αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Έχετε κάποιες αποδείξεις γι' αυτά που λέτε? Να τις προσκομίσετε στη Γ.Δ. για να επιληφθεί ''τιμωρώντας'' τους υπευθύνους. Μέχρι τότε, αυτά που γράφετε, τα θεωρώ απλές συκοφαντίες. Και τα ''ξεκολλήστε'' χωρίς αποδέκτη να τα ανακαλέσετε αμέσως. Δεν σας έχω δώσει κανένα δικαίωμα να με τσουβαλιάζετε ως ''κολλημένο''.

Και αν η Δ.Ο. του φόρουμ δεν θίγεται από τα φληναφήματά σας, ο υποφαινόμενος ως απλό μέλος, εφόσον δεν κατονομάζετε ποιον εννοείτε, θίγεται και παραθίγεται........

Εχθές ήταν ανυπόστατα όσα έλεγε ο Στέργιος.
Σήμερα είναι συκοφαντίες όσα λέω εγώ.

Α, και κάτι άλλο. Το "ξεκολλήστε" έχει αποδέκτες, εσείς δεν τους είδατε!

Α, και κάτι άλλο. Το "ξεκολλήστε" έχει αποδέκτες, εσείς δεν τους είδατε!

Ναι, είναι αλήθεια. Πάσχω από μυωπία...και μόνο. Αλλοίμονο σε άλλους που δεν βγάζουν τις παρωπίδες ούτε για να διαβάσουν τι έγραψαν....

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

βάλτε μια τελεία.

*μια άνω τελεία Δημήτρη νομίζω θα ήταν πιο σωστό.

αν και διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με την απόφαση και με τον τρόπο(!!!!!) που ανακοινώθηκε και φυσικά με την εξήγηση που (δεν) δόθηκε,
θα πρότεινα να σταματήσουμε όλοι μας εδώ μιας και πλέον δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο η συζήτηση.
για το καλό όλων μας καθότι τζάμπα θα χαλάμε την ζαχαρένια μας και τις καρδιές μας και το αποτέλεσμα θα παραμένει το ίδιο.

είναι δεδομένο οτι οι ιθύνοντες έχουν καταλάβει την δυσαρέσκεια μας και την αντίθεση μας σ᾽αυτήν τους την απόφαση.

ας δώσουμε τον χρόνο που μας ζητήθηκε... που ξέρετε ίσως τελικά να δεχτούν το λάθος της απόφασης(κατα την ταπεινή μου άποψη) και να αναθεωρήσουν.

υ.γ σκεφτείτε οτι ίσως να φέρνουμε σε δύσκολη θέση παιδιά που τόσο καιρό ίδρωσαν και κουράστηκαν για πάρτη μας........

υ.γ2 μια απλή προτροπή κάνω,κατα τ᾽άλλα το βήμα είναι ελεύθερο για όλους μας.

υ.γ3 βαράτε τώρα:BDGBGDB55:

Aυτή την προτροπή έκανα κι εγώ πριν λίγες ώρες... όμως τώρα ξεκαθαρίζεται ότι δεν πρόκειται να μάθουμε κάτι παραπάνω για ό,τι έγινε, καθώς η αιτιολόγηση είναι πλήρης (???)

Οπότε, για να μην ξαναφουντώνουμε σήμερα, ας πάω κι εγώ να κάνω τις δουλειές μου ελπίζοντας ότι αυτή η δήλωση είναι ένα μάλλον κακό αστείο. (Καμία αντιπάθεια σε πρόσωπα, μόνο στο γεγονός)

Last edited:
Ναι, είναι αλήθεια. Πάσχω από μυωπία...και μόνο. Αλλοίμονο σε άλλους που δεν βγάζουν τις παρωπίδες ούτε για να διαβάσουν τι έγραψαν....

Απλή κατανόηση γραπτού λόγου.
Ανήκετε άραγε σε αυτούς που περιέγραψα στο αρχικό μου ποστ που σας έθιξε, όπως λέτε;

Παιδιά, ας αφήσουμε τα πράγματα να ηρεμήσουν λίγο και κάποια στιγμή, με περισσότερη ηρεμία ανοίγουμε κάποιο καινούριο θέμα και το ξανασυζητάμε.
Αυτή τη στιγμή το κλίμα είναι λίγο φορισμένο κι αντί να επικρατεί η λογική επικρατεί ο θυμός.
Ας μην πιέζουμε άλλο την ήδη πιεσμένη Δ.Ο. κι ελπίζω οτι στο κοντινό μέλλον θα μας δώσει την ευκαιρία να πούμε κι εμείς τις απόψεις μας σχετικά με το μέλλον της κατηγορίας.
Μέχρι τότε προτείνω λίγη υπομονή.

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Συμφωνώ και επαυξάνω. Πρώτα οι αγγελίες, μετά το ποδόσφαιρο, what's next? Επίσης κάτι που μου έχει κάνει κακή εντύπωση. Έχω παρατηρήσει ότι κατακρίνονται και χλευάζονται μέλη τα οποία δεν γράφουν σωστά γραμματικά ελληνικά (με την παιδεία που έχουμε και μη χειρότερα). Μπορεί να μην είναι ωραίο στο μάτι αλλά δεν έχει κανείς δικαίωμα να παρατηρεί κάποιον για αυτό λες και είμαστε στο δημοτικό και οι διαχειριστές είναι οι δάσκαλοι. Μου δίνεται συνεχώς η εντύπωση ότι το σωματείο και κατεπέκταση η διαχείρηση ως εκτελεστικό όργανο της, λειτουργούν σαν κάτι κυρίες της "υψηλής κοινωνίας" που προσπαθούν να κατακρίνουν και να κατευθύνουν τα απλά μέλη, δηλαδή των "λαουτζίκο" του φόρουμ!

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά η εντύπωση που βγαίνει πρός τα έξω είναι οτι, ενώ το "σωματείο" έγινε για να εξυπηρετεί το forum, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Αν έχετε τα δικά σας εκεί μέσα φροντίστε να τα κρατήσετε κι εκεί. Δεν μπορείτε να βγαίνεται έξω έγκαυλοι κι όποιον πάρει ο χάρος.
Σύμφωνοι, το ποδόσφαιρο δεν είναι μέρος του Audio/Video αλλά είναι η μοναδική κατηγορία που δεν έχει σχέση με Audio/video;
Το Avclub έτσι ξεκίνησε, έτσι ανδρώθηκε, κι έτσι πορεύονταν τόσο καιρό και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Έτσι το γνώρισαν κι αυτοί που μπήκαν διάβασαν κι αποφάσισαν να γίνουν μέλη.
Αν τώρα εσείς θέλετε να κάνετε ένα άλλου είδους forum, ένα αποστειρωμένο κι ευνουχισμένο forum, να μας το πείτε. Να ξέρουμε τι μας περιμένει δηλαδή για να κανονίσουμε και την πορεία μας.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα άλλα μέλη, εγώ όμως μέρα με τη μέρα "ξενερώνω" όλο και πιό πολύ, όλο και λιγότερο αισθάνομαι την ανάγκη να μπώ και να διαβάσω ή να γράψω.
Δίνεται την εντύπωση οτι το 90% του χρόνου σας το αφιερώνεται στα εσωτερικά σας και στις κρυφές κατηγορίες. Αυτή η αίσθηση περνάει πρός τα έξω, άσχετα αν το καταλαβαίνεται ή όχι.
Μπορεί το Avclub προσφάτως να απέκτησε "ιδιοκτήτη" αλλά υπάρχουν και τα μέλη, μην το ξεχνάτε αυτό. Δεν μπορείτε να μας βάζεται να ψάχνουμε μισή ώρα να δούμε τί έπαθε το PC μας και δεν βγάζει το "Post Replay" και να μην μπαίνει κάποιος στον κόπο να γράψει 2 γραμμές ενημέρωση.
Ήθελα να ήξερα, αν δεν άνοιγα ειδικό θέμα γι´αυτό, θα μας το λέγατε; Και πότε;
Δεν ζητάμε πολλά, λίγο τάκτ και στοιχειώδη σεβασμό ζητάμε. Στο κάτω-κάτω τον δικαιούμαστε.

dot1.jpg

Θα συμπορευτώ με τον Αγγελο.

Θα παραμείνω σιωπηλός, μιάς καί το πόστ 318 δεν με καλύπτει (1000 συγνώμην Δημήτρη)

Απλή κατανόηση γραπτού λόγου.
Ανήκετε άραγε σε αυτούς που περιέγραψα στο αρχικό μου ποστ που σας έθιξε, όπως λέτε;

Μάλιστα κύριε. Σας έχω ήδη ζητήσει ν' ανακαλέσετε. Δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε αυτό που ζήτησα. Απλά διαβάστε το. Θέλετε να σας παραθέσω τι γράψατε ή γνωρίζετε (πράγμα αμφίβολο) τι έχετε ήδη γράψει? Το έχω υπογραμμίσει κιόλας για να μην δυσκολεύεστε να το βρείτε.

Παιδιά, ας αφήσουμε τα πράγματα να ηρεμήσουν λίγο και κάποια στιγμή, με περισσότερη ηρεμία ανοίγουμε κάποιο καινούριο θέμα και το ξανασυζητάμε.
Αυτή τη στιγμή το κλίμα είναι λίγο φορισμένο κι αντί να επικρατεί η λογική επικρατεί ο θυμός.
Ας μην πιέζουμε άλλο την ήδη πιεσμένη Δ.Ο. κι ελπίζω οτι στο κοντινό μέλλον θα μας δώσει την ευκαιρία να πούμε κι εμείς τις απόψεις μας σχετικά με το μέλλον της κατηγορίας.
Μέχρι τότε προτείνω λίγη υπομονή.

+1...
Νάσαι καλά Μπάμπη.:a0210:

Μάλιστα κύριε. Σας έχω ήδη ζητήσει ν' ανακαλέσετε. Δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε αυτό που ζήτησα. Απλά διαβάστε το. Θέλετε να σας παραθέσω τι γράψατε ή γνωρίζετε (πράγμα αμφίβολο) τι έχετε ήδη γράψει? Το έχω υπογραμμίσει κιόλας για να μην δυσκολεύεστε να το βρείτε.

Είστε σίγουρος γι' αυτό που γράψατε για μένα;
Να το θεωρήσω συκοφαντία, να το χαρακτηρίσω ανυπόστατο ή απλώς σας ξέφυγε;

Είστε σίγουρος γι' αυτό που γράψατε για μένα;
Να το θεωρήσω συκοφαντία, να το χαρακτηρίσω ανυπόστατο ή απλώς σας ξέφυγε;

Μα δεν έγραψα ότι δεν γνωρίζετε στα σίγουρα. Είπα αμφιβάλλω ( αμφιβάλλω = δεν είμαι σίγουρος). Συνεχίστε, πάντως, σε αυτό το στυλ και θα καταφέρετε στο τέλος να μου διαλύσετε κάθε αμφιβολία.

ΥΓ

Ζητώ συγγνώμη από τους συμφορουμίτες και την Δ.Ο. για τους off topic διαλόγους. Προς Δ.Ο.:

Εφόσον, ο κύριος Πανούσης δεν ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό ''κολλημένων'' που τον κυνηγάνε μέσω msn ή δεν σταματήσει τα άσχετα λογοπαίγνια, δεν θα αφεθεί να πέσει τίποτα κάτω.

Την τελεία μπορείτε να την βάλετε κι´ εσείς, με το να κλειδώσετε κι´ αυτό το νήμα.

Φιλικά Χρήστος Μετάκος

Φίλοι μου στα 350+ ποστς του νήματος αυτού είπατε, όσοι το επιθυμούσατε, την άποψή σας, η οποία σημειώνεται, ο ιδιοκτήτης του φόρουμ φαντάζομαι θα της δώσει τον δέοντα σεβασμό και θα τη σταθμίσει στις αποφάσεις του.

Όμως από εκεί και πέρα, το νήμα καταλήγει να φιλοξενεί διαρκείς αντεγκλήσεις. Ως ένα βαθμό να δεχθώ ότι λειτουργησε ως βαλβίδα εκτόνωσης, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν είναι παρά ένα νήμα αντιπαραθέσεων και ρίψης ευθυνών. Με αναγκάζετε λοιπόν να το κλειδώσω, λυπούμαι πολύ.

Status
Not open for further replies.