Αναζητηση 37" κοντά στα 1000 ευρω..

Re: Απάντηση: full hd tv 37"

Ρε παιδια προτεινετε 40αρα?

Εγω καθομαι στα 3.5 μετρα με 40αρα και δεν παλευεται με τιποτα!

Παλι σε εξοδα θα αναγκαστω να μπω!

Ρε παιδια προτεινετε 40αρα?

Εγω καθομαι στα 3.5 μετρα με 40αρα και δεν παλευεται με τιποτα!

Παλι σε εξοδα θα αναγκαστω να μπω!

Γιάννη κι εγώ 50άρα θα έπαιρνα ... αλλά κάποιος που πάει για 37άρα δεν είναι εύκολο να πειστεί. Είναι μεγάλο το άλμα :D

Όσον αφορά τα έξοδα .. άλλο που δεν θέλεις καινούριο κομμάτι στο σαλόνι. Σε κάνα χρόνο θα κοιτάμε για 60ρες :P

Last edited:

Γιάννη κι εγώ 50άρα θα έπαιρνα ... αλλά κάποιος που πάει για 37άρα δεν είναι εύκολο να πειστεί. Είναι μεγάλο το άλμα :D

g10rg0s επεσες διανα :SFGSFGSF:!! αυτη τη στιγμη για να σου δωσω να καταλαβεις εχω μια samsung lcd 32" ....οποτε απο 32" σε 50" με τρομαζει λιγο.

δεχομαι ομως τη γνωμη ολων σας οτι πρεπει να στραφω προς τις 40"

g10rg0s επεσες διανα :SFGSFGSF:!! αυτη τη στιγμη για να σου δωσω να καταλαβεις εχω μια samsung lcd 32" ....οποτε απο 32" σε 50" με τρομαζει λιγο.

δεχομαι ομως τη γνωμη ολων σας οτι πρεπει να στραφω προς τις 40"

Πάρε μια 40W3000 που στα 1500 είναι κλοπή, και κράτα τα ρέστα για να επιδοτήσεις την 46άρα που θα πάρεις του χρόνου :D

Re: full hd tv 37"

Τoshiba 46XF355........... εχει και 1999 ευρωπουλα και ειναι ταμαμ για την αποσταση και σε καλυπτει ψυχολογικα στην εμφανιση φερνοντας σε 42αρα.

Τωρα αν ειναι μεγαλο το αλμα η μικρο απο 37 στις 46 δεν ξερω ......ποσο πηδαει ο καθενας μας.

Στα 3.5+ μετρα ομως , αν πας να εξεταστεις και παρουσιασεις 37αρα ................ δεν περνας το μαθημα " Συσκευες LCD ,CRT ,PLASMA , Οπισθιας προβολης " ποτέ .

Re: αναζητηση 37" στα 1000 ευρω..

Γιατι ειναι καλυτερη?
Να μου ελεγες την 37LB75 να πω ενταξει...

Υπαρχει μοντελο 37LB75 ??? :nounder:
Απ' οσο ξερω οχι, γιατι θα το ειχα ηδη παρει :smash:

Γιατι ειναι καλυτερη?

Να μου ελεγες την 37LB75 να πω ενταξει...

H 32LB75 (η αντιστοιχη 32αρα) ειναι η μοναδικη LG που θυμαμαι να εχει παρει 5 αστερια σε τεστ απο Αγγλικα περιοδικα...

http://www.tech.co.uk/home-entertainment/tv/projectors/lcd/review/lg-32lb75

Γιατι ειναι...!
Καλυτερο κοντραστ και καλυτερο μαυρο... και ολα αυτα 100ευρω φθηνοτερα...
Το μοντελο αυτο της LG εχει χαμηλοτερη τιμη στην ελλαδα απ'οτι γερμανια... ειναι τρελη ευκαιρια!

Γιατι ειναι...!
Καλυτερο κοντραστ και καλυτερο μαυρο... και ολα αυτα 100ευρω φθηνοτερα...
Το μοντελο αυτο της LG εχει χαμηλοτερη τιμη στην ελλαδα απ'οτι γερμανια... ειναι τρελη ευκαιρια!

Δες εδω συγκριτικα HD Ready LG με Full ΗD της ιδιας μαρκας ποια εχει καλυτερη εικονα...

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/LG_37LF66.htm
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/LG_37LC55.htm

Στα ιδια λεφτα εννοειται οτι η HD Ready θα εχει καλυτερη αποδοση overall.

Τoshiba 46XF355........... εχει και 1999 ευρωπουλα και ειναι ταμαμ για την αποσταση και σε καλυπτει ψυχολογικα στην εμφανιση φερνοντας σε 42αρα.

+1 και απο μενα! :SFGSFGSF:

Στα 3.5+ μετρα ομως , αν πας να εξεταστεις και παρουσιασεις 37αρα ................ δεν περνας το μαθημα " Συσκευες LCD ,CRT ,PLASMA , Οπισθιας προβολης " ποτέ .

:flipout::flipout::flipout:

Καλά, μιλαμε κάθε που διαβαζω τα posts σου, ξεκαρδιζομαι στα γέλια! :SFGSFGSF:
Να είσαι παντα καλά να γραφεις και να εχεις παντα αυτό το χιούμορ φιλε μου...:ernaehrung004:

1) 37'' και full HD στα 3,8μ. είναι δώρο άδωρο, αφού δε πρόκειται να δεις διαφορά σε σχέση με μία HD Ready τηλεόραση.

2) Στα 3,8μ. οι 37'' είναι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ. Θα το μετανιώσεις σε χρόνο dt.

Όσο για προτάσεις, τα παιδιά παραπάνω έχουν ήδη κάνει αρκετές....

1) 37'' και full HD στα 3,8μ. είναι δώρο άδωρο, αφού δε πρόκειται να δεις διαφορά σε σχέση με μία HD Ready τηλεόραση.

2) Στα 3,8μ. οι 37'' είναι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ. Θα το μετανιώσεις σε χρόνο dt.

Όσο για προτάσεις, τα παιδιά παραπάνω έχουν ήδη κάνει αρκετές....

:SFGSFGSF:

Oπως εγραψε και ο φιλος Εvanl:

Φίλε μου μην παρασύρεσαι από το μαρκετίστικο "full hd", δεν θα έπρεπε αυτό να είναι το κύριο κριτήριό σου.

Φιλε μου γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι οι 75/76 ειναι η νεα σειρα της LG και δεν εχει ουδεμια σχεση με τις 55,65/66.. και οτι αλλο μου αναφερεις και μου δινεις σε λινκ?

:drummer:ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ΠΑΝΕΛ, ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!:drummer:

τωρα...? :FSGSFGS4:

Απλως λεω οτι αν δυο τηλεορασεις εχουν την ιδια τιμη και η μια ειναι Full HD και η αλλη HD Ready τοτε η HD Ready κατα 99% θα εχει καλυτερη εικονα.

Τα εξτρα λεφτα που κοστιζει το πανελ στις Full HD τα βγαζουν οι εταιρειες με εκπτωσεις στα αλλα χαραστηριστικα (scaler , interlacing κτλ).

Αν νομιζεις οτι ενα μοντελο 2006 (LC55) με χειροτερα specs εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας απο ενα μοντελο Νοεμβριου 2007, δηλαδη μοντελο 2008 (LF75) με πολυ καλυτερα specs θα ηθελα να μου εξηγησεις πως το στηριζεις αυτο...

Σου ειπα... στο εξωτερικο η LF75 εχει 1200ευρω... εδω εχει παραδοξως 900ευρω... τι το φθηνιαρικο βρισκεις με τετοια εξελιξη στην τεχνολογια...?

Και ειμαι σιγουρος οτι στην ιδια την LG ενα πανελ 1080p δε κοστιζει και πολυ παραπανω απο ενα πανελ 768p... ειναι κατασκευαστης πανελ... η διαφορα κοστους θα ειναι αστεια ειτε ετσι ειτε αλλιως... απλα πρεπει να κρατησει παραπανω τιμη για τα full HD λογω μαρκετινγ απο τα HDready... που φυσικα κραταει... τα full HD μοντελα της εχουν μια διαφορα 200-300ευρω απο τα "απλα" που το θεωρω λογικοτατο...
Και δε κανει καραγκιοζιλικια σαν τους αλλους που τα full HD με τα HDready εχουν διαφορες 500-1000ευρω στις ιδιες ιντσες, απλα για να ειναι ακριβοτερα και εχουν τα ιδια engines "μεσα"...

Last edited:

Eγω δεν ειπα τιποτα για φθηνιαρικο απλως εξηγω οτι επειδη μια τηλεοραση ειναι Full HD δεν σημαινει οτι θα ειναι και καλη.

Τα contrast τυπου 15,000:1 κτλ. ειναι ψευτικα και ανουσια ετσι και αλλιως.

λοιπον μετα απο αρκετο ψαξιμο και με την βοηθεια σας βεβαια εχω καταληξει σε 2..την toshiba Regza 37R3500PG και την lg 37lf75..
προς το παρον "κλεινω" προς την toshiba,λογω 100 hz κυριως..θα τις δω και απο κοντα βεβαιως.εχει παρει κανενας καποια απο τις 2?