αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Καμία φυσική καταστροφή δεν έγινε, παραπάνω δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις.

Καλή καρδιά να έχουμε και όλα θα τα βρούμε Maestro....

Αντί αυτού βλέπουμε τον Μπάμπη να μη μπορεί τελείως ξαφνικά να ποστάρει σε ένα θέμα, και να παίρνει την απάντηση ότι τα αθλητικά..... έκλεισαν. Μετά βγαίνει μια ανακοίνωση που δε λέει τίποτα, μετά μεταφέρεται η formula 1 στην εκτός...

Τώρα συγγνώμη που θα το πω, αλλά κάνεις σαν τους πολιτικούς αναλυτές στα δελτία που αναλύουν το ο,τιδήποτε. Την F1 τη μετέφερα προσωρινά στην εκτός εγώ για να διαπιστώσω εάν είναι δυνατό (τεχνικώς, καθ' ότι τα αθλητικά είναι κλειδωμένα). Και είπα ότι για το συγκεκριμένο νήμα, όπως και για τα λοιπά, μη ποδοσφαιρομπασκετικά, θα υπάρξει σύντομα (πολύ σύντομα) συνολική διευθέτηση και θα ανοίξουν. Υπομονή!

Καμία φυσική καταστροφή δεν έγινε, παραπάνω δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις.

Καλή καρδιά να έχουμε και όλα θα τα βρούμε Maestro....

Αντώνη απάντησε μου με πάσα ειλικρίνεια όμως,
οι εξηγήσεις που δόθηκαν θα σε κάλυπταν πριν κάποιους μήνες?

Και μην μου πεις τίποτα για το σωματείο ... δεν θέλω να μπω στο σωματείο ... νέτα σκέτα.

Και μην μου πεις τίποτα για το σωματείο ... δεν θέλω να μπω στο σωματείο ... νέτα σκέτα.

να μην μπεις.
απ έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λένε...:a0210:

Εδώ βλέπω παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη, κάποια απ'τα οποία δίνουν τον χρόνο τους απλόχερα ώστε να ανέβει η "ιδιοκτησία" αυτή εκεί που είναι.

εμείς να δεις τι δίνουμε....:furious3:

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Με όλον τον σεβασμό και τη συμπάθεια που σου τρέφω, δεν ήξερα ότι το φόρουμ αποτελείται από τα μέλη του σωματείου. Αν συνέβαινε αυτό θα είχε τελείως μα τελείως διαφορετική μορφή.

Εδώ βλέπω παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη, κάποια απ'τα οποία δίνουν τον χρόνο τους απλόχερα ώστε να ανέβει η "ιδιοκτησία" αυτή εκεί που είναι.

Να με συγχωρείς πολύ αγαπητέ μου αλλά αυτά που λες δεν στέκουν . Βρίσκεσαι σε ένα διαδικτυακό φόρουμ με αντικείμενο την εικόνα και τον ηχο και τις σχετικές τεχνολογίες .

Ο χώρος αυτός έχει ιδιοκτήτη ένα σωματείο με τον ίδιο σκοπό και αντικείμενο.

Εάν θεωρείς ότι ποστάροντας στα αθλητικά θέματα και ειδικά στα θέματα ποδοσφαίρου , προσφέρεις απλόχερα ώστε να ανέβη το επίπεδο του φόρουμ , τότε είτε εσύ δέν μας τα λες και τόσο καλά είτε εγώ δεν καταλαβαίνω τους συσχετισμούς σου

να μην μπεις.
απ έξω απ το χορό πολλά τραγούδια λένε...:a0210:

Δημήτρη εγώ δεν σε προσέβαλα ποτέ και το ξέρεις ότι σε εκτιμώ
(αν δεν το έχεις καταλάβει ρώτα ανθρώπους που με γνωρίζουν
να σου πουν) άσχετα αν έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν,
εσύ λοιπόν τώρα γιατί με προσβάλεις?

Το timing του κλεισιματος της κατηγοριας ειναι πολυ σωστο. Οταν εχει ησυχια πρεπει να λαμβανονται αποφασεις, οχι εν βρασμω ψυχης.

Το κλεισιμο των οπαδικων θεματων ειναι ΠΟΛΥ σωστο και αργησε ηδη καποια χρονια. Δυστυχως, για λογους που δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ερμηνευσω, πολλοι απο εμας πολλαπλασιαζουμε τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα. Δεν μπορουμε να ειμαστε σοβαροι. Εγω τουλαχιστον, αυτο βλεπω. Τα μισα ποστ των ποδοσφαιρικων θεματων ειναι γραμμενα αποι μελη που δεν ξερουν καθολου απο μπαλα ή μπασκετ, που δεν γνωριζουν καν τους κανονισμους του αθληματος!

Το φορουμ δεν μπορουσε ή/και δεν ηθελε να τηρησει τους κανονισμους του και να κρατησει ισες αποστασεις απ'ολους και ετσι φτασαμε εδω που φτασαμε.

