αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Όσο για το σωματείο, μπήκα για να συνεισφέρω στον χώρο που αγαπάμε και περνάμε αρκετές ώρες για το χόμπι μας.
Μην ξεχνάς ότι αυτός ο χώρος συντηρείται από τις διαφημίσεις και τα μέλη του σωματείου....

Ο καθένας συνεισφέρει με τον τρόπο του και εν πάση περιπτώσει δεν είναι
αυτό το θέμα μας. Μην ξανάλεμε τα χιλιοειπωμένα.
(σου είπα άλλωστε και στο post μου να μην μου πεις τίποτα για το σωματείο)
Το forum συντηρείται κατά ένα ποσοστό (πιστεύω και το μεγαλύτερο) από τις διαφημίσεις του
και κατά ένα ποσοστό από τις συνδρομές των μελών του σωματείου.
Το ποσοστό αυτό (από τις συνδρομές) θα μπορούσε άνετα να καλυφθεί
(όταν είσαι forum 21.800 μελών, με περίπου 1.500 ενεργά) με την δυνατότητα απλού donate,
όπως γίνεται σε πάρα πολλά site.

Ο καθένας συνεισφέρει με τον τρόπο του και εν πάση περιπτώσει δεν είναι
αυτό το θέμα μας. Μην ξανάλεμε τα χιλιοειπωμένα.
(σου είπα άλλωστε και στο post μου να μην μου πεις τίποτα για το σωματείο)
Το forum συντηρείται κατά ένα ποσοστό (πιστεύω και το μεγαλύτερο) από τις διαφημίσεις του
και κατά ένα ποσοστό από τις συνδρομές των μελών του σωματείου.
Το ποσοστό αυτό (από τις συνδρομές) θα μπορούσε άνετα να καλυφθεί
(όταν είσαι forum 21.800 μελών, με περίπου 1.500 ενεργά) με την δυνατότητα απλού donate,
όπως γίνεται σε πάρα πολλά site.

Μαζί σου, αλλά δεν σου είπα και να μπεις στο σωματείο !!!!! :D

Και κάτι ακόμα . Μόλις ο petros m έγραψε την γνώμη του - και πολύ σωστή μάλιστα , αφού αντανακλά την πραγματικότητα - για την κατάσταση της κατηγορίας των αθλητικών , επειδή διαφέρει από την δική σας , πέσατε να τον φάτε . Ενδεικτικό θα έλεγα νοοτροπιών και συνηθειών .

Κατά τα άλλα διαφωνώ πλήρως με όσα υποστηρίζει ο Πέτρος σχετικά με το κλείσιμο των οπαδικών νημάτων, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει το θάρρος της γνώμης του...

Προφανώς αυτό δεν αναφέρεται σε συγγεκριμένο πρόσωπο αλλά στον ιδιοκτήτη, για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

καλά . Προς το παρόν να μου επιτρέψεις να περιμένω τον δέοντα σεβασμό προς αυτούς που σπαταλούν τις ώρες τους από την προσωπική τους ζωή , επομιζόμενοι επιπλέον καθήκοντα με την οργάνωση του σωματείου , με τις συνεδριάσεις του ΔΣ , με δημόσιους οργανισμούς κλπ , και που εκτός της προσφοράς αυτής βάζουν χρήματα από την τσέπη τους και προσφέρουν ανιδιοτελώς , χωρίς αμοιβή, τις επαγγελματικές τους γνώσεις για να μπορείς και εσύ και όποιος άλλος ήθελε , να ασκεί κριτική , θεωρώντας ότι τα 2000 ή 3000 μηνύματα του δίνουν δικαίωμα χρησικτησίας επί του φόρουμ.

Προσωπικά τα κοκκινισμένα δε μου λένε τίποτα, καθώς αυτά δεν βελτίωσαν ούτε τις εμπειρίες μου ως χρήστη, ούτε το επίπεδο και την τεχνογνωσία του forum. Σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις εργατοώρες που χάθηκαν για να στηθεί ο σέρβερ, τα χρήματα τα οποία ξοδεύτηκαν στα οποία έχω ζητήσει πολλές φορές να συμμετάσχω, σέβομαι ΚΥΡΙΩΣ τις γνώσεις, το μεράκι και τη βοήθεια ανθρώπων εδώ μέσα.... αλλά απαιτώ απ'αυτούς να σέβονται κι εμένα. Και μια και όπως μου τονίσατε πολλάκις δεν έχω δικαίωμα να εκφέρω άποψη, μη έχοντας την αξία του 100άρικου που έχουν άλλοι, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χειροκροτήσω τον Dalanik.

παιδια ηρεμια πανω απο ολα
νοιωθω λιγο αμηχανα διοτι μερος του προβληματος που προσωρινα δημιουργηθηκε ειμαι και εγω
ειχα εντολη να σας ενημερωσω ολους σας και τον καθενα χωριστα στην πιτα σχετικα με την αποφαση αυτη

Δυστυχως ομως δεν τα καταφερα( το ξεχασα εντελως) Υστερα ηρθε το κλεισιμο χωρις ομως να υπαρχει απο πριν αναρτηθει η ανακοινωση και εδεσε το γλυκο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ακολουθήσω, αν δεν δω έστω και γραπτώς κάτι που να δείχνει τον σεβασμό του "ιδιοκτήτη" προς όσους έχουν κάνει το forum αυτό που είναι σήμερα.

To έκανα ήδη τρις και νοιώθω πολύ καλά. Ελπίζω η πίεση να αρχίζει να μεταφέρεται... Αν ακολουθήσουν κι άλλοι είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση και σύντομα.

:a0210:

παιδια ηρεμια πανω απο ολα
νοιωθω λιγο αμηχανα διοτι μερος του προβληματος που προσωρινα δημιουργηθηκε ειμαι και εγω
ειχα εντολη να σας ενημερωσω ολους σας και τον καθενα χωριστα στην πιτα σχετικα με την αποφαση αυτη

Δυστυχως ομως δεν τα καταφερα( το ξεχασα εντελως) Υστερα ηρθε το κλεισιμο χωρις ομως να υπαρχει απο πριν αναρτηθει η ανακοινωση και εδεσε το γλυκο...

Larry μου τα αθλητικά ήταν η αφορμή απ'ότι βλέπεις... Τα δηκτικά σχόλια εναντίον των μελών δίνουν και παίρνουν, και δείχνουν την ουσία του προβλήματος.

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

O petros m μίλησε για ανθρώπους που μιλώντας για την ομάδα τους γίνονται "μαλάκες". Προσωπικά δεν έχω γίνει ποτέ μαλάκας μιλώντας για την ομάδα μου επειδή το ποδόσφαιρο το βλέπω σαν παιχνίδι, διασκέδαση και καζούρα. Το ίδιο και πολλοί άλλοι που έγραφαν στα αθλητικά.

Οπότε να συγχωρείς όσους έχουν την νοοτροπία να εκνευρίζονται μόλις χαρακτηριστούν χωρίς λόγο "μαλάκες".

(Προσωπικά δεν "την έπεσα" στον πέτρο γιατί κατάλαβα ότι ήταν σχήμα λόγου, όπως και κατάλαβα τι ήθελε να πει, μπορώ να δικαιολογήσω όμως όποιον το έκανε... )

Άλλο πράγμα το "σχήμα λόγου" και άλλο πράγμα το τσουβάλιασμα.

εμενα γιατι μου εχει δημιουργει η εντυπωση οτι οι ''πρωτοστατουντες'' της αποφασης να κλεισουν τα αθλητικα,ειναι εντελως ασχετοι με την κατηγορια και απλως δεν τους ενδιαφερει η θεματολογια της?

Λάκη, δεν είναι μόνο αυτό.
Εγώ πάντως σαν μέλος του σωματείου, δεν ήξερα τίποτα.
Τώρα τα διαβάζω και θα επανέλθω.....

δηλαδή μ᾽αυτά και μ᾽αυτά , θεωρείτε οτι έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις επι του θέματος και οτι θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

αν ναι, τότε πλανάστε πλάνην οικτράν !
αν όχι, περιμένουμε να ακούσουμε έναν σοβαρό λόγο.

και ναι, δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός που αναφέρθηκε πιο πάνω ο οποίος και επέφερε το κλείσιμο των αθλητικών.

πείτε οτι δεν γουστάρετε άσχετες κατηγορίες να το καταλάβουμε.
όχι οτι γίνονται φασαρίες όμως γιατί δεν στέκει.
έχει πέσει το ''γαμοσταύρισμα'' της αρκούδας στην hi end κατά καιρούς.
κι αυτό δεν είναι μομφή για τον διαχειριστή της hi end, απλά εκεί δεν κουνήθηκε φύλο..............

υ.γ Larry, και να το έλεγες στην πίτα, ποια η διαφορά;
εδώ μιλάμε για διαφορά φιλοσοφίας, αντίληψης και θέσης.

υ.γ2 την πήρατε χαμπάρι οτι ίσως με αυτήν σας την κίνηση ''δείχνετε'' συγκεκριμένα μέλη ; μπα ε .......

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Λάκη, δεν είναι μόνο αυτό.
Εγώ πάντως σαν μέλος του σωματείου, δεν ήξερα τίποτα.
Τώρα τα διαβάζω και θα επανέλθω.....

