ανακτηση φωτογραφιων...

paИ-baL

AVClub Addicted Member
2 August 2008
1,507
ξερουμε καποιο καλο προγραμμα για ανακτηση φωτογραφιων απο dvd???

υπαρχει λοιπον ενα dvd με καλοκαιρινες φωτογραφιες απο Μηλο και Φολεγανδρο που πηγα περυσι...

κι ενω απο τον ενα φακελο (της Μηλου) ολα ειναι ΟΚ...

ο αλλος φακελος (της Φολεγανδρου) προσπαθωντας να δω/αντιγραψω τις φωτο, κολλανε ΟΛΑ τα προγραμματα που εχω χρησιμοποιησει για recovery μετα τις πρωτες 15-20 φωτογραφιες...

τα αρχεια ειναι jpeg και raw...

Προσωπικά χρησιμοποιώ το GetDataBack for FAT ή NTFS (ver.3.66) , Το χρησιμοποίησα 3 φορές και το τελικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό μια και έφερε πίσω όλα τα αρχεία που υπήρχαν στο σκληρό δίσκο (εξωτερικό). Η διαδικασία ήταν εξαιρετικά αργή (για 12.000 αρχεία κράτησε σχεδόν 6 ώρες) και όχι εύχρηστη, καθώς έφερε στην επιφάνεια και πολλά αρχεία recovery (του συστήματος ή του προγράμματος) και μάλιστα όχι σε διαφορετικά sessions. Το θέμα είναι ότι τα έφερε όλα πίσω, και εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι ότι βλέπει και εξωτερικούς δίσκους, κάρτες, ακόμη και dvds.

Εγώ το πλήρωσα 79 ευρώ.

η αληθεια ειναι οτι εχω δοκιμασει ηδη μερικα προγραμματα ανακτησης δεδομενων χωρις καποιο αποτελεσμα...

σε δοκιμη που εκανα στο PS3, δεν διαβαζει καθολου το dvd...

σε αλλη δοκιμη σε ενα dvd player και αντιγραφικο της Philips διαβασε τα αρχεια jpg αλλα οχι τα raw... (λογικο...)

σε αλλο laptop (πολυ πιο ισχυρο απο το δικο μου...), ειχα τα ιδια προβληματα κολληματος του συστηματος σε καθε εντολη ανοιγματος φωτογραφιας απο τον προβήματικο φακελο...

θα προσπαθησω να δοκιμασω και αυτο που μου λες... και θα επανελθω...

σε ευχαριστω...

η αληθεια ειναι οτι εχω δοκιμασει ηδη μερικα προγραμματα ανακτησης δεδομενων χωρις καποιο αποτελεσμα...

σε δοκιμη που εκανα στο PS3, δεν διαβαζει καθολου το dvd...

σε αλλη δοκιμη σε ενα dvd player και αντιγραφικο της Philips διαβασε τα αρχεια jpg αλλα οχι τα raw... (λογικο...)

σε αλλο laptop (πολυ πιο ισχυρο απο το δικο μου...), ειχα τα ιδια προβληματα κολληματος του συστηματος σε καθε εντολη ανοιγματος φωτογραφιας απο τον προβήματικο φακελο...

θα προσπαθησω να δοκιμασω και αυτο που μου λες... και θα επανελθω...

σε ευχαριστω...

ένα λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι ότι επιδιώκουμε πρώτα να δούμε όλα τα αρχεία μας και μετά να τα πάρουμε. Αντίθετα η σωστή διαδικασία είναι take the money and run , δηλ. μόλις δεις τον γεμάτο φάκελο ή τα Jpgs τα σώζεις κατευθείαν και μετά πηγαίνεις στο επόμενο.

FAT or NTFS na dokimasw???

mallon tha kanw anakthsh apo ton sklhro...(ton opoion ton exw NTFS)

(sorry alla den mou grafei ellhnika to pc sthn douleia...)

το δοκιμασα σημερα που βρηκα λιγο περισσοτερο χρονο για να ασχοληθω...

μου εδωσε πισω λιγες φωτογραφιες, αλλα οχι ολες...

keep searching...