αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Δώστε τους λίγο χρόνο να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο και θα το κάνουν.

Ελάτε λίγο στη θέση τους. Άνθρωποι είμαστε όλοι και μάλιστα δεν ευθύνονται εκείνοι αν κάποιοι βγάζουν τα απωθημένα τους στο forum.

Άγγελέ μου μήπως, λέω μήπως, αυτό που πρέπει να αποφασίσουν, έπρεπε να είχε προηγηθεί της ανακοίνωσης? Και πάλι αν αυτό έχει ήδη γίνει γιατί δεν το λένε? Είναι μυστικό?

προφανώς και δεν έγινε κάτι το τόσο ιδιαίτερα επιλήψιμο έτσι ώστε να χρειαστεί να κλείσει η συγκεκριμένη κατηγορία.
έχουν γίνει παλαιότερα στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και σε άλλες, όργια που όμως δεν επέφεραν τέτοιο απότομο κλείσιμο !

ειλικρινά αυτήν την φορά πιστεύω οτι βρισκόμαστε όλοι προ εκπλήξεως...........

Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι κάποιοι "υπεύθυνοι" αν τυχόν πιάσουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν ποδόσφαιρο στη τηλεόραση θα τα οδηγήσουν στο μπάνιο να πλύνουν τα χέρια τους?:flipout::flipout:

..κι επίσης, πως η απόφαση δεν είναι τέτοια που στη δεδομένη στιγμή μάλιστα να μοιάζει τόσο λογική ώστε να είναι πλήρους αποδοχής στα ενδότερα (γιατί δημοσίως έδειξε αμέσως) ;)

Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Άγγελέ μου μήπως, λέω μήπως, αυτό που πρέπει να αποφασίσουν, έπρεπε να είχε προηγηθεί της ανακοίνωσης? Και πάλι αν αυτό έχει ήδη γίνει γιατί δεν το λένε? Είναι μυστικό?

Τι να πω δεν ξέρω, δεν παρακολουθούσα το τι προηγήθηκε, (εγκαθιστούσα λειτουργικό στο HTPC) :a0210:

Στα μπασκετικα νηματα (α1, Ευρωλιγκα) παντως δε θυμαμαι να υπηρξε καποιο προβλημα, καποια προστριβη ή να ξεφυγαν τα πραγματα.. Ισα ισα, διαφωνουσαμε με τακτ και πολιτισμο!

Επομενως δεν μπορω να καταλαβω προς τι το τσουβαλιασμα αυτου του αθληματος, με τα ποδοσφαιρικα νηματα (οπου προφανως κατι συνεβη)...

Υ.Γ. Ανοιξτε τουλαχιστον την Ευρωλιγκα μεχρι την Πεμπτη...! :P

Στα μπασκετικα νηματα (α1, Ευρωλιγκα) παντως δε θυμαμαι να υπηρξε καποιο προβλημα, καποια προστριβη ή να ξεφυγαν τα πραγματα.. Ισα ισα, διαφωνουσαμε με τακτ και πολιτισμο!

Επομενως δεν μπορω να καταλαβω προς τι το τσουβαλιασμα αυτου του αθληματος, με τα ποδοσφαιρικα νηματα (οπου προφανως κατι συνεβη)...

Τα ποδοσφαιρικά νήματα λίγο πολύ τα παρακολουθούσα εδώ και πάνω από χρόνο. Ποτέ δε συνέβη κάτι πιο τραβηγμένο από μερικές παρεξηγήσεις, και λίγες "ψιλές" (ηλεκτρονικές). Κι αν συνέβαινε, θα μπορούσε να γίνει επίπληξη σε κάποιον εκ των ελαχίστων θερμοκέφαλων.

Όταν σ'ένα σχολείο πλακώνονται δυό παιδιά, ο δάσκαλος επιπλήττει το παιδί που ξεκίνησε τον καυγά, άντε κι αυτό που τον συνέχισε, δεν κλείνει το σχολείο, αν είναι δυνατόν..

Last edited:
Και εγώ εξεπλάγην απο αυτο. Παρακολουθώ τα Αθλητικά καθημερινά και με εξαίρεση κανα δυο προστριβές σπανίως η κατάσταση είναι πολιτισμένη, και υπάρχει αρκετά σοβαρή συζήτηση και ενημέρωση για διάφορα θέματα που άπτονται του αντικειμένου.
Μάλιστα έχω πολύ καιρό να δώ κάποια παρεκτροπή που να δικαιολογεί κάποια τέτοια απόφαση.
Προσωπικά δεν συμφωνώ με την συγκεκριμένη απόφαση, μιας και επισκεπτόμουν συχνά την κατηγορία ποστάρωντας μάλιστα αρκετά συχνά. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη moderation αλλα ολοκληρωτικό κλείδωμα της κατηγορίας το θεωρώ λίγο υπερβολικό.

Βέβαια δεν είμαι μέλος του Σωματείου και δεν μου πέφτει κανένας λόγος για το τί αποφασίζουν τα μέλη του, που είναι και ιδιοκτήτες το φόρουμ. Ας είχα γίνει μέλος... Απλά εκφράζω ώς απλό μέλος του φόρουμ μια άποψη.

Ξεκλειδώστε την Formula 1. Δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα. Ελεος!!!!!

Τίποτα δεν έχει σχέση με αυτά, το επίπεδο ήταν υψηλότατο και στα άλλα... άλλο είναι το θέμα, και όσο δε μας το λένε καθόμαστε ο καθένας να πλάθει στο κεφάλι του θεωρίες... Άσχημο αυτό.... τόσο η εχεμύθεια, όσο και η βιασύνη με την οποία έγινε.

Θα πρεπει δυστυχως να συμφωνησω.

Δεν βλεπω πραγματικο λογο για ολα αυτα...

Για όσους δεν γνωρίζουν το avclub ανήκει σε σωματείο (σύλλογο).
Τις όποιες αποφάσεις λαμβάνει το ΔΣ το οποίο ελέγχεται από την ΓΣ των μελών του σωματείου.

Οι λόγοι για την αναστολή της λειτουργίας της κατηγορίας έχουν ανακοινωθεί.
Επιτρέψτε πάντως να ξέρει ο νοικοκύρης περισσότερα από όλον τον κόσμο.
Δεν είναι η πιό ευχάριστη απόφαση που εφαρμόζεται αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Η F1 θα ξεκλειδωθεί ή κάποια άλλα ενδεχομένως.

:firstprize:

Προτείνω να φτιάξουμε ένα avclubsports.gr να βγάζουμε το άχτι μας εκεί. :flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Τις όποιες αποφάσεις λαμβάνει το ΔΣ το οποίο ελέγχεται από την ΓΣ των μελών του σωματείου.

Δημήτρη επέτρεψέ μου αλλά για όσους δεν είμαστε μέλη του σωματείου, το τι γίνεται behind the doors είναι κάτι που προφανώς και δεν μας ενδιαφέρει όπως επίσης φυσικά και δεν μας πέφτει και λόγος.

Μας ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ το φόρουμ και ο τρόπος που ζούμε-ξοδεύουμε κάποιες ώρες της μέρας μας εδώ μέσα.
Σε ''πραγματικό χρόνο'' κι όχι στην ΓΣ του σωματείου.

Όμως, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, το οτι ξύπνησε στραβά κάποιος -ο οποιοσδήποτε- και απαίτησε το κλείσιμο των αθλητικών, γιατί προφανώς μιλάμε για στράβωμα και όχι για σοβαρή αιτία-αφορμή, δεν νομίζω να είναι και οι λόγοι που ανακοινώσατε για το κλείσιμο των αθλητικών.
Έχουν γίνει όργια παλιότερα και δεν πάρθηκαν τέτοιες αποφάσεις.

Οπότε, σας παρακαλώ, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας, οι λόγοι κλεισίματος των αθλητικών δεν είναι και δεν μπορούν να είναι οι όποιες ''ομορφιές'' έχουν γίνει ....που δεν έχουν γίνει.

Τώρα υποβαθμίζεις τη σοβαρότητα λήψης της απόφασης. Προφανώς και δεν ξύπνησε κάποιος στραβά μία ωραία πρωΐα και είπε να κακοκαρδίσει τα μέλη του φόρουμ. Η αιτιολογία που μου δόθηκε και έχει παρατεθεί στην παραπάνω ανακοίνωση, είναι και παραείναι σοβαρή, γιατί αφενός μεν δεν έχουμε όλοι το ίδιο μέτρο του τι αποτελεί "φασαρία" και ένταση (λόγο που εσύ φαίνεται ότι πολύ εύκολα διαγράφεις) αφετέρου δε οι εντάσεις που παγίως παράγει η κατηγορία ενδέχεται να μην μένουν σημειακές και τοπικά περιορισμένες, πράγμα για το οποίο οι ιδιοκτήτες και εποπτεύοντες το φόρουμ έχουν ασφαλώς μία συνολικότερη εικόνα.

Δημήτρη, επειδή ξέρεις ότι σε εκτιμώ ιδιαίτερα, απαντώ σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν ξύπνησε κανείς στραβά.
Όλα όσα αναφέρεις γιά παλιότερα μαζεύτηκαν και κάποια στιγμή φτάσαμε εδώ.

Ξέρω πολύ καλά και εκτιμώ τα μέλη που συμμετέχουν γενικώς και είσαι μέσα από τους λίγους που (εγώ προσωπικά και όση συμμετοχή είχα στην απόφαση αυτή) που σκέφτηκα πρώτα.