Ουπς.

Ειχα καταλαβει οτι ηταν αποφαση του ιδιοκτητη (aka Σωματειο)

Λαθος ειχα καταλαβει τελικα

Επειδή άρχισαν τα επί προσωπικού όπως βλέπετε όλοι, χαιρετώ για την ώρα, απογοητευμένος ειλικρινά για όσα είδα να λέγονται και να συμβαίνουν σήμερα..

Πραγματικά δεν περίμενα τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που μέχρι πριν δύο ώρες εκτιμούσα βάσει τον γραπτών τους. Δε θέλω να απογοητευτώ άλλο για σήμερα, ήδη έχει γκρεμιστεί μέσα μου ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που θεωρούσα διαδικτυακό μου στέκι.

Καλό σας απόγευμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Χαίρομαι ιδιαίτερα που εκφράζεις την γνώμη σου . Δεν θα μας λείψεις βέβαια καθόλου , όπως αντίθετα θα λείψει το avclub χωρίς τα κοκκινισμένα . Προφανώς αυτό δεν σε απασχολεί , παρά μόνον το να επιβάλεις την δική σου άποψη .

Το θεμα εχει ξεφυγει ελαφρα....

Ποιοι ειστε εσεις που δεν θα σας λειψει ?

Εαν εννοεις τον εαυτο σου, γιατι χρησημοποιεις πληθυντικο αριθμο ?

Ουπς.

Οταν δεν γνωρίζετε πράγματα , καλόν θα ήταν να ρωτάτε προτού εκφραστείτε. Τα σωματεία , όπως και όλα τα νομικά πρόσωπα , έχουν όργανο θεσμοθετημένο ( λέγεται Διοικητικό Συμβούλιο ) το οποίο αποφασίζει , οι δε αποφάσεις του προέρχονται και δεσμεύουν το Σωματείο .

Συνεπώς ναι ήταν απόφαση του ιδιοκτήτη ( Σωματείου )

Ουπς.

Ήταν απόφαση του ΔΣ του σωματείου Ντίνο.
Εγώ πάντα μιλάω ως Δημήτρης Θ. και όχι σαν εκπρόσωπος κανενός πάντως

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικώ

Το θεμα εχει ξεφυγει ελαφρα....

Ποιοι ειστε εσεις που δεν θα σας λειψει ?

Εαν εννοεις τον εαυτο σου, γιατι χρησημοποιεις πληθυντικο αριθμο ?

Δυστυχώς δεν έχω ξεφύγει εγώ αγαπητέ μου . Αντίθετα μέχρι στιγμής διαπίστωσα άγνοια , απειλές , άγνοια , και μία εμφανή προσπάθεια να επιβληθούν οι 5-10 θαμώνες των αθλητικών στον ιδιοκτήτη του φόρουμ .

Δημήτρη Ν., δεν είναι 5-10 οι θαμώνες και κάποια από τα παιδιά που έγραψαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο είναι ενεργά μέλη πρώτα στις άλλες κατηγορίες και μετά στα αθλητικά....

Μην το τσουβαλιάζεις το θέμα.....

Με όλη την εκτίμηση που σου έχω....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Οταν δεν γνωρίζετε πράγματα , καλόν θα ήταν να ρωτάτε προτού εκφραστείτε. Τα σωματεία , όπως και όλα τα νομικά πρόσωπα , έχουν όργανο θεσμοθετημένο ( λέγεται Διοικητικό Συμβούλιο ) το οποίο αποφασίζει , οι δε αποφάσεις του προέρχονται και δεσμεύουν το Σωματείο .

Συνεπώς ναι ήταν απόφαση του ιδιοκτήτη ( Σωματείου )

Ε, καλα δεν εκανα και τιποτε .. τραγικο.

Ειπε ενα μελος του Σωματειου οτι δεν ηξερε τιποτε ενω ειχα καταλαβει οτι ηταν αποφαση του Σωματειο.

Σιγα τα αβγα (ισως και τα αυγα).

Αυτο πειραξε?
Που δεν ρωτησα πριν?
Εδω βλεπουμε οτι πρωτα εκλεισε η κατηγορια των Αθλητικων και μετα το μαθαμε ....

(ρουμπος ? :flipout: )

Ως μέλος του φόρουμ αυτού, λυπάμαι για το κλείσιμο της κατηγορίας των Αθλητικών κ ειδικότερα του χώρου του ποδοσφαίρου + του μπάσκετ.

Κάθε εμπόδιο για καλό όμως λένε.

Στην πράξη θα δείξει.

Status
Not open for further replies.