@CASTOR
Καλώς το δέχτηκες το καινούργιο interface και καλές ακροάσεις!
Welcome to Computer Audio Club
Είμαι σίγουρος πως τώρα ανακαλύπτεις με έκπληξη πόσο καλά μπορούμε ν' ακούμε μουσική μέσω του υπολογιστή μας, άγνωστο για τον πολύ κόσμο πριν λίγα χρόνια.
Και τώρα, αν μου επιτρέπεις:
Ξεφορτώσου τα i-Tunes το ταχύτερο δυνατό. Υπάρχουν ένα σωρό κορυφαίοι players που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Δεν είμαι ο πιο κατάλληλος, αφού δεν χρησιμοποιώ Mac, αλλά γι' αυτό είμαι βέβαιος: Μακριά από τα i-Tunes!
Θα μπορούσες επίσης να φορτώσεις και Windows πάνω στο Mac. Μ' αυτό τον τρόπο θα είχες τη δυνατότητα να ακούς με Foobar ή JRiver. Και να χρησιμοποιήσεις ως ripper για τα CD το κορυφαίο και δωρεάν EAC. Αλλά είπαμε: Οι Mac είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Γράφεις ότι χρησιμοποιείς για την τροφοδοσία της κάρτας την ίδια τη γραμμή Firewire. Απ' ότι είδα όμως η κάρτα παίρνει χωριστό εξωτερικό τροφοδοτικό στα 12 Volt. Νομίζω πως σε κάθε περίπτωση θα είναι καλύτερο.
Επίσης γράφεις για ισοσταθμιστή. Θύμισε μου σε παρακαλώ να μην ψάχνω. Πιστεύω, δεν χρειάζεσαι. Και όσο λιγότεροι κρίκοι στην αλυσσίδα σου τόσο το καλύτερο. Πάντως από το Software η ρύθμιση έντασης πρέπει να είναι "τέρμα", δηλ. 0 dB. Και να ρυθμίζεις ένταση κατά προτίμηση από το Volume του ενισχυτή σου (ή από το Volume της κάρτας, αν τυχόν έχεις θέματα υπερφόρτωσης του σταδίου εισόδου).
Αυτά τα ολίγα, ...προς το παρόν!