Αναπαραγωγή Blu-ray με Nero Showtime

mmoukiou

Supreme Member
22 October 2007
3,069
Έχω το Sony Vaio FZ21Z notebook με επεξεργαστή intel T7500 2,2GHz, Nvidia 8600GS 256mb, μνήμη 2.048. Ο υπολογιστής έχει προεγκατεστημένο το windvd για αναπαραγωγή BD. Εγώ έχω εγκαταστήσει και τη σουίτα nero 8 (στην πιο πρόσφατη έκδοση), το k-lite codec pack, αλλά και τον vlc. Όταν, λοιπόν, βάζω BD δισκάκι να το παίξει το nero showtime, κάνει σπασιματάκια και η cpu δουλεύει κοντά στο 100%. Στην αναπαραγωγή ripαρισμένου BD από τον σκληρό δίσκο παίζει ομαλότατα. Από την άλλη το windvd παίζει κανονικά τα BD δισκάκια, χωρίς να υπερφορτώνει την cpu, αλλά προτιμώ το nero διότι έχω την πλήρη έκδοση και καλύτερες επιλογές ήχου και εικόνας. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει? Μήπως κάποια ρύθμιση ή κάποια ασυμβατότητα των προγραμμάτων?

Το ριπαρισμένο που παίζει σωστά από το δίσκο είναι το ίδιο που δεν παίζει από δισκάκι;

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή Blu-ray με Nero Showtime

Ναι, το ίδιο είναι.

Μάλιστα...
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, συνήθως γίνεται το ανάποδο. Το NERO, σε αντίθεση με το PowerDVD, δεν παίζει τα ΒD+ που είναι ριπαρισμένα στο δίσκο.. Τρομερά κολλήματα.

Όχι, παίζει αν πληρώσεις για το bd plug-in 25 ευρά... Τα οποία τα έδωσα για να παίζω από σκληρό (αφού είχα ήδη το nero).

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή Blu-ray με Nero Showtime

Όχι, παίζει αν πληρώσεις για το bd plug-in 25 ευρά... Τα οποία τα έδωσα για να παίζω από σκληρό (αφού είχα ήδη το nero).

Kι εγώ έχω αγοράσει όλα τα plug-ins που έχει στο επίσημο site και τα έχω εγκαταστήσει. Mόνο τα plug-ins κόστιζαν παραπάνω από το πρόγραμμα αλλά παρ´όλα αυτά δεν μου τα παίζει.
Ότι υπήρχε το έχω βάλει αλλά θα ξανατσεκάρω να δώ για το συγκεκριμένο.

Λάθος τα είπα πριν. Απότι διαβάζω δεν παίζει BD+ από τον σκληρό. Άρα αυτό που έχω στον σκληρό δεν είναι BD+ για αυτό το παίζει.. Εν πάσει περιπτώσει, τί θα μπορούσε να φταίει για το φόρτωμα στο 90-100% της cpu στην αναπαραγωγή (οποιουδήποτε) BD δίσκου?