Aναζήτηση dac ή buffer

Re: Απάντηση: Aναζήτηση dac ή buffer

Η balanced έξοδος του DAC-5 της Xindak είναι τρανσιστοράτη. Το ίδιο και η μία από τις δύο RCA εξόδους.
Συνεπώς αν σου αρέσει η λαμπάτη δεν έχεις άλλη επιλογή παρά μόνο την RCA έξοδο.

Στην πραγματικότητα τα αναλογικά κυκλώματα εξόδου υλοποιούνται με τελεστικούς ενισχυτές της Burr Brown σειράς OPA604 & OPA134 .

Η λαμπάτη έξοδος χρησιμοποιεί μια διπλοτρίοδο 6922 (E88CC).

Η pseudo-balanced είσοδος του προενισχυτή σου δεν γνωρίζω πως υλοποιείται εσωτερικά. Εάν ο προενισχυτής σου απλώς βραχ/κλώνει εσωτερικά το pin 3 με το pin 1 (κλασική φτηνιαδούρα) τότε καλύτερα να μην την χρησιμοποιήσεις γιατί δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί το DAC. Κανονικά χρειάζεται παλμογράφος για να είμαστε σίγουροι.

ρε παιδιά πείτε μου κάτι γιατι είναι και αργάμιση.. DAC=Digital to Analog Converter ok? analog analog analog..... δηλαδή left + right, δικάναλο αναλογικό σημα.... πώς ειναι δυνατόν να εχει μια λάμπα στο ενα RCA, δηλαδη το ενα καναλι ειναι μονο λαμπάτο? να παω για υπνο και να το σκεφτώ παλι αυριο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Aναζήτηση dac ή buffer

ρε παιδιά πείτε μου κάτι γιατι είναι και αργάμιση.. DAC=Digital to Analog Converter ok? analog analog analog..... δηλαδή left + right, δικάναλο αναλογικό σημα.... πώς ειναι δυνατόν να εχει μια λάμπα στο ενα RCA, δηλαδη το ενα καναλι ειναι μονο λαμπάτο? να παω για υπνο και να το σκεφτώ παλι αυριο?

Πολύ καλή η παρατήρηση του φίλου μας του JohnJohn. H απάντηση ακολουθεί :
H λυχνία 6922 είναι διπλοτρίοδος, άρα σου λέει ο γάτος θα βάλω από έναν cathode follower σε κάθε κανάλι, in other words μια τρίοδο που λειτουργεί ως buffer, ένας ανά κανάλι.

:grandpa:

Υ.Γ Εγώ ακούω πλέον από την τρανσιστοράτη έξοδο γιατί μετά το DAC ακολουθεί ο Cary SLP-98P και δεν θέλω πολλές λάμπες σε σειρά. Να μη γίνει και τελείως σούπα ο ήχος !!! :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Aναζήτηση dac ή buffer

Η Rotel, η Dynaudio και η Sonic frontiers...

:damnyou:

Σα δεν ντρέπεσαι να παίζεις με τον πόνο του παιδιού...:slapface:

Μην τον πιστεύεις, το δικό μου Rotelακι έχει κανονική Balanced, είναι ψεματούρης:flipout::flipout::flipout: