ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ................

Ο Θεός των Ελλήνων (πρόσεξε, όχι των Εβραίων) κατά καιρούς έχει πάρει θέση. Μην αμφισβητούμε τώρα και τον Θεό των Ελλήνων (των νέων, οι Αρχαίοι είχαν 12)

Καλά μην νομίζει και κανένας ότι ήταν και καμμιά παλαιά βαυαρέζικη παράδοση τα κρεματόρια, σαν τα λουκάνικα. Όχι τίποτα άλλο αλλά το αναφέρεις λίγο σαν συνταγή μαγειρέματος, πώς έχουμε εμείς το αρνί στη σούβλα, έ, κάπως έτσι έχουν οι Γερμανοί Εβραίους στον φούρνο, και σε παραλλαγή αν δεν σου βρίσκεται Εβραίος μπορείς να χρησιμοποιήσεις Τσιγγάνο, Κομμουνιστή, Ομοφυλόφιλο, κτλ.
Οι πολιτικές απόψεις που οδήγησαν στα κρεματόρια μια χαρά τις βλέπω να ανθούν και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες βεβαίως.

Μεγαλη φαντασια εχεις :)

Re: Απάντηση: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ................

Ο Θεός των Ελλήνων (πρόσεξε, όχι των Εβραίων) κατά καιρούς έχει πάρει θέση. Μην αμφισβητούμε τώρα και τον Θεό των Ελλήνων (των νέων, οι Αρχαίοι είχαν 12)

Ο Θεος των Ελληνων (Αρχαιων και Νεοτερων) μας προστατευει εδω και 3,000 χρονια μπορει και παραπανω.

Δεν κολλαω στην υποσταση Tου (Ενας, Δωδεκα η Αλλο) αρκει να συνεχισει να μας προστατευει :)

Ότι ανέφεραν και οι προλαλήσαντες. Τα κρεματόρια δεν είναι γερμανική συνταγή, δυστυχώς, οι απόψεις αυτές έχουν ανθίσει κατά καιρούς σε πολλά μέρη του πλανήτη και στη χώρα μας.

Σε τι ακριβώς έχω μεγάλη φαντασία, στη συνταγή ή στο ότι υπάρχει άνθιση των ναζιστικών απόψεων;

Στο να προσπαθεις να δωσεις μια συγκεκριμενη ερμηνεια στα λεγομενα μου, ΜcZab.

Γιατι δηλαδη να παραλληλιζεται η αγαπη ενος ανθρωπου για την πατριδα του με ολα τα κακα της γης? Ισως θα προσεξες φιλε οτι ειμαι ενας ακριτας, Χιωτης, και η εννοια της πατριδας μου λεει κατι παραπανω, και που οι προγονοι μου εχουν ξεκληριστει και απο τους τουρκους και απο τους ναζι. Εχω λοιπον μια εμφυτη απεχθεια και για τους μεν και για τους δε. Τωρα γνωριζεις.

Ότι ανέφεραν και οι προλαλήσαντες. Τα κρεματόρια δεν είναι γερμανική συνταγή, δυστυχώς, οι απόψεις αυτές έχουν ανθίσει κατά καιρούς σε πολλά μέρη του πλανήτη και στη χώρα μας.

Στη χωρα μας? Σε πολλα μερη του πλανητη? Που βρε Νικο?

Εμενα μονο ενα σημειο του πλανητη μου ερχεται στο μυαλο οπου μεθοδοι και τακτικες των ναζι εφαρμοζονται επακριβως. Στην Παλαιστινη.

Αντε και στις ΗΠΑ, αλλα εκει τα κακομοιρα τα ανθρωπακια κοιμουνται υπνο βαθυ αρα δε μετραει.

Στο να προσπαθεις να δωσεις μια συγκεκριμενη ερμηνεια στα λεγομενα μου, ΜcZab.

Γιατι δηλαδη να παραλληλιζεται η αγαπη ενος ανθρωπου για την πατριδα του με ολα τα κακα της γης? Ισως θα προσεξες φιλε οτι ειμαι ενας ακριτας, Χιωτης, και η εννοια της πατριδας μου λεει κατι παραπανω, και που οι προγονοι μου εχουν ξεκληριστει και απο τους τουρκους και απο τους ναζι. Εχω λοιπον μια εμφυτη απεχθεια και για τους μεν και για τους δε. Τωρα γνωριζεις.

Καμμία σχέση Χιώτη...
Εγώ έγραψα δύο ξεχωριστά πραγματάκια που ουδεμία σχέση είχαν με αυτό που περιγράφεις και αδίκως διαμαρτύρεσαι.
Πρώτον: Έγραψες ότι η τακτική των κρεματορίων κτλ δεν είναι ελληνική παράδοση και σου απάντησα ότι οι πολιτικές τοποθετήσεις δεν είναι αποτέλεσμα παραδοσιακών πιστεύω σαν τις συνταγές αλλά θέμα συνθηκών χρονικών, τοπικών και άλλων. Και επαναλαμβάνω ότι ούτε οι Γερμανοί είχαν παράδοση σε απολυταρχικά ή ακόμη χειρότερα σε ναζιστικού τύπου καθεστώτα. Ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Ισπανοί. Πάει αυτό.
Δεύτερον: Το ότι γνωρίζουν άνθηση πανευρωπαικά αλλά και στην Ελλάδα νεοναζιστικές απόψεις δεν ήταν προσωπική αιχμή, ήταν γενική διαπίστωση η οποία μάλιστα ήταν και σχετικά εύκολη. Νεοναζιστικό κόμμα είναι στο Δημοτικό συμβούλιο στην Αθήνα, πογκρόμ μεταναστών οργανώνονται και λαμβάνουν χώρα καθε λίγες μέρες στο κέντρο. Ουδεμία αιχμή προς το πρόσωπό σου σε διαβεβαιώνω.

Τώρα το ανακάλυψα το topic...

Με φώναξε κανείς??? Κάτι άκουσα για ημίθεους, κλπ....

Δεν με αφήνετε να χαλαρώσω ποτέ ρε άτιμοι.......τσ, τσ,τσ....

Καμμία σχέση Χιώτη...
Εγώ έγραψα δύο ξεχωριστά πραγματάκια που ουδεμία σχέση είχαν με αυτό που περιγράφεις και αδίκως διαμαρτύρεσαι.
Πρώτον: Έγραψες ότι η τακτική των κρεματορίων κτλ δεν είναι ελληνική παράδοση και σου απάντησα ότι οι πολιτικές τοποθετήσεις δεν είναι αποτέλεσμα παραδοσιακών πιστεύω σαν τις συνταγές αλλά θέμα συνθηκών χρονικών, τοπικών και άλλων. Και επαναλαμβάνω ότι ούτε οι Γερμανοί είχαν παράδοση σε απολυταρχικά ή ακόμη χειρότερα σε ναζιστικού τύπου καθεστώτα. Ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Ισπανοί. Πάει αυτό.
Δεύτερον: Το ότι γνωρίζουν άνθηση πανευρωπαικά αλλά και στην Ελλάδα νεοναζιστικές απόψεις δεν ήταν προσωπική αιχμή, ήταν γενική διαπίστωση η οποία μάλιστα ήταν και σχετικά εύκολη. Νεοναζιστικό κόμμα είναι στο Δημοτικό συμβούλιο στην Αθήνα, πογκρόμ μεταναστών οργανώνονται και λαμβάνουν χώρα καθε λίγες μέρες στο κέντρο. Ουδεμία αιχμή προς το πρόσωπό σου σε διαβεβαιώνω.

Καλοδεχουμενη η διαβεβαιωση McZab.

Σαφεστατα ειναι θεμα συνθηκων η εμφανιση ακραιων οργανωσεων. Η ταπεινωμενη Γερμανια δεν ξυπνησε ενα πρωι και εφερε το 3ο Ραιχ στην εξουσια. Οι κατοικοι της Αθηνας δεν αγαπησαν ξαφνικα τον Μιχαλολιακο. Η παραδοχη και δηλωση της Μερκελ οτι η πολυπολιτισμικοτητα απετυχε στη Γερμανια ειχε καποιο σκοπο. Εδω η πολιτικη αλητεια περι αλλων τυρβαζει στο θεμα των λαθρομεταναστων και ειναι αποκλειστικα υπευθυνη για την ανθηση των Εθνικιστων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ................

Ο Θεος των Ελληνων (Αρχαιων και Νεοτερων) μας προστατευει εδω και 3,000 χρονια μπορει και παραπανω.

Δεν κολλαω στην υποσταση Tου (Ενας, Δωδεκα η Αλλο) αρκει να συνεχισει να μας προστατευει :)
Και από τι μας προστατεύει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ................

Και από τι μας προστατεύει?

Απ'ολα, αλλα κυριως αισθανομαι οτι μας προστατευει απο τον κακο μας εαυτο, το μονο που θα μπορουσε να μας οδηγησει στον αφανισμο.

Το οτι ζουμε μια χουφτα ανθρωποι στο ιδιο ακριβως σημειο του πλανητη μιλωντας την ιδια γλωσσα μετα απο τοσες επιδρομες, λιμους σεισμους και καταποντισμους... και μετα απο καμποσες χιλιαδες χρονια, ειναι μαλλον εντυπωσιακο. Κατι μας προστατευει, λοιπον.

Ασε που το λεει και η διαφημηση του ΕΟΤ: Greece, Chosen by the Gods!