Ανανέωσε η Nova το «Game of Thrones»

dream21

Senior Member
17 December 2007
348
Νέες συμφωνίες της Forthnet στο πρόγραμμα. Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης ανανέωσε το συμβόλαιο αποκλειστικής μετάδοσης του National Geographic Channel και παράλληλα τις μή αποκλειστικές συμφωνίες με τα Discovery και History Channel για 3-4 χρόνια αλλά και με τα κανάλια Boomerang και Mezzo. Η κίνηση ματ είναι όμως με τη σειρά “Game of Thrones» που σαρώνει στις ΗΠΑ και ο δεύτερος κύκλος μεταδίδεται, ύστερα από 48 ώρες και στην Ελλάδα. Ηnova εξασφάλισε άλλους δύο κύκλους επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς, τα γυρίσματα της οποίας είναι σε εξέλιξη.

Re: Ανανέωσε η nova το «Game of Thrones»

Έ όχι και κίνηση ματ η ανανέωση μιας σειράς. Αν είναι δυνατόν ο άλλος να πάει να πάρει Νόβα μόνο και μόνο γιατί έχει το Game of thrones.

ματ δε το λες αλλα το λές δυνατό που το παίζει καπάκια μετά την αμερική.

Απάντηση: Re: Ανανέωσε η Nova το «Game of Thrones»

'Ασε που μπορείς να το "κατεβάσεις" 4 ώρες μετά την προβολή στις ΗΠΑ

Δεν κανουμε τετοια πραγματα εμεις Νικο .

Σεβομαστε τα χρηματα που δαπανησαν οι εταιρειες παραγωγης και περιμενουμε την νομιμη προβολη τους.

Απάντηση: Re: Ανανέωσε η Nova το «Game of Thrones»

Δεν κανουμε τετοια πραγματα εμεις Νικο .

Σεβομαστε τα χρηματα που δαπανησαν οι εταιρειες παραγωγης και περιμενουμε την νομιμη προβολη τους.

Οκ, αλλά με το "εμείς" προσδιορίζεις όλους εδώ μέσα στο forum?

Έχουμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα νομοθεσία περί του θέματος.Τυπικά εφόσον θα προβληθεί και θα έχουμε πρόσβαση σε αυτό,μπορούμε να κρατήσουμε και ένα ψηφιακό αντίγραφο.Όπως πχ γίνεται με το pvr της nova.

Σήμερα υπάρχει "διαθέσιμο" το 5ο επεισόδιο.

Αλλά όπως λέει και ο Kosh εμείς είμαστε νόμιμοι και περιμένουμε την NOVA να το δείξει.

Έχουμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα νομοθεσία περί του θέματος.Τυπικά εφόσον θα προβληθεί και θα έχουμε πρόσβαση σε αυτό,μπορούμε να κρατήσουμε και ένα ψηφιακό αντίγραφο.Όπως πχ γίνεται με το pvr της nova.
Μονο που δεν θα εχει το σημα novacinema!!!
....και θα δουμε πρωτα το ψηφιακο αντιγραφο και μετα το πρωτοτυπο!!!!!

Εγώ που περιμένω 1-2 μέρες να κατεβάσω την 1080p έκδοση, οπότε πιάνω και τους χρόνους της νόβα, νιώθω πιό νόμιμος όλων σας πάντως

Εγώ που περιμένω 1-2 μέρες να κατεβάσω την 1080p έκδοση, οπότε πιάνω και τους χρόνους της νόβα, νιώθω πιό νόμιμος όλων σας πάντως

μια χαρά είναι και η Τρίτη. εμένα με βολεύει από το να κατεβάσω και να βρω ασύχρονους υπότιτλους (σπαστικό)

Έ όχι και κίνηση ματ η ανανέωση μιας σειράς. Αν είναι δυνατόν ο άλλος να πάει να πάρει Νόβα μόνο και μόνο γιατί έχει το Game of thrones.

Ξέρω πολύ κόσμο που έβαλε Νόβα για το game fo thrones.Η σειρά είναι όντως μεγάλο ατού για την Νόβα..

μια χαρά είναι και η Τρίτη. εμένα με βολεύει από το να κατεβάσω και να βρω ασύχρονους υπότιτλους (σπαστικό)
Ποια Τρίτη; Δευτέρα το μεσημέρι βγαίνει το .ts :music-smiley-005:

Όσο για υπότιτλους, ταιριάζουν. Ετσι κι αλλιώς απο το .ts βγάζουν τα υπόλοιπα αρχεία.

Υ.Γ. κάτι μου λέει οτι θα μας ρίξουν κίτρινη κάρτα :p

yellowcard.jpg

:p