Αναποφευκτη σύγκριση.EPSON TW-2000 ή PANASONIC ΑΕ-2000

zazou8

Established Member
18 October 2007
171
Μετά και τη δημοσίευση του περιοδικού ΗΧΟΣ και τα νέα δεδομένα...Ποιο προβολέα θεωρείτε καλύτερο;

Βαγγελη πες μας και διαμετρο καμιναδας..εεε ποσα λεφτα διαθετεις εννοω

Ο Εpson έχει μικρότερες διαστάσεις και μικρότερο βάρος...συνεπώς έχει καλύτερο WAF (Wife acceptance factor)!

Νομίζω θα εμπιστευθώ Μπάμπη. Αύριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες του σινεμά υπό κατασκευή.

Απάντηση: Re: Αναποφευκτη σύγκριση.EPSON TW-2000 ή PANASONIC ΑΕ-2000

Ο Εpson έχει μικρότερες διαστάσεις και μικρότερο βάρος...συνεπώς έχει καλύτερο WAF (Wife acceptance factor)!

Και νομίζω ότι ο Panasonic βγαίνει μόνο σε μαύρο, συνεπως χτυπάει περισσότερο στο μάτι όντας καρφωμένος στο ταβανι... και άρα έχει ακόμα λιγότερο WAF...

Απάντηση: Re: Αναποφευκτη σύγκριση.EPSON TW-2000 ή PANASONIC ΑΕ-2000

Και νομίζω ότι ο Panasonic βγαίνει μόνο σε μαύρο, συνεπως χτυπάει περισσότερο στο μάτι όντας καρφωμένος στο ταβανι... και άρα έχει ακόμα λιγότερο WAF...

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο... Από εμφάνιση σαν μαύρος τσιμεντόλιθος είναι...
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Αναποφευκτη σύγκριση.EPSON TW-2000 ή PANASONIC ΑΕ-2000

Εκτος και αν ειναι κρυμμένος σε κατασκευή γυψοσανίδων;)...(πάλι δεν πρόλαβα να ανεβάσω φωτογραφίες...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναποφευκτη σύγκριση.EPSON TW-2000 ή PANASONIC ΑΕ-2000

Εκτος και αν ειναι κρυμμένος σε κατασκευή γυψοσανίδων;)...(πάλι δεν πρόλαβα να ανεβάσω φωτογραφίες...)

Αυτό είναι καλό σαν σκέψη, αλλά τί γίνεται με την θερμότητα που βγάζει; χρειάζεται κάποια ειδική μέριμνα ή όχι;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναποφευκτη σύγκριση.EPSON TW-2000 ή PANASONIC ΑΕ-200

Αυτό είναι καλό σαν σκέψη, αλλά τί γίνεται με την θερμότητα που βγάζει; χρειάζεται κάποια ειδική μέριμνα ή όχι;;;

Εγώ έχω γριλιες αερισμού σε αρκετή επιφάνεια της γυψοσανίδας. Αν είναι μικρη η επιφάνεια χρειάζεται ανεμιστηράκια (σαν pc). Θα φωτογραφίσω την κατασκευή που κάνω.

Εγω μεταξυ των δυο , ψηφιζω δαγκωτο πανασονικ.

Αν ξεραμε και την τιμη του , θα ηταν καλυτερα ομως. Εχω εναν ενσιασμο για το 2500 που λεει το περιοδικο !

Βεβαια για να πω και την ολη αληθεια, θα ηθελα να τον δω διπλα και σε εναν 1080 dlp της ιδιας κατηγοριας χρηματων.....