αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι...

....δεν τάσσομαι ούτε υπέρ...ούτε κατά του πως και γιατί έκλεισε η κατηγορία των αθλητικών, ούτε δύναμαι να κρίνω κανένα από τα παιδιά που την θέλουν ή δεν την θέλουν, καθώς τα post που έχω κάνει στην εν λόγω κατηγορία είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και δεν την παρακολουθώ καθόλου.

Άλλο θέμα τα διαδικαστικά και άλλο το τσουβάλιασμα ...

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Τέλος φίλε Κώστα δύο χάρες.
Προσπάθησε να ασχοληθείς με τα δύσκολα της συγκεκριμένης περίστασης (οι απαντήσεις του σωματείου στα τρία παραπάνω ερωτήματα).

Το Σωματείο, Νίκο, πήρε μια απόφαση.
Δεν μπορούν άλλο. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει.
Αν θέλεις τη γνώμη μου, το Σωματείο πρέπει να εμμείνει στην απόφασή του.
Ακόμη κι αν έκανε λάθος - πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μάθει από αυτό.
Τις 'καυτές' θέσεις και άλλοι τις κατέλαβαν στο παρελθόν.
Ρώτησέ τους αν μπόρεσαν να τις κρατήσουν.
Κάτι τρέχει εδώ, δεν το αντιλαμβάνεσαι; Γιατί μετά από λίγο παραιτούνται όλοι;
Μα όλοι.

Κι όμως, όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν λήξει σε χρόνο dt αν κάποιος υπεύθυνος, μετά τις πρώτες αντιδράσεις, έβγαινε και έλεγε: "ΟΚ παιδιά, έγινε λάθος χειρισμός του θέματος, άνθρωποι είμαστε, υπάρχουν διάφορες σκέψεις για την κατηγορία και κλείνει προσωρινά μέχρι να καταλήξουμε κάπου".
Τί πιό απλό;
Αντί γι´αυτό, η πρώτη απάντηση του ΓΔ του forum, κι αυτή κατόπιν εορτής είναι η παρακάτω:

Πλέον τα αθλητικά δεν υπάρχουν ως ενεργή υποκατηγορία του φόρουμ, ούτε μπορούν να ανοιχθούν νήματα με τη θεματολογία αυτή στην Cafe. Ως υποκατηγορία παραμένουν ανοικτά μόνο προς ανάγνωση των παλαιοτέρων νημάτων.

Απλή, ξερή, αυταρχική του στύλ "αποφασίζουμε και διατάζουμε". Τα περί "προσωρινής διακοπής" κλπ προέκυψαν μετά.

Για μένα κύριοι το θέμα δεν είναι αν θα μείνει ή όχι η κατηγορία των αθλητικών. Ούτε άν έχει σχέση με το AV αντικείμενο.
Για μένα το συγκεκριμένο περιστατικό, καί δυστυχώς δεν είναι το μόνο, αναδεικνύει ζητήματα συμπεριφοράς κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το άν θα μείνει ή όχι η κατηγορία "Αθλητικά" ή αν θα μείνει η κατηγορία "Ταξίδια" (άλλη "σχετική" κατηγορία).
Αυτά που κάποιοι καυτηρίαζαν όταν ήταν εκτός "κυβέρνησης" τώρα μας τα επιστρέφουν στο πολλαπλάσιο. Η έπαρση η ειρωνία και η αλαζονία στις απαντήσεις ορισμένων είναι αποκαρδιωτική.

Για μένα κύριοι το θέμα δεν είναι αν θα μείνει ή όχι η κατηγορία των αθλητικών. Ούτε άν έχει σχέση με το AV αντικείμενο.
Για μένα το συγκεκριμένο περιστατικό, καί δυστυχώς δεν είναι το μόνο, αναδεικνύει ζητήματα συμπεριφοράς κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το άν θα μείνει ή όχι η κατηγορία "Αθλητικά" ή αν θα μείνει η κατηγορία "Ταξίδια" (άλλη "σχετική" κατηγορία).
Αυτά που κάποιοι καυτηρίαζαν όταν ήταν εκτός "κυβέρνησης" τώρα μας τα επιστρέφουν στο πολλαπλάσιο. Η έπαρση η ειρωνία και η αλαζονία στις απαντήσεις ορισμένων είναι αποκαρδιωτική.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και πολύ εύστοχη η επιλογή λέξεων.

Το γιατί έκλεισε η κατηγορία, θέλω να πιστεύω ότι είχε να κάνει με σοβαρό λόγο, και προβληματισμούς ανθρώπων που ήξεραν καλά τι συμβαίνει εκεί μέσα, καθώς το ότι ως τώρα σαφή θέση υπέρ της απόφασης έχουν εκφράσει μόνο άνθρωποι που δεν είχαν πατήσει ποτέ εκεί ούτε ως περαστικοί, απλά προβληματίζει, και όχι μόνον εμένα, ωστόσο είναι σχεδόν ασήμαντο μπροστά στο επόμενο:

Θα ήθελα λοιπόν κάποιος να διατυπώσει ευθέως, λεπτομερώς και έχοντας το θάρρος της γνώμης του, ποιός είναι ο ρόλος του μέλους του AVCLUB, ποια η συνεισφορά που του αναλογεί στο τι είναι το forum σήμερα, καθώς και ποιά είναι τα δικαιώματά του.

Ευχαριστώ πολύ

μερικά χρόνια πριν ένα ανάλογο περιστατικό θα είχε ανοίξει τους
ασκούς του Αιόλου, σήμερα όμως...

Γενικά έχω παρατηρήσει 180 μοίρες στροφή σε πολλούς εδώ μέσα....
λέτε να κάνω λάθος ? η δικιά σας άποψη ποια είναι ?

Απλή, ξερή, αυταρχική του στύλ "αποφασίζουμε και διατάζουμε". Τα περί "προσωρινής διακοπής" κλπ προέκυψαν μετά.

Αντί να κάνεις φιλολογική ερμηνεία στην ανακοίνωσή μου, μήπως θα έπρεπε να σου περάσει πρώτα από το μυαλό εάν γνώριζα τίποτα παραπάνω όσο την ανέβαζα; Έδωσα στην ερώτησή σου όλη την πληροφορία που κατείχα, ότι δεν υπάρχει σφάλμα της πλατφόρμας αλλά απόφαση να κλειδωθεί η αθλητική κατηγορία (προσωρινώς όπως πληροφορήθηκα μετά). Συγγνώμη εάν δεν σου σέρβιρα την μπριζόλα με πατατούλες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Αντί να κάνεις φιλολογική ερμηνεία στην ανακοίνωσή μου, μήπως θα έπρεπε να σου περάσει πρώτα από το μυαλό εάν γνώριζα τίποτα παραπάνω όσο την ανέβαζα; Έδωσα στην ερώτησή σου όλη την πληροφορία που κατείχα, ότι δεν υπάρχει σφάλμα της πλατφόρμας αλλά απόφαση να κλειδωθεί η αθλητική κατηγορία (προσωρινώς όπως πληροφορήθηκα μετά). Συγγνώμη εάν δεν σου σέρβιρα την μπριζόλα με πατατούλες.

Η έπαρση και η ειρωνεία που λέγαμε...

Γιαβόλ καμαράτ

Κι όμως είσαι ΓΔ και θα όφειλες να γνωρίζεις... Αλλιώς τι ανακοινώνεις; Την άγνοιά σου;

Mπαμπη οπως τα λεει ο Send ειναι . Ειχαν δοθει οι εντολες και η ανακοινωση με το σκεπτικο του ΔΣ για τους λογους της προσωρινης παυσης της κατηγοριας αλλα απο ανθρωπινο λαθος δεν εγιναν τα πραγματα με την σωστη σειρα και η αποφαση δεν γραφτηκε παρα πολυ μετα.

Σε κανεναν δεν αρεσει ο τροπος που εγιναν τα πραγματα αλλα δεν ηταν προθεση κανενος να γινουν ετσι.

Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα που μπορω να διαβασω το σκεπτικο της αποφασης?

πάντως απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου εδώ, κάπως έτσι γίνονται πάντα όλες οι αλλαγές.
πρώτα γίνεται το μπαμ με την όποια αλλαγή, μετά επακολουθεί δεύτερο μπαμ με τις όποιες αντιδράσεις και στο τέλος για όλα φταίει το ανθρώπινο λάθος.........

υ.γ απότι καταλαβαίνω ο ΓΔ βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και , άσχετα αν συμφωνώ με τον τρόπο που έγινε η ανακοίνωση και τα μετέπειτα σχόλια που όπως και να το κάνουμε δεν είναι κι ότι καλύτερο, δεν πρέπει να είναι δικό του λάθος.
τουλάχιστον δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα μέχρι στιγμής.
στα δικά μου μάτια ο ΓΔ είναι εκτεθειμένος, πιθανότατα όμως-και δυστυχώς- χωρίς να φταίει..

