αναζητηση cd player

Τι δοκιμές και πράσινα άλογα. Σου πουλάνε φίκια για μεταξοτές κορδέλες και μετά κάνουν τους κινέζους. Γιατί αν σου ζητήσουν στο Ελλαδιστάν Visa για εγγύηση θα την δώσεις? Εγώ με τίποτα. Εδώ όλοι κοιτάμε, ποιόν θα κοροϊδέψουμε και πως θα τα αρπάξουμε. Όχι αν έχω άδικο πες τε μου.

Χωρίς γραφειοκρατία και εγγύηση… εγώ δεν σου έδινα παντός μηχάνημα :-)
Απορώ εάν θα σε αφήσουν να νοικιάσεις και αμάξι…

Είπαμε φταίει και ο καταναλωτής :a0210:

Έρχονται τα κοινόχρηστα στην πολυκατοικεία που μένεις και λες μα γιατί. Δεν είχα θέρμανση αυτό τον μήνα!!

Γυρίζεις σπίτι σου μετά την δουλιά και βλέπεις ότι κάποιος έχει βάλει το αυτοκίνητό του στην θέση σου στο πάρκινγκ, ή σου έχει φάει την μισή προσπαθόντας να το στριμώξει δίπλα σου.

Άστα… φέτος είμαι διαχειριστής… τι ακούω ο άμοιρος (και όμηρος) :-)

Και χθες έστειλα απειλητικό ραβασάκι σε κάποιον που μου είχε κλείσει το παρκινγκ…. (αντί να πάρω την τροχαία)

Αλλά φίλτατε μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και ας μην κατηγορούμε τους πάντες. :ernaehrung004:

Όχι βέβαια δεν αναφέρομαι σε όλους και δεν θέλω να τα ισοπεδόσω όλα. Εξάλλου υπάρχουν και οι εξερέσεις.

Χωρίς γραφειοκρατία και εγγύηση… εγώ δεν σου έδινα παντός μηχάνημα :-)
Απορώ εάν θα σε αφήσουν να νοικιάσεις και αμάξι…

Είπαμε φταίει και ο καταναλωτής :a0210:

Φταίει και ο καταναλωτής συμφωνώ μαζί σου που δεν απαιτεί. Εγώ σαν τον βλάκα, πήρα μια τηλεώραση πέρυση το καλοκαίρι (1000 Ευρώ), είχε πρόβλημα από την πρώτη μέρα και αντί να την πάω πίσω και να την βάλω στον πάτο του τύπου, την έστειλα για service. Δεν φταίω κι εγώ? Φταίω. Τί να πώ. Δεν θα ξαναπατήσω στο μαγαζί του όμως. Να δούμε ποιός θα χάσει τελικά. Άστον αυτόν να χαίρεται νομίζοντας ότι κοροϊδεύει τους βλάκες. Όταν όμως θα δεί τον τζίρο του να πέφτει σε κανά δυο χρόνια, τότε να δούμε ποιός θα είναι ο βλάκας. Αντίθετα, από εκεί που πήρα τα ηχεία μου έχω να πώ τα ακλύτερα για το παλικάρι που με εξυπηρέτησε. Άπεχτος. Οτιδήποτε αναβάθμιση κάνω, που θα γίνει σύντομα, θα την κάνω από αυτόν. Και θα του στείλω και κόσμο. Σωστός επαγγελματίας και αυτά που μου είπε και που με συμβούλεψε ήταν πολύ σωστά. Δεν είναι όλοι ίδιοι. :ernaehrung004:.

και για να κλεισει το νημα, αγορασα το pioneer. ειναι πραγματικα πολυ εντυπωσιακο! εδωσε νοτα hi end στ' αυτια μου. μονο ντεφο, το χρωμα του αλλα και ροζ να ηταν παλι θα το επαιρνα. περισσοτερες εκτιμησεις με τον καιρο.

Καλοάκουστο!
Δώστου μερικές μέρες να έρθει στα ίσα του.Μετά μας λές τι ακούς.

Με τι ιντερκονέκτ το παίζεις;

εχω παρει xlo reference 2 για δοκιμη και θα το συγκρινω με το δικο μου (ultralink matrix 2) μολις μου το επιστρεψουν γιατι το εχω δωσει σε ενα φιλο να το ακουσει.
εχεις να προτεινεις κατι συγκεκριμενο?
το player ειναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακο. δεν περιμενα τετοια διαφορα με player για να ειμαι ειλικρινης. τετοια αναλυση και στερεοφωνια που αλλαζεις κατηγορια.
το μονο παραπονο ειναι οτι ξεφευγουν τα πριμα σε πολυ συγκεκριμενες στιγμες και με συγκεκριμενες ηχογραφησεις, μαζευεται με καλωδιο αυτο?

υπενθυμιση...
Δυστυχως μολις το ειδα και μαλιστα ηδη πειρατε player. Εννοειται παντως οτι μπορειτε να παρετε χρησιμοποιωντας το ονομα μου κατι απο την Στουρναρη οποτε θελετε. Καλο μονο ειναι να μου κανετε ενα τηλεφωνο πριν. Καλοακουστο το μηχανημα σας.

το μονο παραπονο ειναι οτι ξεφευγουν τα πριμα σε πολυ συγκεκριμενες στιγμες και με συγκεκριμενες ηχογραφησεις, μαζευεται με καλωδιο αυτο?

Αν "ξεφεύγουν" τα πρίμα σημαίνει ότι
1) Η ηχογράφηση έχει πρόβλημα, οπότε δεν θα σου συμβούλευα να το πειράξεις
2) Το σύστημά σου είναι οριακά στημένο για να ξύσει. Εκεί μπορείς να παίξεις με καλώδια.

Το θέμα όμως με το καλώδιο είναι ότι θα ακούγονται ΟΛΕΣ οι ηχογραφήσεις πιο μουντές, ιδιαίτερα αυτές που δεν σου δημιουργούν πρόβλημα τώρα.
Δοκίμασε κάποιο VDH αν το XLO σου ξύνει... Ή γενικά κάτι σε άνθρακα.
Μείνε μακρυά από Nordost και γενικά ασήμι!

Δυστυχως μολις το ειδα και μαλιστα ηδη πειρατε player. Εννοειται παντως οτι μπορειτε να παρετε χρησιμοποιωντας το ονομα μου κατι απο την Στουρναρη οποτε θελετε. Καλο μονο ειναι να μου κανετε ενα τηλεφωνο πριν. Καλοακουστο το μηχανημα σας.

κριμα που δεν το ειδατε νωριτερα! δεν ηθελα να επιμεινω κι αλλο γιατι ισως γινομουν φορτικος.
ευχαριστω πολυ για τις ευχες, ελπιζω να συνεργαστουμε στο μελλον.

Αν "ξεφεύγουν" τα πρίμα σημαίνει ότι
1) Η ηχογράφηση έχει πρόβλημα, οπότε δεν θα σου συμβούλευα να το πειράξεις
2) Το σύστημά σου είναι οριακά στημένο για να ξύσει. Εκεί μπορείς να παίξεις με καλώδια.

Το θέμα όμως με το καλώδιο είναι ότι θα ακούγονται ΟΛΕΣ οι ηχογραφήσεις πιο μουντές, ιδιαίτερα αυτές που δεν σου δημιουργούν πρόβλημα τώρα.
Δοκίμασε κάποιο VDH αν το XLO σου ξύνει... Ή γενικά κάτι σε άνθρακα.
Μείνε μακρυά από Nordost και γενικά ασήμι!

ειναι πολυ πιθανον να ειναι θεμα ηχογραφησης γιατι εχθες που ακουγα πιο καινουργια cd (katie meloua, madelane peyroux) ολα ηταν ισορροπημενα.
ελπιζω να μην μου κανει το xlo γιατι ειναι ακριβουτσικο!

Άλλη περίπτωση είναι απλά να μην έχει στρώσει...
Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις...

Oι ηχογραφήσεις είναι.Μπορείς να το τσεκάρεις βάζοντας τα ίδια δισκάκια σ' ένα άλλο σύστημα.Τα ίδια έχω και με το δικό μου,αλλά δεν το πειράζω.Αφού έτσι ακούγεται το δισκάκι....

Μπορείς να το μαλακώσεις άν παρ' όλα αυτά το θέλεις,αλλάζοντας ιντερκονέκτ σε κανένα μεσαίας τιμής cardas.Βάλτου και κανένα ρεύματος της προκοπής και θα σε ανταμείψει.

Ας στρωσει πρωτα το μηχανημα και μετα δοκιμασει και κανενα καλωδιο. Ελπιζω να εχει επιμεληθει και λιγο τον χωρο του ο φιλος ecopak.

δυστυχως ο χωρος ειναι μαλλον κακος. ειναι ενα πολυ μεγαλο σπιτι και τα πραγματα μας λιγοστα. ελπιζω να μεινουν χρηματα για να γεμισει λιγο το σπιτι.
δυστυχως η διαφορα του xlo απο το ultralink ειναι σεβαστη. μπορω να το κρατησω κανα 15νθημερο οποτε θα εκμεταλλευτω το χρονο για συγκρισεις.
μιας και Διονυση επεσες διανα στο pioneer θα ξεκινησω απο cardas.
οσο για ρευματα, αγορασα ενα ultralink απο τον argi για τον ενισχυτη το οποιο τελικα το μετετρεψα σε συνδιασμο με ενα supra σε πολυμπριζο.

Ενα μεγάλο κι άδειο δωμάτιο "σκληραίνει" σημαντικά κι αυτό τον ήχο.Ιδιαίτερα τώρα,πούχεις μεγαλύτερη έκταση κι ακρίβεια ανάγνωσης.
Αλλά πάνω σ' αυτό δεν μπορείς όπως λές,να κάνεις και πολλά προς το παρόν.Υπομονή λοιπόν.