Το avclub είναι αυτό που είναι χάρη στα μέλη του, και όχι μόνο στα μέλη της . του σωματείου. Έτσι νομίζω πως τα μέλη δικαιούνται μια σοβαρή εξήγηση, αν μη τι άλλο σοβαρότερη από αυτή που (δεν) δώθηκε.

Παρακολουθούμε κάθε μέρα τα αθλητικά και δεν υπέπεσε στην αντίληψη μας τίποτα, μάλιστα τελευταία θυμάμαι να διαβάζω πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις για το μπάσκετ, διάφορα ιστορικά στοιχεία και γενικότερα κουβέντες που αποδεικνύουν συνεχώς ότι βρισκόμαστε σε ένα σοβαρό forum και όχι σε κάνα κωλοχανίο που γράφουν συνδεσμίτες....

edit: Γράφαμε μαζί, πάντως θεωρώ λάθος το να λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση χωρίς να συμμετέχουν σ'αυτήν τα μέλη που αποτελούν ουσιαστικά το forum. Εκτός κι αν θεωρείτε ότι το forum εμπλουτίζεται καθημερινώς από μέλη του σωματείου μονάχα, άρα να μην κουραζόμαστε να συμμετέχουμε.

Last edited:
Πιστεύω ότι καλό θα είναι να κάνουμε λίγο υπομονή παίδες....

Εντάξει, δεν είναι και η πρώτη φορά που κλείνουν τα αθλητικά.... και δεν είναι το παν στη ζωή μας !!!!

Υπομονή...

Το avclub είναι αυτό που είναι χάρη στα μέλη του, και όχι μόνο στα μέλη της . του σωματείου. Έτσι νομίζω πως τα μέλη δικαιούνται μια σοβαρή εξήγηση, αν μη τι άλλο σοβαρότερη από αυτή που (δεν) δώθηκε.

δόθηκε. απλά γιά τεχνικούς λόγους ήρθε μετά το κλείσιμο

Παρακολουθούμε κάθε μέρα τα αθλητικά και δεν υπέπεσε στην αντίληψη μας τίποτα, μάλιστα τελευταία θυμάμαι να διαβάζω πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις για το μπάσκετ, διάφορα ιστορικά στοιχεία και γενικότερα κουβέντες που αποδεικνύουν συνεχώς ότι βρισκόμαστε σε ένα σοβαρό forum και όχι σε κάνα κωλοχανίο που γράφουν συνδεσμίτες....

υπάρχουν και πράγματα που δεν υποπίπτουν στην αντίληψή σας και κατά τη γνώμη μας είναι σοβαρά.

edit: Γράφαμε μαζί, πάντως θεωρώ λάθος το να λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση χωρίς να συμμετέχουν σ'αυτήν τα μέλη που αποτελούν ουσιαστικά το forum. Εκτός κι αν θεωρείτε ότι το forum εμπλουτίζεται καθημερινώς από μέλη του σωματείου μονάχα, άρα να μην κουραζόμαστε να συμμετέχουμε.

εφ όσον το φόρουμ διοικείται με τον τρόπο αυτό, ο μόνος τρόπος γιά να συμμετέχετε περισσότερο στις αποφάσεις είναι να γίνετε μέλη.

Πιστεύω ότι καλό θα είναι να κάνουμε λίγο υπομονή παίδες....

Εντάξει, δεν είναι και η πρώτη φορά που κλείνουν τα αθλητικά.... και δεν είναι το παν στη ζωή μας !!!!

Υπομονή...

Σύμφωνοι, όμως αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν ακολουθήθηκε η ίδια τακτική της υπομονής και για την κατάργηση... η όλη ιστορία έγινε λες και κάποιος έβγαλε εσπευσμένα την πρίζα, και καθόλου σαν να είναι αυτό το αποτέλεσμα μηνών σκέψης και συσσωρευμένων κακων "ερεθισμάτων".

Κανονικά αυτό έπρεπε να έχει ανοίξει σαν thread ένα μήνα πριν, να συζητήσουμε τι τρέχει, πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί, τι θα γινόταν για τις υπόλοιπες υποκατηγορίες που δεν είναι προβληματικές..

Αντί αυτού βλέπουμε τον Μπάμπη να μη μπορεί τελείως ξαφνικά να ποστάρει σε ένα θέμα, και να παίρνει την απάντηση ότι τα αθλητικά..... έκλεισαν. Μετά βγαίνει μια ανακοίνωση που δε λέει τίποτα, μετά μεταφέρεται η formula 1 στην εκτός...

.. γενικώς είναι λες και έγινε μια... αιφνίδια φυσική καταστροφή και μαζεύουμε τα κομμάτια εκ των υστέρων..

Status
Not open for further replies.