αναζητηση dac !

Ηρεμία ρε παιδιά !! Ολοι μας έχουμε τα αγαπημένα μας μηχανάκια και πολλές φορές προσπαθούμε να πείσουμε ότι είναι τα καλύτερα όλων. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε αφού η αλήθεια του καθενός είναι διαφορετική (όχι μόνο στο audio) Στο φινάλε όλοι την ίδια τρέλλα κουβαλάμε (ή αρρώστια διαλέγετε και παίρνετε) και δεν είναι ανάγκη να καταλήγουμε σε οπαδικές συμπεριφορές -bye-

Ας διατηρήσουμε την κατηγορία αυτή σαν την καλύτερη ανάμεσα στα Ελληνικά φόρουμς....

Καλό είναι να βάζουμε όλοι νερό στο κρασί μας.Κανένας δεν είναι πιό ίσος απο τους άλλους.

Καλό είναι επίσης,οι αντιπρόσωποι να μην μπλέκονται σε συζητήσεις μεταξύ των μελών,για μηχανήματα που αντιπροσωπεύουν.Δεν αναφέρομαι μόνο στον Θέμη,γενικά ισχύει και πολλοί αντιπρόσωποι το κάνουν και πολλές άλλες ανάλογες παρεξηγήσεις έχουν γίνει.Απο την στιγμή που τα πωλούν,άν δεν ζητηθεί η συμβολή τους για κάποια πληροφορία,δημιουργούνται παρατράγουδα και παρεξηγήσεις,όταν παρεμβαίνουν για να ανασκευάσουν,την (πιθανά αρνητική) άποψη που εκφράζει κάποιο μέλος-το όποιο μέλος.

Είναι άλλο να δίνουν χρήσιμες πληροφορίες,να μεταδίδουν γνώσεις κι εμπειρίες,να εξυπηρετούν μέλη που το ζητούν κι άλλο να ερίζουν με μέλη,που έχουν κάποια άποψη για τα μηχανήματά τους που δεν θεωρούν σωστή.

Last edited:
Μια ανακοίνωση απο το πρόσφατο παρελθόν,που βγήκε μετά συναφές επεισόδιο που οδήγησε σε μπανάρισμα άλλου αντιπροσώπου.

icon4.gif
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
Μ' αφορμή πρόσφατο νήμα,θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά,θέματα που ανοίγονται με την ευκαιρία νέας αντιπροσώπευσης ή νέων μηχανημάτων,να μην παίρνουν απο τον δημιουργό του θέματος και πωλητή παράλληλα των μηχανημάτων αυτών,την μορφή review και διατύπωσης υπερθετικών κρίσεων.Εκ των πραγμάτων,κάτι τέτοιο, εκλαμβάνεται σαν έμμεση διαφήμιση κι αθέμιτος συναγωνισμός των υπολοίπων επαγγελματιών,που είτε απλά δραστηριοποιούνται σαν μέλη στο φόρουμ είτε πληρώνουν για διαφημιστικά μπάνερ.

Απο την πλευρά της διαχείρισης της κατηγορίας,το ζητούμενο μέσω τέτοιων θεμάτων,είναι η ενημέρωση των μελών για το γεγονός,για τα τεχνικά χαρακτηριστικά,τις τιμές καθώς και για παρεχόμενες δυνατότητες ακροάσεων για τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Ευχαριστώ.

Γενικά ισχύει κι αυτή και δεν έχει ανακληθεί...

Last edited:
Re: Απάντηση: αναζητηση dac !

Καλό είναι να βάζουμε όλοι νερό στο κρασί μας.Κανένας δεν είναι πιό ίσος απο τους άλλους.

Καλό είναι επίσης,οι αντιπρόσωποι να μην μπλέκονται σε συζητήσεις μεταξύ των μελών,για μηχανήματα που αντιπροσωπεύουν.Δεν αναφέρομαι μόνο στον Θέμη,γενικά ισχύει και πολλοί αντιπρόσωποι το κάνουν και πολλές άλλες ανάλογες παρεξηγήσεις έχουν γίνει.Απο την στιγμή που τα πωλούν,άν δεν ζητηθεί η συμβολή τους για κάποια πληροφορία,δημιουργούνται παρατράγουδα και παρεξηγήσεις,όταν παρεμβαίνουν για να ανασκευάσουν,την (πιθανά αρνητική) άποψη που εκφράζει κάποιο μέλος-το όποιο μέλος.

Είναι άλλο να δίνουν χρήσιμες πληροφορίες,να μεταδίδουν γνώσεις κι εμπειρίες,να εξυπηρετούν μέλη που το ζητούν κι άλλο να ερίζουν με μέλη,που έχουν κάποια άποψη για τα μηχανήματά τους που δεν θεωρούν σωστή.

Μάλλον πρέπει να δούμε Διονύση λίγο τα πράγματα ξανά,
Ένα μέλος ζητάει γνώμες για κάποιο DAC μέχρι 1500 ευρω. Μία από τις συστάσεις ήταν και η δική μου, που ήταν στο επίπεδο αυτό της τιμής, χωρίς κανένα σχόλιο για το μηχάνημα.
1η ερώτηση: Είχα το δικαίωμα σαν αντιπρόσωπος αλλά και μέλος να το κάνω?
Η σύσταση επέφερε την αντίδραση του supersonic, για πολλοστή φορά, έχοντας φυσικά κάθε δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει.
2η ερώτηση: Είχα το δικαίωμα να απαντήσω με κόσμιο τρόπο όπως και έκανα?
Αν οι απαντήσεις στα 2 αυτά ερωτήματα είναι ΟΧΙ, τότε, δεν ξέρω για τους συναδλελφους μου, αλλά εγώ κακώς έγινα μέλος.

Μήπως διαστρέφω ή φαντάστηκα τα παρακάτω?
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά θύματα ανάμεσά μας που κάποιοι επιτήδειοι τους ξαφρίζουν κανονικά κάθε τετράμηνο και τους πουλάνε ό,τι μπαρούφα κυκλοφοράει.
Ευτυχώς κάποιοι άλλοι επωφελούνται μετά από κανά τετράμηνο, αν και πάλι οι μπαχατέλες που προωθούνται μετά ούτε τα λεφτά της κοψοχρονιάς δεν αξίζουνε.
Θέλετε και το όνομα των μπαχατέλων ?Weiss Minerva. Το είχε πει λίγο καιρό πριν.Κύριοι αν ο κύριος αυτός ήταν απλό μέλος θα μπορούσα, και θα έπρεπε ίσως να τον αγνοήσω. Όχι όμως τον επικεφαλής. Με τέτοια εμπαθή άτομα εγώ δεν θέλω να συνδιαλέγομαι. Ευχαριστώ για την προσοχή σας και ζητώ συγνώμη από τους πολλούς καλούς φίλους που απέκτησα όλο αυτό το καιρό.

Last edited:
Το βασικό σου πρόβλημα Θέμη είναι ποιός έχει αρνητική άποψη για τα μηχανήματά σου;Ο Δημήτρης είναι όντως ένας απο τους ιδρυτές του φόρουμ,αγαπητός πολύ παλιός χομπίστας,μηχανικός εκτός χώρου και χωρίς τρίτες σκέψεις όταν γράφει κάποια άποψη.Επειδή είναι όλα αυτά,να του απαγορέψουμε να μιλάει;Ξέρουμε όλοι,ότι έχει ένα πάθος με τους μετατροπείς και έχει ασχοληθεί με πολλούς τέτοιους και με τα υλικά τους και με το κολητήρι.Εχει άποψη.Τη δική του...Αρέσει δεν αρέσει...

