ANAZHTHSH CD PLAYER

...παιδιά...αν δεν είστε και εσείς "κολλημένοι" με μάρκες, κλπ, κλπ...πάρτε το παρακάτω μηχανηματάκι και βάλτε το να παίξει τα ωραία cdάκια σας... :

http://images.ciao.com/ies/images/products/normal/766/Bluesky_DV_855__605766.jpg

...είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς (για να μην πω οι περισσότεροι...) θα βάλετε στην άκρη τα cd-players σας...:dead:
...στα "Carrefour" με 35 Ευρουλάκια...αν δεν υπάρχει ακόμα, πάρτε το DV-865...παίζει τουλάχιστον το ίδιο πολύ καλά...:grinning-smiley-043

λοιπον φιλοι μου μεσα στην βδομαδα θα εχω την ευκαιρια να ακουσω το audia flight στο σπιτι μου . θα το θερει ενασ φιλοσ μου να το βαλουμε να το ακουσουμε . ισωσ να ερθει και ενασ αλλοσ την ιδια μερα με το cary cdp1 και θα εχουμε μια καλητερη εικονα πιστευω .

Που μένεις για να έρθω, αν τα καταφέρω κι αν με θέλεις, με ένα Tascam CD-01 PRO και με ένα Audio Nemesis DAC ???
Εσύ θα φροντίσεις μόνο για τα σουβλάκια και τις μπύρες. Κρασί αν θέλει κανείς μπορώ να φέρω DIY δικής μου παραγωγής , πολυ hi_end και blend από 5 διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών.
Από ένα σημείο και μετά όμως δεν θα φταίω εγώ εαν όλα τα CD players θα σου ακούγονται το ίδιο καλά. :Banane0:

Last edited:
Φίλε guru ποιο μηχανάκι είναι αυτό;
Για δώσε μας πληροφορίες.

...αν εννοείς πώς είναι εμφανισιακά (το DV-855) μπορείς να το δεις και στο avatar μου...το DV-865 είναι λίγο πιο λεπτό και με στρογγυλού σχήματος display, όπου εμφανίζονται οι πληροφορίες...:grinning-smiley-043
...στα "Carrefour" πάντως θα βρεις σίγουρα ένα από τα δύο...-bye-

Εγώ απάντησα στο παρακάτω θέμα :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=109072#post109072

και ξαναλέω κ εδώ :

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα cdp των 30 ευρώ που είναι του κιλού,που τα πουλούν τα σουπερμάρκετ και τα έχουν φτιάξει οι φίλοι μας κινέζοι χωρίς καμία προδιαγραφή, μπορούν να παίξουν καλύτερα από μηχανήματα που έχουν γίνει κατόπιν μελέτης από τον κατασκευαστή, έχουν επιλεχθεί τα υλικά, έχουν δοκιμασθεί και ας έχουν κατασκευασθεί και αυτά στην κίνα από τους ίδιους φίλους μας. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι όταν και αν έγινε κάποια σύγκριση δεν υπήρχε καλή συνοχή στα μηχανήματα μεταξύ τους + τα καλωδιά τους οπότε το αποτέλεσμα ήταν κακό.

Re: Απάντηση: ANAZHTHSH CD PLAYER

Εγώ απάντησα στο παρακάτω θέμα :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=109072#post109072

και ξαναλέω κ εδώ :

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα cdp των 30 ευρώ που είναι του κιλού,που τα πουλούν τα σουπερμάρκετ και τα έχουν φτιάξει οι φίλοι μας κινέζοι χωρίς καμία προδιαγραφή, μπορούν να παίξουν καλύτερα από μηχανήματα που έχουν γίνει κατόπιν μελέτης από τον κατασκευαστή, έχουν επιλεχθεί τα υλικά, έχουν δοκιμασθεί και ας έχουν κατασκευασθεί και αυτά στην κίνα από τους ίδιους φίλους μας. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι όταν και αν έγινε κάποια σύγκριση δεν υπήρχε καλή συνοχή στα μηχανήματα μεταξύ τους + τα καλωδιά τους οπότε το αποτέλεσμα ήταν κακό.

...και εγώ ξαναλέω εδώ :

...χα, χα...η συνήθης "δικαιολογία"...
...σίγουρα φαίνεται απίστευτο αυτό που σάς γράφω, αλλά είναι ΑΛΗΘΙΝΟ...και δεν τα βάζω όλα σε ένα καλάθι, ούτε τα θεωρώ όλα ίδια...απλά το συγκεκριμένο player έχει εξαιρετικό ήχο και "χτυπάει" μηχανήματα πολλαπλάσιας αξίας...έως και 1000 Ευρώ...και ακόμα παραπάνω...και σαφέστατα υπάρχουν καλύτερα μηχανήματα από αυτό...
...αλλά ας μην πούμε περισσότερα...γιατί δεν κάνετε και εσείς μια δοκιμούλα με το συγκεκριμένο player?????
...και κάτι τελευταίο...πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν ακούσει το συγκεκριμένο player και έχουν βάλει στην άκρη τα ακριβά μηχανηματάκια τους...και αρκετοί είναι και μέλη του forum... :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: ANAZHTHSH CD PLAYER

λοιπον φιλοι μου μεσα στην βδομαδα θα εχω την ευκαιρια να ακουσω το audia flight στο σπιτι μου . θα το θερει ενασ φιλοσ μου να το βαλουμε να το ακουσουμε . ισωσ να ερθει και ενασ αλλοσ την ιδια μερα με το cary cdp1 και θα εχουμε μια καλητερη εικονα πιστευω .

...παιδιά...μια και θα μαζευτείτε πολλοί από ό,τι καταλαβαίνω, ας "πεταχτεί" κάποιος να πάρει ένα BLUE SKY και βάλτε το και αυτό στο συγκριτικό...έστω και για "πλάκα"...πιστέψτε με...υπάρχει "θέμα" εδώ...:chinscratch:

Οπωσδήποτε η ακρόαση προέχει κάθε γνώμης.
Αλλα με την ακρόαση δεν προκρίνεται πάντα το καλύτερο. Πολλές φορές προκρίνεται το πιό ευχάριστο. Αυτά τα δύο δεν συμπίπτουν πάντα. Μάλιστα για πολλούς δεν συμπίπτουν ποτέ.

Και βέβαια υπάρχει και η κοινή λογική.

Που λέει οτι άν ισχύει ο νόμος της ακρόασης πάνω απ όλα, θα έπρεπε πριν απο την αγορά οποιασδήποτε συσκευής να δοκιμάζουμε "με τ' αυτί μας" όλες τις συσκευές που διατίθενται μηδεμίας εξαιρουμένης χωρίς να λάβουμε υπόψη τεχνικά χαρακτηριστικά, υλικά κατασκευής και άλλα δεδομένα για να κάνουμε ένα πρωτο "φιλτράρισμα". Κομματάκι δύσκολο...

Παρόλα αυτά στον ψηφιακό (ιδίως) κόσμο οι κανόνες ανατρέπονται και δεν αποκλείεται το bluesky να είναι πιό ευχάριστο απο π.χ. ένα esoteric 500πλάσιας τιμής σε ένα δεδομένο σύστημα (ειδικά τα esoteric τα θεωρώ βάσει της έρευνας που γίνεται στην εταιρεία αυτή ίσως τα πιό "σωστά" ψηφιακά συστήματα, όχι όμως πάντα τα πιό ευχάριστα). Αλλα και αυτό να συμβαίνει θεωρώ απίθανο να συμβαίνει σε όλα τα συστήματα. Αυτό δεν το επέτυχε απολύτως καμία συσκευή ήχου μέχρι σήμερα.

Οπότε ας μειωθεί ο Πακτωλός των κερασιών σε ένα λογικό επίπεδο. Πάντως θα το ακούσω κι εγώ πριν εκφέρω γνώμη.

Οι παλιοί θα θυμούνται εκείνη την τυφλή ακρόαση καλωδίων ICs στην Τηλεοπτική πριν καμιά πενταετία.

Όπου το καλώδιο που ήταν μέσα στη συσκευασία ενός DVD επικράτησε πολλών καλωδίων με τριψήφια και τετραψήφια τιμή. Αλλά βέβαια ένα "ευχάριστο" καλώδιο σε σύστημα με Ναυτίλους "ξεκούρασε" τα αυτιά πολλών, οπότε το αποτέλεσμα δεν ήταν παράλογο.

φιλου μου με συγχωρητε που εξαφανιστικα τοσες μερες αλλα διαπιστωσα ενα προβλημα με τον ενισχυτη μου και ψαχνω να δω τι θα γινει . το προβλημα ειναι οτι οταν παταω το πληκτρο να γυρισω στην εισοδο balance δεν ανταποκρινετε ο ενισχυτης .οταν το επιλεγο απο το τηλεκοντρολ αλλαζει . επικοινωνησα με τον κυριο Μενδρινο και μου ειπε οτι θα επικοινωνησει με την εταιρια και στο τελοσ τησ βδομαδας θα εχω απαντηση για το τι μπορει να γινει .θα σας απαντησω οταν εχω νεα .