αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Τι λες τυχάρπαστε.
Εφ'όσον δεν είναι υβριστική, φαντάζομαι θα μου επιτρέψεις στο εξής να σου απευθύνομαι με τον τρόπο αυτό.

Την αλήθεια ω δίκαιε και αντικειμενικέ.

Εφ'όσον δεν είναι υβριστικές οι λέξεις, φαντάζομαι θα μου επιτρέψεις στο εξής να σου απευθύνομαι με τον τρόπο αυτό.

Όσο για το πως θα μου απευθύνεσαι, μην ανησυχείς, ευτυχώς έχω κρίση και μπορώ να διακρίνω το χιούμορ από την εσκεμμένη προσβολή. Δεν κολλάω σε λέξεις αγαπητέ, και το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις κι εσύ.

Last edited:
άποψη έχετε - νά έχετε, και είναι δεκτή.
Όμως κουβέντες όπως:
1. με ποιό δικαίωμα κάποιοι ξύπνησαν στραβα...
2. απαιτούμε να μας πείτε πότε και τι και πως
3. γιατί κόψατε αυτό χωρίς να μας ρωτήσετε...

απλά δεν είναι αποδεκτές.

δέχομαι να γραφτεί ότι πχ
1. στα αθλητικά το επίπεδο ήταν υψηλό διότι γινόταν εποικοδομητική κουβέντα και είναι κρίμα που κόπηκαν έστω προσωρινά
2. είναι το αποκούμπι μας και βρίσκουμε χαρά
3. αν κάποιος παρεκτράπηκε θα τον μαζέψουμε εμείς οι ίδιοι
4. θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι στο μέλλον
5. προτείνουμε να γίνει αυτό ή το άλλο...

αλλά ...τα πρώτα δεν είναι αποδεκτά. Ετσι απλά.

Καλα κανεις και εισαι ευαισθητος σε γραφομενα που ειτε θιγουν εσενα ειτε θιγουν αυτο που εκπροσωπεις ,και καλα κανεις και το λες ετσι απλα
Επετρεψε μου να σας ζητησω να ειστε το ιδιο ευαισθητοι οταν καποιο μελος(ξεκαθαριζω εδω οτι δεν εχω κατι με το μελος αυτο δεν το γνωριζω) γραφει οτι οι συμμετεχοντες στα Αθλητικα "πολλαπλασιαζουν την μαλακια τους" και εαν θελουν να μιλανε για Αθλητικα να πανε αλλου ,αντιθετα ο -την δεδομενη στιγμη ειχε την ιδιοτητα τωρα δεν την εχει απο οτι βλεπω- διαχειριστης Δημητρης.Ν ποσταρε το παρακατω οταν καποια μελη αντεδρασαν
"
"Originally Posted by Δημήτρης Ν.
Και κάτι ακόμα . Μόλις ο petros m έγραψε την γνώμη του - και πολύ σωστή μάλιστα , αφού αντανακλά την πραγματικότητα - για την κατάσταση της κατηγορίας των αθλητικών , επειδή διαφέρει από την δική σας , πέσατε να τον φάτε . Ενδεικτικό θα έλεγα νοοτροπιών και συνηθειών ."

Εκτος εαν συμφωνειτε με το πνευμα των γραφομενων ,οποτε απλα αλλαζει το θεμα

Με ολο τον σεβασμο

Τελικά ναι . Είναι ανίκητη . Και πάντοτε συνοδεύεται από έπαρση .

Αλλωστε το λέει και η παροιμία. Ο άδειος ο τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο

Απλά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Λέγοντας "συγγραφική προσφορά" προφανώς δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου, αλλά στα μέλη που ποστάρουν ακούραστα και ειδικά στις τεχνικές κατηγορίες. Εγώ τον τελευταίο χρόνο ποστάρω κυρίως στην εκτός, και σπανιότερα στη μουσική, για δικούς μου λόγους, οπότε όσα λέω φυσικά δεν προάγουν την ποιότητα του φόρουμ, όχι τεχνικά τουλάχιστον.

Δεν ξερω αν το ξερεις, αλλα αν και δεν σε γνωριζω μου εισαι πολυ συμπαθης.

Επετρεψε μου ομως να σου πω, οτι ποστς σαν το παραπανω "επιτρεπεται" μονο απο τυπους σαν και εμενα, και οχι απο το Γενικο, ο οποιος ειναι το παραδειγμα.
(κατανοοω απολυτα την πιεση που νιωθεις)

Με συγχωρείς πολύ, όμως εδώ υπάρχει θέση ότι υπήρξε στήριξη από μέρους μου για μη υβριστική έκφραση. Και ως τέτοια το ανωτέρω μέλος θεωρεί το "τυχάρπαστος" που απηύθυνε στον Δημήτρη Ν.
Αφού λοιπόν εξανίσταται για την παρατήρηση που το έγινε για μία μη υβριστική έκφραση, στο εξής θα χρησιμοποιώ την έκφραση αυτή για το άτομό του, θεωρώντας εκ προοιμίου δεδομένο πως δεν προσβάλλεται.

Άλλος τρόπος να καταδείξω στον ίδιο ότι δεν ισχύουν τα όσα λέει, δεν υπάρχει ή πάντως εγώ δεν μπορώ να βρω κάποιον.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

, και επειδή μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό κατά τη γνώμη μου,

Πάμε να χαζέψουμε κάνα άλλο θέμα, αυτό μάλλον το εξαντλήσαμε.

Απ'τη στιγμή που δεν πλήρωσες "αέρα" για το forum, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αμφισβητείς τον ιδιοκτήτη. Επίσης υπονοήθηκε σαφέστατα και πολύ άσχημα ότι όλα όσα έχεις γράψει εδώ μέσα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουν τα 100 ευρώ που δεν θέλησες να δώσεις για να γίνεις μέλος του Σωματείου.

Κατά τα άλλα, είμαι έτοιμος να μπαναριστώ, όσες φορές θέλετε, στον βωμό της Δημοκρατίας που ειδικά σήμερα έχει την τιμητική της.

πράγματι μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό . Φαίνεται . :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Με συγχωρείς πολύ, όμως εδώ υπάρχει θέση ότι υπήρξε στήριξη από μέρους μου για μη υβριστική έκφραση. Και ως τέτοια το ανωτέρω μέλος θεωρεί το "τυχάρπαστος" που απηύθυνε στον Δημήτρη Ν.
Αφού λοιπόν εξανίσταται για την παρατήρηση που το έγινε για μία μη υβριστική έκφραση, στο εξής θα χρησιμοποιώ την έκφραση αυτή για το άτομό του, θεωρώντας εκ προοιμίου δεδομένο πως δεν προσβάλλεται.

Άλλος τρόπος να καταδείξω στον ίδιο ότι δεν ισχύουν τα όσα λέει, δεν υπάρχει ή πάντως εγώ δεν μπορώ να βρω κάποιον.

Τάσο , Δημήτρης Ν. σε παρακαλώ . Είχα λόγους που το άλλαξα και παραμένουν ακόμη . Αλλωστε με κάποιον maestro μιλάω .

Last edited by a moderator:

Φυσικά και υπάρχει φίλε μου. Η ίση επιβολή του νόμου, αλλά συνεχίζεις να επιλέγεις να μην το κάνεις. Ακόμα και τώρα που τα παραδείγματα μπροστά στα μάτια όλων είναι άπειρα. Και έτσι εκτίθεσαι... Αυτό δεν είναι προσβολή στο πρόσωπό μου, αλλά στο forum του οποίου αυτή τη στιγμή εκτελείς χρέη διαχειριστή.

Last edited:

Με συγχωρείς πολύ, όμως εδώ υπάρχει θέση ότι υπήρξε στήριξη από μέρους μου για μη υβριστική έκφραση. Και ως τέτοια το ανωτέρω μέλος θεωρεί το "τυχάρπαστος" που απηύθυνε στον Δημήτρη Ντοκατζή.

