αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Jim...To Nτρεσάζ μάναμ μην ξεχάσεις γιατι θα μέ ´φάει´ο Larry μετά:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout:

Όχι βρε συ. Μου χάλασες την έκπληξη...

Εξασφαλίσαμε πλέον και τον διεθνούς φήμης ντρεσάζερ
..... Σούρλα Σπύρο...

Θα αναλύει τα μυστικά του αθλήματος κάθε Σάββατο βράδυ μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού...:BDGBGDB55:

attachment.php

petran@ ακριβως οπως εσεις ομως σεβομαι την αποφαση θα προσπαθησω με ωραιο τροπο χωρις να στενοχωρησω κανεναν να τα επαναφερω

Λοιπόν, μετά από πολύωρη διαβούλευση με τον έταιρο διαχειριστή καταλήξαμε πως θα μιλάμε για αθλητικά κάτω από τη μύτη τους...:BDGBGDB55:

Ακολουθούν οδηγίες.

Κώδικας ---- Επεξήγηση
+* ----------- Γκοοοοοοολλ!!
-+ ----------- Τι σφύριξε πάλι το κοράκι
+/ ----------- Πέναλτυ ρεεε....
-= ----------- Α, ρε βουτηχτή Ντιόγκο...
+= ----------- Σας σκίσαμε βαζέλες...
=+ ----------- Σας τσακίσαμε γαυράκια...
-- ----------- Πάλι έχασε η ΑΕΚ...
++ ----------- Σας παστέλωσε ο Σισσέ...
)- ----------- Αντε γειά...
&* ----------- Αυτό δεν έπρεπε να το σβήσουν οι αρμόδιοι?
"'\ ----------- Φάτε και το τρίτο...
$! ----------- Α, ρε κόρακα στημένε...
() ----------- Οεοεοε, Παοκ...
^@ ----------- Ρουφηξτε το δεύτερο μπαλάκι...
*^ ----------- Πως πέφτουν έτσι οι κοκόνες ρεεε...

Θα υπάρξουν και ανανεωμένες εκδόσεις στο μέλλον...:firstprize:

Last edited:
Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Λοιπόν, μετά από πολύωρη διαβούλευση με τον έταιρο διαχειριστή καταλήξαμε πως θα μιλάμε για αθλητικά κάτω από τη μύτη τους...:BDGBGDB55:

Ακολουθούν οδηγίες.

Κώδικας ---- Επεξήγηση
+* ----------- Γκοοοοοοολλ!!
-+ ----------- Τι σφύριξε πάλι το κοράκι
+/ ----------- Πέναλτυ ρεεε....
-= ----------- Α, ρε βουτηχτή Ντιόγκο...
+= ----------- Σας σκίσαμε βαζέλες...
=+ ----------- Σας τσακίσαμε γαυράκια...
-- ----------- Πάλι έχασε η ΑΕΚ...
++ ----------- Σας παστέλωσε ο Σισσέ...
)- ----------- Αντε γειά...
&* ----------- Αυτό δεν έπρεπε να το σβήσουν οι αρμόδιοι?
"'\ ----------- Φάτε και το τρίτο...
$! ----------- Α, ρε κόρακα στημένε...
() ----------- Οεοεοε, Παοκ...
^@ ----------- Ρουφηξτε το δεύτερο μπαλάκι...
*^ ----------- Πως πέφτουν έτσι οι κοκόνες ρεεε...

Θα υπάρξουν και ανανεωμένες εκδόσεις στο μέλλον...:firstprize:

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μήτσε,
πρέπει να βρείτε και κι έναν κώδικα για να μπορεί να λέει ο Δημήτρης(supersonic) μετά απο κάθε αγώνα της ΑΕΚ το κλασσικό πλέον .................... χάσαμε;;:flipout::flipout::flipout::flipout:

Εχμ...

Η φωτογραφία είναι από την μαθήτρια του...:BDGBGDB55::flipout:

Ο δαίμων βλέπετε...

η πραγματική φωτογραφία βρέθηκε .......:grandpa:
και έχει σταλεί σε διαχειριστή για να διερευνηθεί η αυθεντικότητα της !!! :flipout:

Εγώ αυτό που ξέρω να πω είναι ότι χθες βράδυ ήθελα να τα πω με τους φίλους
μου τους βάζελους για την ήττα μας στην Βαρκελώνη, αλλά κάποιοι μας φιμώνουν
επειδή έτσι γουστάρουν. Ελλάδα σωτήριο έτος 2010 (τύφλα να έχει η Κίνα).

Συνεχίστε τώρα την πλάκα σας και συγνώμη που σας χαλάω το "ωραίο" κλίμα.

Συνεχίστε τώρα την πλάκα σας και συγνώμη που σας χαλάω το "ωραίο" κλίμα.

Καλό είναι να εκτονωθεί λίγο η κατάσταση ρε Αλέξη. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από το τι έγινε, αλλά περιμένουμε (εγώ περιμένω αν μη τι άλλο) ότι θα υπάρχει ανακοίνωση λεπτομερής και αναλυτική για τον λόγο που έγινε αυτό.

Όχι επειδή μας το χρωστάει κανείς, έμαθα λίγα πράγματα για τα τυπικά συζητώντας με κάποια παιδιά που είχαν τη διάθεση να μου εξηγήσουν, και αυτό που προκύπτει είναι ότι τυπικά δεν μας το χρωστάνε, ωστόσο ηθικά και στο όνομα της φιλίας που διατηρούν πολλοί από εδώ μέσα, νομίζω ότι θα υπάρξει εξήγηση.

Υπομονή για λίγο, εξάλλου η πορεία αυτού του θέματος δείχνει ότι είναι πολλοί αυτοί που στενοχωρήθηκαν με την εν λόγω κίνηση, και μάλλον λιγότεροι αυτοί που την θεώρησαν αναγκαία, ωστόσο νομίζω την αλήθεια την είπε ο Δημήτρης Θ. πιο πάνω: Οι 5 του ΔΣ δε βλέπουν μπάλα, οπότε αποφάσισαν κάτι, έγκυρο και νόμιμο μεν, άσχημο για πολλά μέλη δε. Άρα έχω ελπίδες για αναθεώρηση σύντομα, καθώς και για επεξήγησή αναλυτικά του σκεπτικού της ακόμα πιο σύντομα.

Και για όποιον σπεύσει να μου πει ότι εξήγηση δώθηκε, όχι ρε παίδες δε δώθηκε, γιατί κανείς δεν απάντησε στην πολύ απλή απορία πολλών μελών: Αφού υπάρχουν άνθρωποι που ξεφτιλίζουν τόσο έντονα το κλίμα εκεί μέσα, γιατί δεν banάρονται, παρά πρέπει να κλείσει μια κατηγορία υψηλοτάτου (για το είδος της αν μη τι άλλο) επιπέδου?

Με συγχωρείτε αν είμαι απόλυτος, όμως η κατηγορία των αθλητικών του AVCLUB δεν ήταν ένα παράδειγμα της παρακμής του αθλητισμού σήμερα, αλλά ένα πρότυπο του πως θα έπρεπε να 'ναι ο αθλητισμός σήμερα.

Last edited:
Aυτο ειναι ανακριβες. Ο προεδρος βλεπει και ειναι και στην σωστη ομαδα κι ολας :firstprize:

Παρντόν, εγώ αναπαρήγαγα αυτό που διάβασα παραπάνω, (Μήτσε Θ. μ'έκαψες :D), ωστόσο η σωστή ομάδα ποικίλει από στόμα σε στόμα... :afro:

Άρα εξακολουθούμε να μην έχουμε καμία ιδέα του "γιατί", οπότε, ας περιμένουμε...

Last edited:
Aυτο ειναι ανακριβες. Ο προεδρος βλεπει και ειναι και στην σωστη ομαδα κι ολας :firstprize:

Ο πρόεδρος δεν βλέπει μπάλα...... μόνο σκάκι !!!!! :D

Παίδες καλημέρα.

Μέσες άκρες η εξήγηση έχει δωθεί. Κατά καιρούς δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Δε μιλάω μόνο για αυτούς που φαίνονταν στα αθλητικά ότι τσακώνονταν, αλλά και άτομα που ίσως τους υποστήριζαν, ίσως ήταν φίλοι, είχαν ένα εκνευρισμό της στιγμής κλπ.

Έτσι λοιπόν είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα στα αθλητικά το οποίο όμως γρήγορα εξαπλώθηκε στο γενικό φόρουμ.

Εδώ όμως ασχολούμαστε πρωτίστως με το χόμπι μας και το ΔΣ έλαβε την (λογική) απόφαση ότι δεν πρέπει να μαλώνουν ή να χάνονται μέλη από το φόρουμ με προσφορά για χάρη ενός οφσάιντ ή μιας φάσης. Οποιαδήποτε μέλη και αν είναι αυτά. Ακόμα και μιας ημέρας, οπότε μην κάνετε σκέψεις περί μέλη διαφόρων ταχυτήτων κλπ. Το κόστος της απόφασης είναι βαρύ και για το ΔΣ. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό πιστεύω...

Επίσης καταλαβαίνω ότι όλοι σας λέτε πως υπερβάλουν αφού είχαμε ένα ή δύο κρούσματα εδώ και αρκετό καιρό....

Στο χέρι μας είναι λοιπόν (και είμαι σίγουρος μιας και ξέρω την ποιότητα σας άσχετα με τα μικροκαβγαδάκια), να δούν ότι τελικά δεν υπήρχε λόγος να κλείσουν.

Μη μου ζητήσετε ονόματα και περιστατικά. Η σκέψη που έκανε το ΔΣ είναι ότι όλοι είναι το ίδιο για το φόρουμ και γιαυτό δεν θα είχε νόημα να ειπωθούν. Έτσι κι αλλιώς, μπάλα είναι και θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε...

Ας μείνουμε λοιπόν σε αυτό και ας ασχοληθούμε εδώ με το χόμπι μας. Όλα θα γίνουν σιγά-σιγά να είστε σίγουροι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Μπορεί ο Γιάννης Χατζ .νά μήν είναι πλέον στην Δ.Ο.,οπου άλλως τε οσο καιρό ήταν συνέβαλε ιδιαίτερα στην Αθλητική Κατηγορία και οχι μόνον και εξακολουθεί και ως απλό μέλος νά μας τιμά με την παρουσία του,αλλά σίγουρα η γνωμη του ειναι αρκετά εως πολύ έγκυρη η κατά πολύ περισσότερο έγκυρη απο πρώην Διαχειριστή που έλειπε απο το φορουμ απο τίς 2/3/08,τουλάχιστον γιά το τελευταίο έτος..
Φυσικά ειναι ευχάριστο πού ανακάμπτουν και μέλη που έλειπαν καιρό και εκφράζουν και αυτά την γνώμη τους που φυσικά ειναι και αυτή σεβαστή.

κατά την όχι τόσο ταπεινή σου άποψη... :afro:

Καλό είναι να εκτονωθεί λίγο η κατάσταση ρε Αλέξη. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από το τι έγινε, αλλά περιμένουμε (εγώ περιμένω αν μη τι άλλο) ότι θα υπάρχει ανακοίνωση λεπτομερής και αναλυτική για τον λόγο που έγινε αυτό.

Όχι επειδή μας το χρωστάει κανείς, έμαθα λίγα πράγματα για τα τυπικά συζητώντας με κάποια παιδιά που είχαν τη διάθεση να μου εξηγήσουν, και αυτό που προκύπτει είναι ότι τυπικά δεν μας το χρωστάνε, ωστόσο ηθικά και στο όνομα της φιλίας που διατηρούν πολλοί από εδώ μέσα, νομίζω ότι θα υπάρξει εξήγηση.

Υπομονή για λίγο, εξάλλου η πορεία αυτού του θέματος δείχνει ότι είναι πολλοί αυτοί που στενοχωρήθηκαν με την εν λόγω κίνηση, και μάλλον λιγότεροι αυτοί που την θεώρησαν αναγκαία, ωστόσο νομίζω την αλήθεια την είπε ο Δημήτρης Θ. πιο πάνω: Οι 5 του ΔΣ δε βλέπουν μπάλα, οπότε αποφάσισαν κάτι, έγκυρο και νόμιμο μεν, άσχημο για πολλά μέλη δε. Άρα έχω ελπίδες για αναθεώρηση σύντομα, καθώς και για επεξήγησή αναλυτικά του σκεπτικού της ακόμα πιο σύντομα.

Και για όποιον σπεύσει να μου πει ότι εξήγηση δώθηκε, όχι ρε παίδες δε δώθηκε, γιατί κανείς δεν απάντησε στην πολύ απλή απορία πολλών μελών: Αφού υπάρχουν άνθρωποι που ξεφτιλίζουν τόσο έντονα το κλίμα εκεί μέσα, γιατί δεν banάρονται, παρά πρέπει να κλείσει μια κατηγορία υψηλοτάτου (για το είδος της αν μη τι άλλο) επιπέδου?

Με συγχωρείτε αν είμαι απόλυτος, όμως η κατηγορία των αθλητικών του AVCLUB δεν ήταν ένα παράδειγμα της παρακμής του αθλητισμού σήμερα, αλλά ένα πρότυπο του πως θα έπρεπε να 'ναι ο αθλητισμός σήμερα.

Φίλε μου για ποια υπομονή μου μιλάς? Να περιμένω τι πλέον? Από ότι βλέπω είσαι παλιό μέλος του forum οπότε έχεις ζήσει και εσύ επανειλημμένα αντίστοιχες δυσάρεστες καταστάσεις. Το κακό είναι ότι τα παθήματα του παρελθόντος δεν έγιναν διδάγματα και οδηγοί για το μέλλον.

Ο Μπάμπης ανέφερε πολύ σωστά ότι το γίνεται στα "εσωτερικά" του σωματείου
ποσώς ενδιαφέρει εμένα αλλά υποθέτω και τα υπόλοιπα μέλη του forum. Παρακολουθώ
πολύ στενά την κατηγορία και δεν υπάρχει η παραμικρή αιτία που να δικαιολογεί την ακραία απόφαση (έστω και προσωρινή) που πάρθηκε και ειδικά με τον τόσο άκομψο τρόπο (για πολλοστή φορά) που έγινε και την παντελή έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη.

Status
Not open for further replies.