Αναζήτηση 37άρας LCD 720p

htrul18

New member
28 August 2008
8
Καταρχήν καλώς σας βρήκα! -bye- Και τώρα η ερώτησή μου:
Ποια 37άρα LCD TV προτείνετε με ανάλυση 720p και τιμή έως 900 ευρώ; Τη θέλω για σύνδεση με HTPC οπότε πρέπει να έχει 1:1 pixel mapping. Ευχαριστώ!

Μπορείτε να μου πείτε και 1-2 επιχειρήματα; Τηνέχω σταμπάρει αυτή γιατί μου την ξαναπρότεινε ο elusive σε άλλο forum :p. Αλλά θέλω να ξέρω γιατί. Τι καλύτερο έχει από τις υπόλοιπες της κατηγορίας; Π.χ η Toshiba έχει 2-3 μοντέλα στις 37 ίντσες και στην τιμή που ψάχνω.

Απάντηση: Re: Αναζήτηση 37άρας LCD 720p

Μπορείτε να μου πείτε και 1-2 επιχειρήματα; Τηνέχω σταμπάρει αυτή γιατί μου την ξαναπρότεινε ο elusive σε άλλο forum :p. Αλλά θέλω να ξέρω γιατί. Τι καλύτερο έχει από τις υπόλοιπες της κατηγορίας; Π.χ η Toshiba έχει 2-3 μοντέλα στις 37 ίντσες και στην τιμή που ψάχνω.

Kαλά ρε με έδωσες στεγνά?! :argh: :flipout: Απλώς η Sony είναι καλύτερη.:Banane0: Κάτσε να´ρθει και ο Rivers να σου τα πει.:grandpa: Αλλά ποιες toshiba λες? Τα καλά μοντέλα της toshiba ξεκινάνε από τις 40 και είναι 1080p.:chinscratch: Πάντως σκέψου και τη Samy που σου είπα.Size does matter.:alberteinstein:

Ναι. Όπως έγραψα και στο πρώτο post θα συνδεθεί με HTPC. :)

Ναι αυτό το είδα, απλά ρώτησα αν θα χρησιμοποιείται μόνιμα σαν οθόνη κάποιου PC γενικής χρήσης ή μόνο για την προβολή ταινιών. Η απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα σε ενδιαφέρει ?

Κάνω τις ερωτήσεις γιατί υπάρχει η 37LG6000 με 1080p και 100Hz και τιμή κάτω από 1000 .

Ναι αυτό το είδα, απλά ρώτησα αν θα χρησιμοποιείται μόνιμα σαν οθόνη κάποιου PC γενικής χρήσης ή μόνο για την προβολή ταινιών. Η απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα σε ενδιαφέρει ?

Κάνω τις ερωτήσεις γιατί υπάρχει η 37LG6000 με 1080p και 100Hz και τιμή κάτω από 1000 .

Το HTPC θα το έχω για ταινίες (HD και DVD), μουσική (άσχετο με την ΤV, απλά το αναφέρω) και από λίγο browsing και gaming. Με ενδιαφέρει και το τηλεοπτικό σήμα ναι.

Το HTPC θα το έχω για ταινίες (HD και DVD), μουσική (άσχετο με την ΤV, απλά το αναφέρω) και από λίγο browsing και gaming. Με ενδιαφέρει και το τηλεοπτικό σήμα ναι.

Τότε εκτός από την Sony κοίτα και την LG6000. Έχει κάπως περίεργο design, αλλά είναι πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.

Τότε εκτός από την Sony κοίτα και την LG6000. Έχει κάπως περίεργο design, αλλά είναι πολύ καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει.

Δεν ξέρω, έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν θα είναι καλό ή κακό να πάρω 1080p. Λογικά μετά θα χρειαστώ περισσότερες ίντσες. Με 37άρα και 720p είμαι στο όριο για την απόσταση που θα είμαι. Μάλλον για τη Sony θα πάω. Αν και δε χωνεύω τη Sony σαν εταιρεία αλλά τι να κάνουμε...

η προταση μου ειναι sharp 37 x 20 κανει γυρω στα 1100 αλλα πρακτικα καθε μερα που την βλεπω παιζει πολυ καλυτερα κ απο την 6000 κ αποτην 37 656 της σαμσουνγκ. βεβαια δεν εχει τα 100 χερτζ αλλα σου μιλαω πανελικα κ εχει κ 4 μς χρονο αποκρισης.