Αντί αυτού βλέπουμε τον Μπάμπη να μη μπορεί τελείως ξαφνικά να ποστάρει σε ένα θέμα, και να παίρνει την απάντηση ότι τα αθλητικά..... έκλεισαν. Μετά βγαίνει μια ανακοίνωση που δε λέει τίποτα, μετά μεταφέρεται η formula 1 στην εκτός...
Καμία φυσική καταστροφή δεν έγινε, παραπάνω δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις.
Καλή καρδιά να έχουμε και όλα θα τα βρούμε Maestro....
Αντώνη απάντησε μου με πάσα ειλικρίνεια όμως,
οι εξηγήσεις που δόθηκαν θα σε κάλυπταν πριν κάποιους μήνες?
Και μην μου πεις τίποτα για το σωματείο ... δεν θέλω να μπω στο σωματείο ... νέτα σκέτα.
Εδώ βλέπω παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη, κάποια απ'τα οποία δίνουν τον χρόνο τους απλόχερα ώστε να ανέβει η "ιδιοκτησία" αυτή εκεί που είναι.
Με όλον τον σεβασμό και τη συμπάθεια που σου τρέφω, δεν ήξερα ότι το φόρουμ αποτελείται από τα μέλη του σωματείου. Αν συνέβαινε αυτό θα είχε τελείως μα τελείως διαφορετική μορφή.
Εδώ βλέπω παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη, κάποια απ'τα οποία δίνουν τον χρόνο τους απλόχερα ώστε να ανέβει η "ιδιοκτησία" αυτή εκεί που είναι.
να μην μπεις.
απ έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λένε...:a0210:
Εάν θεωρείς ότι ποστάροντας στα αθλητικά θέματα και ειδικά στα θέματα ποδοσφαίρου , προσφέρεις απλόχερα ώστε να ανέβη το επίπεδο του φόρουμ , τότε είτε εσύ δέν μας τα λες και τόσο καλά είτε εγώ δεν καταλαβαίνω τους συσχετισμούς σου
πού την είδες την προσβολή?
Αντώνη απάντησε μου με πάσα ειλικρίνεια όμως,
οι εξηγήσεις που δόθηκαν θα σε κάλυπταν πριν κάποιους μήνες?
Και μην μου πεις τίποτα για το σωματείο ... δεν θέλω να μπω στο σωματείο ... νέτα σκέτα.
Δυστυχως, για λογους που δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ερμηνευσω, πολλοι απο εμας πολλαπλασιαζουμε τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα. Δεν μπορουμε να ειμαστε σοβαροι. Εγω τουλαχιστον, αυτο βλεπω.
εμενα γιατι μου εχει δημιουργει η εντυπωση οτι οι ''πρωτοστατουντες'' της αποφασης να κλεισουν τα αθλητικα,ειναι εντελως ασχετοι με την κατηγορια και απλως δεν τους ενδιαφερει η θεματολογια της?
Έχεις δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν είσαι οπαδός καμμιάς ομάδας, οπότε, προς τι η χρήση του α' πληθυντικού??????
Αν πάλι υποστηρίζεις κάποια ομάδα και τόσα χρόνια δεν είναι γνωστό στο φόρουμ, ''όταν πολλαπλασιάζονται τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα''.....
speak only for yourself, my friend,
η χρήση του α' ενικού, αρκεί και περισσεύει.
ΟΚ, αν σε ικανοποιει, διαβαζε α' ενικο εσυ. Δεν τρεχει τιποτα.
Έχεις δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν είσαι οπαδός καμμιάς ομάδας, οπότε, προς τι η χρήση του α' πληθυντικού??????
Δεν είχα σκοπό να ξαναπαρέμβω, αλλά μιας και δεν πρόκειται για θέμα σχετικό με το νήμα και πιθανόν να βοηθήσει, να πω ότι ο Πέτρος μου έχει πεί δημοσίως ότι είναι Εθνικός και κατα καιρούς έχει δηλώσει (έμεσα ή άμεσα) την απέχθειά του προς τους μεγάλους του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Κατά τα άλλα διαφωνώ πλήρως με όσα υποστηρίζει ο Πέτρος σχετικά με το κλείσιμο των οπαδικών νημάτων, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει το θάρρος της γνώμης του...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.