Σε σχέση με το Weiss κι εγώ είχα γράψει,μετά απο Α/Β συγκριτική ακρόαση στο χώρο σου,ότι δεν έχει άμεσα ακουστές διαφορές απο το Benchmark...Απο την άλλη κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί,ότι το Benchmark είναι όντως ένα θαυμάσιο "πολυεργαλείο",αλλά απέχει μακράν του να θεωρηθεί ένας εξαιρετικός μετατροπέας.Είναι φυσικό γεγονός,απο τις πολλαπλές ιδιότητες του(προ,ενισχυτής ακουστικών),που απορροφούν σεβαστά ποσά.Με την έννοια αυτή δεν ξέρω άν μπορεί το συγκεκριμένο Weiss να χαρακτηριστεί σαν ευκαιρία.Θάλεγα κι εγώ όχι.Αυτή είναι η άποψή μου.

Εχουμε μαζί ακόμα αντιπαρατεθεί,για παράδειγμα,όταν έγραφα ότι τα ATC χρειάζονται υψηλή ισχύ,για να παίξουν όπως πραγματικά μπορούν.Η δική σου άποψη ήταν,ότι π.χ τα βάσης οδηγούνται άνετα απο 50 wrms,ενώ εγώ σαν τέως κάτοχος έλεγα ότι για να παίξουν όπως μπορούν,χρειάζονται τα υπερδιπλάσια+. Επειδή σε εκτιμώ σαν επαγγελματία,δεν προσπάθησα ποτέ να "ερμηνεύσω" κακόπιστα την επιμονή σου αυτή.Ημουν εμπαθής ή άσχετος κι εγώ;Δυό ζευγάρια τέτοια ηχεία,είχα αγοράσει κι είχα ζήσει μ' αυτά χρόνια...Δεν δικαιούμαι να μιλάω;Το ίδιο κι ο Δημήτρης με τον Benchmark.

Σταματώ εδώ Θέμη επαναλαμβάνοντας,ότι καλό θα ήταν να μην εμπλέκεστε σε αντιπαραθέσεις με μέλη που διατυπώνουν απόψεις για μηχανήματά σας,που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.Απο τάκτ και μόνο,επειδή ακριβώς τα πουλάτε δεν θα έπρεπε να το κάνετε.

Last edited:
Κατ' αρχας λιγα με το benchmark :D

Κατα δευτερον, και ουσιαστικοτερο, ειναι κριμα να δημιουργουνται τετοιες διαδυκτιακες παρεξηγησεις με αποτελεσμα να πικραινονται ανθρωποι...

Την καλημερα μου σε ολους.

+1
Δεν νομίζω ότι κάποιο σχόλιο έγινε κακοπροαίρετα.
Κριτική ασκείται και φυσικά μπορεί ο καθένας να έχει τη δική του γνώμη. Για αυτό άλλωστε έχουμε αφτιά και προτείνουμε στους πάντες να ακούν ότι θέλουν πρώτα και μετά να αγοράζουν και να μην βασίζονται σε γραπτά που βρίσκουν στο Internet.
Για μένα μπορεί το buffalo να είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχει βγει ποτέ και να έχω θεό το Benchmark, για άλλον μπορεί το αντίθετο.
Κανείς δεν ξέρει τι συμπεριφορά θα έχει ένα κομμάτι στην αλυσίδα του συστήματος ενός άλλου, ο τρόπος που ακούει μουσική ή τα γούστα του...

Εδώ είμαστε για να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και γνώμες.
:grandpa: Και όπως έλεγε και η γιαγιά μου, opinions are like a**holes. Everybody has one.

Ελπίζω κ. Θέμη να μην εννοείτε αυτό που λέτε περί αποχώρησης. Ούτως η άλλος δεν γίνεται γιατί σας βάλαμε από πόρτα που με το που κλείνει κλειδώνει κιόλας από πίσω σας... :BDGBGDB55:

Κανείς δεν φεύγει από τη γαλέρα
χωρίς την έγκριση του καπιτάνο!

Αλλωστε από χτες πλέουμε αρόδο, τα νερά είναι γεμάτα καρχαρίες
για να πάει κανείς κολυμπώντας στη στεριά και δεν μπορεί
να κατεβάσει τη σκαμπαβία γιατί την φυλάνε οι τρείς
Μαυριτανοί του πληρώματος...

+1
Δεν νομίζω ότι κάποιο σχόλιο έγινε κακοπροαίρετα.
Κριτική ασκείται....

Μιχάλη εκτιμώ ιδιαίτερα την παρέμβασή σου, αλλά τα περί ξαφρίσματος θυμάτων, που με φωτογράφιζαν απόλυτα, είναι κάτι που σκόπιμα άφησα τότε να περάσει και μόνο καλοπροαίρετο δεν είναι.
Καταλαβαίνω απόλυτα οτι οι διαχειριστές είναι αδύνατον να τον ανακαλέσουν στην τάξη σαν απλό μέλος, και επειδή εγώ, σου εξομολογούμε, δεν έχω πια την διάθεση και νοιώθω αστείος να συζητώ
για τις διαφορές mp3-HD, και διαφόρων DAC, λέω να ξεκουραστώ λίγο και βλέπουμε.
Για όποιον φίλο θέλει υπάρχει το μαιλ μου που μπορεί να επικοινωνήσει μαζύ μου για οτιδήποτε θέλει. Σε χαιρετώ.

η πιθανή αποχώρηση του Θέμη, νομίζω είναι λάθος εξέλιξη και κακή εξέλιξη, νομίζω....
Τουλάχιστον -νομίζω- οι προτάσεις από αντιπροσώπους, είναι ξεκάθαρο ότι ποίοι είναι και πώς τις εκφράζουν και ότι είναι προφανές το συμφέρον που μπορεί να εκπέμπουν, [και μπορεί να το ζυγίσει ο καθένας ανεμπόδιστα και ξεκάθαρα], σε περίπτωση μάλιστα κατ' οίκον ακρόασης το θέμα απλοποιείται,

το πρόβλημα ΙΜΗΟ είναι όταν το συμφέρον καλύπτεται από ανωνυμία και χωρίς γνώση πόθεν εκπορεύεται. Εννοείται παλιά μέλη με αποδεδειγμένη πορεία στο χώρο δεν μπαίνουν στο παραπάνω συλλογισμό. Από την άλλη στα παραπάνω από 10 χρόνια συμμετοχής σε φόρουμ είδαμε πολλούς κομήτες και μάθαμε πολλά....αλλά όταν ήταν αργά.

Απλά κάποιες σκέψεις για τα παραπάνω......αν ενδιαφέρουν και όποιον ενδιαφέρουν.....

Προσωπικά όταν προτείνω κάτι, καλό είναι να βλέπετε και την υπογραφή μου, είναι πάντα εκεί, από την πρώτη ημέρα ενασχόλησης επαγγελματικά.

Μάλλον πρέπει να δούμε Διονύση λίγο τα πράγματα ξανά,
Ένα μέλος ζητάει γνώμες για κάποιο DAC μέχρι 1500 ευρω. Μία από τις συστάσεις ήταν και η δική μου, που ήταν στο επίπεδο αυτό της τιμής, χωρίς κανένα σχόλιο για το μηχάνημα.
1η ερώτηση: Είχα το δικαίωμα σαν αντιπρόσωπος αλλά και μέλος να το κάνω?
Η σύσταση επέφερε την αντίδραση του supersonic, για πολλοστή φορά, έχοντας φυσικά κάθε δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει.
2η ερώτηση: Είχα το δικαίωμα να απαντήσω με κόσμιο τρόπο όπως και έκανα?
Αν οι απαντήσεις στα 2 αυτά ερωτήματα είναι ΟΧΙ, τότε, δεν ξέρω για τους συναδλελφους μου, αλλά εγώ κακώς έγινα μέλος.

Μήπως διαστρέφω ή φαντάστηκα τα παρακάτω?
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά θύματα ανάμεσά μας που κάποιοι επιτήδειοι τους ξαφρίζουν κανονικά κάθε τετράμηνο και τους πουλάνε ό,τι μπαρούφα κυκλοφοράει.
Ευτυχώς κάποιοι άλλοι επωφελούνται μετά από κανά τετράμηνο, αν και πάλι οι μπαχατέλες που προωθούνται μετά ούτε τα λεφτά της κοψοχρονιάς δεν αξίζουνε.
Θέλετε και το όνομα των μπαχατέλων ?Weiss Minerva. Το είχε πει λίγο καιρό πριν.Κύριοι αν ο κύριος αυτός ήταν απλό μέλος θα μπορούσα, και θα έπρεπε ίσως να τον αγνοήσω. Όχι όμως τον επικεφαλής. Με τέτοια εμπαθή άτομα εγώ δεν θέλω να συνδιαλέγομαι. Ευχαριστώ για την προσοχή σας και ζητώ συγνώμη από τους πολλούς καλούς φίλους που απέκτησα όλο αυτό το καιρό.

διαβάσατε αγαπητέ Θέμη ότι οι επιτήδειοι είναι ανάμεσά μας?
διαβάσατε ότι είστε εσείς?
Το τί προωθείται στην πώληση μέσω αγγελιών στο φόρουμ το γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσάς.
Διαβάσατε κάπου να αναφέρω ότι το weiss minerva είναι μπαχατέλα?
Εάν το διαβάσατε σας προκαλώ να το φέρετε να το δω.
Εκτός αν βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα...

Μιχάλη εκτιμώ ιδιαίτερα την παρέμβασή σου, αλλά τα περί ξαφρίσματος θυμάτων, που με φωτογράφιζαν απόλυτα, είναι κάτι που σκόπιμα άφησα τότε να περάσει και μόνο καλοπροαίρετο δεν είναι.

από πού προκύπτει αυτό?

Καταλαβαίνω απόλυτα οτι οι διαχειριστές είναι αδύνατον να τον ανακαλέσουν στην τάξη σαν απλό μέλος, και επειδή εγώ, σου εξομολογούμε, δεν έχω πια την διάθεση και νοιώθω αστείος να συζητώ
για τις διαφορές mp3-HD, και διαφόρων DAC, λέω να ξεκουραστώ λίγο και βλέπουμε.

γιά άλλη μιά φορά υπονοείτε κάτι σχετικά με mp3-HD που σαφώς δεν ισχυρίστηκα, μιά σύγκριση που ποτέ μου δεν κάνω....

Για όποιον φίλο θέλει υπάρχει το μαιλ μου που μπορεί να επικοινωνήσει μαζύ μου για οτιδήποτε θέλει. Σε χαιρετώ.

Προσωπικά με λύπησε αφάνταστα η τροπή του θέματος.
Ιδιαίτερα στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο κ. Ζαφειρόπουλος.
Τόσο που σκέφτηκα να ζητήσω και συγνώμη.
Βλέπω όμως ότι επιμένει να διαστρεβλώνει καταστάσεις.
Και μάλιστα μεγιστοποιεί το θέμα της "ποινής" ενός απλού Infraction.
Ας κριθούμε λοιπόν από τα μέλη.

Οσο κι αν εχω διαβασει τα επιμαχα κειμενα, αδυνατω να καταλαβω το infraction. Τοσο κακο θα ηταν να εγραφε ο supersonic την αποψη του και τις ενστασεις χωρις ποινες? Πρεπει καποιοι παντα να δειχνουν τα γαλονια τους? Πολυ περισσοτερο μαλιστα σε ενα μελος σεβαστο στο φορουμ.

Ειναι γεγονος οτι καποιες φορες οταν αναφερομαστε σε καποοιο μηχανημα ενδεχομενως και να κανουμε δυσφημηση του προιοντος με τον τροπο που το περιγραφουμε, πιθανον ο εκαστοτε αντιπροσωπος να αισθανεται καπως παραξενα. Το να κανει καποια παρεμβαση δεν θεωρω οτι ειναι κακο.

Re: Απάντηση: αναζητηση dac !

Οσο κι αν εχω διαβασει τα επιμαχα κειμενα, αδυνατω να καταλαβω το infraction. Τοσο κακο θα ηταν να εγραφε ο supersonic την αποψη του και τις ενστασεις χωρις ποινες?

αγαπητέ μου έχετε αντιληφθεί την ουσία των ενστάσεων?

Υπαρχει και το τηλεφωνο, το οποιο καποιος που αν το επιθυμει, μπορει να το σηκωσει να τηλεφωνησει ξεκινωντας με ενα : "ελα βρε φιλε" ....

Καλημέρα σε όλους.Αν δε σας πειράζει να επανέλθουμε λίγο στο αρχικό θέμα γιατί και εγώ ψάχνω για dac και έχω ακούσει για της north star design το essentio το οποίο είναι 32μπιτο και κοστίζει 980 ευρώ.Σε συγκριτικό ο Σταματάκος έγραψε τα καλύτερα.Κάποιος ρώτησε πριν από εμένα αλλά δεν του απάντησε κανεις.Μήπως έχει κανείς άποψη να με βοηθήσει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναζητηση dac !

αγαπητέ μου έχετε αντιληφθεί την ουσία των ενστάσεων?

Διαβασε κατ αρχην το ποστ 84 (δικο σου). Μιλας προσβλητικα και εριστικα φωτογραφιζοντας ξεκαθαρα μελος του φορουμ. Η ουσια του κειμενου ενδεχομενως ειναι σωστη, ο τροπος ομως απαραδεκτος. Εαν ησουν απλο μελος καποιος θα βρισκοταν να σου εβγαζε καρτα.

Στο ποστ 94 (παλι δικο σου) αναφερεσαι σε διαφορες μεταξυ mp3 και HD. Προσωπικες αποψεις εκφραζεις, οποτε και να εχει καποιος διαφορετικη αποψη (και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αρκετοι) μεγεια του με χαρα του. Ομως το να καταληγεις σε συμπερασμα οτι το παιχνιδι ειναι στημενο ακουγεται καπως βαρυ. Και φυσικα αυτοι που βγαζουν χρηματα απ αυτο (επαγγελματιες του χωρου) συνεπαγεται ψιλοαπατεωνες εως χονδροαπατεωνες. Η εκφραση ακουγεται βαρυτερη απο super moderator.

Στο ποστ 100 (Θεμη) και πιο συγκεκριμενα στην φραση [FONT=&quot]"ψάχνουμε με το χωνί να ακούσουμε διαφορές και ως και τα 128άρια mp3 ακούγονται άψογα[/FONT]" φαινεται ξεκαθαρα οτι ο ανθρωπος δεν κατανοησε αυτο που εγραψες. Απο εκει ξεκιναει η παρεξηγηση.

Προσεξε ομως πως ξεκινας στο ποστ 108: [FONT=&quot]Κρίμα αγαπητέ Θέμη...
Θεωρούσα ότι είχα απέναντι συνομιλητή και όχι διαστροφέα των λόγων του άλλου.

Δηλαδη μια επιθεση με χαρακτηρισμους βαρεις ανευ λογου. Ενας ουδετερος, ψυχραιμος αν διαβασει τα επιμαχα αρθρα οντως θα εβγαζε καρτα, αλλα θα την εδινε αλλου.

Δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου, αντιθετως σε σεβομαι και σε εκτιμω. Ομως τοσο ευκολα η καρτα θεωρω οτι ειναι υπερβολη και πολυ προσβλητικη για το ατομο που την δεχεται.
[/FONT]

Νομίζω ότι στις λεκτικες αντιπαραθέσεις μέλους με συντονιστή (εκτός βέβαια περιπτώσεων ύβρεων) πρέπει να αποφεύγονται ποινές αφού η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι "τέλειωσαν τα επιχειρήματα και άρχισε η τιμωρία", το οποίο είναι άδικο και για το μέλος και για το φόρουμ.

Οπως λένε και οι Εγγλέζοι - Perception is reality !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: αναζητηση dac !

Διαβασε κατ αρχην το ποστ 84 (δικο σου). Μιλας προσβλητικα και εριστικα φωτογραφιζοντας ξεκαθαρα μελος του φορουμ. Η ουσια του κειμενου ενδεχομενως ειναι σωστη, ο τροπος ομως απαραδεκτος. Εαν ησουν απλο μελος καποιος θα βρισκοταν να σου εβγαζε καρτα.

Στο ποστ 94 (παλι δικο σου) αναφερεσαι σε διαφορες μεταξυ mp3 και HD. Προσωπικες αποψεις εκφραζεις, οποτε και να εχει καποιος διαφορετικη αποψη (και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αρκετοι) μεγεια του με χαρα του. Ομως το να καταληγεις σε συμπερασμα οτι το παιχνιδι ειναι στημενο ακουγεται καπως βαρυ. Και φυσικα αυτοι που βγαζουν χρηματα απ αυτο (επαγγελματιες του χωρου) συνεπαγεται ψιλοαπατεωνες εως χονδροαπατεωνες. Η εκφραση ακουγεται βαρυτερη απο super moderator.

Στο ποστ 100 (Θεμη) και πιο συγκεκριμενα στην φραση [FONT=&quot]"ψάχνουμε με το χωνί να ακούσουμε διαφορές και ως και τα 128άρια mp3 ακούγονται άψογα[/FONT]" φαινεται ξεκαθαρα οτι ο ανθρωπος δεν κατανοησε αυτο που εγραψες. Απο εκει ξεκιναει η παρεξηγηση.

Προσεξε ομως πως ξεκινας στο ποστ 108: [FONT=&quot]Κρίμα αγαπητέ Θέμη...
Θεωρούσα ότι είχα απέναντι συνομιλητή και όχι διαστροφέα των λόγων του άλλου.

Δηλαδη μια επιθεση με χαρακτηρισμους βαρεις ανευ λογου. Ενας ουδετερος, ψυχραιμος αν διαβασει τα επιμαχα αρθρα οντως θα εβγαζε καρτα, αλλα θα την εδινε αλλου.

Δεν εχω καποιο προβλημα μαζι σου, αντιθετως σε σεβομαι και σε εκτιμω. Ομως τοσο ευκολα η καρτα θεωρω οτι ειναι υπερβολη και πολυ προσβλητικη για το ατομο που την δεχεται.
[/FONT]

Επειδή μπορώ να ξέρω τι γράφω και τι εννοώ....

1. Εγραψα στο 84.

Δεν συζητάω βεβαίως ότι όλοι αυτοί διατυμπανίζουν ότι ξέρουν να ακούν που εννοούν ότι έχουν γράψει στο καρνέ τους 30-40 εξωτικές μάρκες και άμα τους βάλεις δυό ηχεία εκτός φάσης ενθουσιάζονται από την ευρύτητα της εικόνας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.
-bye-

πείτε μου ποιό μέλος φωτογραφίζεται και απο πού βγαίνει ότι είναι και μέλος μάλιστα...

Εγραψα στο 94
Την ακούς που λέει ο λόγος? ή την ψάχνεις με το χωνί?
Αραγε?
Εμένα το άρθρο μου φάνηκε μιά απελπισμένη καλοστημένη προσπάθεια του "προσανατολισμένου" τύπου να προωθήσουν το 24/96 ως φορμά γιατί..."χανόμαστε"

Η προσωπική μου εμπειρία με ακριβό σύστημα αλλά και με καθημερινό σεταπ να ξεχωρίσω 320 mp3 από τουλάχιστον 16/44 με καλό dac αποδείχτηκε δύσκολότατο άθλημα.

Εκείνα τα mp3 που ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες στο γάλα είναι τα κάτω από 128 και φυσικά στα ηχεία του πισιού όπως αναφέρει ο αρθρογράφος ούτε κάν τα 64άρια ή τα 32 δεν διακρίνονται από ανώτερες αξιοπρεπείς δειγματοληψίες.

Στημένο το παιχνίδι Έκτορα.
Γιά άλλη μιά φορά....

Αναφέρω δηλαδή ότι δυσκολεύτηκα πολύ να ξεχωρίσω 320 από 16/44 σε πολύ αναλυτικό σύστημα. Σε ΑΒ επί ένα τέταρτο ακούγοντας συγκεκριμένο απόσπασμα ξανά και ξανά. Αλλοι παρευρισκόμενοι δεν το κατάφεραν καν.
Αμφισβητείτε ότι τα 64 και τα 32 ξεχωρίζουν αμέσως από τα 128?
Ότι από τα 128 ο πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα?
Οτι το άρθρο έλεγε για ακροατές που σοκάρονται όταν ακούν mp3 και hirez αρχεία από τα ηχεία του πισί. Η απόλυτη γενίκευση? Γιά ποιά μιλάει ? Για τα 64 ή τα 320?
Καταλήγω ότι το περιοδικό όπως και όλοι οι σοβαροί και σοβαροφανείς ρηβιουοχώροι φροντίζουν με νύχια και με δόντια να πείσουν πωλητές να σπρώξουν τον κόσμο μιά ώρα αρχίτερα στην υψηλή ανάλυση διότι τα mp3 και η χαμηλή τους τρώνε την πίτα και την πειστικότητα του μέσου. Διότι αν ο νέος δεν νοιάζεται και παίρνει τα 128άρια με μισό ευρώ ΓΙΑΤΙ να πάρει τα 24/96 ασυμπίεστα γιά 15 ευρώ?
Αυτό είναι το νόημα του στημένου παιχνιδιου. Αν κάποιοι δεν το διακρίνουν δεν φταίω εγώ. Εκτός αν κάποιοι είναι μέρος του παιχνιδιού.

Μπορεί ο Θέμης να παρεξήγησε την περίπτωση με το χωνί. Δεκτόν.
Όμως δεν παρεξήγησε καθόλου το θέμα της προσβλητικότατης τοποθέτησης για το πρόσωπό μου ότι εκφέρω γνωμη γιά dac όταν δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα 128 και τα θεωρώ υψηλή πιστότητα. Το αμφισβητείτε και αυτό?

Τώρα σχετικά με τον τρόπο αντίδρασής μου και την "βαρύτητα" της απόφασης.
Είμαι στα πράγματα του χώρου αυτού από την μέρα 0 (για να μην πω -) και έχω τρέξει ηθικά και κυριολεκτικά όσο κανένας άλλος.
Ενα πράγμα που σεβάστηκα πάντα και θα σέβομαι είναι το δικαίωμα του απλού μέλους να μένει μακρυά από biased απόψεις, όσο και αν η άποψη είναι του υπέρτατου γκουρού. Δεν θεωρώ, εξ αρχής, κανέναν επαγγελματία ότι σκέφτεται κάτι τέτοιο. Όμως στον χώρο οι επαγγελματίες προβάλλονται δωρεάν, φιλοξενούνται δωρεάν, έχουν χώρο όπου κάνουν προσφορές δωρεάν. Περιμένω λοιπόν από αυτούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και το θέμα έχει θιχτεί επανειλημμένα.
Δεν λέω ότι γίνεται επίτηδες. Ίσως να γίνεται από κεκτημένη.

Τέλος, οι συντονιστές βρίσκονται εδώ γιά να βάζουν μιά τάξη, σε βάρος του προσωπικού τους χρόνου. Οφείλουν να γίνονται κάπως σεβαστοί. Και αν αδικούν κάποιον υπάρχουν τρόποι και διαδικασίες οι αδικημένοι να ζητούν τον λόγο.

Τέλος από μένα.
Το θεωρώ λήξαν.
Ήταν μιά άτυχη στιγμή με γνώμονα την κατάθεση όλων των απόψεων υπέρ πληρέστερης ενημέρωσης.

@Ντίνο. Εκανα ήδη μιά απόπειρα επικοινωνίας.
Ειλικρινά αν θεωρήθηκε τόσο απότομη η ενέργειά μου θεωρώ ότι αντίστοιχα υπερβολική ήταν η αντίδραση του ΘΖ.

Φίλε vlkr το ερωτημά σου σχετικά με τη γνώμη μας
για το dac της North star μεταφέρθηκε σε καινούριο tread
για να μην μπλέξει με τα εδώ θέματα και να τύχει μεγαλύτερης προσοχής.