Ανακύκλωση .. .σα δε ντρέπονται....

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Στον απίθανο δήμο Πειραια...

Οδός Χαριλάου Τρικούπη.

Το σκουπιδιάρικο μπροστά μου, μαζευει καδους. Κανει σταση, υπαρχουν 2 μεταλλικοι (απο ολα, τσατζικι - κρεμμυδι κανονικα), και δυο μπλε. Ναι φιλε, αυτοι της ανακυκλωσης.

Μεσα ο πρωτος μεταλλικος, μεσα και ο δευτερος.

Σιγα μην αφηνανε τους μπλε.....

Ξεφτιλισμενοι. ΟΥΥΣΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
(οχι οι ανθρωποι που μαζευαν τους καδους)

είναι θετικό που στον Πειραιά άρχισαν να μαζεύουν τα σκουπίδια...όποτε έχω πάει κόβουν βόλτες οι σακούλες στους δρόμους...μάλιστα τελευταία το είδος εξελίχθηκε και σταματάει και στα φανάρια πεζών! :laugh:

Μάλλον δεν ήξερες ότι χρόνια τώρα όλα μαζί καταλήγουν στην ίδια χωματερή.
Το εργοστάσιο που υπάρχει υπολειτουργεί με αποτέλεσμα και δεν μπορει να επεξεργαστεί ολον αυτον τον ογκο ανακυκλωσης.
Η μονη ανακύκλωση που λειτουργεί είναι η ιδιωτική.

Στον απίθανο δήμο Πειραια...

Οδός Χαριλάου Τρικούπη.

Το σκουπιδιάρικο μπροστά μου, μαζευει καδους. Κανει σταση, υπαρχουν 2 μεταλλικοι (απο ολα, τσατζικι - κρεμμυδι κανονικα), και δυο μπλε. Ναι φιλε, αυτοι της ανακυκλωσης.

Ξεφτιλισμενοι. ΟΥΥΣΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
(οχι οι ανθρωποι που μαζευαν τους καδους)

Το ίδιο έχω δει με τα μάτια μου να γίνετε και στον δικό μου Δήμο (Αιγάλεω).

Για μούτζες είναι όλοι!!!

Την τριτη φορά που ειδα το ιδιο σκηνικο στην γειτονια μου, σταματησα να διαχωριζω τα σκουπιδια και επεστρεψα στο παλαιο συστημα της μιας μεγαλης μαυρης σακουλας.

Τελικα δεν θα σωσω τον πλανητη

εγω κ που τα λεω στη γυναικα δε μακουει.... εδω αμα τυχει κ ειναι ανοιχτοι οι καδοι κ δεις μεσα τι διαχωρισμος κ κουραφεξαλα ολααα μεσα τωρα!!!! Κριμα...... :furious3:

Παλια ιστορια αυτη... ποσες φορες δεν κυνηγησα κατι θειες που πεταγαν τα σκουπιδια τους στους μπλε καδους... αλλα τιποτα. Ολοι οι μπλε καδοι (στον Πειραια) ειναι δυστυχως μονο για σκουπιδια πλεον.

Βεβαια Ντινο και μονο το γεγονος οτι καποιες φορες μαζευουν και τα σκουπιδια στον Πειραια ειναι... θετικο...

Εχουμε καταντησει να παρακαλαμε να γινει το αυτονοητο...:tdown:

Σημερα παντως 3 μπλε που ειναι στην Χαριλαου Τρικουπη (μαζι με αλλους πρασινους και μεταλλικους), ειναι τιγκα στο παραδοσιακο σκουπιδι...100 μετρα απο το Δημαρχειο..

Πειραιας.....