VaSiLiS-T Supreme Member 10 January 2007 8,208 παλλληηηηηνιηηηη 11 March 2011 #81 Ιδιωτικοποίηση και πρόοδο ... και μυαλό δεν βάζουμε
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 11 March 2011 #82 Η Ολυμπιακη ακουγεται οτι παει για λουκετο (μου το ειπε πρωην εργαζομενος που εχει παρει μεταταξη). Τωρα αληθεια η ψεματα θα δειξει.
Η Ολυμπιακη ακουγεται οτι παει για λουκετο (μου το ειπε πρωην εργαζομενος που εχει παρει μεταταξη). Τωρα αληθεια η ψεματα θα δειξει.
VaSiLiS-T Supreme Member 10 January 2007 8,208 παλλληηηηηνιηηηη 11 March 2011 #83 Yperion said: Η Ολυμπιακη ακουγεται οτι παει για λουκετο (μου το ειπε πρωην εργαζομενος που εχει παρει μεταταξη). Τωρα αληθεια η ψεματα θα δειξει. Click to expand... Στό κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται ανάμεσα στους εργαζόμενους πρέπει νά έγκειται το σενάριο δλδ σκάσε και σκάβε , γιατί θα το κλείσουμε το ρημάδι και θα πεινάσεις .. έχω και εγώ φίλη στα κάργκο και μου τα μεταφέρει συνεχώς τα καλά τους ..
Yperion said: Η Ολυμπιακη ακουγεται οτι παει για λουκετο (μου το ειπε πρωην εργαζομενος που εχει παρει μεταταξη). Τωρα αληθεια η ψεματα θα δειξει. Click to expand... Στό κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται ανάμεσα στους εργαζόμενους πρέπει νά έγκειται το σενάριο δλδ σκάσε και σκάβε , γιατί θα το κλείσουμε το ρημάδι και θα πεινάσεις .. έχω και εγώ φίλη στα κάργκο και μου τα μεταφέρει συνεχώς τα καλά τους ..
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,475 BVR (Beyond Visual Range) 11 March 2011 #84 VaSiLiS-T said: Στό κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται ανάμεσα στους εργαζόμενους πρέπει νά έγκειται το σενάριο δλδ σκάσε και σκάβε , γιατί θα το κλείσουμε το ρημάδι και θα πεινάσεις .. Click to expand... Η ιδια ακριβως τακτικη που εφαρμοζεται στο συνολο των εργαζομενων δημοσιου και ιδιωτικου τομεα δηλαδη.
VaSiLiS-T said: Στό κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται ανάμεσα στους εργαζόμενους πρέπει νά έγκειται το σενάριο δλδ σκάσε και σκάβε , γιατί θα το κλείσουμε το ρημάδι και θα πεινάσεις .. Click to expand... Η ιδια ακριβως τακτικη που εφαρμοζεται στο συνολο των εργαζομενων δημοσιου και ιδιωτικου τομεα δηλαδη.