Καλημέρα σε όλους.
Πραγματικά ο ενισχυτής βρέθηκε πεταμένος έξω από κάδο στο Ψυχικό, μαζί με μπομπινόφωνο και ένα πικάπ.
Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο ιδιοκτήτης του πέθανε σε πολύ μεγάλη ηλικία και του άδειασαν το σπίτι, πετώντας διάφορα πράγματα.
Είχα την τύχη να πέσει στα χέρια μου ,από φίλο που δούλευε σαν οδηγός στο Δήμο και τον πήρε χωρίς να ξέρει. Μου τον χάρισε.
Στον ενισχυτή δεν έχει αλλαχτεί ούτε βίδα, ούτε λάμπα. Μόνο καθαρίστηκε εξωτερικά ,αν και δεν χρειαζόταν.
Είναι PHILIPS λαμπάτος ,12 watt περίπου.
Όσο και να σας φανεί περίεργο, με την κίνηση αυτή ,θέλω να τιμηθεί και ο Παππούς που δεν είναι μαζί μας και εύχομαι με κάποιο τρόπο να ακούσει τον ενισχυτή του.
Προς θεού δεν θέλω να γίνω μελό. Όμως ξέρετε οι φίλοι του αγαπημένου μας ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ την αγάπη του για τα παλιά μηχανήματα ήχου.
Και επειδή πάντα είναι μαζί μας , ξέρω ότι σκάει χαμόγελο.
Ηχεία ,φέραμε τα SANSUI τα SP 150 ,τα οποία είναι original και όμορφα για την εποχή τους και όχι μόνο. Θα τ' ακούσετε.
Tuner έχουμε βάλει ένα πανέμορφο SCOTT λαμπάτο της δεκαετίας του 1960.
Υπάρχουν επίσης ένα Tuner της Mcintosh το κλασσικό MR 77, ένα κλασικό μπομπινόφωνο (Μορφέα help).
Θα δείτε ένα περίεργο ''φωτιστικό'' και τα βινυλιάκια μας θα τα παίξει ένα DENON DP-51 F και έαν θέλουμε να αλλάξουμε ένα FONS με SME 3009.
To Player για τα cd μας είναι μη ανακοινώσιμο για τώρα.
Μόλις τελειώσει η Έκθεση θα γράψουμε εντυπώσεις.
Επίσης τσεκάρετε έναν παλμογράφο με μία εκατοντάδα nos λάμπες μέσα του.
Για καλώδια δεν γράφω ,γιατί θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Όταν θα παίζει το αρχαίο μας, δεν θα παίζουν τα sub του Home Cinema,γιατί κάποιοι φίλοι εχθές μπερδεύτηκαν.
Ο χώρος είναι ακατάλληλος, γεμάτος από μηχανάκια, τηλεοράσεις, προβολείς, οθόνες k.τ.λ.
Aλλά εμείς τις μουσικές μας θα τις ακούσουμε και μάλιστα με αφάνταστη αξιοπρέπεια.
Σε λίγο στην κατηγορία της Μουσικής ,θα ανέβει το πρόγραμμα που θα παίξουμε με διαφορετικά είδη μουσικής.
Η επιμέλεια ανήκει σε ανθρώπους που σεβόμαστε απεριόριστα για όλα αυτά που έχουν προσφέρει στην κατηγορία και στο ΑVCLUB και βέβαια οι μουσικές τους γνώσεις μας έχουν βοηθήσει στην ανακάλυψη σπουδαίων μουσικών πονημάτων.
Να φέρετε και αλμυρά ,όχι μόνο γλυκά.:guitarist: