Ανάποδη εικόνα σε tablet

sdrolito

Established Member
28 August 2009
243
Παιδιά παρακαλώ μια βοήθεια.........
Πρώτη φορά πήγα να συνδέσω με hdmi το τάμπλετ(ainol novo 7 venus) με την TV και παίζει τέλεια ,αλλά ......ανάποδα!!!!
Ότι και να κάνω (προσπάθησα ακόμη και να αντιστρέψω το ταμπλετ μπας και) η εικόνα είναι ανάποδα.
Για να την δω σωστά πρέπει να κάνω γιόγκα....
Η επανεκκίνηση δεν βοήθησε .Στις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι.
Καμία ιδέα κανείς;

Vaderg ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή όμως με το λινκ μου έδωσες δεν βγάζω άκρη (πολλές πληροφορίες και το buffer μου... γέμισε) ,αν ακολουθήσω τις οδηγίες του παρακάτω λινκ , θα βγάλω άκρη;;
http://www.ainol-novo.com/news/ainol-novo7-venus-quad-core-20130523-v4-firmware/

Ευχαριστώ!
Και κάτι ακόμα: Χθες ασχολήθηκα με το πρόβλημά μου και βρήκα τι πρέπει να αλλάξω στο ταμπλετ ώστε να λυθεί το πρόβλημα.Πρέπει όμως το ταμπλετ να είναι root. Ξέρεις πως μπορεί να γίνει αυτό;

Το είπα στη γυναίκα μου αλλά ήταν ανένδοτη . ''Εσύ κάνε ότι θέλεις ,αλλά μην τολμήσεις να πειράξεις τα πράγματα στο σαλόνι''.
Έτσι αποφάσισα να κάτσω σε στάση γιόγκα - ξέρεις ανάποδα.
Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι σε αυτή τη θέση δεν μπορώ να φάω τα πατατάκια μου......................

Το είπα στη γυναίκα μου αλλά ήταν ανένδοτη . ''Εσύ κάνε ότι θέλεις ,αλλά μην τολμήσεις να πειράξεις τα πράγματα στο σαλόνι''.
Έτσι αποφάσισα να κάτσω σε στάση γιόγκα - ξέρεις ανάποδα.
Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι σε αυτή τη θέση δεν μπορώ να φάω τα πατατάκια μου......................

Χαχαχα!!!! Ωραίος!!

Τελικά έκανα χθες την αναβάθμιση όπως μου πρότεινε παραπάνω ο φίλος vaderg ,και όλα καλά. Ήρθε ο κόσμος στα ίσα του..............Ευχαριστώ vaderg για την βοήθεια.
Κατέβασα μια εφαρμογή για TV από το tablet και βλέπω eurosport 1 kai 2 ελεύθερα.Χωρίς να χρειάζεται να δώσω 5 /μήνα που θέλουν από το επίσημο site του eurosport !!!! Σύνδεσα το tablet με την TV και είμαι ΟΚ.