Από το πρώτο post είναι αυτό γνωστό και το διευκρίνισε ο Supersonic αμέσως.

Αντίθετα μια ολοκληρωμένη και ειλικρινής ανακοίνωση φαίνεται ότι θα αργήσει να εμφανιστεί...

Στα δικα μου ματια δεν ειναι κανεις εκτεθιμενος.
Ολα ξεκινω να τα αντιμετωπιζω δειχνοντας εμπιστοσυνη στους ανθρωπους του φορουμ.
Μια απλη επεξηγηση θελω του σκεπτικου. Ακομα και αν καποιος οδηγηθηκε σε λεθος αποφαση ή ελαβε λαθος αποφαση δεν τρεχει τιποτα. Το θεμα ειναι να το κουβεντιασουμε και να δουμε τι θα γινει απο εδω και περα.
Το να μην διδεται επεξηγηση και ο καθενας να υποθετει διαφορα δεν βοηθα.

εννοείται ότι δεν έχω διαβάσει και τις 20 σελίδες του θρεντ...

Να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ με την απόφαση της διοίκησης.

Μάλιστα ακριβώς το ίδιο είχα προτείνει κι εγώ κάποτε, αλλά ήμουν λίγο άκομψος στους χαρακτηρισμούς μου και κάποιοι παρεξηγήθηκαν (βλέπε:Σούρλας Σπύρος).

Τώρα βλέπω ότι η (τότε) πρόταση μου έχει τύχει ιδιαίτερης αποδοχής.

Μάλιστα τότε είχα προτείνει να κλείσει ολόκληρη η εκτός (cafe).

Αυτό γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη σε ένα av forum τα κυρίαρχα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν αυτό πρέπει να είναι αυτό που λέμε, audio και video.

Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα αποστειρωμένο forum, και την πλακίτσα μας θα κάνουμε, και τους γάβρους θα πειράξουνε οι βάζελοι κλπ κλπ, αλλά όταν η κατάσταση ξεφεύγει και χρειάζονται 5 moderators ΓΔ και ΑΓΔ και όλο το επιτελείο για να ηρεμήσουν μερικοί θερμοκέφαλοι, ε, παρντών αλλά κλείστο να πάει στο διάολο.

Χάνεται ο προορισμός, χάνεται η ταυτότητα, χάνεται η ουσία.

Δυστυχώς δε γίνεται να είναι πάντα όλοι ευχαριστημένοι, πως να το κάνουμε?

Ήμουν στην απο μέσα πλευρά κάποτε και ξέρω τι ζόρι είναι να προσπαθείς να εχεις όλο τον κόσμο ευχαριστημένο.

Ας σεβαστούμε ότι μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο για να μπορεί να υπάρχει αυτό το site και να λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Προτείνω σε όλους μας να χαμηλώσουμε τους τόνους και να αφήσουμε τη διοίκηση να κάνει τη δουλειά της.

εννοείται ότι δεν έχω διαβάσει και τις 20 σελίδες του θρεντ...

Να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ με την απόφαση της διοίκησης. Ποια αποφαση?

Μάλιστα ακριβώς το ίδιο είχα προτείνει κι εγώ κάποτε, αλλά ήμουν λίγο άκομψος στους χαρακτηρισμούς μου και κάποιοι παρεξηγήθηκαν (βλέπε:Σούρλας Σπύρος).

Τώρα βλέπω ότι η (τότε) πρόταση μου έχει τύχει ιδιαίτερης αποδοχής. Που το ειδες αυτο?

Μάλιστα τότε είχα προτείνει να κλείσει ολόκληρη η εκτός (cafe).

Αυτό γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη σε ένα av forum τα κυρίαρχα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν αυτό πρέπει να είναι αυτό που λέμε, audio και video. Και ολα τα αλλα εδω μεσα τι ειναι?

Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα αποστειρωμένο forum, και την πλακίτσα μας θα κάνουμε, και τους γάβρους θα πειράξουνε οι βάζελοι κλπ κλπ, αλλά όταν η κατάσταση ξεφεύγει και χρειάζονται 5 moderators ΓΔ και ΑΓΔ και όλο το επιτελείο για να ηρεμήσουν μερικοί θερμοκέφαλοι, ε, παρντών αλλά κλείστο να πάει στο διάολο. Τουλαχιστον εγω δεν αντιληφθηκα να εγινε καποιος καυγας...

Χάνεται ο προορισμός, χάνεται η ταυτότητα, χάνεται η ουσία.

Δυστυχώς δε γίνεται να είναι πάντα όλοι ευχαριστημένοι, πως να το κάνουμε?

Ήμουν στην απο μέσα πλευρά κάποτε και ξέρω τι ζόρι είναι να προσπαθείς να εχεις όλο τον κόσμο ευχαριστημένο.

Ας σεβαστούμε ότι μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο για να μπορεί να υπάρχει αυτό το site και να λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Προτείνω σε όλους μας να χαμηλώσουμε τους τόνους και να αφήσουμε τη διοίκηση να κάνει τη δουλειά της.

Να προσθεσω απλα -γιατι χωρις το σκεπτικο της αποφασης δεν μπορουμε να πουμε πολλα- οτι κατα την γνωμη μου το συγκεκριμενο φορουμ αντιπροσωπευει κατι μεγαλυτερο. Ειναι μια κοινωνια ανθρωπων που μοιραζονται τα ιδια ενδιαφεροντα (audio-video). Δεν "μιλουν" ομως μονο γι αυτα. Μιλουν για την μουσικη, τον κινηματογραφο τα γκατζετ τους, τα ταξιδια τους, την ιστορια, τα αλλα χομπι τους (τα αθλητικα ειναι μερος αυτων).
Οσοι δεν καταλαβαινουν οτι αυτη ειναι η διαφορετικοτητα του συγκεκριμενου τοπου νομιζω οτι αθελα τους μπορουν να βλαψουν αυτο που αγαπουν. Γιατι μην αμφιβαλλεται οτι ολοι εμεις -μελη και μη- αγαπαμε αυτον τον χωρο εδω.
Ας μην μενουμε λοιπον σε ψυχρες ανακοινωσεις αλλα ας προσπαθησουμε να βρουμε λυσεις σε προβληματα που πιθανον να δημιουργηθηκαν.

Σ´ευχαριστω πολύ Στεργιο για την απάντηση, που επιτέλους έδωσες μια ιδέα του σκεπτικού που οδήγησε στην απόφαση αυτή, είναι κρίμα όμως που χρειάστηκαν 20 σελίδες για κάτι τέτοιο, όπως και το ότι ο μόνος που είχε την απαραίτητη ψυχραιμία και ευγένεια είναι ένα απλό μέλος.

Σέβομαι λοιπόν απόλυτα την απόφαση αυτή, ωστόσο το γεγονός ότι πρόσωπα εκτεθηκαν ανεπανόρθωτα χτες πυροβολωντας με συκοφαντίες, αγένεια και έπαρση μου διατηρεί την πικρή γεύση...

Λυπάμαι πολύ που βλέπω το αγαπημένο μου forum απ´αυτη την κατάσταση.. Ειλικρινά.

Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα αποστειρωμένο forum, και την πλακίτσα μας θα κάνουμε, και τους γάβρους θα πειράξουνε οι βάζελοι κλπ κλπ, αλλά όταν η κατάσταση ξεφεύγει και χρειάζονται 5 moderators ΓΔ και ΑΓΔ και όλο το επιτελείο για να ηρεμήσουν μερικοί θερμοκέφαλοι, ε, παρντών αλλά κλείστο να πάει στο διάολο.

Να σημειώσω ότι τα παραπάνω είναι ανυπόστατα και αποτελούν μονάχα την προσωπική σου γνώμη ως μέλους. Απλώς, το σημειώνω διότι αναφέροντας προηγουμένως την πρώην διαχειριστική σου θέση και γνώση πάνω σε κάποια θέματα, μπορεί να μπερδευτεί κάποιο μέλος και να νομίσει ότι ισχύουν όντως τα όσα έγραψες......

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Σ´ευχαριστω πολύ Στεργιο για την απάντηση, που επιτέλους έδωσες μια ιδέα του σκεπτικού που οδήγησε στην απόφαση αυτή, είναι κρίμα όμως που χρειάστηκαν 20 σελίδες για κάτι τέτοιο, όπως και το ότι ο μόνος που είχε την απαραίτητη ψυχραιμία και ευγένεια είναι ένα απλό μέλος.

Ο Στέργιος έγραψε μόνο τις προσωπικές του απόψεις, τίποτα άλλο......

Status
Not open for further replies.