Αναμνήσεις και τραγούδια

__ΠΩΠΩ μαχαιριάαααα... Μανωλάκο με πόνεσες...

__Δεν γίνονται αυτά... Πωπω, κρίμα, πάω να σκάσω στα γέλια με το απίστευτο σκηνικό, αλλά λέω "όχι ρε γμτ, κρίμα" και σταματώ...

__Πάντως, φταις κι εσύ... Να το ξεχάσεις; Πώς το ξέχασες αν ήταν τόσο σημαντικό... ΕΚΤΟΣ, κι αν υποσυνείδητα, ήθελες να βγάλεις τ' απωθημένα σου για ότι έκαναν οι άλλοι στην υπόγα -"στάση ροντέο" και "Give it to me baby"!! :grinning-smiley-043

Last edited:
Re: Απάντηση: Αναμνήσεις και τραγούδια

Dimosthenis said:
Μανωλάκο οτι κα να κανεις σε επαναφερει το υποσυνείδητο!!!!!!:flipout:

χεχεχεχεχχεεχεχεχεχεεεεεεε...........

Απίστευτο σκηνικό! Απλά απίστευτο!

[FONT=verdana,arial]
banghead.gif
[/FONT][FONT=verdana,arial]
bash.gif

Τι σου έμελλε... Ακούς εκεί το Push It...

[/FONT][FONT=verdana,arial]
chuckle.gif
[/FONT]

Να σου πω κάτι; Αν έβαζες την αρχική σου επιλογή θα σε πέρναγε για gay, θα είχε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα όσον αφορά τη φάση με την κοπέλα, και θα σου έβγαινε και το όνομα... Οπότε καλά έκανες.

πρεπει να εχω καποιου ειδους ρεκορ σε αυτο το θεμα. 100αδες κομματια μου θυμιζουν περιστατικα και ανθρωπους. το πρωτο τραγουδι που χρησιμοποιησα για να ριξω γκομενα ηταν το Mad about you του Sting. καπου στα τελη του '91 της ειχα γραψει μια 60αρα κασσετα που περιειχε μονο αυτο το τραγουδι και απο τις 2 πλευρες της. ο Sting ειχε κανει θαυμασια τη δουλεια του αλλα δεν τον παω πλεον...χεχε.

enjoy the silence, υπεραγαπημενο απο τοτε που βγηκε αλλα το εχω συνδεσει και με κατι προσωπικο μου.

hey yeah-outkast...επισης

wild is the wind-david bowie...με τη γυναικα μου

born to be wild...το εστειλα με sms στους παντες 1' μετα τη γεννηση του γιου μου

Cygnus....Vismund Cygnus- the mars volta...με το θανατο του καλυτερου μου φιλου

υ.γ. εεεεεερε γλεντια με το plastic dreems!!!!!! το εχω σε 12"!!! το πουλαω στη "φιλικη" τιμη των €5000. ενδιαφερεται κανεις?... :music-smiley-005:

Πέτρος Μακρής said:
πρεπει να εχω καποιου ειδους ρεκορ σε αυτο το θεμα. 100αδες κομματια μου θυμιζουν περιστατικα και ανθρωπους. το πρωτο τραγουδι που χρησιμοποιησα για να ριξω γκομενα ηταν το Mad about you του Sting. καπου στα τελη του '91 της ειχα γραψει μια 60αρα κασσετα που περιειχε μονο αυτο το τραγουδι και απο τις 2 πλευρες της. ο Sting ειχε κανει θαυμασια τη δουλεια του αλλα δεν τον παω πλεον...χεχε.

enjoy the silence, υπεραγαπημενο απο τοτε που βγηκε αλλα το εχω συνδεσει και με κατι προσωπικο μου.

hey yeah-outkast...επισης

wild is the wind-david bowie...με τη γυναικα μου

born to be wild...το εστειλα με sms στους παντες 1' μετα τη γεννηση του γιου μου

Cygnus....Vismund Cygnus- the mars volta...με το θανατο του καλυτερου μου φιλου

υ.γ. εεεεεερε γλεντια με το plastic dreems!!!!!! το εχω σε 12"!!! το πουλαω στη "φιλικη" τιμη των €5000. ενδιαφερεται κανεις?... :music-smiley-005:

τι είναι αυτό ;

ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ said:
Ιανουάριος 94 στο Μεγάλο Πεύκο, νεοσύλλεκτοι μέσα στα μαύρα σκοτάδια με φακούς (τι διάλολο ψάχναμε;).Μέσα στο κρύο και τη γενική μαυρίλα ακούγεται ξαφνικά από τα μεγάφωνα το Plastic Dreams. Η εικόνα σουρρεαλιστική:Χορεύουν όλοι μαζί, αυθόρμητα, σαν συνεννοημένοι, καμμιά εκατοστή σαλταρισμένοι άνθρωποι κουνώντας τους φακούς τους στο σκοτάδι. Καταπληκτική εμπειρία, σα βακχική γιορτή ή σύναξη σαμάνων. Τύφλα νά χουν τα Οινόφυτα και οι Σόδες...

Δημήτρης Δημητρακούδης said:
Ένα κομμάτι μου έρχεται στο μυαλό τέτοια ώρα και μετά από την αποψινή βραδιά:

Jaydee - Plastic Dreams

'nuff said.. :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Σπύρος Κωστόπουλος said:
...αλλά πάντα αναρωτιόμουν πού στην ευχή έχω ξανακούσει τη μελωδία στο κουπλέ του "Plastic Dreams": είναι ιδέα μου, ή είναι η bass line στο "Abraxas";:chinscratch:

Παναγιωτίδη;

δεεεεεεν ειναι της ηλικιας σου αυτα...ηρθαν μετα τα '70ς... :p

γι αυτό και δεν το παρατήρησα όταν αναφέρθηκε πιό πάνω - όπως βλέπω τώρα . Και πάλι τα ονόματα και οι τίτλοι δεν μου λεν τίποτα .Μπορεί βέβαια η μελωδία να είναι γνωστή .

νομιζω πως ηταν προφανες πως σου κανω πλακα. ειναι ενας απο του dance ημνους των '90ς. ξεκινησε underground και εφτασε μεχρι τα mainstream ραδιοφωνα και clubs. κατα 99,99% το εχεις ακουσει καπου.

Moby με μια πρώην μου παλιά στον δρόμο για Λίμνη Eυβοίας σε 3ήμερο. Όποτε τον ακούω πλέον αυτό θυμάμαι... Kαι επίσης μια άλλη πρώην μου που γνώριζε προσωπικά και είχε τρέλα με τον Πλούταρχο. Όποτε βλέπω, ή τον ακούω αυτή θυμάμαι. E ρε τρέλα που είχε...

Re: Απάντηση: Αναμνήσεις και τραγούδια

πανκροκ said:
plastic dreams η αλλιως ενα κομματι για διπλα 15αρια και πολλα πολλα ντιμπια...

και βεβαιως, τα 15αρια σε BLH :award: :award: :award: :award: