Αναζήτηση 37άρας LCD

Μεγάλε καλορίζικη κι απο μένα!!!
Αλλά ας μου πεί κάποιος κι εμένα για τη 37" philips που ανάφερα ποιό πάνω?
Σκέφτομαι να την πάρω άμεσα και με προβληματίζεται.
Την έιδα δίπλα με την αντίστοιχη LG και τη Samsung LE37R72B και μου άρεσε πολύ περισότερο από αυτές και είναι στην ίδια τιμή πάνω κάτω.

Antreas said:
Γειά σας κι απο μένα παιδιά:fahne90:
Διάβαζα το θέμα και αναρωτιέμαι γιατί κανείς σας δεν έχει αναφέρει τη philips 37pf5321/12 lcd wxga, 1366x768 hd ready.
Μήπως δεν το ξέρεται αυτό το μοντέλο στις 37'';
Σκέφτομαι να την πάρω, την είδα στην ηλεκτρονική και μου άρεσε, τι λέτε?
Περιμένω τις απόψεις σας γιατί με προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν αναφερθήκατε καθόλου σ'αυτό το μοντέλο!!
Ευχαριστώ
Καταρχήν, καλωσήρθες στην παρέας μας.
Όσον αφορά την παραπάνω Philips, αν εσένα σου αρέσει τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Έχε υπόψην βέβαια ότι δεν θεωρείται πολύ καλό μοντέλο της, πιθανότατα με τις ανάλογες ρυθμίσεις να δεις από άλλες αντίστοιχες τηλ καλύτερη εικόνα.

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.
Ίσως να με επηρέασε και ο πωλητής στο κατάστημα και να μου φάνηκε καλύτερη. Γιατί λες ότι δε θεωρείται πολύ καλό μοντέλο? ήμουν έτοιμος να την πάρω και μπήκα εδώ ψάχνοντας και προβληματίστικα.
Δεν έχω και πολύ εμπειρία σε αυτά τα θέματα και φοβάμε μη πέσω θύμα διάφορων πωλητών.
Σε 37" τη προτείνεται απο την εμπειρία σας να πάρω με αυτά τα λεφτά πανω κάτω (1800€)?

Δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία (37") δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, τουλάχιστον όχι τόσες πολλές όσο στις 32" κ >40" ...

Τα μοντέλα λίγο-πολυ γνωστά: Ή θα δώσεις κάτι παραπάνω, και θα πάρεις την γνωστή πλέον (στους περισσότερους σίγουρα) ΑΜΟΙ με την καλύτερη ανάλυση 1920x1080p (αν όντως σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο), 2πλό tuner, card-reader, και με την καλύτερη τιμή γι αυτά τα χαρακτηριστικά (1950€).
Μετά, πας στις πιο διαδεδομένες με ανάλυση 1366x768 (κ πάλι φοβερή εικόνα δηλαδή!), όπως Samsung LE37R72B (όχι, δεν ευλογώ τα γένια μου! :P), ή LG 37LB1R (με 2 δέκτες) και 37PC2R (κομματάκι φτηνότερη αυτή).
Αυτά τα ξέρω σίγουρα γιατί τα έψαχνα κ εγώ, είναι όλες πράγματι πολύ καλές τηλεοράσεις, απ ότι είχα διαβάσει κ εδώ.
Μετά υαρχουν κ από Toshiba και Sharp, αλλά γι αυτές ίσως ξέρει παραπάνω κάποιο άλλος στο forum...

Last edited:
Antreas said:
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.
Ίσως να με επηρέασε και ο πωλητής στο κατάστημα και να μου φάνηκε καλύτερη. Γιατί λες ότι δε θεωρείται πολύ καλό μοντέλο? ήμουν έτοιμος να την πάρω και μπήκα εδώ ψάχνοντας και προβληματίστικα.
Δεν έχω και πολύ εμπειρία σε αυτά τα θέματα και φοβάμε μη πέσω θύμα διάφορων πωλητών.
Σε 37" τη προτείνεται απο την εμπειρία σας να πάρω με αυτά τα λεφτά πανω κάτω (1800 )?
Εγώ μάλλον δεν είμαι αντικειμενικός κ το παραδέχομαι...!:grinning-smiley-043
Είμαι κάτοχος μιας 37" ΑΜΟΙ με true HD panel 1920*1080p κ βλέπω καθημερινά τι μπορεί κ κάνει σε καλό σήμα dvd upscaled φυσικά κ σε σήμα HD από pc. Οπότε έχοντας δει την Philips αυτή σε μαγαζιά βέβαια, δεν την θεωρώ κ κορυφή.
Από την άλλη η Samsung που αναφέρετε πραγματικά είναι διαμάντι. Φοβερή εικόνα αν κ είναι χαμηλότερης ανάλυσης. :music-smiley-005:
Δεν θέλω να σε επηρεάσω κιόλας, όταν τα μάτια μας είναι ο οδηγός μας, τότε αυτά εμπιστευόμαστε.

Re: Απάντηση: Αναζήτηση 37άρας LCD

Μιχάλης Κορ. said:
...όταν τα μάτια μας είναι ο οδηγός μας, τότε αυτά εμπιστευόμαστε.

Αυτό είναι το σωστότερο!
Γιουρούσι στα μαγαζιά λοιπόν, για να προσπαθήσεις να δείς όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα! Αν μπορέσουν κ σε κάποιο μαγαζί να σου συνδέσουν την τηλεόραση που σε ενδιαφέρει με DVD, ακόμα καλύτερα τότε, από το ελεεινό τηλεοπτικό σήμα που παίζει.
Εγώ σε μία LG πάντως που ζήτησα να μου τη συνδέσουνε στο MediaMarkt, προσπαθούσε ο πωλητής κ δε μπορούσε!!!! Επίπεδο μιλάμε, όχι αστεία!

BTW, μην ξεχνιόμαστε για το basket... ΕΛΛΑΔΑΑΑΡΑΑΑΑΑ!!!! :fahne90:
Πάμε για το :firstprize: !!!!

Πηρε ενας φιλος την toshiba 37WL66 και μου φανηκε πολυ χαλια η εικονα της. Γενικα δεν μου αρεσουν οι Lcd αλλα μου θυμηζε bluesky ο χρονος αποκρισης της...

Φιλε hsigma, καλωριζικη! :ernaehrung004:
Πραγματικα πηρες ενα διαμαντι. Ισως και η καλυτερη επιλογη στις 37 ιντσες αυτη τη στιγμη, με εξαιρεση την ΑΜΟΙ που ειναι TRUE HD, αλλα κοστιζει λιγο περισσοτερο. Θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αν την συνοδεψεις και με ενα καλο DVD Player, τοτε θα δεις τι μπορει να κανει αυτη η τηλεοραση που πηρες ;)

Re: Απάντηση: Αναζήτηση 37άρας LCD

panosxgr said:
Φιλε hsigma, καλωριζικη! :ernaehrung004:
Πραγματικα πηρες ενα διαμαντι. Ισως και η καλυτερη επιλογη στις 37 ιντσες αυτη τη στιγμη, με εξαιρεση την ΑΜΟΙ που ειναι TRUE HD, αλλα κοστιζει λιγο περισσοτερο. Θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αν την συνοδεψεις και με ενα καλο DVD Player, τοτε θα δεις τι μπορει να κανει αυτη η τηλεοραση που πηρες ;)

Σε ευχαριστώ φίλε Πάνο (και εσύ καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη, πού τόσο ανυπόμονα περίμενες!). Πιστεύω πως όντως ήταν καλή επιλογή, αν και ακόμα δεν το έχω διαπιστώσει "ιδιοις όμμασι" καθώς έχω ακόμα μια βδομάδα αναμονή :bang:
Προς το παρόν θα χρησιμοποιήσω το παλιό καλό μου DVD player μου της Crypto, μέχρι να ηρεμήσουμε οικονομικά κ να φτιάξω κανένα HTPC... :Banane0:
Mέχρι τότε, υπομονή!
BTW, η καλύτερη έξοδος που μπορώ να χρησιμοποιήσω, είναι η component, σωστά? Αντί για Scart εννοώ. (καθώς απουσιάζει κάθε ίχνος ψηφιακής εξόδου στό DVD player...)

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Hsigma : καλορίζικη η TV!!! εκανες πολύ καλή αγορά. Με λιγη προσοχή και (καποια στιγμη) ενα καλύτερο Player ή ενα HTPC θα δεις τις δυνατότητες της :firstprize:

Σε ευχαριστώ Γιώργο, καλα να είμαστε να τις χαιρόμαστε τις κούκλες!!! :ernaehrung004:

hsigma said:
Ευχαριστώ πολύ!!
Κι εγώ θέλω να πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή
(προς Θεού, δε με επηρέασαν καθόλου οι διαφημίσεις για τη συγκεκριμένη μάρκα, είπαμε, το ψάξαμε κάμποσο, ζυγίσαμε και τις ανάγκες μας...)

Τη βρήκα 1800 στα Expert στο Notos Galleries Home.
Δεν ήταν η χαμηλότερη τιμή που βρήκα (στο Media Markt π.χ. την είχε 1749 ), αλλά:
1) Ήταν το μοναδικό κατάστημα απ όσα έψαξσ που έκαναν άτοκες δόσεις
2) Ας είναι καλά η λίστα γάμου (νεόνυμφος γαρ ;)) που βοήθησε κάπως στο να φανεί χαμηλότερο το ποσό!

Και εγω νεονυμφος ειμαι αχαχαχα. Αλλα ακομα tv δεν πειρα. Ειπα σημερα στη γυναικα μου οτι σε κανα χρονο θα βγουνε τα καλα τα μοντελα και τοτε θα αγορασουμε και μου τα χωσε κανονικα.:blink: Μα γιατι:nounder:

Απάντηση: Re: Αναζήτηση 37άρας LCD

=silent= said:
Και εγω νεονυμφος ειμαι αχαχαχα. Αλλα ακομα tv δεν πειρα. Ειπα σημερα στη γυναικα μου οτι σε κανα χρονο θα βγουνε τα καλα τα μοντελα και τοτε θα αγορασουμε και μου τα χωσε κανονικα.:blink: Μα γιατι:nounder:

Γιατί ρε κουμπάρε οι γυναίκες ΔΕΝ σκαμπάζουν απο τέτοια...έτσι απλά..-bye-

=silent= said:
Και εγω νεονυμφος ειμαι αχαχαχα. Αλλα ακομα tv δεν πειρα. Ειπα σημερα στη γυναικα μου οτι σε κανα χρονο θα βγουνε τα καλα τα μοντελα

Το προβλημα ειναι οτι και του χρονου παλι θα λες οτι "σε κανα χρονο θα βγουν τα καλα μοντελα" οποτε...-bye-

Ήθελα νάξερα....

Καλημέρα silent!!!-bye-
ήθελα νάξερα τι είπες στην γυναίκα σου όταν αγόρασες τους "ναυτίλους" του αβατάρ σου...
χαχαχαχα:flipout: :flipout:

=silent= said:

Σε κανένα χρόνο??? Και περίμενες να συμφωνήσει??? :flipout:
Εδώ εγώ της είπα για μερικούς μήνες κ έβγαλε καντήλες...:slapface:
ΧΑΧΑΧΑ
Πολύ αισιόδοξο σε κόβω!! :P

Προφανώς αφού δεν πήρα απάντηση στο ερώτημα που είχα θέσει μερικά posts νωρίτερα (για το αν η καλύτερη έξοδος που μπορώ να χρησιμοποιήσω, είναι η component, καθώς απουσιάζει κάθε ίχνος ψηφιακής εξόδου στο DVD player),
υποθέτω ότι έχω πέσει μέσα, έτσι?

hsigma said:
Προφανώς αφού δεν πήρα απάντηση στο ερώτημα που είχα θέσει μερικά posts νωρίτερα (για το αν η καλύτερη έξοδος που μπορώ να χρησιμοποιήσω, είναι η component, καθώς απουσιάζει κάθε ίχνος ψηφιακής εξόδου στο DVD player),

Nαι , θεωρητικά η component ειναι η καλύτερη αναλογική σύνδεση που μπορείς να κανεις με το τρέχον setup του συστήματός σου...

hsigma said:

Πράγματι η καλύτερη δυνατή σύνδεση που μπορείς να κάνεις είναι η component. Εγώ πριν πάρω dvd με hdmi είχα συνδέσει με scart/rgb ένα dvd marantz dv6400 που πριν 2 χρόνια ήταν από τα καλά μηχανήματα της εταιρείας κ μόλις έκανα σύνδεση με component η εικόνα πραγματικά άλλαξε προς το καλύτερο.

hsigma said:
Σε κανένα χρόνο??? Και περίμενες να συμφωνήσει??? :flipout:
Εδώ εγώ της είπα για μερικούς μήνες κ έβγαλε καντήλες...:slapface:
ΧΑΧΑΧΑ
Πολύ αισιόδοξο σε κόβω!! :P

Σας καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ
(συμπάσχων εδώ)