Αναμνησεις.....

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Ημουν 9 χρονων οταν επεσαν τα χερια μου το παρακατω 2 τευχη του συγκεκριμενου περιοδικου. Και μαλιστα το δυο πρωτα τευχη. Ισα που καλα καλα διαβαζα και αμεσως το μικροβιο μπηκε στο αιμα μου.
Αχ τι θυμηθηκα Δευτεριατικα.....

Attachments

• Pixel_issue_01_cover.jpg
    Pixel_issue_01_cover.jpg
    66.9 KB · Views: 20
  • Pixel_issue_02_cover.jpg
    Pixel_issue_02_cover.jpg
    67.2 KB · Views: 20
Εσύ γέρασες όχι εμείς.
Εγώ πάλι θυμάμαι κάτι περιοδικά comic με ήρωα ένα φαντάρο. Να δεις πως το λέγαν , πως το λέγαν ,Ταραταμουμ , τραταταμας , ταρατιτάς. Δεν θυμάμαι.

θυμαμαι που σχιζαμε τα εξωφυλλα απο τα καλοκαιρινα βιβλια που μας περνανε οι γονεις μας για να περνα η ωρα ,με υλη της επομενης εκπαιδευτικης χρονιας και βαζαμε μεσα το "Ζαγκουλα" δεν θα ξεχασω την συγχωρεμενη την θεια μου να λεει σε μια φιλεναδα της στην Αιδηψο

αχχ με τετοια μελετη που χει ριξει θα πηδηξει σιγουρα μια ταξη .....που ναξερε τι πηδαγαμε.... η θειτσα

πω πω ..... τα Ταρατατα στο στρατο παντως δεν μπορουσαμε να ξεκολησουμε τα φιλα του .........

κολαγανε .... χεχεχεχε..... αφου τα δανειζονταν ολοι στην τουαλετα για ..... μελετη και καλα ... χε

Νίκος Μπαβιόλης said:
Ημουν 9 χρονων οταν επεσαν τα χερια μου το παρακατω 2 τευχη του συγκεκριμενου περιοδικου. Και μαλιστα το δυο πρωτα τευχη. Ισα που καλα καλα διαβαζα και αμεσως το μικροβιο μπηκε στο αιμα μου.

Τι μας θύμισες ρε Νίκο ... :grinning-smiley-043

Νίκος Μπαβιόλης said:

Tί μου θύμισες τώρα Master Nick! Mπορεί να μην είχα τα πρώτα-πρώτα τεύχη αλλά από την αρχή του είχα πάρα πολλά... Tρελές αναμνήσεις... Πήγαινα σε ένα φίλο και παίζαμε Sensible soccer στην Amiga 500 του...