Κε Διαχειριστα ,
Θεωρω και εγω την εκφραση τυχαρπαστος προσβλητικη ,και θα με ενοχλουσε εαν καποιος με χαρακτηριζε ετσι ,δικαιως λοιπον πηρατε θεση ,δεν θα επρεπε ομως να παρετε θεση οταν μελος εγραψε οτι οι συμμετεχοντες στα Αθλητικα/οπαδικα πολλαπλασιαζουν την μαλακια τους ,και εαν θελουν να μιλανε για αυτα να πανε αλλου ;
Το περασατε ντουκου ,θα ηθελα λοιπον να ξερω λοιπον το οτι δεν πηρατε θεση και για αυτο σημαινει οτι το ασπαζεστε ;

με ολο τον σεβασμο που σας αρμοζει
Βασιλης

Η δεύτερη διατύπωση του Supersonic, από εμένα τουλάχιστον, είναι κατανοητή όχι φυσικά και αποδεκτή (δεν γνωρίζω βέβαια αν αντιπροσωπεύει το Σωματείο).

Λάθη μπορεί να γίνονται, άνθρωποι είμαστε και ποιος είμαι άλλωστε για να τα κρίνω.

Όσον αφορά την σπέκουλα αναφορικά με τα ερωτήματα που έθεσα εξαρχής και φυσικά δεν έχεται καμία υποχρέωση να σχολιάσετε, πολύ περισσότερο δε να απαντήσετε... προφανώς ισχύουν:

1) Θα υπάρχουν οπαδικά νήματα (ποδοσφαίρου, μπάσκετ κτλ) στο μέλλον?
2) Θα κλείσουν και άλλες κατηγορίες που το μπινελίκι και το μπαν πάει σύννεφο?
3) Το νήμα "τέχνες" τι σχέση έχει με το AV, πέραν του ότι χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας (όπως δηλαδή κάνουμε και στα παιγνίδια)?

Αν εχω καταλάβει καλά (είμαι απο αυτούς τους τεντιμπόηδες που συμμετέχουν στα αθλητικά και δεν τα πιάνουν εύκολα) οι απαντήσεις είναι
1) Δεν γνωρίζουμε
2) Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ γίνεται όλη αυτή η ιστορία. Στις άλλες "ευγενείς" κατηγορίες δεν συχνάζουν τεντιμπόηδες.
3) Υπάρχουν και άλλα νήματα που δεν έχουν περισσότερη σχέση με το AV, απ' ότι το Ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά εκεί δεν τσακώνονται τεντιμπόηδες.

1) Είναι φανερό ότι ακόμα ο ιδιοκτήτης δεν γνωρίζει τι θα κάνει μετά το προσωρινό κλείδωμα των αθλητικών, αφού επίσημη διευκρίνηση δεν υπάρχει και οι απόψεις που εκφράζονται διίστανται.

2-3) Οι θαμώνες των ποδοσφαιρικών και μπασκετικών είμαστε τεντιμπόηδες, αφού καταφέραμε να αναγκάσουμε τον ιδιοκτήτη να φτάσει σε τόσο ακράιο μέτρο και χωρίς προηγούμενη συζήτηση, ενώ σε άλλες κατηγορίες δεν συναίβει το ίδιο.

Το συμπεράσμά μου είναι ότι ενοχλεί το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ώς θέματα. Κάποιοι πιστεύουν ότι μειώνει την αξία του forum. Κρίμα γιατί πολλοί από εμάς τα αγαπάμε και περνάμε ευχάριστα παρακολουθώντας, συμμετέχοντας αλλά και συζητώντας για αυτά. Το ίδιο έκαναν και οι πατεράδες μας κοκ.

Άλλο ένα συμπέρασμά μου είναι ότι το forum από κάποιους αντιμετωπίζεται ως προίον και όχι ώς μια κοινότητα (έστω διαδυκτιακή) με ειδικά αλλά και άλλα ενδιαφέροντα. Η ευθύνη του ιδιοκτήτη σε κάτι τέτοιο είναι τεράστια, αφού οι κοινότητες έχουν και την σημασία της συναναστροφής και της αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών. Κάτι που πίστευα ότι ισχύει και γι´αυτό άλλωστε επισκέπτομαι καθημερινά το 90% των κατηγοριών του forum και προσπαθώ να συνεισφέρω και να ανταποδώσω στη γνώση και την ΠΑΡΕΑ που προσφέρουν οι διαδυκτιακοί φίλοι μου. Και ως γνωστόν στην ΠΑΡΕΑ δεν υπάρχουν περιορισμοί...

Κλείνοντας να πω ότι κάποιοι με έχουν κάνει να νοιώθω μαλάκας από χθές, ...φυσικά δεν αποκλείεται και να είμαι!

Μαλάκας γιατί πίστευα 10 μήνες τώρα ότι ανήκω σε μια παρέα και πολύ μαλάκας γιατί πανηγύριζα τα αποτελέσματα της "αλέξας", το εικοστό χιλιοστό μέλος και το εκατομυριοστό μήνυμα του forum, δηλ της ΠΑΡΕΑΣ. Τελικά πανηγύριζα για άλλο ένα προιόν.

Δεν πειράζει. Αυτά έχει η ζωή με τα καλά της και τα κακά της...
Κρίμα γιατί τελευταία ένοιωθα και καλοδεχούμενος και χρήσιμος σε μια ΠΑΡΕΑ.

Όλο και κάτι θα βρεθεί όμως για να μας κάνει λίγο χρήσιμους στο μάταιο τούτο κόσμο.

Τους φίλους ποτέ δεν τους απαρνούντε...
:ernaehrung004:

Last edited:

Την αλήθεια ω δίκαιε και αντικειμενικέ.

Εφ'όσον δεν είναι υβριστικές οι λέξεις, φαντάζομαι θα μου επιτρέψεις στο εξής να σου απευθύνομαι με τον τρόπο αυτό.

Όσο για το πως θα μου απευθύνεσαι, μην ανησυχείς, ευτυχώς έχω κρίση και μπορώ να διακρίνω το χιούμορ από την εσκεμμένη προσβολή. Δεν κολλάω σε λέξεις αγαπητέ, και το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις κι εσύ.

Χρησιμοποιούνται όμως ειρωνικά και εάν επιμείνεις να μου απευθύνεσαι με αυτόν τον τρόπο, θα αποκλειστείς. Στο δηλώνω καθαρά εξαρχής.

Κε Διαχειριστα ,
Θεωρω και εγω την εκφραση τυχαρπαστος προσβλητικη ,και θα με ενοχλουσε εαν καποιος με χαρακτηριζε ετσι ,δικαιως λοιπον πηρατε θεση ,δεν θα επρεπε ομως να παρετε θεση οταν μελος εγραψε οτι οι συμμετεχοντες στα Αθλητικα/οπαδικα πολλαπλασιαζουν την μαλακια τους ,και εαν θελουν να μιλανε για αυτα να πανε αλλου ;
Το περασατε ντουκου ,θα ηθελα λοιπον να ξερω λοιπον το οτι δεν πηρατε θεση και για αυτο σημαινει οτι το ασπαζεστε ;

Βασιλης

Ευχαριστώ για τον πληθυντικό, αλλά δεν θυμάμαι να τον έχω ζητήσει ποτέ.
Δεν ασχολούμαι με το νόημα και το πώς κάποιοι θεωρούν πως γενικές αναφορές γίνεται να τους προβάλλουν, εντούτοις με ενδιαφέρουν οι άμεσες και ευθείες προσβολές όπως η προαναφερθείσα.
Δεν θα κάνω διάλογο για το εάν το τυχάρπαστος είναι προσβλητικό.

Bασίλη, προσδώσαμε εξαιρετική σημασία σε κάτι που κατά την γνώμη δεν του αξίζει.
Είμαστε εδώ επειδή γουστάρουμε την παρέα, οι περισσότεροι μάλλιστα είτε μέσω εκδηλώσεων είτε "καφέδων", έχουμε αναπτύξει και μια περισσότερα ιδιαίτερη σχέση.
Ας πάνε στο διάλο τα Αθλητικά και στο λέω εγώ που άνοιξα το νήμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας.
Η ΓΔ, διαχείρηση μίλησε για αναστολή, σκέψου λοιπών εαν έλεγε οριστική διακοπή αθλητικών θεμάτων.
Ασφαλώς και έγινε λάθος χειρισμός, δεν είναι ρομπότ κανείς, όλοι κάνουμε και λάθη.
Ασφαλώς και το μήνυμα δεν είναι για εσένα.
Ευχαριστώ.

έχω ξεκινήσει να γράψω κάτι αρκετές φορές και τελικά δεν το κάνω, μου έχει συμβεί καναδύο φορές τελευταία....

ποιό είναι το πρόβλημα ακριβώς??

τό οτι έκλεισαν τα αθλητικά ???

το οτι η ροή της ενημέρωσης και ίσως και η ίδια η ενημέρωση δεν ήταν άψογη??

κάτι άλλο???

εκτιμώ οτι στην πορεία οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τα δύο πρώτα είναι αρκετές

τι μένει ??? το κάτι άλλο??? υπάρχει κάτι άλλο??

όποιος το νομίζει ας ανοίξει ένα νέο νήμα επί τούτου καθώς το συγκεκριμένο για το κλείσιμο των αθλητικών (με τους όρους και για τους λόγους που ήδη έχουν αναφερθεί) έχει εξαντληθεί ...

επίσης , να προσθέσω οτι μέσα από την κατηγορία των αθλητικών γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα, με τα οποία πιστεύω οτι θα συνεχίσουμε να τακιμιάζουμε έστω και χωρίς κατηγορία αθλητικών

αααα.. το βραδάκι έχει Πανάθα ....!!!!!!

Κε Διαχειριστα ,

Βασιλης

Συνεχιζεις να μη θες να καταλαβεις το πνευμα μου. Διαφωνεις πως ο οπαδος, την ωρα που λειτουργει ως τετοιος, βγαζει τον κακο του εαυτο? Αν διαφωνεις, αρκει να το πεις. Ειτε διαφωνεις ομως, ειτε συμφωνεις, σε διαβεβαιω πως ειναι σωστο. Οχι επειδη το λεω εγω, αλλα επειδη το εχουν πει σημαντικοι ανθρωποι. Ειναι και εξωφθαλμο αλλωστε.

Χρησιμοποιούνται όμως ειρωνικά και εάν επιμείνεις να μου απευθύνεσαι με αυτόν τον τρόπο, θα αποκλειστείς. Στο δηλώνω καθαρά εξαρχής.

Ώστε τώρα οι ειρωνίες είναι στο πεδίο του ενδιαφέροντός σου... διότι πριν δήλωσες ξεκάθαρα ότι δεν σε ενδιαφέρει το ύφος του καθενός, αλλά οι λέξεις. Και για του λόγου το αληθές:

Δεν με ενδιαφέρει ο τόνος του καθενός και δεν παρεμβαίνω. Όμως παρεμβαίνω όπου αρχίζει κάποιος να προβαίνει σε προσβολές.

Ας αποκλειστώ, αν το θεωρείς απαραίτητο, υπενθυμίζω ότι στην προηγούμενη σελίδα στέκει ένα τεράστιο ποστ γεμάτο βρισιές το οποίο ακόμη δεν τολμάς να ακουμπήσεις.

Last edited:

Ευχαριστώ για τον πληθυντικό, αλλά δεν θυμάμαι να τον έχω ζητήσει ποτέ.
Δεν ασχολούμαι με το νόημα και το πώς κάποιοι θεωρούν πως γενικές αναφορές γίνεται να τους προβάλλουν, εντούτοις με ενδιαφέρουν οι άμεσες και ευθείες προσβολές όπως η προαναφερθείσα.
Δεν θα κάνω διάλογο για το εάν το τυχάρπαστος είναι προσβλητικό.

Ευχαριστω για την απαντηση σας,
Αυτο που αντιλαμβανομαι απο τα γραφομενα σας ειναι οτι επιλεγετε με τι θα ασχοληθειτε /ενοχληθειτε ,χαιρομαι επισης που μου ξεκαθαρισετε οτι μπορω και εγω γραφοντας γενικα να χαρακτηρισω τα μελη μιας κατηγοριας του φορουμ χωρις συνεπειες εφ οσον δεν προσβαλω καποιο μελος ευθεως η αμεσα .

ΥΓ Χρησιμοποιω πληθυντικο γιατι απευθυνομαι σε αυτο που εκπροσωπεις και οχι σε εσενα προσωπικα .

Ώστε τώρα οι ειρωνίες είναι στο πεδίο του ενδιαφέροντός σου... διότι πριν δήλωσες ξεκάθαρα ότι δεν σε ενδιαφέρει το ύφος του καθενός, αλλά οι λέξεις. Και για του λόγου το αληθές:

Ας αποκλειστώ, αν το θεωρείς απαραίτητο, υπενθυμίζω ότι στην προηγούμενη σελίδα στέκει ένα τεράστιο ποστ γεμάτο βρισιές το οποίο ακόμη δεν τολμάς να ακουμπήσεις.

Βρε αγόρι μου έχεις κάποιο πρόβλημα προσωπικότητας ; ( bipolar disorder νομίζω θα τόλεγε ο γιατρός ) . Τώρα δεν μουστειλες π.μ όπου φαινόσουν φυσιολογικός και με διάθεση για συζήτηση και σου απάντησα παρομοίως με π.μ . Και όλως αιφνιδίως , βλέπω ότι πάλι το βιολί σου παίζεις , θεωρώντας ότι έχεις υποστεί υβριστική επίθεση και επιτιθέμενος στον Γ. Διαχειριστή για πολλοστή φορά .
Τι να πω ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Βρε αγόρι μου έχεις κάποιο πρόβλημα προσωπικότητας ; ( bipolar disorder νομίζω θα τόλεγε ο γιατρός ) . Τώρα δεν μουστειλες π.μ όπου φαινόσουν φυσιολογικός και με διάθεση για συζήτηση και σου απάντησα παρομοίως με π.μ . Και όλως αιφνιδίως , βλέπω ότι πάλι το βιολί σου παίζεις , θεωρώντας ότι έχεις υποστεί υβριστική επίθεση και επιτιθέμενος στον Γ. Διαχειριστή για πολλοστή φορά .
Τι να πω ;

Δημήτρη δεν έχω κανένα πρόβλημα με σένα, τα είπαμε, είχαμε μερικές στιγμές κακού ελέγχου.

Αλλά όπως ανέφερα παραπάνω, άλλο το να πέσω εγώ (κι εσύ πλέον) στη λούμπα του να κάνω μια λαλακία, και άλλο να είμαι προκλητικός όταν πάνω απ'το όνομά μου εμφανίζεται η λέξη γενικός διαχειριστής.

Κανένα πρόβλημα προσωπικότητας, απ'την αρχή του θέματος αυτό, δέχθηκα επίθεση από δύο άτομα, με τον έναν συννενοηθήκαμε, ο άλλος συνεχίζει.

Το ποστ σου με τα υβριστικά απλά το ανέφερα για να του αποδείξω ότι δεν τηρεί τα ίδια μέτρα και σταθμά όπως ισχυρίζεται, διευκρίνησα δε, ότι δεν αποτελεί αυτό προσβολή προς εμένα, καθώς εξηγήθηκαμε μόνοι μας, αλλά προς το φόρουμ που βλέπει αυτή την κατάσταση.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κανέναν, το έχετε "χοντρύνει" πολύ το πράγμα όλοι σας.

Status
Not open for further replies.