αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Κύριοι
το φόρουμ στο οποίο γράφετε είναι ιδιοκτησία σωματείου (συλλόγου) που διοικείται νόμιμα από ΔΣ που μέσα στις αρμοδιότητές του είναι και η λειτουργία του φόρουμ.
Το ΔΣ πήρε την απόφαση της προσωρινής αναστολής της λειτουργίας των αθλητικών (ποδοσφαίρου κλπ) μέχρι τις 31/3/2010 και οι λόγοι έχουν ανακοινωθεί στο πρώτο ποστ.
Ίσως δεν ήταν η ευκολώτερη απόφαση γιά το ΔΣ, αλλά δεν παύει να είναι γεγονός.
Λυπάμαι γιά τα μέλη - εγγεγραμμένους χρήστες - του avclub γιά την αναστάτωση, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
Τα μέλη του σωματείου έχουν δικαίωμα άποψης και ελέγχου του ΔΣ μέσα από καταστατικές διαδικασίες (που προφανώς δεν αφορούν τα μή μέλη και δεν θα συζητηθούν εδώ).

Εγώ, αντιθέτως με εσάς, δεν παίζω με τις λέξεις ούτε επαγγελματικά ασχολούμαι με αυτό!
Μπορώ και κατανοώ αυτά που βλέπω γραμμένα ή διαβάζω.
Το γεγονός οτι ο Στέργιος με δικαίωσε με την τοποθέτησή του λέει πολλά!

ΥΓ. Με τον φίλτατο Στέργιο έχω να μιλήσω αρκετές βδομάδες, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων!

Δεν είναι αναγκαίο να ασχολείται επαγγελματικά κάποιος με κάτι που του αρέσει. Φτάνει να έχει ταλέντο και εσείς διαθέτετε άφθονο.

Το υστερόγραφο, κατά τη γνώμη μου, δεν χρειαζόταν. Δεν σας παρεξήγησε κανείς.

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Κύριοι
το φόρουμ στο οποίο γράφετε είναι ιδιοκτησία σωματείου (συλλόγου) που διοικείται νόμιμα από ΔΣ που μέσα στις αρμοδιότητές του είναι και η λειτουργία του φόρουμ.
Το ΔΣ πήρε την απόφαση της προσωρινής αναστολής της λειτουργίας των αθλητικών (ποδοσφαίρου κλπ) μέχρι τις 31/3/2010 και οι λόγοι έχουν ανακοινωθεί στο πρώτο ποστ.
Ίσως δεν ήταν η ευκολώτερη απόφαση γιά το ΔΣ, αλλά δεν παύει να είναι γεγονός.
Λυπάμαι γιά τα μέλη - εγγεγραμμένους χρήστες - του avclub γιά την αναστάτωση, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
Τα μέλη του σωματείου έχουν δικαίωμα άποψης και ελέγχου του ΔΣ μέσα από καταστατικές διαδικασίες (που προφανώς δεν αφορούν τα μή μέλη και δεν θα συζητηθούν εδώ).

To αρχικο ποστ ηταν αυτο εδω:

Μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας του site και με αφορμή αντεγκλήσεις και φραστικά επεισόδια που παρατηρήθηκαν τον τελευταίο μήνα στην κατηγορία αθλητικών, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία της κατηγορίας από σήμερα και μέχρι 31/3/2010 και ειδικώτερα γιά θέματα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ.
Ελπίζουμε ότι στο διάστημα όλοι θα αναζητήσουμε διεξόδους ώστε μελλοντικά να μην χρειαστεί να ξαναπάρουμε ανάλογα μέτρα.

Θα ακολουθήσει διαχωρισμός μεταξύ των θεμάτων της κατηγορίας ώστε να μπορέσει να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν μερικώς, με την υπόλοιπη -πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ- θεματολογία της η κατηγορία.

Κατα την γνωμη μου δεν εξηγει τιποτα, αλλα τι σημασια εχει...
Η αποφαση εληφθη και αναμενουμε την 31η Μαρτιου.
ιδωμεν...

Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε παρέλαση !!!!!!!! :D

Συνεπώς τα μέλη είναι εδώ απλά για να εμπλουτίζουν με τις γνώσεις τους κι τον χρόνο τους τον χώρο κάποιου ιδιοκτήτη, ο οποίος τον εκμεταλλεύεται όπως θελήσει, και δεν έχουν καν δικαίωμα να έχουν γνώμη.

Με συγχωρείτε αλλά κατόπιν τούτου όσα έλεγα για το 100ρικο επιβεβαιώνονται, καθώς η συγγραφική προσφορά θεωρείται αμελητέα, σε αντίθεση με την χρηματική. Λυπηρό αυτό.

Last edited:

Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε παρέλαση !!!!!!!! :D

Θα ειναι και Μεγαλη Εβδομαδα!!

Βλεπω σταυρωση και -πιθανον- ανασταση!!:flipout:

Συνεπώς τα μέλη είναι εδώ απλά για να εμπλουτίζουν με τις γνώσεις τους κι τον χρόνο τους τον χώρο κάποιου ιδιοκτήτη ,κάτι για το οποιο δεν έχουν δικαίωμα να έχουν γνώμη.

Με συγχωρείτε αλλά κατόπιν τούτου όσα έλεγα για το 100ρικο επιβεβαιώνονται, καθώς η συγγραφική προσφορά θεωρείται αμελητέα, σε αντίθεση με την χρηματική. Λυπηρό αυτό.

Βρε αδερφέ, είσαι λάθος και το ξέρεις. Διάβασε προσεκτικά το ποστ 241....

Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Βρε αδερφέ, είσαι λάθος και το ξέρεις. Διάβασε προσεκτικά το ποστ 241....

«Τα μέλη του σωματείου έχουν δικαίωμα άποψης και ελέγχου του ΔΣ μέσα από καταστατικές διαδικασίες (που προφανώς δεν αφορούν τα μή μέλη και δεν θα συζητηθούν εδώ).»

Τι κατάλαβα λάθος και πως αναιρεί αυτό όσα λέω;

ΥΓ: μετά τα χτεσινα δεν ξέρω πλέον τίποτα... Το μόνο που ξέρω είναι ότι η άποψη μου ως μελος για μια αλλαγή στο φορουμ το οποίο συντηρω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, απλά δεν ζητήθηκε ποτέ, ούτε καν φιλολογικά.

Last edited:

Κι εγώ είμαι σίγουρος οτι το 100-άρικο δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.
Με λυπεί όμως το γεγονός οτι αυτό το ....σωματείο και το "ιδιοκτησιακό" έχει περάσει για τα καλά σε πάρα πολλά στα μέλη του και αισθάνονται, αλλά κυρίως συμπεριφέρονται, πραγματικά σαν "ιδιοκτήτες".
Με συγχωρείς Δημήτρη μου αλλά εγώ απ´αυτά που βλέπω και διαβάζω έχω την αίσθηση οτι η παρακάτω πρότασή σου διαβάζεται ως εξής:

ΜΟΝΟ Τα μέλη του σωματείου έχουν δικαίωμα άποψης και ελέγχου του ΔΣ μέσα από καταστατικές διαδικασίες (που προφανώς δεν αφορούν τα μή μέλη και δεν θα συζητηθούν εδώ).

Πολύ κρύβεστε πίσω απ´τους τύπους ρε παιδιά... πάρα πολύ. Κρίμα.

Τα μέλη του σωματείου έχουν δικαίωμα άποψης και ελέγχου του ΔΣ μέσα από καταστατικές διαδικασίες.
Τα μη μέλη δεν έχουν δικαίωμα ελέγχου του ΔΣ

νομίζω τώρα είναι καλύτερα.
Δεν είναι τυπικούρες Μπάμπη. Δυστυχώς είναι πολύ σοβαρά πράγματα που όποτε θέλεις μπορώ να σου τα εξηγήσω.

Δεν είναι τυπικούρες Μπάμπη. Δυστυχώς είναι πολύ σοβαρά πράγματα που όποτε θέλεις μπορώ να σου τα εξηγήσω.

Δεν νομιζω οτι ενδιαφερει και πολυ τα μελη να κανουν ελεγχο στο ΔΣ.
Για ονομα.

Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να εχουμε αποψη / γνωμη

Επειδή διαβάζω, διαβάζω αλλά άκρη δε βλέπω να βγαίνει και μάλλον κάποιοι δεν θέλουν απλά να βγει άκρη (μάλλον θα "ξεχαστεί" σε μερικές μέρες το όλο θέμα), θέλω να ρωτήσω μόνο κάτι;

Αν αρχίσω και μπαίνω σε όσες κατηγορίες δεν με ενδιαφέρουν και τόσο πολύ ή δεν τις τιμώ με την παρουσία μου και τις κάνω άνω κάτω όπως έγινε με τα αθλητικά (όχι όλα), θα τις κλείσετε και αυτές ή μόνο τα αθλητικά τα έδινε ο ΟΠΑΠ 1.10 απόδοση για να κλείσουν εδώ και καιρό;

Μπα τίποτα από τα παραπάνω, απλά θα "φάω" ένα ωραιότατο ban και περαστικά μου.

Τι να πω λυπάμαι ειλικρινά, από τη μία σέβομαι τη γνώμη κάποιων, αλλά από την άλλη σέβομαι και τον εαυτό μου.

Καλό σας βράδυ και να είστε πάντα καλά.

Εγώ πάω για άλλα.

Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε τόσο καιρό, σταματάω να συμμετέχω ενεργά, απλά θα μπαίνω να παρακολουθώ έστω σαν θεατής κάποια θέματα που με ενδιέφεραν και τα έχω αφήσει σε εκκρεμότητα.

Δεν νομιζω οτι ενδιαφερει και πολυ τα μελη να κανουν ελεγχο στο ΔΣ.
Για ονομα.

Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να εχουμε αποψη / γνωμη

άποψη έχετε - νά έχετε, και είναι δεκτή.
Όμως κουβέντες όπως:
1. με ποιό δικαίωμα κάποιοι ξύπνησαν στραβα...
2. απαιτούμε να μας πείτε πότε και τι και πως
3. γιατί κόψατε αυτό χωρίς να μας ρωτήσετε...

απλά δεν είναι αποδεκτές.

δέχομαι να γραφτεί ότι πχ
1. στα αθλητικά το επίπεδο ήταν υψηλό διότι γινόταν εποικοδομητική κουβέντα και είναι κρίμα που κόπηκαν έστω προσωρινά
2. είναι το αποκούμπι μας και βρίσκουμε χαρά
3. αν κάποιος παρεκτράπηκε θα τον μαζέψουμε εμείς οι ίδιοι
4. θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι στο μέλλον
5. προτείνουμε να γίνει αυτό ή το άλλο...

αλλά ...τα πρώτα δεν είναι αποδεκτά. Ετσι απλά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Για τελευταία φορά. Ξεκινησες να εξαπολυεις συκοφαντίες (πχ ότι θέλω να επιβαλλω απόψεις, ότι θέλω να κάνω προσωπικά κουμάντο στο forum έχοντας 3500 ποστς στα... Αθλητικά - αν είναι δυνατόν-.
Εβγαλες αχρηστη και ανύπαρκτη τη συνεισφορά μου εδώ μέσα μου εδώ χωρίς να έχεις διαβάσει γραπτά μου, και σαν κερασάκι πεταξες και την ανεπανάληπτη ατάκα ότι δε θα σας λειψω, μιλώντας εκ μέρους ποιων άραγε;

Φυσικά απολαμβάνεις την απροκάλυπτη στήριξη του γενικού διαχειριστή ο οποίος μου επιτέθηκε για μια λέξη μη υβριστική που χρησιμοποίησα, και μάλιστα αιτιολογημένη.

Κατόπιν τούτου, ευτυχώς που είναι τα μέλη εδώ και διαβάζουν βγάζοντας τα συμπεράσματα τους. Σε παρακαλώ ο,τι άλλο έχεις να μου προσαψεις να το κανείς με πμ , καθώς δεν αφορά τουαα υπόλοιπους και συζητάμε εδώ ένα σοβαρό θέμα. Τέλος από μένα για το συγκεκριμένο.

Η αμετροέπεια σου , οφειλόμενη προφανώς στο νεαρό της ηλικίας σου , δεν σε αφήνει από χθες να καταλάβεις το βασικό ζήτημα , ότι δηλαδή ουδείς αναντικατάστατος είτε σε ένα φόρουμ , είτε σε μια δουλειά κ.ο.κ. . Πάντοτε θα βρεθεί κάποιος να αναπληρώσει το κενό - εάν υποθέσουμε ότι υπάρξει καν κενό- χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με απεκάλεσες θρασύ και τυχάρπαστο , φανερώνοντας την ευγένεια και τον χαρακτήρα σου , ενώ αντίθετα η ίδια η δήθεν ευγένεια και το δήθεν ήθος σου σε ωθούσαν να απαιτείς εξηγήσεις ολοφυρόμενος και σκούζοντας περί δημοκρατικών δικαιωμάτων σου και φιμώματος και άλλων τέτοιων φληναφημάτων , ενω ο υπερφίαλος εγωισμός σου δεν σε άφηνε να δεις το προφανές , ότι δηλαδή δεν προκύπτει από πουθενά το δικαίωμα σου επιβολής των απόψεων σου στον ιδιοκτήτη του φόρουμ και ότι αυτός δεν έχει αντίστοιχα ουδεμία υποχρέωση να σε ενημερώσει για το πως θα διαμορφώνεται αυτός ο χώρος .

Είναι πράγματι κωμικό να πιστεύεις ότι απέκτησες δικαιώματα , επειδή έγραψες πέντε - δέκα ή χίλια ποστς σε ένα φόρουμ , όπου χιλιάδες άλλα άτομα , συμμετέχουν καθημερινά και γράφουν . Και είναι ενδεικτικό της έπαρσης σου - πόθεν προερχόμενης άραγε και σε ποιά πραγματικότητα βασιζόμενη - ότι ουδόλως σε ενδιέφερε τι κοστίζει σε ορισμένους ανθρώπους από τον χρόνο τους , το χρήμα τους και τις γνώσεις τους για να διατηρούν αυτόν τον χώρο , όπου εσύ γράφεις , φιλοξενούμενος ό,τι σου κατέβη . Η έλλειψη σεβασμού προς αυτούς είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της προκλητικής αγένειας σου και του υπέρμετρου εγωισμού σου .

Τώρα επειδή διαφωνώ μαζί σου , προσπαθείς να μου καθορίσεις και τον χώρο στον οποίο θα συνεχίσω να σου απαντώ , απαγορεύοντας μου να εκφράζομαι δημοσίως καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πόσο δημοκράτης είσαι και τι αγωγή έχεις .

Θα ασχολούμαι λοιπόν μαζί σου και θα συνεχίσω να σου απαντώ όποτε θέλω , όπου θέλω και όπως θέλω . Εσύ φυσικά μπορείς να συνεχίσεις τις ύβρεις παρ' όλο που είμαι σίγουρος πως ό,τι κι αν σου πω δεν θα το καταλάβεις , ούτε καν θα κάνεις προσπάθεια , τυφλωμένος όπως είσαι από το να σκέφτεσαι το τομάρι σου και μόνο .

OK Δημήτρη.
Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σε σέβομαι, κι επειδή υπάρχουν κι άλλα άτομα εκεί μέσα που επίσης εκτιμώ και σέβομαι, γνωρίζω την αγάπη τους γι´αυτό το χώρο τον κόπο τους και την αγωνία τους, και δεν θέλω να τους στεναχωρώ χωρίς λόγο, κι επειδή γνωρίζω επίσης οτι τελικά με όλα αυτά αυτοί που πραγματικά στεναχωρούνται είναι κι αυτοί που δεν φταίνε, το σταματάω εδώ.

Θα σου δώσω όμως μιά συμβουλή κι ας την πετάξεις στα σκουπίδια.
Αν θέλετε να διορθώσετε την κατάσταση μην ψάχνετε στο ανοιχτό forum. Τα εσωτερικά σας ψάξτε γιατί εκεί γίνεται η μεγάλη ζημιά.

Last edited:

Φυσικά απολαμβάνεις την απροκάλυπτη στήριξη του γενικού διαχειριστή ο οποίος μου επιτέθηκε για μια λέξη μη υβριστική που χρησιμοποίησα, και μάλιστα αιτιολογημένη.

Τι λες τυχάρπαστε.

Εφ'όσον δεν είναι υβριστική, φαντάζομαι θα μου επιτρέψεις στο εξής να σου απευθύνομαι με τον τρόπο αυτό.

άποψη έχετε - νά έχετε, και είναι δεκτή.
Όμως κουβέντες όπως:
1. με ποιό δικαίωμα κάποιοι ξύπνησαν στραβα...
2. απαιτούμε να μας πείτε πότε και τι και πως
3. γιατί κόψατε αυτό χωρίς να μας ρωτήσετε...

απλά δεν είναι αποδεκτές.

δέχομαι να γραφτεί ότι πχ
1. στα αθλητικά το επίπεδο ήταν υψηλό διότι γινόταν εποικοδομητική κουβέντα και είναι κρίμα που κόπηκαν έστω προσωρινά
2. είναι το αποκούμπι μας και βρίσκουμε χαρά
3. αν κάποιος παρεκτράπηκε θα τον μαζέψουμε εμείς οι ίδιοι
4. θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι στο μέλλον
5. προτείνουμε να γίνει αυτό ή το άλλο...

αλλά ...τα πρώτα δεν είναι αποδεκτά. Ετσι απλά.

Συμφωνω οτι δεν ειναι αποδεκτα.

Η αισθηση που αποκομισα ομως εγω προσωπικα, ηταν μια επιθετικη τοποθετηση απο καποια μελη του Σωματειου. Μπορει και να κανω λαθος εκτιμιση...

Δεν θα μπο στην λογικη του αυγου του Κολομβου, δεν θα οδηγησει πουθενα.

Το μονο που θα ηθελα να πω, ειναι οτι αυτα που εγραψε ο Μπαμπης λιγο παραπανω (#219), δυστυχως, ειναι η πραγματικοτητα.

Ευχομαι να ξαναβρουμε τον βηματισμο μας,

Φιλικα
Ντινος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Η αμετροέπεια σου , οφειλόμενη προφανώς στο νεαρό της ηλικίας σου , δεν σε αφήνει από χθες να καταλάβεις το βασικό ζήτημα , ότι δηλαδή ουδείς αναντικατάστατος είτε σε ένα φόρουμ , είτε σε μια δουλειά κ.ο.κ. . Πάντοτε θα βρεθεί κάποιος να αναπληρώσει το κενό - εάν υποθέσουμε ότι υπάρξει καν κενό- χωρίς κανένα πρόβλημα.

Με απεκάλεσες θρασύ και τυχάρπαστο , φανερώνοντας την ευγένεια και τον χαρακτήρα σου , ενώ αντίθετα η ίδια η δήθεν ευγένεια και το δήθεν ήθος σου σε ωθούσαν να απαιτείς εξηγήσεις ολοφυρόμενος και σκούζοντας περί δημοκρατικών δικαιωμάτων σου και φιμώματος και άλλων τέτοιων φληναφημάτων , ενω ο υπερφίαλος εγωισμός σου δεν σε άφηνε να δεις το προφανές , ότι δηλαδή δεν προκύπτει από πουθενά το δικαίωμα σου επιβολής των απόψεων σου στον ιδιοκτήτη του φόρουμ και ότι αυτός δεν έχει αντίστοιχα ουδεμία υποχρέωση να σε ενημερώσει για το πως θα διαμορφώνεται αυτός ο χώρος .

Είναι πράγματι κωμικό να πιστεύεις ότι απέκτησες δικαιώματα , επειδή έγραψες πέντε - δέκα ή χίλια ποστς σε ένα φόρουμ , όπου χιλιάδες άλλα άτομα , συμμετέχουν καθημερινά και γράφουν . Και είναι ενδεικτικό της έπαρσης σου - πόθεν προερχόμενης άραγε και σε ποιά πραγματικότητα βασιζόμενη - ότι ουδόλως σε ενδιέφερε τι κοστίζει σε ορισμένους ανθρώπους από τον χρόνο τους , το χρήμα τους και τις γνώσεις τους για να διατηρούν αυτόν τον χώρο , όπου εσύ γράφεις , φιλοξενούμενος ό,τι σου κατέβη . Η έλλειψη σεβασμού προς αυτούς είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό της προκλητικής αγένειας σου και του υπέρμετρου εγωισμού σου .

Τώρα επειδή διαφωνώ μαζί σου , προσπαθείς να μου καθορίσεις και τον χώρο στον οποίο θα συνεχίσω να σου απαντώ , απαγορεύοντας μου να εκφράζομαι δημοσίως καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πόσο δημοκράτης είσαι και τι αγωγή έχεις .

Θα ασχολούμαι λοιπόν μαζί σου και θα συνεχίσω να σου απαντώ όποτε θέλω , όπου θέλω και όπως θέλω . Εσύ φυσικά μπορείς να συνεχίσεις τις ύβρεις παρ' όλο που είμαι σίγουρος πως ό,τι κι αν σου πω δεν θα το καταλάβεις , ούτε καν θα κάνεις προσπάθεια , τυφλωμένος όπως είσαι από το να σκέφτεσαι το τομάρι σου και μόνο .

Παρακαλώ τον γενικό διαχειριστή να προχωρήσει στις ίδιες παρατηρήσεις που προχώρησε χτες σε μένα για υβριστικούς χαρακτηρισμούς, τηρώντας έτσι απλά τα προσχήματα για μια ίση κουβέντα εδώ μέσα.

Δημήτρη επειδή ειλικρινά μένω εμβρόντητος με όσα ακούω, και επειδή μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό κατά τη γνώμη μου, και οι κοκκορομαχίες μεταξύ μας δεν ενδιαφέρουν τους υπολοίπους, θα συνεχίσω την κουβέντα αυτή σε προσωπικό επίπεδο, γιατί δεν μ'αρέσει να έχεις στο μυαλό σου πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Συνεπώς τα μέλη είναι εδώ απλά για να εμπλουτίζουν με τις γνώσεις τους κι τον χρόνο τους τον χώρο κάποιου ιδιοκτήτη, ο οποίος τον εκμεταλλεύεται όπως θελήσει, και δεν έχουν καν δικαίωμα να έχουν γνώμη.

Τελικά ναι . Είναι ανίκητη . Και πάντοτε συνοδεύεται από έπαρση .

Αλλωστε το λέει και η παροιμία. Ο άδειος ο τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο

Τι λες τυχάρπαστε.

Εφ'όσον δεν είναι υβριστική, φαντάζομαι θα μου επιτρέψεις στο εξής να σου απευθύνομαι με τον τρόπο αυτό.

Δεν ξερω αν το ξερεις, αλλα αν και δεν σε γνωριζω μου εισαι πολυ συμπαθης.

Επετρεψε μου ομως να σου πω, οτι ποστς σαν το παραπανω "επιτρεπεται" μονο απο τυπους σαν και εμενα, και οχι απο το Γενικο, ο οποιος ειναι το παραδειγμα.
(κατανοοω απολυτα την πιεση που νιωθεις)

Status
Not open for further replies.