Αναζήτηση βιβλίου...

Μα τότε απο τούς περισσότερους τίτλους θα έμεναν μονον τα άρθρα,ο,η ,τό.
Θα γινόμαστε κάτι σαν Τεξανοί,οχι του Μπρόντμπακ για να μην αρχίσουν πάλι αντιπαραθέσεις,αλλά απο τούς άλλους που η πιό δύσκολη λέξη τους είναι το ούγκ.:flipout: :flipout: Ωχ,λές ρε σύ να θίξουμε κανέναν Τεξανό γέννημα θρέμμα που να μάς διαβάζει???:eek:

Μπρόκμπακ Σπύρο μου,ΜΠΡΟΚΜΠΑΚ !

Πέντε φορές το είχα δεί πέρυσι..(Λες να χαρακτηριστώ και εγώ ??:flipout: )

Ασε που δεν πιστεύω να υπάρχει Τεξανός που μπορεί να διαβάζει ελληνικά (εδώ τα δικά τους και..)-bye-

Μπρόκμπακ Σπύρο μου,ΜΠΡΟΚΜΠΑΚ !

Πέντε φορές το είχα δεί πέρυσι..(Λες να χαρακτηριστώ και εγώ ??:flipout: )

Ασε που δεν πιστεύω να υπάρχει Τεξανός που μπορεί να διαβάζει ελληνικά (εδώ τα δικά τους και..)-bye-

Οκ,Brokeback.Πως μούρθε Μπρόντ??Απο το άγχος φαινεται μήν μου ξεφύγει καμιά ´στραβή´:flipout: :flipout:

..αν θέλετε να ξεφύγετε και λίγο, να γελάσετε και να προβληματιστείτε..αν δεν το έχετε διαβάσει.."ποιός πήρε το τυρί μου"

Απάντηση: Re: Αναζήτηση βιβλίου...

..αν θέλετε να ξεφύγετε και λίγο, να γελάσετε και να προβληματιστείτε..αν δεν το έχετε διαβάσει.."ποιός πήρε το τυρί μου"

Συγγραφέας? Δεν το έχω ακουστά.

Το έχουν οι εκδόσεις κλειδάριθμος (απο μια γρήγορη ιντερνετική ματιά στον Ελευθερουδάκη), συγγραφέας είναι ο Johnson Spencer. Είναι μια ωραία ιστορία με δίδαγμα που αφορά τις "αλλαγές" (γενικώς) σε επαγγελματικά, προσωπικά, κλπ. Έχει γέλιο. Είναι μικρό βιβλίο.

Όταν έκλαψε ο Νίτσε.- Yalom
Ζαχίρ - Coelho
Kαι φυσικά Το άρωμα του ονείρου, όπως προείπε και η Άννα.