αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Τωρα κυριοι, μην αναφερουμε πραγματα που δεν στεκουν.
Η Μουσικη ειναι αναποσπαστο κομματι του AV!
ΑV forum χωρις μουσικη δεν υφισταται!

Φιλικα!...-bye-

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Να'σαι καλά,είσαι δυστυχώς το πρώτο μέλος του Σωματείου που το λέει αυτό ξεκάθαρα. Και αυτό που εμένα μου'κατσε άσχημα απ'τη σημερινή μέρα είναι ακριβώς αυτό, ότι εμφανίζονται τα μέλη ξαφνικά ως πιόνια σε ένα "μαγαζί" που δουλεύει άλλος στην πλάτη τους, με τον κόπο τους και τις γνώσεις τους.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον φίλο Maestro, έτσι ακριβώς φαίνεται όλο αυτό.

Εγώ θα ήθελα να προτείνω κάτι και όποιος θέλει ας το ακολουθήσει:
Καλό είναι όταν έχουμε νεύρα να μην γράφουμε στο forum, ας το διαβάζουμε αλλά να μην γράφουμε.

Το λέω γιατί και εγώ έκανα αυτό το λάθος παλαιότερα και έπεφτα στο λάθος και δεν εκφραζόμουν όπως θα έπρεπε.

Τώρα αν λείψει το κομμάτι των αθλητικών μπορώ να πω πως θα στεναχωρεθώ. Δεν θα φύγω από το forum αλλά δεν θα είναι και όμορφο να έχουμε τέτοια κατάληξη.

Ειδικά στα μπασκετικά νήματα υπήρχε ωραίο κλίμα και με πολλές γνώσεις και ανταλλαγές απόψεων (αυτό δεν είναι άραγε ο σκοπός του forum;) από αρκετά μέλη.

Το ξέρω πως δεν είναι αθλητικό forum εδώ, αλλά προτιμώ να τα συζητώ εδώ και με κάποιο Α επίπεδο ανθρώπων παρά σε κάτι forums αθλητικών που θα συζητάω με παιδάκια που το μόνο που ξέρουν να πουν είναι κανένα μπινελίκι.

Τέλος πάντων κάντε ότι καταλαβαίνετε, εγώ προτείνω να τα ανοίξετε πάλι τα νήματα αυτά και όποιος δεν θέλει να εκφράζεται σωστά ας αποχωρήσει με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, ειδικά αν δεν είναι μέσα στους κανόνες του forum εδώ.

Σημ. Όταν γίναμε μέλη συμφωνήσαμε σε κάτι κανόνες, αν θυμάμαι καλά.

Πρόσεξα πάρα πολύ τις λέξεις που χρησιμοποίησα, και αυτή ήταν η βαρύτερη, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι βρισιά. Επίσης, ήταν απάντηση σε πολύ βαρύτερες προσβολές και συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου , οι οποίες μάλιστα στέκουν εκεί για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Το ότι πιάνεσαι από μια λέξη, η οποία μάλιστα εκεί που τέθηκε είχε και επεξήγηση μαζί με απολογία δίπλα της, και αφήνεις τον συνδιαχειριστή σου να εξαπολύει όσα εξαπέλυσε, δεν ξέρω τι βαθύτερο σκοπό έχει πέραν απ'τον προφανή.

Κατά τα άλλα, είμαι έτοιμος να μπαναριστώ, όσες φορές θέλετε, στον βωμό της Δημοκρατίας που ειδικά σήμερα έχει την τιμητική της.

Δεν με ενδιαφέρει ο τόνος του καθενός και δεν παρεμβαίνω. Όμως παρεμβαίνω όπου αρχίζει κάποιος να προβαίνει σε προσβολές. Δεν με ενδιαφέρει επίσης η επεξήγηση που δίνεις, όπως και ο βαθμός κατανόησης της ελληνικής γλώσσας που έχεις. Μου αρκεί ότι το "τυχάρπαστος" στο λεξικό μου είναι προσβολή. Τέτοιες προσβολές δεν γίνονται ανεκτές εδώ, είτε από βασιλόφρονες είτε από επίδοξους υπέρμαχους της δημοκρατίας όπως παραπάνω μας προεξαγγέλεις.

Η φωτογραφία περιγράφεται από το video του τίτλου της σελίδας, κυριολεκτικώς. Το οποίο δεν είναι η συσκευή που διαθέτουμε ορισμένοι στο νοικοκυριό μας, αλλά ρήμα της λατινικής με σημασία βλέπω.

Φιλικα!...-bye-

Με παρεξηγήσατε, δεν είπα σε καμία περίπτωση να καταργηθούν αυτά.... είπα ότι είμαστε ένα forum πολύ πιο διευρυμένο από τα αυστηρά σύνορα του Highend και του Homecinema... και γι'αυτό υπάρχουν και άλλες κατηγορίες, άλλες πιο κοντά άλλες πιο μακριά από το κεντρικό θέμα.

Φιλικα!...-bye-

Ναι αλλά δε γίνεται να έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά ανά κατηγορία στο forum.
Οι κανόνες που συμφωνήσαμε ηλεκτρονικά δεν ανάφεραν κάτι τέτοιο !

Δεν είναι θέμα εγωισμού για το ποιου το θέλω θα περάσει στο τέλος, απλά είναι και θέμα ηθικής και αντικειμενικότητας.

Εγώ και μερικοί άλλοι άντε το τρώμε το παλιάμπελο, φανταστείτε όμως πως φαίνεται όλο αυτό σε νέα μέλη που δεν γνωρίζουν και 5-10 καταστάσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς.

Δεν με ενδιαφέρει ο τόνος του καθενός και δεν παρεμβαίνω. Όμως παρεμβαίνω όπου αρχίζει κάποιος να προβαίνει σε προσβολές. Δεν με ενδιαφέρει επίσης η επεξήγηση που δίνεις, όπως και ο βαθμός κατανόησης της ελληνικής γλώσσας που έχεις. Μου αρκεί ότι το "τυχάρπαστος" στο λεξικό μου είναι προσβολή. Τέτοιες προσβολές δεν γίνονται ανεκτές εδώ, είτε από βασιλόφρονες είτε από επίδοξους υπέρμαχους της δημοκρατίας όπως παραπάνω μας προεξαγγέλεις.

Τα είπες όλα, σ'ευχαριστώ με κάλυψες. Απαγορεύονται λοιπόν ρητά οι προσβολές, εκτός κι αν γίνονται από διαχειριστές. Θα το έχω υπ'όψιν. ;)

Θα παρακαλούσα μόνο αν πέσει κοπτοραπτική να μην είναι στοχευμένη, και να κρατήσει την συζήτηση όπως αυτή συνέβη, ή να τη σβήσει ολόκληρη. Ευτυχώς τα μέλη, δεν είναι απλά τυπολάτρες, καταλαβαίνουν και την ουσία μιας κουβέντας, όπως και το ποιός έρχεται με σκοπό να προσβάλει και ποιός να συζητήσει.

Last edited:
με τόσα ανοιχτά αθλητικά μέτωπα - πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ευρωλίγκα, κύπελλο μπάσκετ με τελικό ΟΣΦΠ με ΠΑΟ, τσάμπιονς λιγκ κ.α. - το να κλείνει η κατηγορία των αθλητικών δείχνει απλά μια τάση φίμωσης ενός από τα πιο ζωντανά "κομμάτια" του avclub. εδώ και πολύ καιρό δε συμμετέχω πολύ ενεργά στα δρώμενα του κλαμπ, θα έλεγα ότι είμαι κυρίως παρατηρητής και αναγνώστης. και αποφάσεις όπως ετούτη - ακόμη κι αν όσα ξέρει ο νοικοκύρης(σωματείο) δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος (απλά μέλη), όπως ειπώθηκε σε προηγούμενο μήνυμα - μου δείχνουν ότι μάλλον είναι καλύτερα να παραμείνω τέτοιος. οι δε ειρωνικές τοποθετήσεις που διάβασα παραπάνω θεωρούνται σοβαρότατος λόγος ώστε να ανασταλεί και η λειτουργία της κατηγορίας ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ίσως και δια παντός ...

ίσως με τα λίγα μηνύματά μου στο avclub και με τη διακοπή της συνδρομής μου στο σωματείο να μην δικαιούμαι δια να ομιλώ. αν ισχύει αυτό, πρώτα να με banάρετε και μετά να μου το πείτε ...

ΥΓ. τίποτε απ' όσα γράφω δεν είναι επί προσωπικού. που σημαίνει ότι αν προκύψουν μηνύσεις δε θα γίνουν δεκτές.

Βαγγέλης Νικολουδάκος

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσει κάποιος, διότι βάσει όσων διάβασα, θα πρέπει να καταργηθούν οι κατηγορίες Επί παντός όσο και η Μουσική, αφού και στις δύο έχουνε κατά καιρούς ανέβει οι τόνοι, λίγο ή και υπερβολικά, όπως επίσης και οι δύο είναι εκτός θέματος του AV...όπως εκτός είναι και η κατηγορία της φωτογραφίας, του Μac, κλπ κλπ κλπ κλπ...

Δεν θα ήθελα προφανώς καμία απ'αυτές τις κατηγορίες να αγγιχθεί, θα ήταν εγκληματικό, απλά εξηγώ τον λόγο που δεν κατάλαβα το πρώτο ποστ..

H φωτογραφία έχει να κάνει με την εικόνα και η εικόνα είναι μέρος του ενδιαφέροντος του AVClub.
Tα Mac ανήκουν στον τομέα ενδιαφέροντος του φόρουμ. Τεχνικό φόρουμ δεν είμαστε;
Η Μουσική είναι αυτό που πηγάζει απο το Audio, αυτή που μας ευχαριστεί και ψάχνουμε διάφορους τρόπους για να την ακούμε καλύτερα.
Αλλοίμονο εάν έλειπε η Μουσική απο το AVClub!!!
Όλα τα σχετικά περιοδικά του χώρου του HiFi/HiEnd έχουν αφιερώματα στη μουσική, σε καλλιτέχνες, παλαιές και νέες κυκλοφορίες.

Maestro μου τί έπαθες;;:flipout:

Προφανώς ο έτερος συνομιλιτής σου ήταν προσεκτικότερος στην επιλογή λέξεων και δεν κατέφυγε σε τέτοιου τύπου προσβολές. Ότι μιλάτε σε έντονο τόνο και με αρνητική διάθεση ο ένας για τον άλλο, δεν με αφορά ούτε θα προκαλέσει παρέμβασή μου.

Καλό είναι όταν έχουμε νεύρα να μην γράφουμε στο forum, ας το διαβάζουμε αλλά να μην γράφουμε.

Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ μετά απ'όλα αυτά, απλά είμαι περίεργος να δω αν θα μπαναριστώ επειδή με προσέβαλε βαρύτατα κάποιος διαχειριστής... :afro:

Προφανώς ο έτερος συνομιλιτής σου ήταν προσεκτικότερος στην επιλογή λέξεων και δεν κατέφυγε σε τέτοιου τύπου προσβολές. Ότι μιλάτε σε έντονο τόνο και με αρνητική διάθεση ο ένας για τον άλλο, δεν με αφορά ούτε θα προκαλέσει παρέμβασή μου.

Αυτό ας το αφήσουμε στην κρίση των μελών. Δεν θα απασχολήσω άλλο τη συζήτηση, πάω μια βόλτα να ηρεμήσω... :a0210:

Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

H φωτογραφία έχει να κάνει με την εικόνα και η εικόνα είναι μέρος του ενδιαφέροντος του AVClub.
Tα Mac ανήκουν στον τομέα ενδιαφέροντος του φόρουμ. Τεχνικό φόρουμ δεν είμαστε;
Η Μουσική είναι αυτό που πηγάζει απο το Audio, αυτή που μας ευχαριστεί και ψάχνουμε διάφορους τρόπους για να την ακούμε καλύτερα.
Αλλοίμονο εάν έλειπε η Μουσική απο το AVClub!!!
Όλα τα σχετικά περιοδικά του χώρου του HiFi/HiEnd έχουν αφιερώματα στη μουσική, σε καλλιτέχνες, παλαιές και νέες κυκλοφορίες.

Maestro μου τί έπαθες;;:flipout:

Εγώ τίποτα, προφανώς συμφωνώ κατά 1000% μ'αυτό που λες, προσπαθώ απλά να καταλάβω το Σωματείο τι έπαθε και προχώρησε σ'αυτή την κίνηση :BDBDG54:

Εγώ λέω να το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα γιατί θα πάθουμε τίποτα από το άγχος......
....Λοιπόν πιστεύω πως όλα είναι δάκτυλος των φίλων μου των Ολυμπιακών εδώ επειδή πήρε κεφάλι ο ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο. :flipout:

Το forum είναι για να μας ξε-αγχώνει και όχι για το αντίθετο !

Άντε παιδιά χαλαρώστε λίγο plz.

παιδια το θεμα κλειδωνει καθαριζει και συνεχιζει μετα ΟΚ?

αντε καλη συνεχεια!!!

Υβριστικά, ειρωνικά posts και quotes σβήστηκαν.
Παρακαλώ να παραμείνουμε ήρεμοι χωρίς χαρακτηρισμούς.

Το timing του κλεισιματος της κατηγοριας ειναι πολυ σωστο. Οταν εχει ησυχια πρεπει να λαμβανονται αποφασεις, οχι εν βρασμω ψυχης.

Το κλεισιμο των οπαδικων θεματων ειναι ΠΟΛΥ σωστο και αργησε ηδη καποια χρονια. Δυστυχως, για λογους που δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ερμηνευσω, πολλοι απο εμας πολλαπλασιαζουμε τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα. Δεν μπορουμε να ειμαστε σοβαροι. Εγω τουλαχιστον, αυτο βλεπω. Τα μισα ποστ των ποδοσφαιρικων θεματων ειναι γραμμενα αποι μελη που δεν ξερουν καθολου απο μπαλα ή μπασκετ, που δεν γνωριζουν καν τους κανονισμους του αθληματος!

Το φορουμ δεν μπορουσε ή/και δεν ηθελε να τηρησει τους κανονισμους του και να κρατησει ισες αποστασεις απ'ολους και ετσι φτασαμε εδω που φτασαμε.

Οποιος νοιαζεται για το DNA του φορουμ και για το "καλο του", μαλλον θα πρεπει να επικροτει αυτη την αποφαση. Ποδοσφαιρικα και μπασκετικα θεματα, επειδη αφορουν ΚΑΙ οπαδους, πρεπει να παραμεινουν κλειστα για παντα. Μονο κακο εχουν κανει και συνεχιζουν να κανουν. Τωρα, οποιος εψαχνε παρεα να μιλησει για την ομαδα του και πλεον νιωθει πως την χανει, ας παει σε πιο ειδικα φορουμ. Δε χαθηκε ο κοσμος. Απο την αλλη, ας ανοιξουν τα θεματα για σπορ πιο "ουδετερα", οπως το τενις, η F1 κ.α.

Θά σάς παρακαλούσα να μιλάτε σε πρώτο ενικό πρόσωπο και να αφήσετε τά επίπεδα τής μ@λ@κίας τών υπολοίπων μελών να τά κρίνουν τά ίδια..

Εσείς να μιλάτε για το εαυτό σας και να μήν τσουβαλιάζετε προσβλητικότατα όλους τούς συμμετέχοντες στην Αθλητική Κατηγορία μέ τά ´μας´.

Αλλως τε κατανοώ πώς οντως τά λοιπά μέλη δεν είχαν ως ´Κρυφό Ευαγγέλιο´τίς απόψεις τού κυρίου Γεωργίου,αλλά έγραφαν ευθαρσώς την γνωμη τους-λαθεμένη ή σωστή-και την οποίαν στήριζαν και δέν δρούσαν οπως μερικοί-μερικοί πού αφού άναβαν φωτιές μετά έλεγαν ´Κύριε-Κυριε δέν έκανα τίποτα´...Και μάλιστα ειχαν και το θάρρος μερικές φορές να ειναι ακόμα και λανθασμένα υποκειμενικοί με την ομάδα τους ,αλλά τουλάχιστον δεν κρύβονταν πίσω απο ουδετερότητες..

Οπως επίσης να μάς επιτρέψετε (στά λοιπά μέλη αλλά και στο Σωματείο)να κρίνουν αυτά ποιό είναι το DNA τού Φορουμ στό οποίο έχουν συμβάλλει τά μάλα..

Τέλος ειλικρινά δέν γνώριζα πώς εδώ μέσα υπήρχε ο ξάδελφος του Κυρίου Βασσάρα που κρίνει ποιοι ξέρουν ή οχι τούς κανονισμούς τών αθλημάτων..

Και ως πρός τά περί ισονομίας και τά υπόλοιπα, πολλοί θα είμασταν και ευτυχείς,αλλά και περίεργοι συνάμα ,αν αναλάμβαναν κάποιοι ´γνώστες´να διαχειριστούν τά αθλητικά (εάν και εφ´όσον ξαναλειτουργούσαν) όπου τότε θα διαπιστώναμε και τήν ´αντικειμενικότητά´τους...

Τέλος και μιάς και πλέον δεν έχω αρμοδιότητες(εξ´επιλογής μου εδώ και κάποιο καιρό)στην εν λόγω Κατηγορία ,μπορώ να νοιώθω αποδεσμευμένος και να σάς πώς πώς δέν σάς επιτρέπω να προσβάλετε τούς Διαχειριστές της Αθλητικής κατηγορίας δηλαδή παλιότερα τον Χατζηγεωργίου καί τώρα τον Larry και τον Jim ,πού ήσαν και αντικειμενικοί και εκαναν οτι μπορούσαν για να κρατήσουν ένα υψηλό επίπεδο και πού προσωπικά οφείλω νά τούς ευχαριστήσω......:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Κατά τά άλλα δεν προτίθεμαι να επανέλθω στο συγκεκριμένο θέμα,καθότι σέβομαι πλήρως την απόφαση τού Δ.Σ. τού Σωματείου.

Απορώ μάλιστα πώς δεν διαγράφηκε το εν λόγω μήνυμα ως απολύτως προσβλητικό προς ολα τα λοιπά μέλη που συμμετειχαν στην Κατηγορία Αθλητικών..
Αλλά ισως καλύτερα έτσι................

Υ.Γ.
Εξυπακούεται πώς προσωπικά σέβομαι απολύτως τά λοιπά ενεργά μέλη τής Κατηγορίας,που σαφώς και δεν ειναι ´Παιδιά ενός Κατώτερου Θεού´.
Αλλως τε το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ειναι αθλήματα ,που παρά τίς διαστρεβλώσεις πού έχουν προκύψει σε αυτά,είναι αθλήματα που προάγουν την ομαδικότητα,την κοινωνικότητα και την συνεργατικοτητα και γιά τά οποία πάμπολλοι διανοούμενοι έχουν γράψει Υμνους γιά αυτά.

Last edited:
Σπύρο το avclub είναι ο μοναδικός χώρος που έγραψα (ή θα γράψω) ποτέ σχετικά με αθλητικά. Τον λόγο τον ανέφερα νωρίτερα, και είναι το ότι πρόκειται για έναν χώρο που συχνάζουν άνθρωποι με άλλα βασικά ενδιαφέροντα, έναν χώρο στην συντριπτική του πλειοψηφία αμόλυντο από οπαδισμούς και καφρίλα, όπου τα μέλη σχολίαζαν μπάλα, φάσεις, ιστορικά στοιχεία, και έκαναν και συμπαθέστατη καζούρα μεταξύ τους. Συχνά πυκνά "άνοιγε και κάνα ρουθούνι", αλλά όχι περισσότερο απ'ότι συμβαίνει σε άλλες κατηγορίες. Άρα ναι ήταν προσβλητικό αυτό το μήνυμα, αν και όχι το μόνο, υπήρξαν και πολύ χειρότερα..

Θα μου λείψει πάρα πολύ αυτή η βραδινή ενασχόληση και πλακίτσα που κάναμε, το μόνο που μπορώ είναι να ελπίζω ότι αυτός που είχε αυτή την ιδέα ήξερε τι έκανε. Απορίας άξιο είναι πάντως το ότι ως τώρα κανείς πέρα από 1-2 άτομα δεν υπερασπίστηκε αυτή την ιδέα σαν να την ασπάζεται, ενώ αντίστοιχα απ'την αντίθετη πλευρά εκφράστηκε οξεία δυσαρέσκεια, με πολύ αιχμηρά και λυπητερά λόγια, από ανθρώπους με τεράστια ιστορία εδώ μέσα για να τους αγνοούμε.

Κακό karma σήμερα.... ας ελπίσουμε αύριο να υπάρχει καλύτερη διάθεση.

Last edited:
Status
Not open for further replies.