Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

crabsody

Established Member
3 December 2007
172
0
Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 1000 ευρώ.Βεβαίως αν μου προτείνετε και κάποια φθηνότερη που να είναι πολύ κοντά σε άλλες με μεγαλύτερη τιμή ακόμα καλύτερα!!! :) Θα μου μείνει και κάτι στην τσέπη. Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για τις Samsung. Π.χ ο Κωτσόβολος έχει μια LE40S81B με 949euro. Αξίζει; Τι γνώμη έχετε για Philips και Sony; Εννοείτε ότι δεν έχω απαιτήσεις για Full HD. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Εγώ θα ψάξω αρκετά αλλά και μια χείρα θα με βοηθήσει γιατί ψάχνω ταυτόχρονα για έπιπλα, κουζίνες ψυγεία και τα έχω παίξει :)

panasonic 42px7.
Δεν υπαρχει καλυτερη στα λεφτα της.

Αυτή είναι plasma; Τις φοβάμαι λίγο της plasma για το burn in. Έχω άδικο; (Δεν είμαι τόσο σχετικός συγχωρήστε με)

Οχι την συγκεκριμενη.Εχει εξαιρετικο πανελ.Και να σου μεινει καποιο μικρο σημαδακι ,σε 10 λεπτα εχει φυγει.
Το πλαισιο την εχει 999ε + δωρο μια gaming/home cinema καρεκλα.

Από ότι διαβάζω το μοντέλο αυτό της Panasonic σταμάτησε και στην θέση του βγαινει το 42PV71 ,οπότε λογικά το προηγούμενο παίζει τώρα σε καλύτερη τιμή

ΟΚ παιδιά. Θα πάω να τη δω και στο μαγαζί. Καμμιά άλλη που να τηρεί τις προυποθέσεις μου έχετε υπόψη σας; Ευχαριστώ πολύ

Kλίνω προς την Panasonic 42PX70. Η ανάλυσή της όμως είναι 1024 x 720 έναντι 1366 x 768 στις αντίστοιχες LCD που κοιτάω. Να με απασχολήσει το γεγονός;

Eπίσης κάτι ακόμα. Διάβασα στο thread Burn In ένας φίλος που πήρε αυτή την τηλεόραση και έκαψε dvd για να την στρώσει και της έκανε και ολόκληρο πρόγραμμα λες και δεν ξέρω και εγώ τι. Θα πρέπει να μπω σε τέτοιους μπελάδες; Και γιατί να μην πάρω τότε μια LCD και να ξεμπερδεύω;

Eπίσης κάτι ακόμα. Διάβασα στο thread Burn In ένας φίλος που πήρε αυτή την τηλεόραση και έκαψε dvd για να την στρώσει και της έκανε και ολόκληρο πρόγραμμα λες και δεν ξέρω και εγώ τι. Θα πρέπει να μπω σε τέτοιους μπελάδες; Και γιατί να μην πάρω τότε μια LCD και να ξεμπερδεύω;
Ναι θέλει στρώσιμο (όπως τα αυτοκίνητα)...
Όχι δεν χρειάζεται να το κάνεις απαραίτητα με το ειδικό DVD. Μπορείς να το κάνεις με τα κανονικά κανάλια απλά ζούμαρε την τις πρώτες 150-200 ώρες να μην βλέπεις υπότιτλους και σήμα καναλιού. DVD με μπάρες απαγορεύονται δια ροπάλου και γενικώς οτιδήποτε στατικό. Απλά με το DVD στρωσίματος έχεις το σίγουρο-τέλειο στρώσιμο...
Εγώ για τον θείο μου και τον ξάδερφό μου που τους έβαλα και την πήρανε τους είπα θα την βάλετε στην άκρη για μιάμιση εβδομάδα σαν να μην την είχατε πάρει και θα συνεχίσετε να βλέπετε εκεί που βλέπατε. Δεν είχαν πρόβλημα και οι τηλεοράσεις στρώνουν τέλεια με το DVDάκι τους. Άλλος θέλει να την ευχαριστηθεί αμέσως και την χώνει και βλέπει και DVD κανονικά και αμάσητα αγνοώντας και burn-in και τα πάντα.
Όντως είναι λίγο μπελαλίδικη η διαδικασία αλλά είναι που λέμε για τους μερακλήδες...

Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται μπελάδες πάρε LCD να ξεμπερδεύεις...

Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε
Samsung 40' LE40S81B (920euro)
και Panasonic Plasma 42'' Viera TH-42PX7 (999euro)

Άντε βοηθήστε λίγο. Θα πάρω όποια ψηφίσουν οι πιο πολλοί :) :)

Last edited:
Πολυ ανωτερη η panasonic.

Kαλά τη δικιά σου επιλογή την ξέρω. Εσύ μου την πρότεινες άλλωστε και σε ευχαριστώ γι αυτό. Επιχειρηματολόγισε όμως και λίγο ρε αδερφέ (αν δε βαριέσαι). Π.χ η Samsung έχει καλύτερη ανάλυση.

Απάντηση: Re: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

Επιχειρηματολόγισε όμως και λίγο ρε αδερφέ (αν δε βαριέσαι). Π.χ η Samsung έχει καλύτερη ανάλυση.

εχει 145 σελιδες,δεν φθανουν?
ολο και καποια επιχειρηματα θα βεις.

Re: Απάντηση: Re: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

εχει 145 σελιδες,δεν φθανουν?
ολο και καποια επιχειρηματα θα βεις.

που είναι αυτές οι σελίδες ρε παιδιά;;

Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε
Samsung 40' LE40S81B (920euro)
και Panasonic Plasma 42'' Viera TH-42PX7 (999euro)

Άντε βοηθήστε λίγο. Θα πάρω όποια ψηφίσουν οι πιο πολλοί :) :)

To μονο κακο της Panasonic ειναι το ενα HDMI αλλιως ειναι πολυ καλυτερη.

Κοιτα παντως και την Philips 42PFP5532 που ειναι και αυτη πλασμα και μπορεις να την βρεις στα 999 ευρω και αυτη.

Eυχαριστώ παιδιά όλους σας για τη βοήθεια. Το dvd player μου έτσι κι αλλιώς δεν έχει HDMI οπότε δεν με απασχολεί και πολύ. Μήπως αν καταλήξω τελικά στην Panasonic αξίζει να πάω στην 42PX70 και να μην τσιγκουνευτώ τα 150euro? Έχει 10000 contrast ενώ η 42PX7 8000.

Last edited: