αναζητηση dac

mmanous13

New member
23 December 2008
93
αθηνα
Γεια σας,

ενδιαφέρομαι για dac, το τελευταίο διάστημα, το οποίο θα συντροφεύσει την πηγή oppo 95 που διαθέτω. Θα ήθελα να μου προτείνετε λύσεις, κοντά στο 1000ρικο που έχετε ακούσει ή να μου πείτε τη γνώμη σας για το hegel 12hd που εχω ξεχωρίσει ή το νέο ελληνικό dac που άκουσα πρόσφατα στην έκθεση του ήχου, το ayazi. Ειδικά το τελευταίο, το έχει αγοράσει κανείς και έχει σχηματίσει κάποια άποψη?

Σας ευχαριστώ

Θα χρησιμοποιηθεί σαν dac και για το OPPO?
Ή θα του κοτσάρεις πάνω άλλες πηγές?

Εφόσον δεν σου κανει το oppo σαν dac το 95 ειναι άχρηστο .
Το πουλάς να πάρεις το 93 που ειναι το ίδιο εαν το θες για τα iso απο HDMI η med 600 και περνεις για μένα naim dac .

οχι το oppo 95 δεν σκεφτομαι να το πουλησω, το εχω ηδη αρκετο καιρο και θα το κρατησω αρκετα ακομα. Οποτε μονο dac σκεφτομαι αυτη τη στιγμη.

Θαρρώ πως το Oppo 95 έχει το ίδιο αρκετά καλό DAC. Οπότε για να πας σε κάτι καλύτερο πρέπει ν' ανέβεις αρκετά πιο πάνω.

+1

Εκεί ήθελα να καταλήξω.
Με μια παρατήρηση όμως: Έχει αξιοπρεπές dac. Τα επόμενα μονδελάκια είναι που έχουν αναβαθμιστεί αρκετά στον τομέα DAC.
Οπότε δεν ξέρω αν το M2Tech που προτάθηκε θα αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση.

Πρέπει να κάνεις συγκρίσεις.

+1 για το Naim δεν το έχω ακούσει αλλά οπωσδήποτε θα ήταν στις επιλογές μου για ακρόαση

Στην πιο πάνω κατηγορία καταφθάνει σύντομα και το Mytek Brooklyn.
Επίσης το Μ2τεκ βελτιώνεται πολύ με την προσθήκη του τροφοδοτικού του.

To Mytek Brooklyn δέν είναι στην κατηγορία του χιλιάρικου Μιχάλη. http://www.athensproaudio.gr/el/mytek-brooklyn-dac-silver.html.

Aυτό που έγραψες για το Μ2Τech ισχύει και με το παραπάνω αλλα και πάλι τα πράγματα ξεφεύγουν τιμολογιακά ..τώρα βέβαια στα 1800+ δεν ξέρω κατα πόσο έχει σημασία η άποψη μου οτι θεωρώ πιο vfm την συγκεκριμένη λύση με το τροφοδοτικό και ας είναι σημαντικά πιό ακριβή.

Γενικά το χιλιάρικο είναι μια πολύ περίεργη τιμολογιακή περιοχή για επιλογή ντάκ μιάς και υπάρχουν πολλά φτηνότερα που προσεγγίζουν επικίνδυνα εώς και εννοχλητικά την απόδωση σε αυτήν την τιμή ενώ για ουσιαστική διαφορά θα πρέπει κανείς να ξεπεράσει το χιλιάρικο κατά πολύ..

Φυσικά υπάρχουν και τα μτχ ή τα ντέμο αλλα και πάλι περιπλέκονται τα πράγματα αφού πολλές απο τις προσφερόμενες λύσεις υπολείπονται σε features η ακόμα και απόδωση λόγω ηλικίας.

Last edited:
Σας ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις, με εχετε μπερδεψει λιγο για να πω την αληθεια. Μου λετε οτι για να δω σημαντικη βελτιωση θα πρεπει να παω σε dac με τιμη μεγαλυτερη του 1000ρικου. Το ρωτας αυτο γιατι σε καποιο τεστ με dac, ξενου περιοιδικου, θυμαμαι να λεει οτι ακομα και το audiolab mdac των 800ευρω, βελτιωνει πολυ το oppo 95. Δεν ξερω αν εχετε αποψη επι αυτου ή εχετε ακουσει κατι εντιστοιχο?

Πάρε το oppo στην μασχάλη και ξεκίνα τις ακροάσεις. Μόνο έτσι θα ξεμπερδευτείς. Μήν περιμένεις τίποτα απο τα Reviews και τα forums οπου γράφουν άνθρωποί με ενδυνάμει διαφορετικές εμπειρίες προτεραιότητες και το κυριότερο γούστα απο εσένα. Αν δείς οτι στα λεφτά που δίνεις δεν ακούς καμία τρελλη διαφορά στο χιλιάρικο απλά φάε τα λεφτά σου αλλού..

Last edited: