Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Μόλις κατέβασα update του Kies... το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, και όπως καταλαβαίνετε μάλλον επίκειται αναβάθμιση firmware. Δεδομένου ότι σε πολλές, έχουν εδώ και καιρό την 2.2.1 , κατά πάσα πιθανότητα με την επίσημη κυκλοφορία του SGS II με την 2.3.4 θα ποτιστούνε και οι γλάστρες...

Εχω κι εγω πλεον την νεα rom android 2.3.3 Gingerbread !
Την εχω βαλει απο προχθες στο Galaxy μου, και ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος, και απο την ταχυτητα του, και την σταθεροτητα, και την αυτονομια της μπαταριας που μου φαινεται αρκετα μεγαλυτερη απο το Froyo 2.2 ! :a0210:

Παντως, μειονεκτημα ειναι οτι προς το παρον ΔΕΝ υποστηριζει ΚΑΘΟΛΟΥ εγγγραφη ελληνικων ουτε με το πληκτρολογιο της Samsung, ουτε με το Swype !!!

Αλλα υπαρχουν δεκαδες λυσεις στο Android Market ευτυχως, οπως το Smart Keyboard pro, που υποστηριζουν ΟΛΕΣ τις γλωσσες παγκοσμιως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ συσκευης και firmware ! :ernaehrung004:

Επισημη ανακοινωση απο την Samsung απο τα μεσα Μαιου ξεκιναει η αναβαθμιση ολων των συσκευων S σε gingerbread.

Από σήμερα οι χρήστες στην Αγγλία αναβαθμίζουν σε gingerbread μέσω Kies. Η τρέχουσα έκδοση ΔΕΝ περιέχει Ελληνικά, πάλι στο περίμενε μας έχουν... Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, ας κάνουμε υπομονή - όσοι πάμε με τον σταυρό στο χέρι :smash:

Σημερα κατεβασα ξανα το Kies απο το επισημο site της Samsung.
(λογω καταστροφης του παλιου δισκου...φτου και απο την αρχη!!!!)
Υποθετω οτι πρεπει να ειναι η πιο καινουργια εκδοση η 2.0.0.11044_11 που μου λεει οτι ειναι.

Στο δε τηλεφωνο μου λεει οτι εχω το....PAD:JP7/PHONE JP5/CSCJP5 (VGR)

Ειμαι ενημερος ρε παιδες ή εχω μεινει στο μακρυνο παρελθον?????

Last edited:
Αν ήσουν, θα σου έβγαζε μήνυμα για αναβάθμιση firmware, καλού-κακού κάνε ένα τσέκ χειροκίνητα...

Το γνωστό πρόγραμμα CheckFusDownloader μου λέει ότι από 15 Ιουλίου υπάρχει αναβάθμιση firmware για όσους έχουν Galaxy S από Vodaphone! Ξέρετε τίποτα?

Χθες εδεησε η καρη μου να κανει αναβαθμηση στο δικο της και με την ευκαρια, εβαλα και το δικο μου πανω.
Τιποτα ...ολα οπως 3 ποστ πιο πανω!!

Πες μας τις εντυπώσεις σου, εγω δεν μπορώ γιατι είμαι σε 3G , και θα παραμείνω μέχρι τέλος του μήνα...

Κανείς δεν έκανε αναβάθμιση σε επίσημη 2.3.3 , να μας πει εντυπώσεις;
λίγο καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, όχι πιο γρήγορη από την 2.2.1 (μάλιστα στο quadrant έχει χαμηλότερο σκορ), το gps κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα,μικρό face lifting (εικονίδιο μπαταρίας, gps). λένε την πραγματική διαφορά την κάνει η 2.3.4 όπου άρχισε να δίνεται στις έξω χώρες με πρώτη την Αγγλία.

Το κινητό αξίζει ακόμα για 250 ;
Ενα battery drain issue τι είναι και πως λύνεται;
To κινητό είναι super ευκαιρία στα 250 αρκεί να το βρεις. To battery drain είναι η κατανάλωση χωρίς λόγο μπαταρίας σε κατάσταση idle. πχ πας για ύπνο με πλήρως φορτισμένο και ανοιχτό το κινητό και το πρωί έχει πέσει η μπαταρία στο 20% ή ακόμη και να έχει κλείσει τελείως. Είναι χαρακτηριστικό πρόβλημα της ginger 2.3.3 και δεν εμφανίζεται σε όλους. Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ με 2.3.3. Η νέα 2.3.4 που έχει δοθεί στην Αγγλία έχει εξαλέιψει το πρόβλημα αυτό. Αν δεν σε πειράζει η απουσία flash στην φωτογραφική το κινητό είναι άριστη επιλογή, ίσως το καλύτερο μονοπύρηνο, η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά.

κάποιοι είπαν ότι το βάλεις μια φορά σε λειτουργία airplane ή απενεργοποιήσεις το google latitude λύνεται...στην τελική βάζεις την 2.3.4 πανεύκολα...το s είναι η χαρά του σκαλίσματος lol

Τελικά "κόλλησα" στην 2,2,1... Δεν καταλαβαίνει τίποτα, αντέχει άπειρες εφαρμογές, τρέχει σφαίρα (ούτε lag fix δεν έβαλα). Root φυσικά για adfree και Titanium Backup, κι όλα καλά. Ίσως το ξανασκεφθώ αν προκύψει Ελληνική official 2.3.5 και άνω...