Ανακτηση αρχειων

Heineken

New member
26 July 2008
19
ΣΟΣ, σημερα στην δουλεια εκανα μια βλακεια :frown: και ολα τα αρχει χαθηκαν, δεν τα ακουσα εγω αλλα αλλος.:D Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορει να κανει ανακτησει δεδομενων;

Τα XP δεν εκαναν επανεκκινηση συνεχεια μετα απο την εγκατασταση του sp3 με αποτελεσμα να ξανα κανω εγκατασταση νομιζοντας οτι θα κρατηση τα υπαρχοντα αρχεια οπως ηταν αλλα δεν εγινε αυτο. Τωρα τι κανω:SFGSFGS5:;

Έγινε format του δίσκου δηλαδή? Θυμάσαι αν κατά την εγκατάσταση έκανες format...?
Οχι δεν εκανα φορματ, οταν μου εβγαλε το μηνυμα για αλλαγη διαμορφωσης πατησα την επιλογη "το συστημα παραμενη το ιδιο χωρις αλλαγες". Τι λετε ρε παιδια σωζω τιποτα;

Ε τότε μήπως δεν σβήστηκαν...? Που τα είχε τα αρχεία? Στα my documents, desktop ή στο C χύμα? Αν το πρώτο δες στο C:\Documents and Settings τα profiles μήπως έφτιαξε άλλο η εγκατάσταση και τα αρχεία βρίσκονται στα παλιά profiles.... Διαφορετικά θες ειδικό πρόγραμμα για ανάκτηση αρχείων.

Ψαξε στο κρυφο folder _RESTORE που έχει κα8ε drive στο Root του. Εκει αποθηκευονται τα δεδομενα του Recycle Bin

Ψαξε στο κρυφο folder _RESTORE που έχει κα8ε drive στο Root του. Εκει αποθηκευονται τα δεδομενα του Recycle Bin
Μπορεις να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες που ειναι αυτο το κρυφο.

nektar said:
Ε τότε μήπως δεν σβήστηκαν...? Που τα είχε τα αρχεία? Στα my documents, desktop ή στο C χύμα? Αν το πρώτο δες στο C:\Documents and Settings τα profiles μήπως έφτιαξε άλλο η εγκατάσταση και τα αρχεία βρίσκονται στα παλιά profiles.... Διαφορετικά θες ειδικό πρόγραμμα για ανάκτηση αρχείων.
Οπου και να κοιταξα δεν τα εβρισκα ηταν σαν να εγινε καθαρη εγκατασταση, εχει ομως μερικους καταλογους απο την παλια εγκατασταση αλλα λειπουν τα ποιο πολλα αρχεια απο μεσα.

Εμφανησε τα κρυφα αρχεια και φακελους και 8α το δεις στο Root. Επισης ριξε μια αναζητηση σε καποιο αρχειο που θυμασαι το ονομα του αλλα πες του να ψαξει και σε κρυφα αρχεια και φακελους
Εαν το βρει καπου εκει τριγυρω 8α ειναι και τα υπολοιπα

Εμφανησε τα κρυφα αρχεια και φακελους και 8α το δεις στο Root. Επισης ριξε μια αναζητηση σε καποιο αρχειο που θυμασαι το ονομα του αλλα πες του να ψαξει και σε κρυφα αρχεια και φακελους
Εαν το βρει καπου εκει τριγυρω 8α ειναι και τα υπολοιπα

Τωρα που το θυμηθηκα οταν στην αναζητηση εβαλα *.doc για να μου βρει ολα τα αρχεια με καταληξη doc δεν μου εβγαζε τιποτα αλλο παρα μονο κατι ασχετα που μπηκαν με την νεα εγκατασταση. Ακομα και οταν του ζητησα να ψαξει και σε κρυφα αρχεια. Να συμπληρωσω οτι στον συγκεκριμενο η/υ το αντιβαριους ειναι παλιο δηλ το norton 2005 λετε να κολλησε ιο και να εκανε ζημια;

Δοκίμασε το file scavenger 3.2 , με έσωσε δις σε απώλεια δεδομένων από ελλατωματικό σκληρό. Ακόμα και εάν έγινε format υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να στα επαναφέρει. Το μόνο θέμα είναι να μην έχουν γίνει overwritten..

Το προγραμματάκι δεν είναι free αλλά και κρακαρισμένο που το βρήκα την έκανε μια χαρά τη δουλειά του. -bye-

aser said:
Τα XP δεν εκαναν επανεκκινηση συνεχεια μετα απο την εγκατασταση του sp3

Καταρχην μια διορθωσει: τα ΧΡ εκαναν επανεκκινηση συνεχεια μετα απο την εγκατασταση του sp3 και οχι (δεν)

Σημερα πηγε σε τεχνικο μου ειπε 8 με 10% για ελπιδες ανακτησης.

Re: Απάντηση: Ανακτηση αρχειων

Καταρχην μια διορθωσει: τα ΧΡ εκαναν επανεκκινηση συνεχεια μετα απο την εγκατασταση του sp3 και οχι (δεν)

Έχω ενημερώσει τους συντονιστές του forum για αυτό και αναμένουμε. :)

Σημερα πηγε σε τεχνικο μου ειπε 8 με 10% για ελπιδες ανακτησης.

Για αυτό η πρώτη μου απάντηση όταν ρώτησες τι να κάνεις ήταν...

Την πάπια...

Καλό κουράγιο... Ελπίζω να υπήρχε πρόσφατο backup. Αν όχι καιρός να το συζητήσετε σοβαρά στην εταιρία που είσαι... :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανακτηση αρχειων

Καλό κουράγιο... Ελπίζω να υπήρχε πρόσφατο backup. Αν όχι καιρός να το συζητήσετε σοβαρά στην εταιρία που είσαι... :)
Δεν υπηρχε τιποτα και απο οτι καταλαβα δεν θα υπαρχει μιας και δεν ξερει και πολλα απο η/υ, εδω εχει το norton 2005 νομιζοντας οτι την καλυπτει ακομα απο ιους... Σημερα μου ζητησε να βγαλω το mozila με αιτιολογια οτι βαραινει των η/υ.:confused::angry: (εκτος και αν ηθελε να ξεσπασει σε αυτον :silly:) Τελος παντων

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανακτηση αρχειων

Σημερα μου ζητησε να βγαλω το mozila με αιτιολογια οτι βαραινει των η/υ.

Κλασική περίπτωση...
Υποθέτω έχει και καμιά εκατοστή εικονίδια στο desktop, μπόλικες χύμα εφαρμογές, κάποιο JPG των 5Mb για background (την κορούλα του τραβηγμένη από ψηφιακή μηχανή των 8Mp) και έναν σκληρό που έχει να δει defrag από τότε που βάλανε τον Κολοκοτρώνη φυλακή...
Ε, βγάλε του βρε το Mozilla να μην του βαραίνει τον υπολογιστή! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανακτηση αρχειων

Κλασική περίπτωση...
Υποθέτω έναν σκληρό που έχει να δει defrag από τότε που βάλανε τον Κολοκοτρώνη φυλακή...
Ε, βγάλε του βρε το Mozilla να μην του βαραίνει τον υπολογιστή! :flipout:
Σε αυτο επεσες μεσα. Γυναικα ειναι το αφεντικο, της πηρα δωρο ενα usb datatraveler για να σωζει απο δω και στο εξης τα αρχεια και να εχει αντιγραφα. Να δουμε θα το δεχτη την δευτερα; η θα μου πει οτι της τρωει πορους...

Ωωωωωωχ... Γυναικες και τεχνολογια... Σαν να λεμε καφές με αλατι.... Απλα δυο πράγματα που δεν πανε μαζί... (Και οι απειροελάχιστες εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα)