Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Εγω το λεω ..... δεν χονευω τους Τζαμπα μαγκες που λεει και ο Γιωργακης !!

Υπαρχουν Αναρχικοι με σωστο σκεπτικο διαβασμενοι συνηδειτοποιημενοι με αριστη χρηση του Λογου και οι οποιοι ειναι απαραιτητοι στην Κοινωνια μας !!

και υπαρχουν και οι καφροι ανεγκεφαλοι που δεν ξερουν τι θελουν και το μυαλο τους εχει σκ@τ@ .....
μεσα !!

και το μονο που καταφερνουνε μεσα στο σκοταδι που ζουνε
και στην υπαρξιακη ψυχικη αναπηρια τους να σπανε την περιουσια του κοσμου και οταν τους πιανουν να κανουν σαν παρθενες !!!!!

και φυσικα να δινουν το δικαιωμα σε ατομα σαν τον Ποιητη ΦΑΝΦΑΡΑ Υπουργο Πολυδωρα να δικαιωνουν τα ΑΛΛΑ αποβρασματα της Ελληνικης Αστυνομιας οι οποιοι αν ηταν πολιτες θα ηταν Αναρχικοι γιαλαντζι !!!!!!!!!!!

Προσωπικά δεν θα ξανατοποθετηθώ επι τής ουσίας στο παρόν thread ,χωρίς καμιά πρόθεση να προσβάλλω τον Πέτρο που το άνοιξε,αλλά θεωρώ ότι αρκετά έχει επιβαρυνθεί λόγω τών ´ειδικών ´συνθηκών,που επικράτησαν.
Θά πρότεινα εντελώς καλοπροαίρετα,να συζητηθεί μετά απο μερικές μερες ,όπου θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα σε ένα καινούριο thread.Απο αφορμές άλλο τίποτα.;) :ernaehrung004:

Eίναι βαρύ να κατηγορείται χωρίς αποδείξεις ένα κοινοβουλευτικό κόμμα.Εχω πολλές διαφορές με τον Συν εδώ και χρόνια,αλλά τουλάχιστον στα θεματα πολιτικών δικαιωμάτων καλά κάνει και διαμαρτύρεται.Ο Πολύδωρας άς δικαιολογήσει πρώτα πώς γίνεται και μερικοί κουκουλοφόροι είναι μυστικοί τής αστυνομιας,ή πώς γίνεται επί 20 χρόνια να κινούνται ελεύθεροι διάφοροι ´αντεξουσιαστές ´τής πλάκας,που προκαλούν ζημιές και καταστροφές στίς διαδηλώσεις και μετά να κατηγορεί κοινοβουλευτικά κόμματα.
Χτυπώντας τον Συν αλλού στοχεύουν.Να πάψει η κοινωνία να διαμαρτύρεται για θέματα που την αφορουν(οικονομία,υγεία,παιδεία,εθνικά θέματα).
Eτσι που το πάει ο Βυρωνας,σε λίγο όποιος διαμαρτύρεται ή αντιδρά θα θεωρείται ´αναρχικός´.Και ο ´αντεξουσιαστής´ έχει τα ίδια ατομικά δικαιώματα με κάθε έλληνα πολίτη αλλά και τίς ίδιες ποινικές ευθύνες.
Λυπάμαι αλλά αυτά θυμίζουν εποχές που υποτίθεται οτι η Ελλάδα τίς είχε ξεπεράσει πρό πολλού.

Eννοω ακριβως το αντιθετο απο αυτο που καταλαβες. Δηλαδη, μια διαδηλωση για ενα δικαιο ζητημα σχεδον παντα κουκουλωνεται απο τους κουκουλοφορους. Εδω εχουμε φτασει να συνδεουμε τα γεγονοτα του πολυτεχνείου μονο με τα επεισοδια που γινονται και καθολου με το ιδιο το γεγονος. Καμια φορα σκεφτομαι πως τα επεισοδια των "αντιεξουσιαστων" θα μπορουσαν να ειναι προβοκατσια της εξουσιας.

Re: Απάντηση: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Εδώ πάντως προκύπτει κάτι καινούριο.Οταν τοποθετείται η Διαχείριση,σταματά η κουβέντα..

Καινούριο?

Παρά τη λαλίστατη παρουσία σας στο παγκοσμίως διακεκριμένο club, φαίνεται ότι έχετε χάσει κάποια (σημαντικά εν προκειμένω) επεισόδια...

Όσο για την "έκθεση" της Αυτού Μεγαλειότητος της Διαχειρίσεως, αυτή αποφεύγεται μέσω της Cosmote...

Εξάλλου για ποια "έκθεση" μιλάμε? Δεν είχε δίκιο η Διαχείριση όταν άσκησε έλεγχο στις λέξεις "παπάρια" (αντί για @@) και "μαλάκας" (αντί για μ@λ@κ@ς)?

Το παπάκι πάει στην ποταμιά....
Ωπα!

Χορέψτε, αλλιώς σπίτια σας!

Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι εντυπωσιακή η αντίδραση της Διαχειρίσεως που παλεύει καθημερινά για την επιβολή της τάξης (και της αισθητικής βεβαίως βεβαίως) στο παγκοσμίως διακεκριμένο club σ'ένα θέμα σχετικό με Αναρχικούς που παλεύουν καθημερινά (ή έστω μία-δύο φορές το χρόνο) για την κατάργηση κάθε είδους Αρχής...

Πάντως ντ@β@τζή δεν έβαλα ούτε θά βάλω ποτέ στα π@π@ρι@ μου.
Και η όλη συζήτηση ,μιά και λαλίστατος,αλλά και με μεγάλη μνήμη,αφορά την εδώ οικογένεια.
Οσο για τα περί ´παγκοσμίως´κ.λ.π.,κ.λ.π. δεν βλέπω κανεναν να έχει αγωνία εδώ.
Αλλού ............δεν γνωρίζω.

Είπα να μην δώσω συνέχεια στο θέμα και να ασχοληθώ με τίποτα πιο δημιουργικό αλλά δυστηχώς είμαι υποχρεωμένος να τοποθετηθώ δεδομένου ότι άρχισαν να με πονάνε τα ματάκια μου με όλα αυτά που διαβάζω. ( Και μένα το ίδιο με αυτά που γράφετε εσείς κ. Μιχάλη. Ας αρχίσουμε λοιπόν....)

Κατ' αρχήν την τρίχα την κάνατε τριχιά! Η δική μου παρέμβαση έγινε με γνώμονα την δική σας παρέμβαση στην διαχειριστική γραμμή του Γ.Δ. κι όχι για το περιεχόμενο του thread. Κι αυτή η δική μου παρέμβαση έγινε επειδή και στο χάος πρέπει να επικρατεί τάξη ( φαντάζομαι πως άλλο σκεφτήκατε, άλλο εννοούσατε και αλλιώς εκφραστήκατε. Πάντως καλύτερα '' αντί να φερόμαστε σαν ξερόλες και να ειρωνευόμαστε τους συνομιλητές μας ελείψει επιχειρημάτων, να μάθουμε να σεβόμαστε και να παραδεχόμεθα το σφάλμα μας'' post no14). Κανείς δεν προσπάθησε να σας μειώσει προσωπικά ούτε και να σας αφαιρέσει τον λόγο ή το δικαίωμα της κρίσης και της έκφρασης ('' νομίζω πως έχετε άδικο να κρίνετε και να επικρίνετε την στάση της. Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν τον σκοπό & λόγο της κριτικής σας επί της τοποθέτησης αυτής'' post no12)όπως ζοφερά υποστηρίξατε παραπάνω (''Απλά σας είπαμε να το κάνετε όταν σας αφορά και πιστευω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν σας αφορούσε post no18'' το τι αφορά τον καθένα είναι προσωπική του υπόθεση, φαντάζομαι, και όχι πεδίο εικασίας οποιουδήποτε συντονιστού/διαχειριστού ενός δημόσιου φόρουμ). Ο Γ.Δ. θεώρησε σκόπιμο να κάνει μια παρατήρηση επειδή κατά την κρίση του (αυτός είναι ο ρόλος του άλλωστε), το θέμα εμπεριέχει στοιχεία αντιαισθητικά. Προσπαθώ πολύ να καταλάβω ποιος ο λόγος να τον επαναφέρετε εις την τάξιν και μάλιστα εντός του thread (δηλ. εκτός θέματος); Γιατί όχι με κάποιο pm εφόσον δεν συμφωνούσατε με την διαχειριστική γραμμή του ή εφόσον θέλατε να το κάνετε δημόσια, στον σχετικό χώρο που υπάρχει στο φόρουμ γι' αυτόν το σκοπό; Ποιος ο λόγος να εκθέσετε ( δεν εκτίθεται κανείς, συζήτηση και διάλογο κάνουμε μιας και όλοι καταθέτουμε απλώς την άποψή μας ή όχι ?)την διαχείριση και τον Γ.Δ. τον οποίο κατά τα άλλα εκτιμάτε (δεν έχω λόγους να διαφωνήσω περί αυτού), στα μάτια των υπολοίπων μελών και του συγκεκριμένου μέλους στο οποίο απευθύνθηκε; Αν επειδή το κάνατε σε ύφος φιλικό, θεωρείτε ότι δεν τον εκθέσατε τότε θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι κάνετε λάθος κατά την ταπεινή μου άποψη (δεκτότατα και το ύφος και η αποψή σας). Σημασία έχει η πράξη κι όχι το ύφος ( λάθος, κατά τη δική μου άποψη. Σε ένα δημόσιο φόρουμ παίζει τεράστια σημασία, αν όχι ίση, ο τρόπος-ύφος με την πράξη).
Τώρα όσον αφορά τα θέματα που πρέπει ή δεν πρέπει να δημοσιεύονται στην εκτός νομίζω πως το φόρουμ διαθέτει συγκεκριμένους κανόνες περί αυτού ( ποιοι είναι αυτοί? Μπορείτε να τους εκθέσετε ή να μας παραπέμψετε στα εν λόγω χωρία?). Κάπου θα έπρεπε να καταλαβαίνουμε και οι ίδιοι ποια είναι τα όρια των θεμάτων ( αν υπάρχουν όντως αυτοί οι κανόνες, δεν χρειάζεται να καταλάβουμε τίποτα, απλώς τους εφαρμόζουμε και τέλος) που πρέπει να δημοσιεύονται στο συγκεκριμένο φόρουμ όπου για να μην ξεχνιόμαστε το περιεχόμενό του κατά 95% έχει να κάνει με το AV. Σίγουρα αν κάποιος θέλει να εκθέσει τις αρετές του Χίτλερ για παράδειγμα, μπορεί να το κάνει εφόσον δεν παροτρύνει τους άλλους να ακολουθήσουν την φιλοσοφία του αλλά αν όλοι σκεπτόμαστε με αυτήν την λογική, τότε ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ανοίξει κι ένα θέμα που αναφέρεται στην πορνεία, την παιδεραστία, την ομοφυλοφιλία κ.ο.κ. και να μην μας πειράζει επειδή δεν προτρέπει κανέναν. Δεν είναι όμως έτσι. Σαφώς και τα γραφόμενα του καθενός τον χαρακτηρίζουν και φέρει πλήρως την ευθύνη αλλά σε ένα διαδικτυακό τόπο όπου ο καθένας πίσω από την ανωνυμία ( δεν είναι λίγο οξύμωρο να μιλάτε για ανωνυμία εσείς? το ότι είστε επώνυμος για 5-10 άτομα δεν λέει κάτι σε ένα δημόσιο φόρουμ που αριθμεί χιλιάδες μέλη)και την απροσωπεία του μπορεί να κάνει χρήση του δικού μας βήματος για άλλους σκοπούς, πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο. Μπορεί λοιπόν όλοι να είμαστε καλοπροαίρετοι αλλά κάποιος πρέπει να φροντίσει ώστε αυτό το μέτρο να υφίσταται όταν αυτοί που γράφουν δεν το αντιλαμβάνονται. Ο Γ.Δ. με την παρατήρησή του "Μάλλον είστε σε λάθος φόρουμ" την έκανε ακολουθώντας την γραμμή του φόρουμ που είναι άλλωστε το AV και δόξα τω Θεό υπάρχουν πολλά φόρουμ για να εκφραστούν ενδελεχώς οι πολιτικοικονομικόαθλητικουπαρξιακές ανησυχίες του καθενός. Μήπως έχετε παρεξηγήσει τους σκοπούς ύπαρξης της κατηγορίας Cafe που σας/μας φιλοξενεί ( πως είναι δυνατόν να παρεξηγήσουμε τους σκοπούς ύπαρξης μιας κατηγορίας σαν και αυτή, όταν δεν γνωρίζουμε ποιος παραγματικά είναι ο σκοπός ύπαρξής της ?) και απαιτείτε την απόλυτη και πλήρη ελευθερία ή αλλιώς την κατάργησή της; Η κατηγορία υπάρχει για να εξυπηρετεί όλους του χρήστες κι όχι μερικούς. Οταν λοιπόν κάποιοι για οποιονδήποτε λόγο θίγονται από τα γραφόμενα κάποιων, κάπου πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας πως επιτέλους πρέπει να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας όπως ακριβώς κάνουμε και στο σπίτι μας ( αυτή η πρόταση μου θυμίζει τους γνωστούς-άγνωστους... κάποιοι,κάπου,κάποτε... Επιτέλους, ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι? Ονόματα δεν έχουν? Χεράκια δεν έχουν να γράψουν μια κουβέντα όταν πιστεύουν ότι θίγονται? Ήμαρτον πια με την καραμέλα ''κάποιος, κάπου, κάποτε''). Ωραίο και πολύ ρομαντικό είναι να είχαμε την δυνατότητα να ζούμε και να εκφραζόμαστε χωρίς κανόνες αλλά δυστηχώς πολλές φορές έρχεται η αντίθετη πλευρά να μας θυμίσει οτι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο διότι σαν πολιτισμός δεν έχουμε την παιδεία να το πράξουμε (................). Το συγκεκριμένο σχόλιο δεν αφορά κανέναν προσωπικά, έτσι για να μην παρεξηγηθώ πάλι.

Τα συγκεκριμένα σχόλια δεν αφορούν το ποστ του κ. Μιχάλη για να μην παρεξηγηθώ, απλώς χρησιμοποιήθηκαν ως μοντέλο για να διατυπώσω την ταπεινή μου άποψη...

στο παγκοσμίως διακεκριμένο club,

Τι να την κάνω τη διεθνή αναγνώριση απ'τη στιγμή που ξεσπάν τέτοιες παρεξηγήσεις απ'το τιποτα και δε μπορούμε να συννενοηθούμε.. Ας φτιάξουμε τις εσωτερικές ισορροπίες του φόρουμ και αργότερα ασχολούμαστε με διεθνέις διακρίσεις...

Και στο κάτω κάτω, απο χτες που προεκυψε ολο αυτο, στην κατηγορια Cafe βλεπω θεματα του τυπου "το μανιφεστο ενος χακερ" , ή αλλα περί παιδεραστίας, τα οποία στο δικό μου μυαλό (ίσως τελικά να μην είμαι τόσο εξυπνος..) φαντάζουν ιδιαιτέρως χειρότερα και πιο επικίνδυνα.

Για να μη μιλήσουμε βέβαια για όλο το θέμα των "αντιγράφων ασφαλείας" που όπου σηκώσεις πέτρα βλέπεις εδω.. Ολα αυτα ειναι καθαγιασμένα, και μας πειραξε ενα ιχνος πολιτικής συζητησης που πηγε καποιος να κανει??

Συγγνωμη για το συμπερασμα, αλλα το ξαναλεω... πολυ αμερικανακια γινομαστε και φοβαμαι..:grandpa:

Συγγνωμη για το συμπερασμα, αλλα το ξαναλεω... πολυ αμερικανακια γινομαστε και φοβαμαι..:grandpa:

Και για να ξέρετε, επειδή κανέναν διαχειριστή δεν γνωρίζω προσωπικά και καμια εχθρα δεν εχω με κανέναν (αλλωστε εδω και 2 βδομαδες γραφω, αν και ημουν και στο παλιο φορουμ), ο μονος λογος που εγω προσωπικα συνεχιζω αυτη την κουβεντα ειναι αυτος, το ότι δε μ'αρεσει να ακολουθούνται τέτοιες τακτικές "περιεργης" δημοκρατιας..

Πάντως προσωπικά ουδέποτε κατάλαβα τον βαρυσήμαντο τίτλο και «ρόλο» του αναρχικού στη σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία .

Είτε είναι «μάγκας» και αναλαμβάνει τις ευθύνες είτε είναι «χέστης» και κλαίγεται.

Εντάξει , μέχρι τα 25 που είσαι στο Πανεπιστήμιο και όλα είναι χαβαλές κάπου υπάρχει μία εξήγηση .

Επειδή δεν καταλαβαίνω και εύκολα , μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει , με απλά Ελληνικά, τι ζητάει κάποιος αναρχικός (…βαρέως τύπου και βαρβάτος … όχι της πλάκας) .

ΥΓ . Ας συζητηθεί λίγο και το θέμα βρε παιδιά .

Ναι κι εγω θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η επιδιωξη ενος τετοιου ανθρωπου, εφοσον εχει πια φυγει απο τον χωρο του πανεπιστημιου και δε θελει απλως να ειναι η "ανάρχα" της σχολης.

Ξερω πως υπαρχουν βιβλια για την θεωρια της αναρχιας κτλ. αλλα δεν εχω χρονο να ψαξω εις βαθος τετοιο θεμα. Ας με συγχωρησουν οι πραγματικοι αναρχικοι. Παντως θα πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να εισαι αναρχικος στην σημερινη κοινωνια οπου τα παντα διεπονται απο αρχες

Απάντηση: Re: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Ναι κι εγω θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η επιδιωξη ενος τετοιου ανθρωπου, εφοσον εχει πια φυγει απο τον χωρο του πανεπιστημιου και δε θελει απλως να ειναι η "ανάρχα" της σχολης.

Οι περισσοτεροι αναρχικοι δεν εχουν περασει απο πανεπιστημιο. Ειναι ενα κλισέ αυτο.

Προσωπικα, ο μονος αναρχικος που εχω γνωρισει και ξερω καποια πραγματα για αυτον και παραδεχομαι τη σταση του ειναι εξαιρετικα φιλησυχος.

Ναι επειδη φανταζομαι οτι γινονται παρανοησεισ για το τι ειναι πραγματικα ενας αναρχικος, γι'αυτο θα ηταν καλο να γινει μια μικρη ενημερωση. Anarchy awareness lessons :silly:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Τι να την κάνω τη διεθνή αναγνώριση απ'τη στιγμή που ξεσπάν τέτοιες παρεξηγήσεις απ'το τιποτα και δε μπορούμε να συννενοηθούμε.. Ας φτιάξουμε τις εσωτερικές ισορροπίες του φόρουμ και αργότερα ασχολούμαστε με διεθνέις διακρίσεις...

Και στο κάτω κάτω, απο χτες που προεκυψε ολο αυτο, στην κατηγορια Cafe βλεπω θεματα του τυπου "το μανιφεστο ενος χακερ" , ή αλλα περί παιδεραστίας, τα οποία στο δικό μου μυαλό (ίσως τελικά να μην είμαι τόσο εξυπνος..) φαντάζουν ιδιαιτέρως χειρότερα και πιο επικίνδυνα.

Για να μη μιλήσουμε βέβαια για όλο το θέμα των "αντιγράφων ασφαλείας" που όπου σηκώσεις πέτρα βλέπεις εδω.. Ολα αυτα ειναι καθαγιασμένα, και μας πειραξε ενα ιχνος πολιτικής συζητησης που πηγε καποιος να κανει??

ελπιζω μονο μη μας κατηγορεις και για παιδεραστες που βαλαμε ενα τετοιο θεμα αντι να το προσπερασουμε σφυριζοντας ..........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

ελπιζω μονο μη μας κατηγορεις και για παιδεραστες που βαλαμε ενα τετοιο θεμα αντι να το προσπερασουμε σφυριζοντας ..........

Φυσικά και όχι.. απευθυνόμουν στους ανθρωπους που οριζουν τους νόμους στην κατηγορια... Καλα κανατε αφενος να το δημοσιευσετε, αφετερου να το σχολιασετε, ολα τα θεματα που ανεφερα, απλα δεν καταλαβαινω γιατι κολλησαμε στο συγκεκριμενο και τα εφερα ως παραδειγμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Φυσικά και όχι.. απευθυνόμουν στους ανθρωπους που οριζουν τους νόμους στην κατηγορια... Καλα κανατε αφενος να το δημοσιευσετε, αφετερου να το σχολιασετε, ολα τα θεματα που ανεφερα, απλα δεν καταλαβαινω γιατι κολλησαμε στο συγκεκριμενο και τα εφερα ως παραδειγμα.

σορυ για τον πληθυντικο στο *** μας ***...

αν σε βολευει και θες ...να μου μιλας στον Ενικο αλλη φορα αν απευθυνεσαι μονο σε μενα -bye- -bye-

ειναι αβολα τα *** Κυριε Κυριε *** μας κρατουν σε αποσταση ...

Για αυτούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον:

Ο αναρχισμός είναι μια πολιτική ιδεολογία με μεγάλη ιστορία και θεωρητικό υπόβαθρο όπως και άλλοι γνωστοί -ισμοί της πολιτικής. Φυσικά και είναι αδύνατον αλλά και αφελές να προσπαθούσε κάποιος να παρουσιάσει έστω και επιγραμματικά τη θεωρία αυτή στο forum και μάλιστα χωρίς να γεννήσει χίλιες απορίες. Δυστυχώς ορισμένα θέματα δεν μπορούν να καλυφθούν παρά μόνο με μελέτη και μετά ίσως κουβέντα.
Εγώ θα επιμείνω: "Η ιστορία της Αναρχίας", Max Netlau (Ελβετός!) για να λυθούν οι βασικές απορίες και να προκύψουν νέες.

Θα πρότεινα όμως να συζητήσουμε πιο πολύ για την χρήση ή μη της βίας και το ρόλο που έχει παίξει από τα διάφορα καθεστώτα, το Κράτος αλλά και τους πολίτες μιας και αν εισέπραξα σωστά το νόημα, η βασική ανησυχία των περισσοτέρων ήταν αυτή και στη συνέχεια η γνήσια "αναρχική" ταυτότητα ή μη. Σε τελική ανάλυση αν κάποιος δεν γνωρίζει πραγματικά τι σημαίνει ο όρος ας μην επαφύεται στους ορισμούς των δελτίων ειδήσεων για να κρίνει, είναι υποτιμητικό για τον ίδιο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

σορυ για τον πληθυντικο στο *** μας ***...

αν σε βολευει και θες ...να μου μιλας στον Ενικο αλλη φορα αν απευθυνεσαι μονο σε μενα -bye- -bye-

ειναι αβολα τα *** Κυριε Κυριε *** μας κρατουν σε αποσταση ...

Δεν αναφερομουν καν σε σενα γιατι ουτε που ειχα προσεξει ποιος τα ειχε ξεκινησει τα εν λογω θεματα! -bye- :ernaehrung004:

Εγω παντως παιδια ΔΕΝ πιστευω σε καμια ανθρωπινη ιδεολογια πλεον ........

θεωρω οτι οποια Ιδεολογια κατασκευσε ο Ανθρωπος ειτε ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ ειτε ειναι δικαιολογια για να τιναζει την σκλαβια του η να προκαλεσει διαρκη πολεμο με την αρχουσα ταξη !!

μονο που οταν οι ιδεολογοι βολευτουν αρχιζουν τα :

εεεελα μωρεεεεε παιδιαα ειμαστανν το αιμα εβραζε .....

Θεωρω χρησιμες ολες τις Ιδεολογιες που σκοπο εχουν την καταργηση της Εκμεταλευσης των Ανθρωπων !

Αλλα ΔΕΝ πιστευω πως θα υπαρξουν ανθρωποι να φερουν στις πλατιες μαζες .. Ιδεολογιες τυπου : Πλανητης χωρις Συνορα χωρις στρατο χωρις αστυνομια χωρις φυλακες ......

και οχι μονο να προσυλυτησουν κοσμο αλλα να τηρησουν και την Ιδεολογια αυτη σε περιπτωση εφαρμογης της !! ( απιαστο Ονειρο ...)