Οποιος νοιαζεται για το DNA του φορουμ και για το "καλο του", μαλλον θα πρεπει να επικροτει αυτη την αποφαση. Ποδοσφαιρικα και μπασκετικα θεματα, επειδη αφορουν ΚΑΙ οπαδους, πρεπει να παραμεινουν κλειστα για παντα. Μονο κακο εχουν κανει και συνεχιζουν να κανουν. Τωρα, οποιος εψαχνε παρεα να μιλησει για την ομαδα του και πλεον νιωθει πως την χανει, ας παει σε πιο ειδικα φορουμ. Δε χαθηκε ο κοσμος. Απο την αλλη, ας ανοιξουν τα θεματα για σπορ πιο "ουδετερα", οπως το τενις, η F1 κ.α.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Εάν θεωρείς ότι ποστάροντας στα αθλητικά θέματα και ειδικά στα θέματα ποδοσφαίρου , προσφέρεις απλόχερα ώστε να ανέβη το επίπεδο του φόρουμ , τότε είτε εσύ δέν μας τα λες και τόσο καλά είτε εγώ δεν καταλαβαίνω τους συσχετισμούς σου

Δεν με κατάλαβες πράγματι. Αν κοιτάξεις τα μηνύματά μου θα δεις ότι τα στα αθλητικά είναι ένα 3% και πολύ λέω. Εγώ μίλησα για μια διαδικτυακή κοινότητα με θέμα την εικόνα, τον ήχο και τη μουσική, στην οποία απλόχερα συμμετέχω δίνοντας τα φώτα μου όπου μπορώ, και συζητώντας πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, άρα θεωρώ τον εαυτό μου έστω και ένα χιλιοστό αυτού του τόπου, και βλέπω ότι σε μια τόσο σημαντική απόφαση όσο η διαγραφή μιας ολόκληρης κατηγορίας, η άποψή μου δεν μετράει καν...

..και όπως είπα παραπάνω, αυτή είναι η βασική μου ένσταση, πολύ πιο σοβαρή από την απώλεια των αθλητικών...

πού την είδες την προσβολή?

Καταρχήν απομόνωσες την κουβέντα μου για το σωματείο την οποία
είπα για συγκεκριμένο λόγο προς τον Αντώνη. Αυτό από μόνο του
δημιουργεί εντυπώσεις.
Όσο για το "έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε", θέλω να σου πω
ότι δεν είμαι παπαγαλάκι και επειδή συμμετέχω σε αυτό το forum
από όταν άνοιξε, γνωρίζω αυτά που πρέπει ώστε να σχηματίζω άποψη.

Όχι δεν με καλύπτουν και το έχω δηλώσει, είμαι υπέρ του ανοίγματος των αθλητικών...

Αλλά από τη στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση τη σέβομαι...

Όσο για το σωματείο, μπήκα για να συνεισφέρω στον χώρο που αγαπάμε και περνάμε αρκετές ώρες για το χόμπι μας.
Μην ξεχνάς ότι αυτός ο χώρος συντηρείται από τις διαφημίσεις και τα μέλη του σωματείου....

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά η εντύπωση που βγαίνει πρός τα έξω είναι οτι, ενώ το "σωματείο" έγινε για να εξυπηρετεί το forum, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Αν έχετε τα δικά σας εκεί μέσα φροντίστε να τα κρατήσετε κι εκεί. Δεν μπορείτε να βγαίνεται έξω έγκαυλοι κι όποιον πάρει ο χάρος.
Σύμφωνοι, το ποδόσφαιρο δεν είναι μέρος του Audio/Video αλλά είναι η μοναδική κατηγορία που δεν έχει σχέση με Audio/video;
Το Avclub έτσι ξεκίνησε, έτσι ανδρώθηκε, κι έτσι πορεύονταν τόσο καιρό και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Έτσι το γνώρισαν κι αυτοί που μπήκαν διάβασαν κι αποφάσισαν να γίνουν μέλη.
Αν τώρα εσείς θέλετε να κάνετε ένα άλλου είδους forum, ένα αποστειρωμένο κι ευνουχισμένο forum, να μας το πείτε. Να ξέρουμε τι μας περιμένει δηλαδή για να κανονίσουμε και την πορεία μας.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα άλλα μέλη, εγώ όμως μέρα με τη μέρα "ξενερώνω" όλο και πιό πολύ, όλο και λιγότερο αισθάνομαι την ανάγκη να μπώ και να διαβάσω ή να γράψω.
Δίνεται την εντύπωση οτι το 90% του χρόνου σας το αφιερώνεται στα εσωτερικά σας και στις κρυφές κατηγορίες. Αυτή η αίσθηση περνάει πρός τα έξω, άσχετα αν το καταλαβαίνεται ή όχι.
Μπορεί το Avclub προσφάτως να απέκτησε "ιδιοκτήτη" αλλά υπάρχουν και τα μέλη, μην το ξεχνάτε αυτό. Δεν μπορείτε να μας βάζεται να ψάχνουμε μισή ώρα να δούμε τί έπαθε το PC μας και δεν βγάζει το "Post Replay" και να μην μπαίνει κάποιος στον κόπο να γράψει 2 γραμμές ενημέρωση.
Ήθελα να ήξερα, αν δεν άνοιγα ειδικό θέμα γι´αυτό, θα μας το λέγατε; Και πότε;
Δεν ζητάμε πολλά, λίγο τάκτ και στοιχειώδη σεβασμό ζητάμε. Στο κάτω-κάτω τον δικαιούμαστε.

εμενα γιατι μου εχει δημιουργει η εντυπωση οτι οι ''πρωτοστατουντες'' της αποφασης να κλεισουν τα αθλητικα,ειναι εντελως ασχετοι με την κατηγορια και απλως δεν τους ενδιαφερει η θεματολογια της?

Δυστυχως, για λογους που δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ερμηνευσω, πολλοι απο εμας πολλαπλασιαζουμε τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα. Δεν μπορουμε να ειμαστε σοβαροι. Εγω τουλαχιστον, αυτο βλεπω.

Έχεις δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν είσαι οπαδός καμμιάς ομάδας, οπότε, προς τι η χρήση του α' πληθυντικού??????

Αν πάλι υποστηρίζεις κάποια ομάδα και τόσα χρόνια δεν είναι γνωστό στο φόρουμ, ''όταν πολλαπλασιάζονται τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα''.....

speak only for yourself, my friend,

η χρήση του α' ενικού, αρκεί και περισσεύει, ως προς τη σύνταξη.

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

εμενα γιατι μου εχει δημιουργει η εντυπωση οτι οι ''πρωτοστατουντες'' της αποφασης να κλεισουν τα αθλητικα,ειναι εντελως ασχετοι με την κατηγορια και απλως δεν τους ενδιαφερει η θεματολογια της?

όχι μόνο Λάκη μου.. θεωρούν και μυερή την ενασχόληση.. τουλάχιστον αυτό προκύπτει και αποδυκνύεται.
το σαπούνι που έλεγα σε προηγούμενο ποστ:D

Έχεις δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν είσαι οπαδός καμμιάς ομάδας, οπότε, προς τι η χρήση του α' πληθυντικού??????

Αν πάλι υποστηρίζεις κάποια ομάδα και τόσα χρόνια δεν είναι γνωστό στο φόρουμ, ''όταν πολλαπλασιάζονται τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα''.....

speak only for yourself, my friend,

η χρήση του α' ενικού, αρκεί και περισσεύει.

ΟΚ, αν σε ικανοποιει, διαβαζε α' ενικο εσυ. Δεν τρεχει τιποτα.

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

ΟΚ, αν σε ικανοποιει, διαβαζε α' ενικο εσυ. Δεν τρεχει τιποτα.

Τρέχει και παρά τρέχει.
Συμφώνω απόλυτα με τον Δημήτρη και να είσαι πιο προσεκτικός.
Το τι κάνεις εσύ δεν σου δίνει το δικαίωμα να τσουβαλιάζεις
και τους υπόλοιπους.

Δεν είχα σκοπό να ξαναπαρέμβω, αλλά μιας και δεν πρόκειται για θέμα σχετικό με το νήμα και πιθανόν να βοηθήσει, να πω ότι ο Πέτρος μου έχει πεί δημοσίως ότι είναι Εθνικός και κατα καιρούς έχει δηλώσει (έμεσα ή άμεσα) την απέχθειά του προς τους μεγάλους του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα διαφωνώ πλήρως με όσα υποστηρίζει ο Πέτρος σχετικά με το κλείσιμο των οπαδικών νημάτων, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει το θάρρος της γνώμης του...

Δεν είχα σκοπό να ξαναπαρέμβω, αλλά μιας και δεν πρόκειται για θέμα σχετικό με το νήμα και πιθανόν να βοηθήσει, να πω ότι ο Πέτρος μου έχει πεί δημοσίως ότι είναι Εθνικός και κατα καιρούς έχει δηλώσει (έμεσα ή άμεσα) την απέχθειά του προς τους μεγάλους του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα διαφωνώ πλήρως με όσα υποστηρίζει ο Πέτρος σχετικά με το κλείσιμο των οπαδικών νημάτων, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει το θάρρος της γνώμης του...

Ημουν Εθνικος Νικο, αλλα αποτελεσματα οπως οι 3 σερι ηττες που εχει τωρα, ενω "θεωρητικα" πηγαινε για ανοδο, με εκαναν να αποτραβηχτω εδω και πολλα χρονια απο την ομαδα.

Κατα τα αλλα, το ξερω πως διαφωνεις με το κλεισιμο. Θα δεις ομως, θα βγει σε καλο.

Status
Not open for further replies.