαο φιλε μου